narava
|
Pozdravljene majcice! Kako smo? Midva sva super duper, ampaaaaaaaaak (vedno mora bit en ampak ), ce se tale moj Pubec ne bo kaj kmalu na glavo postavu, bo mami zaropotala! Cel dan mi noge tisci v desni bok, istocasno roke v levega, vmes se se spiralno obrne in me mimogrede pokrampa po notranji strani popka! ej, vcer zvecer k sm mogla se neki za sluzbo delat (ja, doma, ker v sluzbi niseeeeem vec mogla zdrzat, sem raje doma nadaljevala) je take delal, da mi je laptop kar poskakoval Ampak tale moj Poba skoraj nic ne spi!! Ampak res ne, cel dan je neki aktiven. Vceraj sem bila malo bolj pozorna: vsega skupaj je bil "miren" (relativen pojem ) cca eno uro?! jao, blagor se meni, ce velja tista ljudska, da kakrsen je v trebuhu bo tudo po porodu! glede pokanja zilic: na licih se nimam, sem pa podrvzena krcnim zilam in kar pricakujem kaj se bo..zaenkrat je stanje nespremenjeno, upam da tako tudi ostane. glede srecanja: pa kaj ce nas bo manj? bo pa bolj pristno in veselo..sicer pa sem ugotovila, da na srecanje pridejo itak samo tiste, ki smo tudi na forumu najbolj "aktivne". ceprav mi je za marsikatero zal, da ne pride taulo moramo se prepricat, da nam se vseeno pridruzi taula, ves kak bo faaaaaaaajn, ej pizza, pa sokec, pa noge v luft, pa velik trebuhov, pa ogromno zacudenje natakarjev ko nas bodo videli na kupu se nekaj glede srecanja: katera ze pride iz stajerskega konca (ne stejem celja ) ker ce je tako, da je prekmurka (Anitka) odpovedala, tudi vecina stajerk, potem bi se lahko tudi v lj dobile, da se notranjke in tiste iz gorenjskega konca ne rabijo peljat se dlje? samo preblisk. ej, jest komaj cakam pregled pri G. mene sramna kost TAKO ZELO boli, da res komaj hodim. ampak komaj. bi se kar jokala kolk me boli. pa pijem magnezij in kalcij, dodatno (se prisilim ), ampak tako me boliiiiii. kaj naj naredim? pa ne mi rect naj pocivam, ne pomaga edinaos, ti si rekla, da te tudi boli. kaj delas, da omilis bolecino? doma mi se ne ostaja, ker se pocutim odlicno, se vreme je ful lepo in sem z veseljem v sluzbi (do 13h bi bilo idealno ). samo ta hudiceva bolecina aja, vam moram povedat, kaj sem vceraj kuhala (ena je napisala, da odkar je noseca, ful dobro kuha, tudi jaz, tudi jaz ). sem na busu dobila en preblisk in pripravila tisto jed, ki ste jo videle na moji slikci, ko sva bla v Rimu sicer je bila brez mesa (ne hvala ), ampak ravno tako ODLICNA. moj je kar dve porciji pojedel (pa ni neki jedec ). torej, preprazila cebulo, dodala sampinjone in cesen, dodala bucko (narezana na kolebarje) ter jajcevec. vse se preprazila, dodala zelenjavno kocko, na koncu za zacinko se malo hot ketchup-a. ko je bilo vse gotovo, sem dolila vodo in ko je zavrela, dodala se kuskus. mnjami! vse skup ful hitro, ampaak ful dobr. ampak res.(matr sm tecna, k nek prodajalc, k hoce nekaj prodat ) no to le za toliko, mogoce pa kera dobi idejo za danasnje kosilo... se se slisimo lp, narava p.s: Estrella, hvala za ponujen prevoz!
Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki. Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih. Uspeh zagotovljen!
|