|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
11.2.2008 15:17:53   
aurora28
Še enkrat sprašujem:

Kako zgleda počasno odtekanje plodovnice??? Jaz imam vsak dan občutek, kot da mi nekaj ven steče Ko pa pogledam dnevni vložek pa je včasih tako kot rahel bel tok, včasih pa kot da bi se mi nožnica potila? Ali se vam tudi to dogaja? user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.2.2008 15:19:30   
Skye
Aurora pri meni je isto...mislim, da je to normalno...no vsaj upam, bom pa jutri vprašala G na pregledu.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.2.2008 15:20:47   
kasso
****, kaj si ti moj zajtrk preskočila, bil je res tisti zdrav nosečniški... za kosilo pa bolje da ne povem, kaj sem pred pol urce pojedla, da me ne boste okregale kako sem neodgovorna,...ma kaj čem, če se mi pa tako lušta...suha klobasa, sir in kruh user posted image
Za kasneje pa bom skuhala pašto s paradajzom in skledo solate...bo vsaj malo bolj zdravo ;)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.2.2008 15:22:14   
Skye
Jaz bom pa danes jedla govejo juho....jo obožujem...mljaskuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.2.2008 15:24:23   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Še enkrat sprašujem:

Kako zgleda počasno odtekanje plodovnice??? Jaz imam vsak dan občutek, kot da mi nekaj ven steče Ko pa pogledam dnevni vložek pa je včasih tako kot rahel bel tok, včasih pa kot da bi se mi nožnica potila? Ali se vam tudi to dogaja? user posted image

Jaz pa mislim, da to ni normalno. Obilnejši tok je normalno, odtekanje plodovnice pa ne....oz. če je prozorno - naj bi bilo.
Meni se vsake toliko časa  kar ulije ven, ampak je beli tok in ne prozorno....tako, da ni panike.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.2.2008 15:25:42   
Skye
Danes sem že verjetno mal tečna z vprašanji, pa me še vseeno nekaj zanimauser posted image

Men se zdi, da moj bauhi raste samo naprej...še malo pa bo špičastuser posted image ......nič se ne širi ob straneh, saj če me pogledaš od zadaj se sploh ne vidi da ga imam. A to pomeni, da bom na koncu že ravnotežje lovila, da me ne bo prekucnilo naprej, ali kajuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.2.2008 15:27:02   
aurora28
Bom jutri klicala mojega G, malo me skrbi, ker imam skoz vlažno nožnico?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.2.2008 15:27:54   
špelin@
Še enkrat sprašujem:

Mislim, da ne gre za odtekanje plodovnice - pri meni je v vsaki nosečnosti tako, da imam nonstop mokre hlačke (dnevne vložke zelo redko uporabljam, raje menjam hlačke). Itak me mučijo glivice in je to nabrž povezano user posted image  In res, dobesedno tak občutek je, kot da bi "švicala" v "tamalo" user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.2.2008 15:29:02   
Skye
A ne obstajajo neki vložki s pomočjo katerih se ugotavlja, ali odteka plodovnicauser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.2.2008 15:32:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
A ne obstajajo neki vložki s pomočjo katerih se ugotavlja, ali odteka plodovnicauser posted image

Tisti vložki so zakuhali že več dvomov in skrbi kot naredili koristi user posted image  

Ko sem bila tretjič noseča, so bili praktično modni hit in jih je lepo število nosečnic veselo preizkušalo, potem pa je bila vsesplošna panikal in množično brezglavo tekanje v porodnišnico, ker so pokazali lažen rezultat user posted image  Najbolj zanesljiv (oz. edini zanesljiv) je test, ki ga opravi G user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.2.2008 15:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

****, kaj si ti moj zajtrk preskočila, bil je res tisti zdrav nosečniški... za kosilo pa bolje da ne povem, kaj sem pred pol urce pojedla, da me ne boste okregale kako sem neodgovorna,...ma kaj čem, če se mi pa tako lušta...suha klobasa, sir in kruh user posted image
Za kasneje pa bom skuhala pašto s paradajzom in skledo solate...bo vsaj malo bolj zdravo ;)

Evo jaz sem jedla za kosilo bel kruh čist svež, poli salamo, goveja suha salama , sir in kisle kumare...pol pa še mal napoiltank čez...
Sav skor na istem!!!user posted image user posted image

Za tamalo sem pa naredila pire in polpete in solata...

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.2.2008 15:37:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Evo jaz sem jedla za kosilo bel kruh čist svež, poli salamo, goveja suha salama , sir in kisle kumare...pol pa še mal napoiltank čez...
Sav skor na istem!!!user posted image user posted image

Za tamalo sem pa naredila pire in polpete in solata...

Packeeeeeeeeeeeeeee user posted image  Jaz sem sicer za kosilo jedla lepo zdravo govejo rižoto s korenčkom in zeleno solato, ampak zdajle bi pa požrla eno domačo suho klobasooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.2.2008 15:38:36   
Anonimen
skye:

Ja normalno ko pa nosiš dve  user posted image user posted image ... Jaz ti kar mal zavidam tak nosečniški trebušček... Sicer pa jaz trebuha sploh nimam, če ne povem da sem noseča itak vsak misli da sem samo debela...
Vse tri nosečnosti nosim tam nek zadaj in ni bušija...

Špelin

koliko otrok pa že imaš,če smem vprašat?

Drugače pa jaz sem imela tud včeraj čist mokro trenerko pa ni bil urin niti nimam kakega izcedka... verjetno tok švicam, tam dol...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.2.2008 15:39:37   
aurora28
Špelin@ ja tak občutek je kot da mi tamala švica user posted image . Povej mi, če že pride do počasnega odtekanja plodovnice, a ni logično, da se ti prej odlušči čep in šele nato teče plodovnica??? Saj s čepom je MV itak zaprt in ne more plodovnica teči? No, mogoče se motim??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.2.2008 15:43:57   
špelin@
Špelin@ ja tak občutek je kot da mi tamala švica user posted image . Povej mi, če že pride do počasnega odtekanja plodovnice, a ni logično, da se ti prej odlušči čep in šele nato teče plodovnica??? Saj s čepom je MV itak zaprt in ne more plodovnica teči? No, mogoče se motim??? user posted image

Tega pa žal ne vem user posted image

****, imam toliko otrok kot ti user posted image  Plus enega user posted image , ki sem ga izgubila v 20. tednu druge nosečnosti. Z miškinim kazalčkom se postavi na moj nick.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.2.2008 15:49:12   
barbaw
kasso meni niti omenili niso, a bi ga kdo odpeljal da bi se naspala. Je veliko mami, ki to tretjo noč ne spijo. Mogče ni bilo pri tebi problema, ker so ju dohanili pa nnsta bila lačna. Ko sem bila jaz v P sva obe jaz in moja cimra vstajali celo noč, dojili, podirali kupčka, ... najina lumpa pa nista skoraj nič spala. Dude pa ne marajo vsi. Jaka je tuudi potem  ni imel, pa so mi rekli da premalo vztrajam. Niti jaz nisem hotela da jo ima, ker vem kakšni problemi so z odvajanjem. Gledam pri nas v vrtcu da tri in pol leta stari otroci hodijo z dudo naokrog. Meni pa se zdiijo preveliki. Nobene ne obsojam. Ne me kregat. To je čisto stvar staršev. Glede nerodnosti pa je mene moj na začetku ko še nisem vedela, če sem noseča vprašal če sem. V prvi in kasneje tudi v drugi nosečnosti mi je padlo vsaj 100-krat na dan kaj iz rok. Razbila pa na srečo nisem ničesar. user posted image  Ampak meni se je to dogajalo smao na začetku, zdaj pa zelo poredko.

suzy user posted image  za pregled. So ti pa hitro dali potrdilo o PDP. Jaz ga komaj marca dobim.

Aurora, če bi ti dali kakih 600 eurov penzije se verjetno ne bi branila. user posted image  Če te jj strah z odtekanje plodovnice se dbi neki tester. Zdaj pa  i me dobila kakšen. Mislm, da je kot nek vložek, ki se obarva.

Skye tudi mene pod rebri boli, sploh če nisem vzravnana. Mogoče boš proti koncu res bolj težko hodila in se nazaj držala, ampak ti imaš dve user posted image . Se ne moreš čisto primerjat z ostalimi glede trebuha. user posted image  Nekje se pa mora videti, da sta dve.

Narava pocivat user posted image . Jaz sem že več kot tri mesece doma, pa sem samo na začetku počivala, ker sem mislla, da bom rodila drugače. Jaz se glih ne obremenjujem kaj vse boli, ker bi prej povedala kaj me ne. Meni ležanje ne odgovarja, ker me pottem res vse boli. user posted image

Martina user posted image  za pregled.

**** jaz bi si dala na tvojem mestu duška. Saj te bo minilo, če ne prej pa ko boš šla nazaj. user posted image

Špelin@ jaz že 2 dneva premišljujem o Kodrani. Kje pa se je izgubila?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.2.2008 15:52:31   
mali pingo
Ojla punce!

Kako ste pridne s pisanjem!

Jaz se na hitro javim, da boste videle, da sem živa. Jaz in moj podnajemnik/ca sva super, edino križ me ubija ampak bo že.

Na žalost vam sporočam, da me, zaradi nepredvidenih družinskih dogodkov, na srečanje ne bo. Želim vam, da boste uživale maksimalno in se načvekale še zame. Bom pa v mislih z vami in upam še na kakšno srečanje.

Je pa tale družinska situacija (bom kdaj drugič o tem, morda) vplivala na mojo odločitev za 3D in tako danes šibamo k dr. Šelih. Upam, da bomo videli čim več, da bo tudi user posted image  zadovoljen.

Lp vsem

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.2.2008 15:57:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mali pingo
Na žalost vam sporočam, da me, zaradi nepredvidenih družinskih dogodkov, na srečanje ne bo. Želim vam, da boste uživale maksimalno in se načvekale še zame. Bom pa v mislih z vami in upam še na kakšno srečanje.

Je pa tale družinska situacija (bom kdaj drugič o tem, morda) vplivala na mojo odločitev za 3D in tako danes šibamo k dr. Šelih. Upam, da bomo videli čim več, da bo tudi user posted image  zadovoljen.

Škoda, ker te ne bo user posted image  Bomo pojedle in spile še kaj namesto tebe oz. zate user posted image

Hej, kdaj pa imaš danes uro za tale 3D? Firbcam, ker bom ob 19h tudi jaz tam user posted image

(odgovor članu mali pingo)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.2.2008 16:32:32   
Anonimen
Aha Špelin čist na istem sva.... Jaz imam tudi en ss za sabo....

Brbaw.... saj si dam duška....user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.2.2008 16:33:46   
kasso
barbaw, v Postonjski porodnišnici, otroka ponoči odpeljejo...taka je tradicija že vrsto let in meni prav paše, da si odpočiješ. Če želiš pa ga lahko imaš pri sebi, je pa res, da ostale cimre motiš pri spanju, če tvoj otrok ne spi. ena moja cimra se je po prvi noči premislila in dala otroka v nočno varstvo, da se je malo naspala, pa ostale tudi.... saj imaš itak potem doma cele noči čas bit z otročkom. Hudo je le zjutraj, če otroka ne pripeljejo ob uri in te v prish vse tišči...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.2.2008 16:38:42   
špelin@
Jaz imam tudi en ss za sabo....

Nisem vedela, res mi je žal user posted image

Ravnokar sem listala novi Arielov katalog in vidim, da imajo nosečniške spodnje hlačke po 2,79 EUR (take čez trebušček) - to je cena s kartico Vila Darila. če katera mogoče rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.2.2008 16:42:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Jaz imam tudi en ss za sabo....

Nisem vedela, res mi je žal user posted image

Ravnokar sem listala novi Arielov katalog in vidim, da imajo nosečniške spodnje hlačke po 2,79 EUR (take čez trebušček) - to je cena s kartico Vila Darila. če katera mogoče rabi.

Kok je največja cifra??user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.2.2008 17:50:12   
Anonimen
Punce plissss help. Evo sem nazaj z GP grooooozauser posted image , jaz vam povem da bom to svojo G umorilauser posted image user posted image . Sovražim jo.
Naj vam opišem svojo situacijo: 29.1.-11.2.2008 sem bila na bolniški (mi je moja G komaj dala) no in danes mi je bolniško zaključilauser posted image user posted image . Čeprav sem ji rekla, da me sramna kost boli za popiz.... težave z hojo itd., no in pa moje železo je slabo, tudi po 45 dnevni terapiji z sirupom je še slabši (111). No največji problem pa je ta, da se jaz v službo dnevno vozim 120 km. No in ko me je danes pregledala je rekla da sramna kost je res  zatečena, da mi da urgentno napotnico za fizioterapijo, in naj TAKOJ jutri pokličem, da verjame da me zelo boli, ampak delat pa morem od jutri naprejuser posted image user posted image . Kako to gre skupaj fizioterapija, pa delat?

Kaj naj naredim, a če grem jutri do svoje osebne zdravnice mi bo dala bol. za 1 mesec?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh si ne predstavljam, da bi morala nazaj v službo (težave z šefom: drugič razložim celo zgodbo), plissssss helpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Porodniška pa šele konec aprilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.2.2008 17:54:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Kaj naj naredim, a če grem jutri do svoje osebne zdravnice mi bo dala bol. za 1 mesec?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TOČNO TO NAREDI!!!!!!!
Drugega pa ne grem komentirat, ker bi bilo samo user posted image  user posted image  user posted image

Drži se user posted image  user posted image

No, jaz počasi odhajam proti Domžalam... Držite pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.2.2008 17:56:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, jaz počasi odhajam proti Domžalam... Držite pesti user posted image

pa takoj po pregledu slikco goruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.