|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
14.2.2008 10:10:16   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Punce ampak res nas je čedalje manj za srečanje... časa je še nekaj, upam, da ne bo še kera odpovedala.

Ja, jaz tudi...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
14.2.2008 10:13:28   
suzy85
punce, mam eno vprašanje!

a še ktero ful boli koža okoli popka? jst sm tak občutkljiva, da se skor še s prstom ne smem dotaknit. pa uporabljam kremice, pa nič ne pomaga. verejtno zaradi raztezanja kože, ne?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
14.2.2008 10:15:46   
Anonimen
Dober dan majčice.

Evo midve (z mojo princesko user posted image ) že pridno pospravljave stanovanje, skuhano imamo od včeraj. Vidim, da vodite zanimivo debato o naših odnosih z user posted image , ja z njimi je težko, brez njih pa še težje. No midva za enkrat v teh 4 letih še nisva imela kakšne konkretne krize. Pa ne zato, ker bi bila jaz za to zasluženauser posted image . Moj dragec me vedno zna potolažiti na pravi načinuser posted image . V najinem odnosu sem jaz tista, ki vse prevečkrat zaneti ogenj v hiši, on je pa tisti gasilec ki vse z veliko ljubezni pogasi user posted image

Ojojjjj mislim, da ga že preveč hvalim. Najbolje da kar neham.

Želim vam najlepšega valentinauser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
14.2.2008 10:17:28   
barbaw
Tamara naši moški marcičesa ne bi naredili, kar delamo me. Jaka se tudi veseli dojenčka in upam, da bo pri tem ostalo. Mu govorimo, da je on velik brat. Pa tudi pocarta me večkrat kot prej, pa piha mi trebuščka ko me boli, ... Prav zlat je, ampak zdaj ko se vedno bolj bliža dan D me je vseeno malo strah.

Še jaz se moram pohvalit. Danes z Majo praznujeva polnih 28t. user posted image  Se bom kaj poslikala pa vam prilepila slikce gor. Moram počakat, da dragi pride iz službe.

Še ena stvar, ki mene zelo moti pri mojem, vsaj ko sem utrujena, drugače to še prenašam. Ura. Nima pojma o uri in koliko je takoj, 5 minut, 10 minut, 1 ura, ... To je vse glih pri njemu. Mu tudi lekcije niso pomagale. Pač sem se jaz sprijaznila. Ko pa ga res rabim pa se mu telefon žge, ko tulim na njega kje hodi. user posted image  Včasih mu res kakšno bombo spustim, ker mi živci spustijo. Včasih se vlečem od enega vogala do drugega, pa Maja mi tišči noge v bok in to neznansko peče, pa z škratom bi se mogla podit okrog. Včasih res ne gre. Se mi tale moj princ kar malo smili. user posted image  Upam, da bo potem kaj bolje ko bolj toplo in ko pride poletje, ker bomo lahko cele dneve zunaj. user posted image  še dobro, da imamo hiško, ker v bloku bi verjetno še vsi sosedje ponoreli ne samo jaz.

Zdaj pa letim, se potem beremo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
14.2.2008 10:27:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

punce, mam eno vprašanje!

a še ktero ful boli koža okoli popka? jst sm tak občutkljiva, da se skor še s prstom ne smem dotaknit. pa uporabljam kremice, pa nič ne pomaga. verejtno zaradi raztezanja kože, ne?

suzy85: ja meni tudi boli, a sem to nekako prepisala raztezovanju kožeuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
14.2.2008 10:38:04   
narava
Pozdravljene majcice!

Kako smo?
Midva sva super duper, ampaaaaaaaaak (vedno mora bit en ampakuser posted image ), ce se tale moj Pubec ne bo kaj kmalu na glavo postavu, bo mami zaropotala! user posted image  Cel dan mi noge tisci v desni bok, istocasno roke v levega, vmes se se spiralno obrne in me mimogrede pokrampa po notranji strani popka! user posted image  ej, vcer zvecer k sm mogla se neki za sluzbo delat (ja, doma, ker v sluzbi niseeeeem vec mogla zdrzat, sem raje doma nadaljevala) je take delal, da mi je laptop kar poskakovaluser posted image  Ampak tale moj Poba skoraj nic ne spi!! Ampak res ne, cel dan je neki aktiven. Vceraj sem bila malo bolj pozorna: vsega skupaj je bil "miren" (relativen pojemuser posted image ) cca eno uro?!user posted image  jao, blagor se meni, ce velja tista ljudska, da kakrsen je v trebuhu bo tudo po porodu!user posted image

glede pokanja zilic: na licih se nimam, sem pa podrvzena krcnim zilam in kar pricakujem kaj se bo..zaenkrat je stanje nespremenjeno, upam da tako tudi ostane.

glede srecanja: pa kaj ce nas bo manj? bo pa bolj pristno in veselo..sicer pa sem ugotovila, da na srecanje pridejo itak samo tiste, ki smo tudi na forumu najbolj "aktivne". ceprav mi je za marsikatero zal, da ne prideuser posted image  taulo moramo se prepricat, da nam se vseeno pridruzi user posted image  taula, ves kak bo faaaaaaaajn, ej pizza, pa sokec, pa noge v luft, pa velik trebuhov, pa ogromno zacudenje natakarjev ko nas bodo videli na kupu user posted image
se nekaj glede srecanja: katera ze pride iz stajerskega konca (ne stejem celjauser posted image ) ker ce je tako, da je prekmurka (Anitka) odpovedala, tudi vecina stajerk, potem bi se lahko tudi v lj dobile, da se notranjke in tiste iz gorenjskega konca ne rabijo peljat se dlje? samo preblisk.

ej, jest komaj cakam pregled pri G. mene sramna kost TAKO ZELO boli, da res komaj hodim. ampak komaj. bi se kar jokala kolk me boli. pa pijem magnezij in kalcij, dodatno (se prisilimuser posted image ), ampak tako me boliiiiii. kaj naj naredim? pa ne mi rect naj pocivam, ne pomagauser posted image  edinaos, ti si rekla, da te tudi boli. kaj delas, da omilis bolecino? doma mi se ne ostaja, ker se pocutim odlicno, se vreme je ful lepo in sem z veseljem v sluzbi (do 13h bi bilo idealnouser posted image ). samo ta hudiceva bolecinauser posted image

aja, vam moram povedat, kaj sem vceraj kuhala (ena je napisala, da odkar je noseca, ful dobro kuha, tudi jaz, tudi jazuser posted image ). sem na busu dobila en preblisk in pripravila tisto jed, ki ste jo videle na moji slikci, ko sva bla v Rimuuser posted image  sicer je bila brez mesa (ne hvalauser posted image ), ampak ravno tako ODLICNA. moj je kar dve porciji pojedel (pa ni neki jedecuser posted image ).  torej, preprazila cebulo, dodala sampinjone in cesen, dodala bucko (narezana na kolebarje) ter jajcevec. vse se preprazila, dodala zelenjavno kocko, na koncu za zacinko se malo hot ketchup-a. ko je bilo vse gotovo, sem dolila vodo in ko je zavrela, dodala se kuskus. mnjami! vse skup ful hitro, ampaak ful dobr. ampak res.(matr sm tecna, k nek prodajalc, k hoce nekaj prodat user posted image  user posted image )

no to le za toliko, mogoce pa kera dobi idejo za danasnje kosilo...

se se slisimo
lp, narava

p.s: Estrella, hvala za ponujen prevoz!

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
14.2.2008 10:54:02   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

ter da bi ostala do sobote zvečer pri njej, ker gresta njen in mojuser posted image   skupi na službeno "potovanje"....valda da ji nisem mogla rečt ne....user posted image  ne bom mogla prit na srečanje....user posted image žal mi je....res...

kaj pa ce bi ti lepo prijateljico v avto in ko gresta user posted image  na sluzbeno potovanje, gresta vidve na nase user posted image  srecanje? mislim, da bi ji koristilo, da se druzi se malo z ostalimi nosecnicami, da ji dajo volje in upanja za naprej, kak konkreten nasvet ipd. user posted image  predlagam, samo ideja..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
14.2.2008 10:55:28   
narava
pa kje ste zdaj vse, ko mam jest 5 min casa? user posted image  Bom mela kar monologuser posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
14.2.2008 11:06:56   
Estrella*
Narava: dobro idejo si dala Martiniuser posted image . A prideš do Dolgega mosta al te kje drugje poberemo?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
14.2.2008 11:09:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: narava

glede srecanja: pa kaj ce nas bo manj? bo pa bolj pristno in veselo..sicer pa sem ugotovila, da na srecanje pridejo itak samo tiste, ki smo tudi na forumu najbolj "aktivne". ceprav mi je za marsikatero zal, da ne prideuser posted image  taulo moramo se prepricat, da nam se vseeno pridruzi user posted image  taula, ves kak bo faaaaaaaajn, ej pizza, pa sokec, pa noge v luft, pa velik trebuhov, pa ogromno zacudenje natakarjev ko nas bodo videli na kupu user posted image
se nekaj glede srecanja: katera ze pride iz stajerskega konca (ne stejem celjauser posted image ) ker ce je tako, da je prekmurka (Anitka) odpovedala, tudi vecina stajerk, potem bi se lahko tudi v lj dobile, da se notranjke in tiste iz gorenjskega konca ne rabijo peljat se dlje? samo preblisk.

ej, jest komaj cakam pregled pri G. mene sramna kost TAKO ZELO boli, da res komaj hodim. ampak komaj. bi se kar jokala kolk me boli. pa pijem magnezij in kalcij, dodatno (se prisilimuser posted image ), ampak tako me boliiiiii. kaj naj naredim? pa ne mi rect naj pocivam, ne pomagauser posted image  edinaos, ti si rekla, da te tudi boli. kaj delas, da omilis bolecino? doma mi se ne ostaja, ker se pocutim odlicno, se vreme je ful lepo in sem z veseljem v sluzbi (do 13h bi bilo idealnouser posted image ). samo ta hudiceva bolecinauser posted image

ž

narava: ja glede zmenka v soboto,tudi jaz mislim da bi se lahko raje zmenile v LJ, ker kolikor sem gledala tisti seznam nas je večino z tega koncauser posted image No skratka moje mnenje,  mi ni težko tudi na Vrasko pridit.

glede boleče sramne kosti: ja mene še vedno fuul boli, in ni recepta kako si pomagatuser posted image , jaz sem se naročila na fizioterapijo (LJ v stari porodnišnici) in bomo vidli, mogoče izvem kaj pametnega. Bom poročala. Mene že tako boli, da se tudi sprehodom na takem sončku izogibamuser posted image .

No bo pa  maj kmalu tu in pridejo nove radosti in težaveuser posted image user posted image

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
14.2.2008 11:17:56   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A prideš do Dolgega mosta al te kje drugje poberemo?

naceloma me bo moj pripeljal do Dolgega mosta, pol gre pa sipo montirat (user posted image  se zmer sm jezna zaradi tega!!), pa filter, pa olje, pa neki pri motorju, pa, pa, pa...ojoj, denarnica bo kar tanjsa user posted image
sicer ti pa posljem na zs tel. stevilko. ce ne drugace, pa pridem z busom, ni panike, me ne rabis pobirat nikjer. razen ce ti je kaj blizje (crnuce)..

se 1x, hvala za prevoz user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
14.2.2008 11:19:05   
špelin@
NOV PREDLOG ZA SREČANJE!

Kaj pa pravite na TOLE ?

Lokacija je odlična (greš samo dol z AC), velik parking, prostora dovolj, pizze, lignji, solatke in sladice odlične in poceni user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi vseeno bolje, da se zmenimo izven LJ, ker bomo v sobotni ljubljanski gužvi popiuser posted image dile - vsaj jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
14.2.2008 11:22:02   
Soncnica Sandra ***
Živjo user posted image !

Evo mene nazaj. Sem bila malo zunaj, ko je tako lepo vreme. Človek se kar ne more upreti, da ne bi šel ven. Samo skrbi me, kaj bo marca ali pa aprila: kaj naj bo takrat sneg zasul, ali pa bo deževalo cele dneve? Še toliko slabše če bo sam dež, se mi še ven ne bo ljubilo iti user posted image

Joj a katera rada šipe pomiva? Za vikend je moj očka menjal okna v najinem štuku, sedaj je pa treba še šipe do konca pomit pa nimam nobenega pravega navdušenja user posted image  Nudim malico in kavico v zaneno. user posted image  Hecam se....

****: malce te moram razočarati glede risank. Smrkcev na žalost ni na TVju. Sama sem jih gledala na DVDju. Sem jih našla na netu, dol potegnila in zaplekla, zdej pa ko se mi zalušta kakšne dobre risanke pa si zavrtim kak DVD. Drugače pa so se te risanke pred parimi meseci lahko kupile mislim da zraven Dnevnika. Če bi jih rada imela si jih poišči na netu pa bo, velja?

Barbaw: praviš, da nimaš apetita? Joj jaz pa zadnje par dni samo razmišljam kaj bi pojedla. Tako, da se moram kar malo nazaj držat, da ne pojem vsega kar vidim user posted image . Še dobro, da sem precej mahnjena na sadje, da si potem privoščim kakšno pomarančo ali kaj podobnega.

Drugače se mi pa kar čudno zdi, da je toliko majskih nosečk odpovedalo. Pa tako veliko število vas je bilo na seznamu. No midva z mojim user posted image  prideva na srečanje ki bo po maju, ko se bo njegova mamica že lahko veselo vozila naokoli user posted image user posted image user posted image

No mejte se...........

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
14.2.2008 11:33:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

NOV PREDLOG ZA SREČANJE!

Kaj pa pravite na TOLE ?

Lokacija je odlična (greš samo dol z AC), velik parking, prostora dovolj, pizze, lignji, solatke in sladice odlične in poceni user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi vseeno bolje, da se zmenimo izven LJ, ker bomo v sobotni ljubljanski gužvi popiuser posted image dile - vsaj jaz user posted image user posted image

Punce moram vas razočarat, ampak če bomo za zmenek določile  LUKOVICO jaz žal ne bom mogla zraven, kajti jaz DELAM V LUKOVICI in ker sem na bolniški ni fajn da me kdo vidi, Lukovica pa je tako majhna da se vsi med sabo poznamo, pa čeprav sem jaz 70 km stran domauser posted image . Pa tudi sef je iz Lukovice,ki glih v najlepšem odnosu nisva,  tako da ne bom riskiralauser posted image .

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
14.2.2008 11:37:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
NOV PREDLOG ZA SREČANJE!

Kaj pa pravite na TOLE ?

Punce moram vas razočarat, ampak če bomo za zmenek določile  LUKOVICO jaz žal ne bom mogla zraven, kajti jaz DELAM V LUKOVICI in ker sem na bolniški ni fajn da me kdo vidi, Lukovica pa je tako majhna da se vsi med sabo poznamo, pa čeprav sem jaz 70 km stran domauser posted image . Pa tudi sef je iz Lukovice,ki glih v najlepšem odnosu nisva,  tako da ne bom riskiralauser posted image .

Ups, user posted image Tega pa nisem vedela user posted image  Lukovica odpade. Nov predlog, prosim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
14.2.2008 11:41:33   
narava
kaj pa tole? http://www.tunnel.si/
glede na to, da nas ne bo veliko, cca 5 avtomobilov (ce!?), se ze spravimo na njihov parking. majo pa fuuuuuuul dobr za jest, cena je zelo sprejemljiva, raznoliko hrano imajo tudi, tak da, ne vem..ce vam odgovarja? jaz okoli ljubljane ne poznam, poznam samo ljubljano..

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
14.2.2008 11:46:32   
narava
se kaksen predlog?

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
14.2.2008 11:49:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
NOV PREDLOG ZA SREČANJE!

Kaj pa pravite na TOLE ?

Ups, user posted image Tega pa nisem vedela user posted image  Lukovica odpade. Nov predlog, prosim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mislila da sem že odpadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
14.2.2008 11:53:19   
aurora28
Barbaw čestitke za dopolnjenih 28. tednov user posted image user posted image user posted image user posted image .

Narava, nimaš kej, tvoj user posted image hoče biti dejaven tako kot mama in če nisi ti pri miru, tudi on noče biti. user posted image user posted image user posted image

Ej zakaj pa zdaj iščete novo lokacijo user posted image , a niste zadovoljne z Golobčkom???

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
14.2.2008 11:59:54   
barbaw

Midva sva super duper, ampaaaaaaaaak (vedno mora bit en ampakuser posted image ), ce se tale moj Pubec ne bo kaj kmalu na glavo postavu, bo mami zaropotala! user posted image  Cel dan mi noge tisci v desni bok, istocasno roke v levega, vmes se se spiralno obrne in me mimogrede pokrampa po notranji strani popka! user posted image   

Nekako mi je to znano. user posted image  Seveda, meni se isto dogaja. Se pika zgleduje po starejšem bratcu. user posted image  Tista kakršen v trebuhu takšen tudi potem bo pri meni kar držala. jaz sem upala, da bo pika bolj mirna, ampak se mi zdi, da je Jakova živahnost nič proti temu, kaj mi tamala dela. Jao meni. Bom še pomirjevala rabila, če bo tako šlo naprej. user posted image  Eni otroci pa tako mirni pa spijo po 12h skup. user posted image  Kako jim to rata. Sicer pa ne bi mogla imeti mirnega otroka, ker midva nisva nič mirna, otroci pa se zgledujejo po nama. user posted image

Meni je ful žal za to srečanje, ker bi lahko tudi recimo Skye pripeljala. Vendar se nisem hotela že na začetku javit, ker se pri nas ko gre kaj zame vedno nekaj sfiži. In tudi zdaj bi se. Moja sestra rabi nujno pomoč in ne morem tamalega pustit nikomur, ker bo moj dragi moral spet popravljat te kište frda.... računalniške.

Soncnica Sandra lepo vreme? Kje pa? Kam moram prit?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
14.2.2008 12:01:34   
kasso
Pridite v Postojno na letališče - Avio pub user posted image user posted image user posted image parkinga ful, pice ful dobre, imajo tudi kako solatko... ;) http://www.avio-pub.com/
V LJ pa mislim, da res ne bi smel biti problem.... na Parmovi zraven Mercatorja,...njami..

< Sporočilo je popravil kasso -- 14.2.2008 12:07:45 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
14.2.2008 12:12:36   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Meni je ful žal za to srečanje, ker bi lahko tudi recimo Skye pripeljala. Vendar se nisem hotela že na začetku javit, ker se pri nas ko gre kaj zame vedno nekaj sfiži. In tudi zdaj bi se. Moja sestra rabi nujno pomoč in ne morem tamalega pustit nikomur, ker bo moj dragi moral spet popravljat te kište frda.... računalniške.

Pa ga pripelji s sabo, ce ga lahko..bo se toliko bolj razigrano user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
14.2.2008 12:25:00   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Pridite v Postojno na letališče - Avio pub user posted image user posted image user posted image parkinga ful, pice ful dobre, imajo tudi kako solatko... ;) http://www.avio-pub.com/
V LJ pa mislim, da res ne bi smel biti problem.... na Parmovi zraven Mercatorja,...njami..

Sej to lokacijo sem nameravala predlagat za naše kofetkanje po predavanju ali MŠ. Tam sem dobesedno preživela otroštvo, ker je bil moj atek učitelj in upravnik na letališču. Zdaj pa tam z bratom restavrirata stare aviončke (no, velike avioneuser posted image ). Luštkan pub in zunaj za sedet, pa za parkirat ni problema..

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
14.2.2008 12:27:33   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Pa ga pripelji s sabo, ce ga lahko..bo se toliko bolj razigrano user posted image

Jaaaaaauser posted image user posted image . Pa še jaz mojega vzamem s seboj in demolirata skupaj pizzerijouser posted image user posted image . Mislim, da v nobenem primeru malčki niso problem. Tiste prvič noseče itak rabijo mal prakse user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
14.2.2008 13:59:57   
narava
joj, kak ste mirne danes user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.