|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
21.1.2008 14:02:48   
Anonimen
rumba jaz bi geslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
21.1.2008 14:04:25   
Anonimen
jaz tudi, jaz tudi geslo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 927
21.1.2008 14:04:29   
corfu
Rumba, jaz bi tudi geslo, prosimuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 928
21.1.2008 14:05:26   
Anonimen
a to sta na mene čakaleuser posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
21.1.2008 14:16:52   
Anonimen
rumbauser posted image user posted image user posted image kok so dobri tvoji otročkiuser posted image pa tam, k ste vsiuser posted image julija je pa zrezan atiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
21.1.2008 14:19:26   
bačko
Češnca Žana ima tudi tako ščetko samo roza!user posted image user posted image
Tašonka kapo dol vašemu!Kako lepo stoji!user posted image user posted image user posted image
Rumba jaz bi geslo prosila!user posted image
NO midve sva bile na poti ven, pa pridete moja mami!Pa smo skupaj šle v dm in malo ven.Piha in nikjer ni duha ne sluha o sončku!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 931
21.1.2008 14:20:08   
kapica
Rumba, a bi tudi meni geslo? Sem pozabila se zahvalit za noivoletno cestitko, taak so lusni otroci na njejuser posted image .
Romer avtosedez ne vem kak je, midva se se odlocava kaj bova...
Tasonka, vauuu, Jure je pa res suuper nouser posted image .

Ma´li spi, jaz pa sibam telovadit, ker sem zdaj en teden mela pocitkauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
21.1.2008 14:23:17   
Anonimen
Rumba... Anej kar žari na vseh slikah. Pa torto je super okrasil. Dobra ideja, si moram zapomnit. In še to: zelo lepa družinica ste.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
21.1.2008 15:24:11   
Anonimen
Hvala, hvala!user posted image

Rumba, še meni geslo, ofkors!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
21.1.2008 16:44:11   
bačko
Rumba lepa družinica ste!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa torta tako slastna izgleda!Bi jo zdajle jedla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
21.1.2008 17:08:07   
rumba
Hvala za pohvale!user posted image

Jaz imam pa na sumu, da se me gripa loteva.user posted image  Se mi ful vrti, vse mišice me bolijo, nimam apetita... Joj, sem kot cunja. Še dobro, da sta Hana in Anej ful pridna in imata ful dela s kockami.user posted image user posted image user posted image  Jaz grem pa sedaj malo ležat, če mi bo Julija zaspala. Komaj čakam, da pride user posted image  domov. Sem ga že klicala, da bom počasi kapitulirala.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 936
21.1.2008 17:48:33   
tinispela
Pri nas pa je bil kar lep sonček danes, sva se z Nio30.6. zopet "sprehodile" do mesta, šle uredit na davčno, pa na kafe,... Prav lušno je bilo.
Se pa moram pohvalit, da je Špela danes celo pojedla pire iz krompirja in brokolija in sicer samo pretlačen (ne s paličnim), pri čemer se je 2 tedna nazaj samo davila!user posted image user posted image user posted image  Kako sem bila vesela! Zdaj pa spi že 1 uro, upam da bo tako tudi ponoči, vključno z mano

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 937
21.1.2008 17:52:25   
SANEK1
Dober danuser posted image

Da se še jaz malo javim.user posted image

Mi smi še vedno v r.d. pripravah, in sicer na sobotno čago, na kateri po preko 50 ludi user posted image user posted image user posted image  

Pa še za dragega moram neko presenečenje pogruntatuser posted image . Babike hvala za predloge za koncerte, ampak ni nič po njegovem okusuuser posted image user posted image .

danes sma bli 3 ure zunaj, od tega je spala celih 20 min. Bravo Živauser posted image user posted image user posted image   Ostalo pa samo okoli gleda, radovednica mala, vsepovsod jo je polnouser posted image user posted image user posted image

Češnica in Tašonka, ful lepea sta vajina dečkauser posted image user posted image user posted image   Škoda, da ste iz Lj., drugače bi ju že ŽIva pecalauser posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da se bomo enkrat vse julijke srečaleuser posted image user posted image user posted image

Corfu, manca je tudi prava babauser posted image user posted image user posted image

Rumba, jaz tudi geslo prosim

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 938
21.1.2008 18:02:54   
tinispela
Sanek, si bila v parku?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
21.1.2008 18:05:18   
tinispela
Rumba, jaz bi tudi geslo prosim, prosim

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 940
21.1.2008 18:10:54   
SANEK1
Ne, Tini danes nisema bli. Šetali sma tu okoli v našem becirku.
Grema pa jutri sigurno v mesto, tak da če bo katera tam, se lahko diobimouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 941
21.1.2008 18:15:06   
bojana2
Rumba jaz bi tudi geslo.user posted image  Pa user posted image , da čimprej prežene gripo.

Tašonka kako pa si ti...se ti še vrti?? Ampak Jure je pa dečko in pol...frajer mali! user posted image

Češnca lušna fotka, ste pa hitro začeli z ustno nego...user posted image

Freycha moj mali je v antilopu 2-3x na dan po 10-15 min. Tud on ful uživa notri.

Vsem bolančicam in bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.

Včeraj nama je končno ratal pogledat Petelinji zajtrk do konca - luštn film...user posted image .Pa všeč mi je komad od Severine, ga mam že na rač, pa sem ga dala gor k sem malega uspavala - mah, je v minutki zaspal...user posted image user posted image
Pa od Quelleja sem dobla dans pošiljko - sem naročila tri kompletke sp. hlačke in modrčke, pa mi je celo vse prav...prav fletno zgleda...user posted image ..pa sem sicer ful kritična glede sebe. Sem pa ugotovila, da mam ful manjšo košarico odkar mam malega. Prej sem živčnega fasala ko sem kupovala modrčke...groza, sam res! Zdej je pa kr vse neki manjše...user posted image  - ne sej se ne pritožujem, je kr fajn. Zgleda da so mastitisi in neuspešno dojenje naredili svoje.

Moj pa dela gibanico. A pridete? Ste vse povabljene...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 942
21.1.2008 18:20:29   
SANEK1
Rumba, user posted image user posted image user posted image  za slikice

Freycha, Živa je tudi tu nekja 3x po 15-20 min. v stolčku

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 943
21.1.2008 18:30:38   
baja*
bravo Jureuser posted image
rumba jaz bi tud geslouser posted image ; pa user posted image  zate!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 944
21.1.2008 18:57:00   
Anonimen
Evo mene iz mesta... Je pasal odklop 3 ure. Samo doma pa urnebes. Izak ni spal, ker ga moj ni znal uspavat. Ni jedel, ker ga ni znal nahranit. user posted image user posted image user posted image  Dobra šola, ko bo spet moj kaj pametoval.
Zapravla 200€, me kar glava peče. Sem kupla babyfon (no, za to dobim keš od Elektra enkrat), v Sanolaborju tisto grizalo za zobke (17€ stane user posted image ), pa v H&M-u malemu majčko in rutico in spalno vrečo, pa jaz sem si privošla dvoje hlač, ene imam pa še nagledane, če bo kmalu kaj izboljšano finančno stanje. Pa v knjižnici sem bla, malo počvekala s sodelavkami. Zdaj pa komaj čakam, da mali pade in padem v postlo še jaz. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
21.1.2008 19:05:49   
Anonimen
Helou babike!

Pupi, ne sekiraj se.. Eni prej, eni pozneje.. Ni panike, saj bo...

Freycha, Patrick je kar dolgo v Antilopi, mu je fajn sedeti in igrače na tla metat.. Mu pa kmalu dopizdi to, pa ga dam na tla, pa vriska...

Češnca, dobra fotka! user posted image user posted image

Joj, Tašonka, Jure je faca... Moj je glede sedenja isti, rad sam sedi, ampak ga še ne pustim brez nadzora, da mi ne pokne kam...

Rumba, jaz bi geslo... user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
21.1.2008 19:48:25   
nia30.6
čer!
evo končno da naš enkrat spi pred 20. uro!user posted image
no kak dolgo bo pa ne vemuser posted image
sem videla,da debatirate kak dolgo so vaši sončki v stolčku! ja naš je taki direktor v njemuser posted image , da ga kar pogosto dajemo vanj, ampak ne za dolgo!je pa ful rad notri,še raje tolče z igračami po miziciuser posted image

no mam pa en problem,mi mamo na tleh okrog puzzlov blazine nametane, med drugim tud ono za dojenje,in naš mali se je danes,ko nisem bila pozorna,naslonil z rokicami v oporo in stal?!no stal ravno ne ampak z nogicami je bil normalno na tleh dlani pa je imel uprte v blazino,a to lahko?
mislim,ker še ne sedi brez opore zdaj bi pa kar hodil!!!a je lahko kaj narobe?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
21.1.2008 20:05:21   
bačko
No še jaz se malo javim!
Vidim da se vsi otroci lepo razvijajo in da so zelo napredni in se že plazijo pa že stojijo.user posted image user posted image user posted image Naša pa zelo rada obrača in hrbta na trebuh in kontra.Smo pa zadnnjič dobili prvo buško.Mož jo je čuval in je Žana sedela na previjalni in je bilo sekundo nepazljivosti in se je prekucnila in je z glavico malo zadela v kremo.Seveda je začela jokati.Sem ji dala na čelo mokro gazo in enega velikega cmoka.Tako da prvo buško smo preživeli.Zdaj pa jo mož ne daje več na previjalno sedet.Drugače pa je pridna.Smo pa danes prepovedali obiske tistim kateri kašljajo in so nahodni.
No lepo in mirno nočko vsem!user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 948
21.1.2008 20:21:22   
Ajvy
No, mi smo od zdravnika--ja, spet smo bili tam, ker je  danes naša pupa u iber štrajkala s hranovjem....ponavadi spije 230ml mleka na obrok, danes 80, 50ml...me je skoraj fršlok zadel.....torej fasali smo en orenk prehlad....hvala bogu, da so pljučka čista in ušeska....fiziološka ji pa po mojem že po žilah teče....Tko, da Rumba...mi GH sploh ne jemo več, ker po njej bruha...tak da smo spet samo na mleku.....zdej sma te pa šišnule....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 949
21.1.2008 20:29:04   
madejka
Tak da se še hitro javim, preden damo malega spat.
Nočka je bla boljša, Maj je že izven tavečjega prehlada. user posted image Zato ga mam pa jazuser posted image Bi si najraje robčke v nos našopala pa naj tečeuser posted image Tak da Rumba te razumem, kak se ti nič ni.user posted image
Aja pa geslo bi prosim!

Jutri mamo posvetovalnico, pa ne vem če bo cepljen, ko je bil prehlajen zdajuser posted image
No se še pol mogoče malo oglasim pa preberem nazaj.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.