|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
15.1.2008 15:50:12   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Ja, res je dražje, ampak na sorodnike od bivšega bi bogve kako dolgo čakala, pa sem raje naročila..

Faca je tvoj mali.. Pa lahko miško premikaš na postelji?

niti ne,ampak zato ker se mali zažene za njo in si jo v usta tiščiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.1.2008 15:51:32   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faca...

Jaz mam prenosnega večinoma v kuhni, pa še sama nevem zakaj user posted image Namesto, da bi tam ležala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
15.1.2008 15:53:18   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nia bom probala....mi je bolj všeč to, k kamelceuser posted image a to slivo zravn japke skuhašuser posted image

ja jaz sem, pol pa sem jo izkoščičila, pa zmiksala! pa vodo v kateri sem kuhala sem mu dala za pit!
mater je bil drek lisast od slivuser posted image user posted image , prav olupki so bili noter, no pa zdaj spet redno aka vsak dan 2x!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.1.2008 16:14:11   
julij
Dan

Evo še mene! Tudi jaz sem se imela danes tak fajn. Mi ful paše, da lahko s kom kako rečem, pa da se mal nasmejimo in si potožimo, če imamo kak problem. Pa sploh smo taka fajn družba, a ne. Dita, Naja in Špela pa take korenjakinje. Nobena ni niti solzice spustila. Nasploh so vsi otroci bili zelo pridni danes.user posted image
Pupi, tudi tebi se ni mudilo in sma fajn otročke ohladile. user posted image  (pa kavo polivale) Ana je tudi uživala, jo je bil kar užitek gledat kako ji paše, da čofota. Je pa ful aktivna danes. Do zdaj je spala dobro uro po kopanju. Pa še to v avtu na poti domov. Pa na sprehodu sma bile, zdaj pa se krega v pojstlici. user posted image  noče spat!

Freycha, lahko daš slike gor, samo glej, da se res ne bo špeh ven videl.user posted image  user posted image

Dino, čestitke tebi in mamici.user posted image user posted image user posted image

Tašonka, tudi jaz sem te pogrešala...user posted image

Bačko, ne sekiraj se. Tudi jaz Ani dam včasih kak kos piškota ali pa pol žemlje, da si dlesni drgne. Nimamo pa nobenih alergij v družini, zaenkrat.user posted image

Ula, kak mi je pa to s taščo znano. Sem prav srečna, da je večino dneva ni, pa da imama z malo vsaj dopoldne mir pred njo.

Vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.1.2008 16:20:31   
poldy
ulla, jaz dam čaj iz kumine in janeža, al pa komarčka, lohk pa daš vse skupaj.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.1.2008 16:37:25   
tinispela
Freycha jaz že komaj čakam, da vidim slikice. Seveda jih lahko gor daš. Mala je tud že do zdaj 2x spala, pa še zda je v uspavanju.user posted image  Jih fajn zmuči ta vodauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.1.2008 17:31:42   
bačko
Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume?Jaz bi Žano našemila v pikapolonico pa nisem še nikjer zasledila pikapolonice!Daj če bo šla katera v baby center naj mi sporoči če imajo pikapolonico!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.1.2008 17:53:04   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume?Jaz bi Žano našemila v pikapolonico pa nisem še nikjer zasledila pikapolonice!Daj če bo šla katera v baby center naj mi sporoči če imajo pikapolonico!

a ni v sparovi reklami za 4,99 pikapolonica?se mi zdi da je za dojenčke, ne vem je treba preverit velikosti,je pa sigurno pikapolonica!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.1.2008 17:55:15   
Freycha
No tko, tamala je v bistvu spala od 11h,ko smo od tam šli, pa do 2h. Vmes je sicer jedla ob 12h, ampak potem je pa padla v komo in je ni bilo do dveh na spregled.

Sej ne vem, če bi smela povedat al ne, ampak sem bila full vesela, da sem spoznala Tejci77 in njeno Lariso (ki je BTW rojena na isti dan, kot Dita user posted image user posted image user posted image ) in smo malo počvekali, tamali sta bili pa fuuull pridni.

Zdej smo pa ravnokar prišli domov, jaz sem crknjena ko pes, tamala je pa čisto oživela, ko se je naspala user posted image

Hvala punce za dovoljenje, slikice bodo, samo ne obljubim kdaj....

Ulla ja v Fredovem obroču so in se prav super počutijo notri user posted image  to je totalna pogruntavščina....

TiniSpela njeno tel. št. lahko dobiš kar na njihovi internetni strani www.plavanje-dojenckov.com sicer je pa kontakt z njo na: 
041/221 215 (ponedeljek 16.00 - 18.00)
02 460 24 32 vsak delavnik dopoldne (Jasmina Strajnar)
ali
jasmina.strajnar@evb.si

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.1.2008 18:05:51   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume?

Naša Naja bo, če ji bo že prav kostumek buča, ker je za eno leto pa mislim da bo šlo skozi, če jo še malo bolj oblečem pa ona je malo večje tak da,...

Meni je Naja v Fontani sede spala in to na meni, čeprav tega ni navajena. Drugače je pa normalno spala edino eno 15minutno spanje več je bilo. Aja Freycha pri slikah pa le glej da ne bo špeha, če ne pa neko fotoretuširanje izvedi da bomo vitke zgledle user posted image .

Dino za pol svečeke user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.1.2008 18:41:38   
kapica
Hvala za cestitke punceuser posted image .

Tasonka, aja, sem mislila da ti res kdo stoji gor, glede na to, da si sam pisala, kak se nimata nic za pogovarjat, pa sem mislila, da te pa raje seksajtauser posted image . Pol se pa spravi cimprej do G, upam, da se bojo problemi tam doli hitro urediliuser posted image .
Ulla, jaz sem mu dala malo komarckovega cajeka, ga je tud tak pognalo, da je iblo veselje.Se mi pa zdi to z slivovim sokom tud fajn ideja.
Backo,
jaz mislim da ne bom nic semila Dinota. Kaj pa vem no. V baby centru pa so meli zabico pa menda cebelico, ce se prav spomnim.

Jaz vecerjo pripravljam, krompirjevo pito, zgleda da je fajn uspela.
Sem cist neka crkjena, dino je popoldan lepo ajal, jaz pa nisem mogla. Ze tak cakam da pride moz, da se mi kr mesauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.1.2008 18:42:31   
kapica
Jaz sem ze radovedna in me zanima kako je izlgedalo vase plavanje. tako da Freycha prosim pohiti, pa jaz se ze kr javim za geslouser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.1.2008 19:12:39   
SANEK1
KAK SEM JEZNAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , DED MI JE CEL ROMAN KI SEM GA SPISALA, ZBRISALuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tak sem se potrudla, pa vsem, no skoraj, nekaj napisalauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se mi neeeeeeeeeeeeeeee daaaaaaaaaaaaaaa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo to, ble pri zdravniku, zdravje skoraj okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.1.2008 19:22:10   
Freycha
Evo, fotke so na albumu!

sicer bi bile lahko boljše, menda če bi bile me babnice bolj pri miru user posted image  drugič vzameva prav fotoaparat, pa bodo bolj kvalitetne slike izpadle.

Z video posnetki pa bo malo več dela in jih dobite po e-pošti takoj, ko bova lahko.

Julij, ker si prišla kasneje, moj dragi ni vedel, da pašeš zraven, zato te je na slikah najmanj. Je pa potem dojel, da si z nami in si pa na videu, ok?

kdo zdej hoče geslo??user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.1.2008 19:26:32   
Anonimen
Jaz bi geslo, lepo prosim...

Aja, pa Tašonka... tvoje geslo bi za poroko... To te že ful časa prosim, pa se prošnja ne napiše sama :)

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
15.1.2008 19:29:26   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kdo zdej hoče geslo??user posted image

jaz,jaz,jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.1.2008 19:38:38   
SANEK1
Jaz tudi geslo plosimuser posted image user posted image user posted image

Freycha, Živa je tudi dobla ono za zobeuser posted image user posted image
Smo pa dobili zeleno luč za mlečne izdelke, gluten, meso, jajca( ne vem več al samo beljak al samo rumenjakuser posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.1.2008 19:43:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Smo pa dobili zeleno luč za mlečne izdelke, gluten, meso, jajca( ne vem več al samo beljak al samo rumenjakuser posted image )user posted image user posted image user posted image

Za rumenja... beljak šele po enem letu....

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
15.1.2008 19:45:25   
julij
Freycha, smo  lepe, ne!user posted image  Saj pa sem na slikicah.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.1.2008 19:46:23   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: julij

Freycha, smo  lepe, ne!user posted image   

ja valda! Smo ta boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.1.2008 19:47:35   
pupi
Smo pa lepe ni kaj!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.1.2008 19:51:22   
pupi
Sem šla za nazaj malo brat, pa sem htela crknit od smeha, ko sem vidla Izaka oblečenega v lakače pa roza štunfi. Ne vem katera je napisala, če je moral njen ravno šampon prinestuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ulla prima papa je svetovn stolček, ga mamo mi in se da naklon nardit, pa pokončno tudi tri stopnje so in je res svetovni. Mislim da so meli v tisti picerji ali pokvarjenega al pa ni bil praviuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.1.2008 19:51:33   
SANEK1
user posted image user posted image user posted image  Joj, kak ste lepe babike (samo ste res same babeuser posted image )user posted image user posted image user posted image . Res fajn zgleda to čofotanje.

P.S. Še kolegico sem vidla na sliki. Pssssss, ji nebom povedalauser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.1.2008 20:11:00   
Anonimen
Jaz bi tudi geslo user posted image

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
15.1.2008 20:14:24   
Češnca
Freycha  men tud geslo, men tud geslo!!! user posted image

Naš korenjak se je pa danes ful epo izkazal. Smo mel obiske in pravo norišnico (kup otrok, pač...). Naš pa tkooooo priden! user posted image  Ko so bli pa že čist preglasni (noro, res), je pa mal bol na glas vriskal! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?