|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
15.1.2008 20:18:00   
bačko
Freycha jaz bi geslo!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 226
15.1.2008 20:22:07   
Češnca
ja, po dolgem času je tud naš konc obiskal sonček! Zato je bil naš mali kar 2x na sprehodu, pa še fino se je naspal. Zdajle se mu pa zgleda ne spi preveč... Stoka v postlci in z medvedom se pogovarja.
A majo vaši kakšno igračko za spat? Naš mora enga medvedka k seb tiščat (po možnosti na faco) in pol ful lepo nina.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 227
15.1.2008 20:23:35   
bačko
Super ste!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žana bi pomoje full uživala!
Grem Žano skopati in počasi ajat!Lahko noč!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 228
15.1.2008 20:30:38   
nia30.6
joj čofotačke kak ste lušneuser posted image user posted image user posted image
mojmu Ianu so vse všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 229
15.1.2008 20:33:35   
Češnca
jest bi tuuuuuuud plavalaaaaaaa! Lenoba lena, se morm spokat in poklicat, kako je to kej pr nas!!!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 230
15.1.2008 20:48:12   
anja7
Hojla!

Freycha in Tašonka jaz bi tud mela gesla!Hvala!

No, upam, da smo za en mesec zaključl s pediatrično. izvidi so večina ok!Ma povečan nek jetrni encim, tko da mamo čez en mesec kontrolo. Blato je pa ok, pa ostala kri tud, UZ tud,pa testi na alergije so tud ok... Hvala bogu je kr ok.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 231
15.1.2008 20:52:22   
krkatja
Ojla,
sem na hitro videla, da se gesla talajo...Freycha jaz bi tudi. Da najdem našemu malemu nevestico user posted image  V naši skupini kronično primanjkuje pupik. Za Špelo itak vem, da sta Nia30.6 in TiniŠpela neko pogodbo podpisovali.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 232
15.1.2008 21:03:57   
pupi
A krkatja pri vas pa deklic primanjkuje? Pri nas je blo od desetih dojenčkov samo eden fantek user posted image , vse ma na pladnjuuser posted image

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.1.2008 21:08:30   
tinispela
Bi mogli mal skupine pomešat! Pri nas so pa skor same punceuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.1.2008 21:09:43   
NRMM
Čeeer!

Otroci spijo,stanovanje v redu,želoček p oln.........tak da malo klepetanja in potem spanje,jutro bo v trenutku user posted image .

Freycha jaz bi tudi geslo,lepo prosim.

Češnca naša ima kar pleničko ob glavi,kakšnega velikega pliškota ji še ne upam dat zraven,ker je ponoči ko vrtavka in bi ji bli na poti.Ta velika punca pa ima skoraj premali kinderbet tolko ima teh pliškotov zraven sebe....3x telebajski in veliki nodi user posted image user posted image ,2x nepogrešljiva flis deka,pa odejica,no zadnje dneve pa še vzglavnik.

Pri nas tudi fantki prevladujejo,tak da Maša ne bo rabla it daleč iskat user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.1.2008 21:13:29   
pupi
Pri nas pa samo otrok spi ostalo je bolj tak nouser posted image . Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.1.2008 21:15:11   
krkatja
Bodo morali kakšnega spoznavnega naredit. user posted image  Naš bi bil navdušen. Itak se ful smeji ko vidi dojenčke.

Sem pa ravno prebrala, da je Dita tudi bila bolj ležerne sorte...joj, sem si kar predstavljala, če z Jurijem ohranita to lastnost. Čez 20 let, Dita+Jurij = nič vnukov user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.1.2008 21:17:56   
majrim
freycha...geslo prosim......da te po dolgem času spet vidimuser posted image
zvesta...a ti pošljem na mail al kar tu??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.1.2008 21:19:04   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

Nisi edina user posted image .lahko se edino skupaj tolaživa,da jutri je pa še en dan user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.1.2008 21:20:42   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mam pa polno za likat pa se že tri večere zraven spravlam, ma katera idejo kak se bo samo zlikalouser posted image

Nisi edina user posted image .lahko se edino skupaj tolaživa,da jutri je pa še en dan user posted image .

Jaz počasi Naji ne bom mela kaj za oblečt user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.1.2008 21:23:19   
NRMM
Sej zdaj pravijo,da bo dež,tak da ne bosta mogli ven,doma pa je lahko malo zmučkana user posted image .Če kaj sovražim je to peglanje...user posted image .Sej otroške cote nekak grejo,sam dedove srajce pa so ubi božeuser posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.1.2008 21:24:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

zvesta...a ti pošljem na mail al kar tu??user posted image

kakor hočeš... v vsakem primeru bom dodala :)

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
15.1.2008 21:25:20   
Ajvy
Julija...čestitke za polletnicouser posted image user posted image

Dino...čestitke za polletnicouser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.1.2008 21:25:41   
pupi
Sem srečna da moj ne rabi in ne nosi srajc. Majce pa si kar sproti popeglamouser posted image . Po potrebi, bi se temu reklo ker tudi nisem ljubitelj peglarije

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.1.2008 21:25:57   
bojana2
Freycha tudi jaz bi prosila za geslo!! user posted image

Sem tko utrujena da sam še posteljo vidim...nočko.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.1.2008 21:30:36   
madejka
Heja babike!
Plavanje: Joooj kake lušne slikce!!!user posted image user posted image user posted image Ste vsi skup uživali a?user posted image A to ste tam dobile obroče in hlačke? Kaj ste pa delali dans? Kolko časa pa ste bli v vodi?

Tašonka user posted image Pa čestitke Juretu... mater je frajer!user posted image user posted image

Pupi si me mogla spomnit na to peglanje al kaj?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.1.2008 21:31:48   
NRMM
Sej sem jaz bila tudi,ker prej ni nosil druga kot majice,sedanja služba pa to zahteva...grrrrrrrrrr!

Zvesta še ne spiš user posted image ?

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.1.2008 21:35:12   
madejka
DINO ČESTITKE za 6 mesecev!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo si pa danes vzeli čas za pohanjanje!user posted image Taaaak je pasalo. user posted image Malo smo šli na izletek do vikenda (kjer bo MOGOČE kdaj naša hiškauser posted image ), jest k Noni v Zamarkovi (priporočam štajerkam, fuuuul dobre pice!) in še do Europarka nekaj nabavit. Mali je vmes dobil japko in banano skup zmešano in bi cel lonček pojedel, če bi mu dala. In potem je blo menda dosti do petihuser posted image Še vedno pa ne vem, kak naj pri našem otroku vem, kdaj je lačen, pa takrat ko je, ne vem če se naje, ker poje kolko mu dam.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.1.2008 21:36:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NRMM
Zvesta še ne spiš user posted image ?

Glih se spravljam.. sem ko cota... danes sem bla prvič sama z malim zvečer... sama skopala, nafojtrala in dala spat....

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
15.1.2008 21:38:43   
pupi
Za plavanje ti bom kar jaz odgovorila: Obročke dobiš tam, hlačke pa smo kuple, če si hotel. Lahko imaš tudi kupljene kopalne pleničke. Se mi je zdelo da smo bli v vodi samo 10min, je ful hitro minilo, kakih 20min pa je blo. Če ni res me soplavalke popravite. sem imela občutek da je blo danes bolj uvodno zato smo nekaj malega delali, saj ne znam niti opisat kaj. Bo katera druga, da ne bom vse jaz izdala user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?