Anonimen
|
Jutro.... Iz nosa mi teče, grlo me peče, oči me bolijo za crknit, cela lobanja s čeljustjo vred mi direkt utripa od bolečine. Včeraj sem bila že ob 8.30 v postelji. Da se končno malo naspim. Ja, malo morgen. Izak se je zbudil ob 21h, 23h, 23.30, 24h, 4h, 5h in zdaj je pokonci oz. mislim, da je že zaspal za prvo dopoldansko rundo. Crknila bom... Dopoldne moram v lekarno po droge, da se k sebi spravim, pa na davčno, dat ono olajšavo o družinskih članih. Popoldan pa letim v MB. Moram si it kupit ene hlače, ker sem čisto brez ostala. Pa v knjižnico, pa na pošto, pa copate si moram kupit, ker bom počasi bosa hodla. Pa spalno vrečo moram za Izaka večjo kupit, ker mu je tota že na knap. Aha, pa v Sanolabor moram po tisto njihovo grizalo za zobke. Pa ziher sem še kaj pozabla... IZVIRNO SPOROČILO: pupi Zvesta kaj to pomeni, če se Izaku ne vidi več zobek, da bo potem ko bo spet ven lezel spethudo, al kak Zakaj pa mu v župo raje ne spasiraš zelenjave, jaz ji nič tak vodenega še ne dajem, zupa je za mene vse živo pač not zmešano Pupi, meni pri teh zobeh nič več ni jasno. In če bo spet hudo? A je lahko še hujše? Sicer se zdaj spet čuti žagica, če potegnem s prstom, samo zdaj ,dok ne bo celi zob vuni in ga bom vidla s helikoptera, ne bom nič rekla. Glede župe je pa tako. Itaq da mu stučkam vso zelenjavo not, samo on zelenjavo pogoltne, kar je pa tekočine zraven mi pa nazaj špukne. Tak elegantno precedi vun na vsaki strani čob. Če je kaj preredko, ko spasiram pa sploh neče jest. Hrana mora bit kompaktna, da lahko na žlici kup narediš.
|