|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
15.1.2008 12:28:38   
rumba
Midve sva s sprehoda. Kako je bilo fajn! Končno smo tudi v Ljubljani dočakali malo sončka. No, sedaj se že spet neki kisa, a važno, da sva se midve nasončili.user posted image  Pa prav prijetno toplo je bilo.user posted image
siskamiska, me veseli, da si že boljše!user posted image  Naslednji teden je pa napovedano več sončka, tako da se vi morate pocajtat.user posted image  Danes se mi ni ljubilo sami ustaviti na kavi, pa sem ostala brez. Drugi teden tega ne bom več tolerirala.user posted image user posted image user posted image
Freycha, user posted image  iiiii kako fajn, da ste tako uživali.user posted image user posted image user posted image  Joj, si mi naredila lušte. Jaz se pa tokrat nisem odločila, ker sem se bala, da bomo nonstop bolni.user posted image  Joj, a niso srčki, kako jih uniči tale voda?user posted image  Meni je bila tista koma na koncu fuuuul všeč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 176
15.1.2008 12:29:15   
tinispela
Freycha, a mi lahko prosim sporočiš tel št. od te gospe za plavanje, da se opravičiva za naslednjič.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 177
15.1.2008 13:06:23   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Tasonka, sem prebrala da sta z dragijem bolj tak tak, pa sem mislila, kaj ce bi tisti vecer, ko si ga vzames zase, vzela za vaju oba? Samo ideja, ne me narobe razumet...

Ne, nič narobe ne razumem. Možek večinoma zaspi s Špelo in ga ni za zbudit, tko da si zato samo zase vzamem cajt. Ker vsi spijo. Sva pa že probala tako narest, če ni zaspal, pa vsaj jaz ugotavljam, da se skoraj o ničemer nimava za pogovarjat in na koncu ponavadi pristaneva pri gledanju TV, da se nama ni treba pogovarjat.

Joj, Tasonka, ti nekdo na lajtungi stoji. Saj nisem mislila, da se morta pogovarjat nooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
15.1.2008 13:13:08   
kapica
Backo, ne se sekirat yarad glutena no./ Dino ga je nekajkrat dobil zvecer kot mlecno kasico, da smo se vsaj malo naspali, dokler nisem zvedla za ajdovo kasico. Tako da ti si se vedno suuper mamicauser posted image .
Freycha, oo, kako fajn se to slisi, da ste tako uzivaliuser posted image . Midva zacneva drug tedenuser posted image .
Siskamiska, so nase pestke in pikapoke pomagale, a ne, da ti gre na boljse?user posted image

Midva sva tud bla zunaj, je ibl taki veter, ampak vseeno je fajn delo. Pol sem se posesala, pospravila, v glavnem vse drugo sem naredila, samo telovadla nisemuser posted image . Bom poskusla pol ,ko bo mama doma, da Dinota prevzame. Ker zdaj ko gre ajat, grem jaz kr z njimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
15.1.2008 13:26:26   
majrim
katera ima seznam čez?? ti zvesta?? ga že dolgo nisem vidla pa ne vem,če je še v obotku za nove podatkeuser posted image ...uf,sem vam kar fouš za plavanjeuser posted image ...eno vprašanje...kako ceno tečaja imate gor na štajerskem??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 180
15.1.2008 13:56:36   
tinispela
Majrin pri nas je cena tečaja 95eurov? Kaj pa pri vas?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 181
15.1.2008 14:10:21   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

da ne sanjajo te tašče ko jih tak ven iz spanja meče?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jaz vem da sem celo noč, kolker sem pač spala, neki sikala nad taščouser posted image user posted image

joj jaz pa ponavadi cel dan sikam v zvezi z njo, tak da bi me pa še v sanjah preganjala pa ji ne dovolimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.1.2008 14:10:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

katera ima seznam čez?? ti zvesta?? ga že dolgo nisem vidla pa ne vem,če je še v obotku za nove podatkeuser posted image ...uf,sem vam kar fouš za plavanjeuser posted image ...eno vprašanje...kako ceno tečaja imate gor na štajerskem??user posted image

majrim, še je seznam v obtoku.... vsak petek objavim z novimi podatki...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
15.1.2008 14:14:27   
pupi
Uiiiiiiiiiiiiiiii, kak pa smo se me imele fajn! Tudi Naša Naja dokler ji mama ni igrače vzelauser posted image . Špela in Ana bota prave plavalke, res, kako sta delaleuser posted image user posted image user posted image . Midve z Julij sma skoraj korenine spustli v Fontani sma se začvekale in so nas mame iz zadnje skupine ven vrgle oz. sma jim dale prostor, da uredijo svoje malčke. Jaz sem se imela v glavnem suuuuuuuupeeeeeeeeeer, Freycha ti pa kar objavi slikice da nas vidijo, plavalceuser posted image

Bačko kaj kompliciraš zaradi tega glutena kje pa piše da bo tvoj otrok imel celiakijo, moja kolegica jo je dobila pri 22ih pa je celo življenje jedla pšenico, no do 22tega.

Aha Ulla zdaj pa maš ko praviš da je treba otroka nosit, mala vedno več zahtevauser posted image user posted image user posted image . Brez zamere.

Se še kasneje kaj javim, mam malo spet tu zraven pa ji je že dolgčas

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.1.2008 14:15:22   
Anonimen
ej babe, ula že od sobote zjutri ni kakalauser posted image sej vem da se pri gh spremeni to, sam vseen, k prej je dvakrat dnevno ziher.....pa me kr skrbi, da nau vse trdo in tako pol ko bo končno...pa da bi jo bolelo al kajuser posted image sej, če bo drekec normaln, ni panike, sam k ne vem kak bouser posted image a ji lohk pomagam...sladke kamelce al kaj dajete tiste, k mate tko...pa kolk je treba datuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
15.1.2008 14:17:11   
Anonimen
pupi ni touser posted image pa jaz je tko ne nosim,  jaz sam pravim da ne puščam jokatuser posted image no, če bi blo treba, bi jo tud nosla, dolgo sem jo takuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
15.1.2008 14:18:33   
pupi

pupi ni touser posted image pa jaz je tko ne nosim,  jaz sam pravim da ne puščam jokatuser posted image no, če bi blo treba, bi jo tud nosla, dolgo sem jo takuser posted image

Pardon sem se narobe izrazlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.1.2008 14:19:47   
nia30.6
AR koliko pa je cena za antilopa prek interneta?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.1.2008 14:21:29   
nia30.6

ej babe, ula že od sobote zjutri ni kakalauser posted image sej vem da se pri gh spremeni to, sam vseen, k prej je dvakrat dnevno ziher.....pa me kr skrbi, da nau vse trdo in tako pol ko bo končno...pa da bi jo bolelo al kajuser posted image sej, če bo drekec normaln, ni panike, sam k ne vem kak bouser posted image a ji lohk pomagam...sladke kamelce al kaj dajete tiste, k mate tko...pa kolk je treba datuser posted image

ulla jaz sem mu dala kašico iz kuhanega jabolka in suhih sliv in ga je tak spucalo, je kar 4x akal!
poskusi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.1.2008 14:22:12   
Anonimen

29, 90 €

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
15.1.2008 14:27:04   
Anonimen
Jaz sem pa resnično jezna. Mali je zaspan, oči ima takšne, da joj, a spat neče... Grrrrrrrrr.. Jaz pa moram pospraviti po stanovanju, no... Jah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
15.1.2008 14:27:33   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

29, 90 €

hvala!
u mater je pa kar 1x dražji, bi vseeno prosila če bo katera šla tja pa če bo mela plac?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.1.2008 14:48:01   
Anonimen

Tasonka, sem prebrala da sta z dragijem bolj tak tak, pa sem mislila, kaj ce bi tisti vecer, ko si ga vzames zase, vzela za vaju oba? Samo ideja, ne me narobe razumet...

Ne, nič narobe ne razumem. Možek večinoma zaspi s Špelo in ga ni za zbudit, tko da si zato samo zase vzamem cajt. Ker vsi spijo. Sva pa že probala tako narest, če ni zaspal, pa vsaj jaz ugotavljam, da se skoraj o ničemer nimava za pogovarjat in na koncu ponavadi pristaneva pri gledanju TV, da se nama ni treba pogovarjat.

Joj, Tasonka, ti nekdo na lajtungi stoji. Saj nisem mislila, da se morta pogovarjat nooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč mi na lajtungi ne stoji noben.user posted image user posted image user posted image Sam tist nama pa sploh ne laufa, no men ne.user posted image Se moram mal do G spokat, ker mam skoz ene probleme.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
15.1.2008 14:48:50   
nia30.6
evo kak naš mali z mamico čekira rr!

user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 194
15.1.2008 14:52:09   
Anonimen
Ja, res je dražje, ampak na sorodnike od bivšega bi bogve kako dolgo čakala, pa sem raje naročila..

Faca je tvoj mali.. Pa lahko miško premikaš na postelji?

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
15.1.2008 15:07:06   
Anonimen
nia bom probala....mi je bolj všeč to, k kamelceuser posted image a to slivo zravn japke skuhašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
15.1.2008 15:07:39   
Anonimen
A_R a se da tvoj blog vidtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
15.1.2008 15:10:45   
Anonimen
Ulla, ofkors, če pošlješ mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
15.1.2008 15:25:37   
Anonimen
ajauser posted image poslanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
15.1.2008 15:30:44   
Anonimen
Vabilo poslano.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?