Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 11:50:00
|
|
|
|
pupi
|
Naša tamala tu zraven mene v stolčku sedi in nekaj jamra, valda sadja spet ni htela jest. Ne vem kaj bom naredla, mogoče ji bom pa res poskusla zgostit z riževo kašico, da bo tistih par žlic ki jih stlačim v njo bolj sitosnih. Rumba saj vem da si rekla naj se ne sekiram pa sem se vseeno malo vstrašla, pa še na posvetovalnici ji nisem nič rekla, samo so me spraševale če sedi na kavču, jaz pa ja z oporo, ker sama ne sedi. Tak ziher ne kot od Corfu tamala na slikice . Pa da bi sam ven splezala kot od tejči tamal , naša bi padla ven. Kaj naj še malo počakam al naj pokličem in vprašam, saj ne vem kaj naj, da ne bom prevelike panike zagnala. Si po eni strani študiram, da mogoče pa je naša pač malo počasna, otroci se pač razlikujejeo, ne bi si mogla odpustit, če so zato res kake vaje in jih midve ne izvajama. Sanek tebi se moram opravičit, ker ti nisem niti voščila za RD. Zato z zamudo vse pa vseeno iz srca naj, naj . Julij kak je z Ano? Zdaj pa še me nekaj zanima. Kaj ve v naprej kuhate in date v skrinjo? Kuhano zelenjavo si jaz nekak ne upam dat v skrinjo A_R tebe sem nekje zasledila,da si napisala da greš kuhat zaloge?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 11:59:16
|
|
|
|
Freycha
|
pupi, mi imamo pa tako borbo za zelenjavo... je noče in noče jesti. Zdej sem malo v mešano zelenjavo primešala slivo, pa da vidim, če bo to jedla, ker bo malo bolj sladko. Sicer pa res ne vem, kaj bomo, ker od sadja pač ne more živeti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:02:12
|
|
|
|
rumba
|
pupi, če do naslednje posvetovalnice ni ravno daleč, bi jaz počakala, sicer pa pokliči v zd, pa prosi, če lahko prideš na posvet. Lahko pa tako kot midve, greš na kako privat fizioterapijo, pa ti kar pokažejo vaje. Škodilo ji ne bo, lahko ji pa koristi. Seveda so otročki zelo različni glede razvoja, eni ful hitri, drugi bolj počasni. Eni so bolj leni, pa jih je fajn malo vspodbujati. Meni v razvojni za Julijo ni rekla, da bi bilo kaj prida narobe, da je sicer bolj lena in ima zaradi tega bolj mehke mišice (zato pač najraje kar leži na hrbtu - linija najmanjšega upora ) in nama priporoča telovadbo. Ja, tudi Julija še ne sedi, tudi ob opori jo še prekucne,... se ne prevali iz hrbta na trebuh in obratno (ja, sedaj po dvodnevni telovadbi je že skužila, da gre preko levega boka na trebuh, desni je pa čisto mimo. ). Tako da ji telovadba kar lepo dene. Ji je pa fizioterapevka prepovedala sedeče položaje, tudi v naročju, vse dokler ne bo obvladala bočnih in prevračanja. Priporočajo pa se bočni položaji, tako tudi pestovanje v naročju v tem položaju. uau, sem zakomlicirala, kaj? Sorči........ Mogoče bi ti katera mamica pokazala kaj teh vaj, da si bi lažje predstavljala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz sem kuhala zalogo, dala v zmrzovalnik, zvečer dam v hladilnik, drugi dan pogrejem...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:03:52
|
|
|
|
rumba
|
Jaz še pa nisem uvedla sadja. Zaenkrat mlati samo zelenjavo. Pa ajdovo kašo. Danes bo prvič brokoli. Jp, smo med ta najbolj počasnimi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, skuhala sem pa krompir, korenček in grah, in vse skupaj zmiksala..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:11:48
|
|
|
|
krkatja
|
Pozdravljene, na hitro sem vas preletela. Moja sposobnost koncentracije je zelo omejena. Naš mali že celi vikend ponoči ne spi. Od pol enih do štirih se po petkrat zbudi. Zjutraj pa tudi ni bogvekako prizanesljiv. Pa tako priden je že bil. Zobkov še vedno ni..v tistih borih 45minut spanca danes zjutraj se mi je že sanjalo, da je dobil dva zobka in to celo zgoraj. Sem zjutraj počekirala, pa me je še vedno pozdravil brezzobi nasmeh. Pupi naš tamali je do božiča samo na hrbtu ležal. Parkrat mu je sicer uspel obrat, ampak to bolj zato, ker je sovražil biti na trebuščku. Tudi nogice do božiča ni tlačil v usta...potem pa kar čez noč. Noga v usta, kotaljenje. Zdaj ga dobesedno lovimo po sobi. Naučili smo se ga oblačit in previjat v položaju na trebušču. Tako da ni panike. Čez noč se lahko spremeni. Tudi če zdaj zgleda nezainteresirana. Sedi pa naš še vedno ob opori. P je rekla, da je itak še prehitro, da bi sam sedel. Da nič ne zamuja. GH ne morem verjeti, kakšno brozgo naš mali poje. Ravno sem mu naredila kuhane slive...kisle kot . Zato sem jih obogatila z glukozo in kupom riževih kosmičev. Popapcal je 110mL. Potem sem pa jaz naredila konec. No vidim, da je Freycha tudi slive kuhala. Tak naprej pa si bomo zaslužile kakšno Michelinovo zvezdico. Aja, pa še glede Fluoronitrila mi je P rekla, da ona ima takšno navado, da ga piše samo tistim, ki imajo v družini zelo slabo zobovje. Ali pa kakšnim, za katere sumi, da bo ustna higiena bolj zanemarljiva. Mi je pa rekla, da lahko greva tudi na preventivni posvet k zobozdravniku (kljub temu da še nima zob). Opravljajo jih pa na Vošnjakovi v MB.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:17:13
|
|
|
|
Freycha
|
sliva je popolni uspeh končno je v sebe stlačila zelenjavo brez prepričevanja, pa trikov in ne vem česa še vse.... je kljunček odpirala tako hitro, da sem ji komaj sledila punce za koliko časa pustite tamale v Antilopu ali v kakem takem stolčku za hranjenje? Dita je tako rada notri, da se upira ven it.... da nogice čisto nazaj, da jo je nemogoče ven vzeti. Samo kaj pa vem..... da ne bi bilo preveč slučajno, pa bi hrbtenica trpela Sam ji je totalno carsko, ker lahko normalno sedi, pa nikamor je ne zanaša, pa še stvari lahko potleh meče, da ji potem nazaj dajem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:20:21
|
|
|
|
Češnca
|
vas bom kasnej za nazaj prebrala, ker morm tole napisat: od mojga šef je zjutri prebral, da naj bi danes bil najbolj zamorjen dan v letu. Ampak... pri nas sije sonce!!! Čisto pravo, ne tisto med meglo ali izza oblakov! Pa ptički pojejo! Koooončnoooo!!! Kako bi bil zamorjen dan???
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:20:47
|
|
|
|
bačko
|
Dan! Vsem ki ste bolne in imate bubane otročičke . Vse ki ste ime le lepe nočke . Naše nočke so uredu.Žana mi zadnje čase kar dosti spi.Včasim me prav preseneti in moram iti prav pogledati če še diha.Zdajle mi spi že skoraj uro.Sem mislila da bova šli ob 12 ven ampak ona raje spi.Bova šli pa kasneje.Kupili smo ji Fliperja in je bila čisto navdušena ko se je včeraj kopala v njem.Smejala in čofotala je ko nora.Pa vedno več čeblja. .Je prav smešna ko jo poslušam.Tako jo imam rada. Glede morja pa smo se odločili, da gremo v Umag v apartma.Danes bo šel mož plačati. Komaj čakam morje.Sem čisto nora na vodo.Zelo rada plavam.No dete se je zbudilo.Grem jo nahraniti in potem ven. Pa pa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:25:57
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Jaz še pa nisem uvedla sadja. Zaenkrat mlati samo zelenjavo. Pa ajdovo kašo. Danes bo prvič brokoli. Jp, smo med ta najbolj počasnimi. sva že dve! Anžej bo danes kolerabico... Če je po fotru, bo borba! Najlepša hvala vsem za odgovore o avtosedežu! Zlate ste!!! Zobe bi si pa naš kar sam že pucal. Včeraj sm mu jih prvič s krtačko mal "pobožala", pol je pa krtačko sam zagrabu in si (samo po tistih 2 žagicah) drgnil. Freycha mi imamo lesen stolček za hranjenje (je blo pač darilo) in še sameva v kleti. Je pa zelo rad v bumbotu in ga tud težko vn spravmo.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:29:02
|
|
|
|
Češnca
|
tkole je zgledalo:
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:31:42
|
|
|
|
Češnca
|
ZmajTolovaj pridruži se!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:39:37
|
|
|
|
rumba
|
Češnca, a imaš to Mam-ovo ščetko? Aja, naša obožuje kolerabo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:43:11
|
|
|
|
pupi
|
Freycha moja je kar pogosto in dosti v stolčku, samo naš ima naklon, mogoče pa zato nič druga ne dela ker samo sedi Najlažje mi je tak ko kuham. Nič letima zdaj ven, da še sonček ulovima
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:43:50
|
|
|
|
rumba
|
Joj, krkatja, take so bile naše noči še pred slabim tednom. Pa se je kar naenkrat porihtalo . Tudi vam se bo. Julija pa sedaj že uro in pol spi, jaz se pa prekladam gor in dol po stanovanju, pucam štalo od včeraj ( še ni videt konca ), prehlad se me je prav resno lotil, nos imam zabasam da komaj diham, še vedno utrujena... skratka, počutim se, kot bi imela orng mačka. Kr neki. Moram še kosilo skuhat, pa se mi ne ljubi, ob treh pa šibam v vrteč pa ta večja dva. Pol me pa čaka zlaganje lego kock, dokler skup ne padem. Anej je dobil štiri nove pakete, pa bo seveda treba vse sprobat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:47:29
|
|
|
|
rumba
|
Freycha, mi imamo samo trip trapa in uni stolcek za na mizo prišraufut, pa še v nobenem ne more sedeti, tako da jo fotram v ležalniku (obup!), pol pa takoj ven in na tla. Če bi ostala v ležalniku (ja, ja, ona bi že ), bi samo ležala, brez da bi trznila. Še rok se ji ne bi ljubilo dvigniti. Jao, pa kje tej ta sonček hodi!!! Jaz bi ga tudi rada malo okusila. Tu je oblačno in piha. Bljek!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Češnca, kva je dobra fotka! Pa ful večji in starejši izleda na njej. Corfu, a teb pa otroc ne pustijo spat? Madonca, tamala sredi noči gleda ko čukec. Zvesta Ajvy Češnca, o Recaro avtosedežu nimam pojma. Freycha, pojma nimam, koliko časa ga pustim v antilopu. Ne gledam na uro, samo kej grozn dolg ni notr. No, zdej grem pa še jst eno fotko nalimat, samo se moram na internet explorer preklopit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 12:56:20
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Češnca, a imaš to Mam-ovo ščetko? Aja, naša obožuje kolerabo. Ja, res je. Mah, bom vidla kako bo sprejel - probat je treba! Tašonka hvala... Še tole se morm skašlat... V soboto smo bli na kosilu pri tastu in tašči. Sm doma olupla in narezala krompirček, ga dala v lonček z vodo in smo šli (5min peš). Samo skuhat ga je mogla!!! Še dobro, da sm probala, ker je blo tko slano, da sem komi pojedla tisto mini žličko. Pa sej ne morš verjet, no!!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja svašta no, Češnca, tale tvoja tašča pa res ni čist gladka. Evo dve fotki našga frajerja. Slikan na praznovanju Špelinega RD. Tukaj sedi kot velik. Tukaj je pa vstal ob očkovi opori. Pa mu ni nič pomagal, je roke čist fiksno držal, se je mali sam dvignil.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, dete spi, jaz pa malo bluzim, pa v blog škljocam in muzko poslušam sem čist not padla je pa groza s tamalo dans takoj k zginem iz njenga vidnega polja, se noro začne dret takoj k me pa zagleda je pa ok, pa kr smeji se, pa čist rdeče in solzne učke zravn pojma nimam kaj ji je, no.....še lulat ne morm it bom vidla zdej, k se zbudi, če bo isto naprej... jaz tud dons slive kuham .....mal mamo s kakanjem probleme, čeprov ni tko hudo, sam tud tamala zgleda ni navajena, da se more mal bolj pomatrat k prej je blo čist tekoče, pa je samo šlo, zdej je pa mal prtisnt treba, pa ji ni jasno zgleda no, se bo že navadla, druge tko ni...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:21:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jure
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:27:53
|
|
|
|
rumba
|
Uau, Jure! Jaz sem dala nekja fotk iz praznovanja v album. Če katero zanima, naj se mi javi za geslo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:28:32
|
|
|
|
rumba
|
IIiiiiiiiiiiiiiiiii, lep avatar Ulla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 13:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne vem zaka za boga mam jaz zmeri nek čuden avatar pri vas so zmeri lepe, čiste slikce, moj je pa cel moten pa veglast
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
ivf123ninaV katerem poskusu vam je uspelo?v prvo (
64%)
v drugo (
12%)
v tretje (
8%)
v četrto (
3%)
v peto (
4%)
v šesto (
9%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!