Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 15:50:12
|
|
|
|
nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Ja, res je dražje, ampak na sorodnike od bivšega bi bogve kako dolgo čakala, pa sem raje naročila.. Faca je tvoj mali.. Pa lahko miško premikaš na postelji? niti ne,ampak zato ker se mali zažene za njo in si jo v usta tišči
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 15:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Faca... Jaz mam prenosnega večinoma v kuhni, pa še sama nevem zakaj Namesto, da bi tam ležala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 15:53:18
|
|
|
|
nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 nia bom probala....mi je bolj všeč to, k kamelce a to slivo zravn japke skuhaš ja jaz sem, pol pa sem jo izkoščičila, pa zmiksala! pa vodo v kateri sem kuhala sem mu dala za pit! mater je bil drek lisast od sliv , prav olupki so bili noter, no pa zdaj spet redno aka vsak dan 2x!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 16:14:11
|
|
|
|
julij
|
Dan Evo še mene! Tudi jaz sem se imela danes tak fajn. Mi ful paše, da lahko s kom kako rečem, pa da se mal nasmejimo in si potožimo, če imamo kak problem. Pa sploh smo taka fajn družba, a ne. Dita, Naja in Špela pa take korenjakinje. Nobena ni niti solzice spustila. Nasploh so vsi otroci bili zelo pridni danes. Pupi, tudi tebi se ni mudilo in sma fajn otročke ohladile. (pa kavo polivale) Ana je tudi uživala, jo je bil kar užitek gledat kako ji paše, da čofota. Je pa ful aktivna danes. Do zdaj je spala dobro uro po kopanju. Pa še to v avtu na poti domov. Pa na sprehodu sma bile, zdaj pa se krega v pojstlici. noče spat! Freycha, lahko daš slike gor, samo glej, da se res ne bo špeh ven videl. Dino, čestitke tebi in mamici. Tašonka, tudi jaz sem te pogrešala... Bačko, ne sekiraj se. Tudi jaz Ani dam včasih kak kos piškota ali pa pol žemlje, da si dlesni drgne. Nimamo pa nobenih alergij v družini, zaenkrat. Ula, kak mi je pa to s taščo znano. Sem prav srečna, da je večino dneva ni, pa da imama z malo vsaj dopoldne mir pred njo. Vsem bolančkom pa čimprejšnje okrevanje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 16:20:31
|
|
|
|
poldy
|
ulla, jaz dam čaj iz kumine in janeža, al pa komarčka, lohk pa daš vse skupaj.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 16:37:25
|
|
|
|
tinispela
|
Freycha jaz že komaj čakam, da vidim slikice. Seveda jih lahko gor daš. Mala je tud že do zdaj 2x spala, pa še zda je v uspavanju. Jih fajn zmuči ta voda
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 17:31:42
|
|
|
|
bačko
|
Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume?Jaz bi Žano našemila v pikapolonico pa nisem še nikjer zasledila pikapolonice!Daj če bo šla katera v baby center naj mi sporoči če imajo pikapolonico!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 17:53:04
|
|
|
|
nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume?Jaz bi Žano našemila v pikapolonico pa nisem še nikjer zasledila pikapolonice!Daj če bo šla katera v baby center naj mi sporoči če imajo pikapolonico! a ni v sparovi reklami za 4,99 pikapolonica?se mi zdi da je za dojenčke, ne vem je treba preverit velikosti,je pa sigurno pikapolonica!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 17:55:15
|
|
|
|
Freycha
|
No tko, tamala je v bistvu spala od 11h,ko smo od tam šli, pa do 2h. Vmes je sicer jedla ob 12h, ampak potem je pa padla v komo in je ni bilo do dveh na spregled. Sej ne vem, če bi smela povedat al ne, ampak sem bila full vesela, da sem spoznala Tejci77 in njeno Lariso (ki je BTW rojena na isti dan, kot Dita ) in smo malo počvekali, tamali sta bili pa fuuull pridni. Zdej smo pa ravnokar prišli domov, jaz sem crknjena ko pes, tamala je pa čisto oživela, ko se je naspala Hvala punce za dovoljenje, slikice bodo, samo ne obljubim kdaj.... Ulla ja v Fredovem obroču so in se prav super počutijo notri to je totalna pogruntavščina.... TiniSpela njeno tel. št. lahko dobiš kar na njihovi internetni strani www.plavanje-dojenckov.com sicer je pa kontakt z njo na: 041/221 215 (ponedeljek 16.00 - 18.00) 02 460 24 32 vsak delavnik dopoldne (Jasmina Strajnar) ali jasmina.strajnar@evb.si
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 18:05:51
|
|
|
|
pupi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce a boste kaj našemile vaše otročičke in kje boste kupile kostume? Naša Naja bo, če ji bo že prav kostumek buča, ker je za eno leto pa mislim da bo šlo skozi, če jo še malo bolj oblečem pa ona je malo večje tak da,... Meni je Naja v Fontani sede spala in to na meni, čeprav tega ni navajena. Drugače je pa normalno spala edino eno 15minutno spanje več je bilo. Aja Freycha pri slikah pa le glej da ne bo špeha, če ne pa neko fotoretuširanje izvedi da bomo vitke zgledle . Dino za pol svečeke !!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 18:41:38
|
|
|
|
kapica
|
Hvala za cestitke punce . Tasonka, aja, sem mislila da ti res kdo stoji gor, glede na to, da si sam pisala, kak se nimata nic za pogovarjat, pa sem mislila, da te pa raje seksajta . Pol se pa spravi cimprej do G, upam, da se bojo problemi tam doli hitro uredili . Ulla, jaz sem mu dala malo komarckovega cajeka, ga je tud tak pognalo, da je iblo veselje.Se mi pa zdi to z slivovim sokom tud fajn ideja. Backo, jaz mislim da ne bom nic semila Dinota. Kaj pa vem no. V baby centru pa so meli zabico pa menda cebelico, ce se prav spomnim. Jaz vecerjo pripravljam, krompirjevo pito, zgleda da je fajn uspela. Sem cist neka crkjena, dino je popoldan lepo ajal, jaz pa nisem mogla. Ze tak cakam da pride moz, da se mi kr mesa .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 18:42:31
|
|
|
|
kapica
|
Jaz sem ze radovedna in me zanima kako je izlgedalo vase plavanje. tako da Freycha prosim pohiti, pa jaz se ze kr javim za geslo .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:12:39
|
|
|
|
SANEK1
|
KAK SEM JEZNA , DED MI JE CEL ROMAN KI SEM GA SPISALA, ZBRISAL Pa tak sem se potrudla, pa vsem, no skoraj, nekaj napisala Zdaj pa se mi neeeeeeeeeeeeeeee daaaaaaaaaaaaaaa veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo to, ble pri zdravniku, zdravje skoraj ok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:22:10
|
|
|
|
Freycha
|
Evo, fotke so na albumu! sicer bi bile lahko boljše, menda če bi bile me babnice bolj pri miru drugič vzameva prav fotoaparat, pa bodo bolj kvalitetne slike izpadle. Z video posnetki pa bo malo več dela in jih dobite po e-pošti takoj, ko bova lahko. Julij, ker si prišla kasneje, moj dragi ni vedel, da pašeš zraven, zato te je na slikah najmanj. Je pa potem dojel, da si z nami in si pa na videu, ok? kdo zdej hoče geslo??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:26:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi geslo, lepo prosim... Aja, pa Tašonka... tvoje geslo bi za poroko... To te že ful časa prosim, pa se prošnja ne napiše sama :)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:29:26
|
|
|
|
nia30.6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kdo zdej hoče geslo?? jaz,jaz,jaz
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:38:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Jaz tudi geslo plosim Freycha, Živa je tudi dobla ono za zobe Smo pa dobili zeleno luč za mlečne izdelke, gluten, meso, jajca( ne vem več al samo beljak al samo rumenjak )
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Smo pa dobili zeleno luč za mlečne izdelke, gluten, meso, jajca( ne vem več al samo beljak al samo rumenjak ) Za rumenja... beljak šele po enem letu....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:45:25
|
|
|
|
julij
|
Freycha, smo lepe, ne! Saj pa sem na slikicah.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:46:23
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: julij Freycha, smo lepe, ne! ja valda! Smo ta boljše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:47:35
|
|
|
|
pupi
|
Smo pa lepe ni kaj!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:51:22
|
|
|
|
pupi
|
Sem šla za nazaj malo brat, pa sem htela crknit od smeha, ko sem vidla Izaka oblečenega v lakače pa roza štunfi. Ne vem katera je napisala, če je moral njen ravno šampon prinest Ulla prima papa je svetovn stolček, ga mamo mi in se da naklon nardit, pa pokončno tudi tri stopnje so in je res svetovni. Mislim da so meli v tisti picerji ali pokvarjenega al pa ni bil pravi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 19:51:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Joj, kak ste lepe babike (samo ste res same babe ) . Res fajn zgleda to čofotanje. P.S. Še kolegico sem vidla na sliki. Pssssss, ji nebom povedala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 20:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi geslo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 15.1.2008 20:14:24
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha men tud geslo, men tud geslo!!! Naš korenjak se je pa danes ful epo izkazal. Smo mel obiske in pravo norišnico (kup otrok, pač...). Naš pa tkooooo priden! Ko so bli pa že čist preglasni (noro, res), je pa mal bol na glas vriskal!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?