Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:34:36
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Noč Zdravje Aljaž na antibiotiku...sm da se pozdravi do petka, ko bo imel tortico Dino, vse naj naj...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:35:53
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! kot sem predvidela, se je mala ob 3.40 zbudila in ni hotela več nazaj zaspat sem jo nahranila, pa ni zaspala, potem sem ugotovila,da je spet mokra, kljub Pampers Active Fit , sem jo preoblekla, pa potem tudi ni zaspala... se mi glih umiri in se kar naenkrt zbudi in spet party on po eni uri sem skoraj že obupala da bo še zaspala, ker je kar čebljala v postleji, se smejala, si vlekla vse možno na glavo in čeprav je kazala znake zaspanosti, tisti spanec kar ni hotel priti. Potem se je pa dragi zbudil, me nagnal spat, on jo je uspel pa v petih minutah uspavat Se je pa potem zbudila spet ob 6h, pa ob 7h, ob 8h je bila pa že pripravljena na party ajej..... Zdej pa se šibam zrihtat, da potem še njo zrihtamo in gremo na plaavvaaannjjeee me je samo strah, kako bom v kopalkah, ker so bile kupljene med nosečnostjo, pa so mi sedaj pomoje konkretno prevelike
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:36:40
|
|
|
|
Freycha
|
Dino čestitke za pol svečke
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Dino... vse naj naj... naša noč bi bila idilična, če se ne bi Izak ob pol enih začel tako huronsko jokat, da ga je bilo nemogoče pomiriti. Spet sanje in ko smo ga končno pomirili, je sledilo hlipanje v spanju, da se mi je kar srce trgalo. Pomirila ga je samo flaška mleka in potem je neprekinjeno spal do 6h in nato z nekaj jamranji potegnil do 8h. In zdaj je pojedel 50 ml mleka. A? Zgleda, da imamo pset novorojenčka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro obupna noč....praktično vsako uro se je zbujala z onim paničnim jokom, da je mene kr iz postle matalo...tko da ko sem že tapetič vstala, sem jo k seb vzela, ma ni blo nč bolš, samo vsaj vstajat mi ni blo treba jaz ne vem kaj je temu otroku....ko da bi nevem kolk grdo delali z njo, da je čisto stravmirana reva grem kafe ruknt........
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:43:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha potem sem ugotovila,da je spet mokra, kljub Pampers Active Fit , sem jo preoblekla, Freycha.... lahko poskusiš tole: tudi nam se je Gabrijela zbujala premočena, so vse plenice spustile... Potem smo jo pa zvečer preko papirnate pleničke povili tesno še v povijalno pleničko (verjetno so ti ostale od širokega povijanja) in se ni več zbujala premočena. Očitno se plenička z obračanjem zrahlja in spusti, povijalna pa onemogoči, da bi se zrahljala... Za poskusit je... Pa uživajte vsi skupaj na plavanju....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:44:04
|
|
|
|
tinispela
|
Zdaj sem dala malo spat, upam da se mi naspi do 9 30, ko gremo na plavanje!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:52:33
|
|
|
|
kapica
|
Juliji cestitke za vcerajsnjo obmesecnico . Tasonka, sem prebrala da sta z dragijem bolj tak tak, pa sem mislila, kaj ce bi tisti vecer, ko si ga vzames zase, vzela za vaju oba? Samo ideja, ne me narobe razumet... Bravo za jureta da ze lepo sedi . Uzivajte na plavanju danes. Midva sva pa danes sama, greva pol na sprehod, sedaj se kuha hruska in jabolka, pol pa kr na luft. Nocka zadovoljiva, me pa res zanima, kako bo spet ko bova doma in bo moral v svojo posteljco in svojo sobo .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 8:53:59
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Bojana preko pošte je bolje pošiljati! Corfu mi za 1 maj ne gremo nikamo, ker ima moja mama 30.4 rojstni dan oz. abrahama in ker gremo začetek junija na morje. Rumba ampak v Rabcu zna tudi zelo pihati.Tam od svetilnika dalje!Je pa res super za sprehajat! Tašonka čestitke za Jureta in lepo da si z nami! Dino vse naj naj! Naša noč je bila tako tako.Danes ji bom skuhala piščanjčja prsa in zelenjavo in bom vse to zmiksala.Skuto je zelo dobro prestala.Sem ji zraven dala še banano in keks od Hippa.Sem ji hotela dati samo keks da bi ga malo glodala pa me je strah da se ne bi začela daviti, ker ne vem kakšen košček bi odgriznila.Baje pravijo da se te keksi zelo lepo topijo.Bom med vikendom probala ko bo dragi doma. Štajerke uživajte na plavanju!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:04:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj nobena ne ve glede atilopa?? Katere kekse so pa dojenčke? Ker bi malemu tudi to kupila..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:08:01
|
|
|
|
Anonimen
|
hipp ima kekse za otroke... ampak vsi vsebujejo gluten...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:12:17
|
|
|
|
tinispela
|
A_R nisem spremljala te debate, ker smo ga šli sami iskat. Hipp ima piškote za dojenčke, je od 6.mesecev naprej, ker vsebujejo gluten
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:20:48
|
|
|
|
kapica
|
AR, ne vem kako je z stolckom. Sem ga pa jaz vceraj dobila, ga je brat prinesel in se mi zdi super, sploh ni tak strasno grd . Pa Dino super sedi not. Corfu, upam, da se Aljaz pozdravi do petka . Siskamiska, zate tudi upam, da bo cimprej slo na boljse z zdravjem . Hvala ya cestitke v Dinovem imenu .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A_R s keksi še raj malo počakaj, oz. se baje dobijo eno k so brez glutena, sam ne vem ktere firme. Raj mu daj riževe vaflje, jaz sem probala in se fajn obnese.....kekse pa po 6. mescu,še raj po 8. isto kruh itd. pač vse kar je iz žit k vsebujejo gluten. evo, tamalo sem urihtala, zdej morm še sebe....madona, tolk mama dela
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:23:51
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Freycha.... lahko poskusiš tole: tudi nam se je Gabrijela zbujala premočena, so vse plenice spustile... Potem smo jo pa zvečer preko papirnate pleničke povili tesno še v povijalno pleničko (verjetno so ti ostale od širokega povijanja) in se ni več zbujala premočena. Očitno se plenička z obračanjem zrahlja in spusti, povijalna pa onemogoči, da bi se zrahljala... Za poskusit je... Pa uživajte vsi skupaj na plavanju.... hmmm vredno razmisleka hvala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:45:06
|
|
|
|
NRMM
|
juuuuuuutro . Zvesta pa ni dal ki tvoj mož gsm-ja v izakove hlače ,da si ga našla pozno v noč .Zaenkrat naju ne bo do vaju,ker smo imeli včeraj celo popoldne in še ponoči juhuhu bruhuhu .Maša kar je pojedla, je vrgla ven.Sicer ponoči je lepo ajala,vmes se zbudila sem ji dajala za pit,vsaj pije fuul lepo in zaenkrat (že trkam na leees)še ni bruhala,kljub jutranji mlečni kašici.Bomo videli kaj bo.Trenutno mi spi,ko pa se zbudi,pa greva ven,to je okoli pol 11,tak da če se vama z Izak ljubi,potem se nama pridružita. DINO vse naj naj za obmesečnico . Bolančki čimprej se pozdravite . Tašonka malo večx se bo treba javit,drugače boš dobila opomin . Štajerke fajn čofajte danes. Uživajte,grem za par minutk zapret oke,da vsaj malo k sebi pridem. PAPA
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM juuuuuuutro . Zvesta pa ni dal ki tvoj mož gsm-ja v izakove hlače ,da si ga našla pozno v noč .Zaenkrat naju ne bo do vaju,ker smo imeli včeraj celo popoldne in še ponoči juhuhu bruhuhu .Maša kar je pojedla, je vrgla ven.Sicer ponoči je lepo ajala,vmes se zbudila sem ji dajala za pit,vsaj pije fuul lepo in zaenkrat (že trkam na leees)še ni bruhala,kljub jutranji mlečni kašici.Bomo videli kaj bo.Trenutno mi spi,ko pa se zbudi,pa greva ven,to je okoli pol 11,tak da če se vama z Izak ljubi,potem se nama pridružita. Če bi bil v Izakovih hlačah, bi ga našla ob previjanju. Ne, dala sme ga na tiho, potem pa pozabila na njega. No, naš tudi spi, s 50 ml mleka v riti. Ko dvigne guzo, dobi kašico, ga upedenam in greva tudi ven. Moram plačat položnico za elektriko. Bom poklicala, kje se nahajata.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:54:07
|
|
|
|
bojana2
|
Dino vse naj naj... Jure bravo.. Anja upam da bo vse ok s Tilnom... Tašonka welcome back... Freycha mi imamo sedaj plenice iz DM in se super odnesejo - nič več nismo mokri... A_R imaš ZS. Ne morem verjet, da vidim sonce vzunaj... Nočka kar ok, sedaj že ninamo. Se je pa zjutraj končno - po 2 dneh - nasračkal...pa je količinsko seveda ustrezalo dvodnevnemu zaprtju... Uživajte v čofotanju...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 9:59:29
|
|
|
|
NRMM
|
Zvesta gor na trafo jim nesi položnico in naj si sami plačajo ,glede na vse piz ,ki ste jih imeli zaradi njih. No se slišimo,če ne vidimo. Če se boš spomnila,daj vzami od just-a katalog zraven,prosim.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:10:56
|
|
|
|
nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 otrok spi. končno. po mukah spet je bla prej že čisto umirjena, sem ji za jest delala, pa pridivja tašča gor, tko po njeno, s kričanjem in galamo in vsem sem rekla mojmu da naj mi jo kr u stolček da, ker bo jedla, se mislila da si bo prišla gor....sam ne, ona tja v njo, pa kušvat, pa igračkami tolčt po pladnju in kričat zraven sem se komi zadržvala, da jisem popizdila, pa sem lepo rekla, da če lahko brez divjanja, ker se spat spravljamo in je problem pol, če se čisto zdivja. ni nič rekla, sam vstala pa šla slabš k otrok, no...zdej je pa bohvekolk užaljena reva...k se morm pa jaz pol dve ure al pa še več matrat, da jo nazaj umirim in da zaspi, to je pa vseen...mah, sem prov jezna jutro babike! Ulla80 a je tvoja tašča včeraj zvečer bila tud pri meni? smo namreč malega nahranili in pol se grem jaz vedno stuširat ati pa ga počasi umirja za spanje, no pa prileti v sobo najprej njegov brat za njim pa še tašča in oni veselo kokodakajo, in vzpodbujajo malega....."ja tak greš ti?joj kak si ti hiter, na igračko....."no prav navijajo in se derejo, ga čisto razvnamejo in pol ga naj jaz uspavam al kaj? pa pridem ven iz kopalnice, slišim galamo in pol oni veselo da mali pa še ne bo pančkal ker je tak dobre volje grrrrrrr a ko sem se šla tuširat je bil zaspan da gledat ni mogel!!!! no ne vem al je bila to pol posledica tega, skratka mi smo bedeli od 3.30-5.00, fajn ne?sem kot zombi vidim Ulla da si imela podobno noč, da ne sanjajo te tašče ko jih tak ven iz spanja meče? no Dino vse naj naj Jure
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:13:58
|
|
|
|
nia30.6
|
joj sem skoraj pozabila, a gre katera še v ikeo v bližnji prihodnosti? mi bi meli ta stolček za hranjenje! če gre katera naj mi javi prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:16:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM No se slišimo,če ne vidimo. Če se boš spomnila,daj vzami od just-a katalog zraven,prosim. Aha... moram poiskat in dobiš...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:16:49
|
|
|
|
rumba
|
Dino vse naj, naj, naj, ... za 6 mesecev. Bravo mami! corfu, držim pesti, da se Aljaž pozdravi. Pa še te so zanj. Mi bomo tudi ta vikend praznovali, Anejevih pet let namreč. Moram še malo naštudirati, kako torto bom naredila... Pa darila še tudi nismo dobili. Nič, midve šibava ven preden bo dež. Je zmanjkalo kolerabe , pa jo mora jesti še dva dni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:22:45
|
|
|
|
SANEK1
|
Dino, čestitke ob polletnici!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 10:24:35
|
|
|
|
siskamiska
|
Dino za pol leta. Jure ti si car . Danes sem veliiiiiiiiko boljše. Hvala vsem za lepe želje. Zgleda da je to neka 24- urna viroza ker smo vsi naslednji dan veliko boljše. Sem kar vesela. Si res ne predstavljam še en dan breh hrane in z glavo v wc školjki .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.