Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 12:23:16
|
|
|
|
madejka
|
Mi2 sva pa že s sprehoda. Pridejo moji malo na obisk pa morm malo pospravit Full toplo je zunaj Se tak vesela takih dni!!!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 12:24:39
|
|
|
|
madejka
|
Kak vam je fajn, ko mate Tivoli tam blizu. Jaz iz tega Miklavža prav nikamor ne morem, če nimam avta Zato se pa tak hitro zaključijo najini sprehodi, ker še to kar greva, morava po prometnih cestah.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 14:55:31
|
|
|
|
krkatja
|
Ojla, na hitro se javljam, ker še vedno imamo bolanega velikega otroka in tečnega nespečnega malega dojenčka. In ko ima mlade, so to zagotovo vsaj trojčki. Mi je ravno pol zoba odletelo, bolečino v drugih dveh pa vztrajno ignoriram. Moj zobozdravnik je pa tak mesar, da sem se kar razjokala, ko sem pomislila, da bi morala k njemu. Zato Štajerke, kateri zobozdravnik je v MB in okolici, tudi Ptuj je ok, je vredu (beri nežen in dobro dela)?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 15:16:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ajvy jaz sem iz Novih Jarš! Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme! ti babnica, pa nič ne poveš, da si tak blizu....se lahko kdaj dobiva na poti spomina...in greva skupaj en krog...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 15:34:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ajvy jaz sem iz Novih Jarš! Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme! Kdo ti je pa to rekel? Meni je bilo rečeno, da ko ima otrok enkrat že izpuščaje pri 6. bolezni, ni več kužen. Vročine pa tud nima več.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 16:05:16
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 bravo ula http://krenbrlog.blogspot.com/ sma že nazaj, je neki tečna, pojma nimam kaj ji ne paše Iiiiiiiiiiiiii, kak lepo ploska Ula, kaj to je tvoj glas na posnetku? Če je, sem si ga čist drugače predstavljala Takega bolj nizkega, globokega, možatega....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 16:08:59
|
|
|
|
SANEK1
|
Tak me smo iz sprehoda- Freycha, Dita; Živa in moja malenskost, aja pa še nečakinjo smo v parku pobrale Ful je blo super, samo piha pa ko !!! Bogo revo-nečakinjo sma tak zmatrali, da zdaj namesto Žive spi. Jaz pa nam kuham zelenjavno župico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 16:20:54
|
|
|
|
Freycha
|
res je... kot da me ni že tamala dost namučila ponoči, me še Sanekova uniči do konca jutri bom pa kak smučala? evo, kuham špinačko in krompir.... špinača pa tako dišiiiii, da mi jo je skoraj težko dati Diti, ki je še po možnosti ne bo hotela jest, jaz sem pa nora nanjo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 16:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
moj glas je ja evo, dons sm ji kravo skuhala pa koren zravn pa koruzo, pa je kr lepo jedla....je pa za **** sitna
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 16:27:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajte mi povedati, kako imate čas narediti kosilo? Jaz ga nikakor ne morem, mali me mora zmeraj imeti ob sebi, oziroma zmeraj mora biti na rokah
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:08:00
|
|
|
|
madejka
|
A_R jaz ga dam v stolčka, pa grizalo v roke, pa kr nekak gre. Samo da me vidi Krkatja moja zobozdravnica je full faca, samo nimam pojma, kak dela, ker mi je do zdaj samo zobni kamen odstranjevala. Je pa prijazna in nežna Aja pa v Kungoto hodim k njej, ima pa ordinacijo tud na Ulici heroja Nandeta se mi zdi.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:13:40
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ajvy jaz sem iz Novih Jarš! Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme! ti babnica, pa nič ne poveš, da si tak blizu....se lahko kdaj dobiva na poti spomina...in greva skupaj en krog... Ajvy, jaz sem tud bivša iz Novih Jarš! Tako da ko sem v Jaršah vama pošljem tel št. da se vidimo, a ne? Ulla, mala pa ful lepo ploska! Pa taka faca mi je s tistim čopkom, komaj čakam da ga bom lahko Špeli delala. A_R jaz delam kosilo, ko mala spi dop. spanje. Pa za naju tud na 3/4.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:16:30
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Dajte mi povedati, kako imate čas narediti kosilo? Jaz ga nikakor ne morem, mali me mora zmeraj imeti ob sebi, oziroma zmeraj mora biti na rokah jaz jo dam na puzzle, ki so pred kuhinjo, pa me dejansko vidi, kje sem... sam se več ali manj vedno dere zraven, pa jo pač pustim, naj se pritožuje. Kaj pa naj, na vsak njen A pa ne bom odgovorila, ker se njej ni sami za igrat no, če začne fejst jokat, jo potolažim... če pa samo protestira in se pritožujem ji pa včasih razlagam kaj kuham, ona se pa zraven oglaša ulla meni se pa zdi čisto tak glas, kot bi ga pričakovala....kako si pa uspela tamalo prepričati, da ponavlja za tabo? Dita me samo malo butasto gleda
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:28:21
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka A_R jaz ga dam v stolčka, pa grizalo v roke, pa kr nekak gre. Samo da me vidi Krkatja moja zobozdravnica je full faca, samo nimam pojma, kak dela, ker mi je do zdaj samo zobni kamen odstranjevala. Je pa prijazna in nežna Aja pa v Kungoto hodim k njej, ima pa ordinacijo tud na Ulici heroja Nandeta se mi zdi. Madejka, kaj ji je ime Jasmina Varga, ča je pol imama isto Samo ne k njej hodit, saj je ful prijazna, pa nežne, pa samo se smeji...samo čakaš pa u
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:30:39
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Dajte mi povedati, kako imate čas narediti kosilo? Jaz ga nikakor ne morem, mali me mora zmeraj imeti ob sebi, oziroma zmeraj mora biti na rokah Mi imamo srečo v nesreči, da imamo tako malo stanovanje, kjer je kuhinja, jedilnica in dnevna v enem, tak da jo in še bolj pomembno ona mene skoz na okah. In se lahko vmes ko kaj pripravljam igrama-skrivalnice, oponašanje glasov, kera naredi bolj grozno grimaso...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:32:06
|
|
|
|
madejka
|
Sanek ja imava isto ja! Samo je pa res čakalna vrsta taka, da te sezuje. Jaz sem se včeraj naročila in dobila datum 7.4.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:39:30
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sanek ja imava isto ja! Samo je pa res čakalna vrsta taka, da te sezuje. Jaz sem se včeraj naročila in dobila datum 7.4. Mi2 oba hodima k njej in me je moj tolkrat prenaročil, da mi je zdaj kar nerodno, ker odlašam in odlašam Menda me je naročil za naslednji teden , le kaj si bom zdaj izmislila, počasi mi zmajnkuje izgovorov
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 17:49:13
|
|
|
|
madejka
|
Sanek jaz pa s tem nimam težav, ker mi še nič niso vrtali Se pa bojim, da zdaj bo treba, ker me nekaj zob boli
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 18:01:08
|
|
|
|
krkatja
|
Hvala obema. Madejka srečnica. Ko so mene starši delali, so pa pozabili na dobre zobe. Tolikokrat so mi že vrtali, da bodo nafto počasi našli. Po porodu pa je iber kriza. Se bojim, da če bo šlo tako dalje, bo Jurij počasi imel več zob kot jaz Čeprav zaenkrat sem se samo dveh modrostnih znebila (preveč pameti škodi baje ). Sem se sicer ravno danes naročila, k enemu, ki ima baje ogromne zaloge anestetika in nežno roko, pa sem dobila termin konec marca ? Verjetno se bom drug teden nekam samoplačniško spravila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 18:06:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ajvy jaz sem iz Novih Jarš! Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme! ti babnica, pa nič ne poveš, da si tak blizu....se lahko kdaj dobiva na poti spomina...in greva skupaj en krog... Ajvy, jaz sem tud bivša iz Novih Jarš! Tako da ko sem v Jaršah vama pošljem tel št. da se vidimo, a ne? veš da, jst sem takoj za
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 18:08:44
|
|
|
|
Ajvy
|
Krkatja...pa kje ti najdeš takšne prispodobe.....jst se vedno nasmejem
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 18:36:43
|
|
|
|
Freycha
|
j;§§§§§§§§§§§kjc7i6fu y,kA,WWWWWWW WOJKWN evo, to je Dita napisala..... čist je nora na PC fyxyxxx<cv ****y<cv b a3ye OK OK... zdej jo moram pa že stran včet... je čisto naslinila tipkovnico si me nasmejala krkatja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 19:01:10
|
|
|
|
tinispela
|
IZVIRNO SPOROČILO: krkatja Hvala obema. Madejka srečnica. Ko so mene starši delali, so pa pozabili na dobre zobe. Tolikokrat so mi že vrtali, da bodo nafto počasi našli. Po porodu pa je iber kriza. Se bojim, da če bo šlo tako dalje, bo Jurij počasi imel več zob kot jaz Čeprav zaenkrat sem se samo dveh modrostnih znebila (preveč pameti škodi baje ). Sem se sicer ravno danes naročila, k enemu, ki ima baje ogromne zaloge anestetika in nežno roko, pa sem dobila termin konec marca ? Verjetno se bom drug teden nekam samoplačniško spravila.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 19:16:08
|
|
|
|
madejka
|
Krkatja res maš lušne Pupiiiiiiii, kje si???
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.