Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:53:22
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro, ja mi smo tud za spremembo spali ok, mala se je sam enkrat zbudila. Pri nam so n apohodu 4 zobeki sam ven nič še ne kuka, pa fejst zadebeljene ma dlesni, pa ponoči tud ne spi dobro non stop neki cvili in meče se po pojstli . Meni je včeraj zobozdravnik zob spipo , mal sem jezna bila dans je že mal boljše, Lea bi non stop neki jedla sam če vidi da kaj ješ al piješ sam leti z rokami proti tebi. Kaki luštni otročički so vaši ... Davidu in Domnu čestitke pa Lia
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:53:36
|
|
|
|
SANEK1
|
David in Domen, vse najboljše...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:55:07
|
|
|
|
madejka
|
Sanekova onadva sta pa dobla vsaj 4x več ko drugi... kaj je zdaj to neka diskriminacija
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 9:59:17
|
|
|
|
bačko
|
Hvala za lepe želje! Tinispela a si v Ljubljani? Ajvy kje iz bežigrada pa si?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:04:33
|
|
|
|
tinispela
|
Ne, nisem v LJ. Bom enkrat marca, ko greva z mami na morje. Me je zanimalo, kje je Ajvy doma, nisem vedla da je iz LJ (oz. sem pozabila).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:12:51
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sanekova onadva sta pa dobla vsaj 4x več ko drugi... kaj je zdaj to neka diskriminacija Madejka, ne 4x, samo 2x več Mata pač srečo danes, da sem dobre volje in da sem ponovno odkrila čar kloftanja smeškotov
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:29:55
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Hvala za lepe želje! Tinispela a si v Ljubljani? Ajvy kje iz bežigrada pa si? končna postaja 20...BS-3...a si ti tudi s kje blizu??
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:30:31
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Ne, nisem v LJ. Bom enkrat marca, ko greva z mami na morje. Me je zanimalo, kje je Ajvy doma, nisem vedla da je iz LJ (oz. sem pozabila). sej se mi je zdelo da si nekje daleč...pišuka mam srečo....edina kofetarca, pa tak daleč
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:31:34
|
|
|
|
Ajvy
|
Grem na balkon na ...končno...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:36:03
|
|
|
|
rumba
|
Dan! Midve sva z razvojne. Zdaj pa še nekaj malega pojem, pol pa na sonček. Ajvy, nič nisi napisala, če si za kako kavico? Praviš da si mobilna.... David in Domen, čestitke za obmesečnico! Te so pa za mamico .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:54:54
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Dan! Midve sva z razvojne. Zdaj pa še nekaj malega pojem, pol pa na sonček. Ajvy, nič nisi napisala, če si za kako kavico? Praviš da si mobilna.... Veš kaj Rumba, zdej te bom pa po riti , ker sem napisala, da sem mobilna in da če je katera za kufe, naj se javi...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:56:22
|
|
|
|
Freycha
|
David in Domen ter Lia čestitke za obmesečnico bačko upam, da bo z Žano kmalu ok Ulla sotrpinka današnje noči.... upam, da najdeš kako luknjo v času, da odspiš eno kitico. Jaz bi jo imela, če ne bi šel moj na tenis, ker je ocenil, da bom še zdržala tistih nekaj ur brez njega dedci Ajvy ta trenutek mi misel na smučanje ne prinese nasmeha na obraz.... mogoče, ko odspim kako kitico aja itak... zoba še ni zunaj.... bomo očitno mogli ponoviti vajo danes ponoči sicer pa je danes dragi na vrsti se grem zrihtat... ko se mala zbudi, jo napokam v avto in gremo na sprehod..... Upam, da ne bo zdej dve uri spala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 10:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej grem na sprehod z njo, k je soček, pol pop. pa k gre spat grem pa zravn nje tko da rečmo da bo kaka kitica....če nam kej pomembnejšega najdla za počet
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:03:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej grem na sprehod z njo, k je soček, pol pop. pa k gre spat grem pa zravn nje tko da rečmo da bo kaka kitica....če nam kej pomembnejšega najdla za počet kaj je lahko pomembnejšega kot spanje
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:06:46
|
|
|
|
rumba
|
Ajvy, , zdaj pa skoraj sama sebi nisem verjela. Včeraj sem prebrala, da si za kavico, jaz sem ti odpisala, da sem za in da mi sporoči, pa sem skor ziher, da sem tudi poslala...... no, sem šla vse nazaj pogledat, pa ni tega mojega posta. Sicer mi res net neki štrajka, ampak tokrat mi jo je pa res zagodal. kakorkoli, zunaj je lep sonček, a si še vedno za kavico? Jaz grem v Tivoli, pa bi se lahko dobili tam. Kaj praviš?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 zdej grem na sprehod z njo, k je soček, pol pop. pa k gre spat grem pa zravn nje tko da rečmo da bo kaka kitica....če nam kej pomembnejšega najdla za počet kaj je lahko pomembnejšega kot spanje jaz sem tak kres, da komot najdem kej
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:07:46
|
|
|
|
Freycha
|
nič, šibam ven Se beremo kasneje! ajvy hvala, ker verjameš vame .... ta trenutek še jaz ne vase
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:22:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, , zdaj pa skoraj sama sebi nisem verjela. Včeraj sem prebrala, da si za kavico, jaz sem ti odpisala, da sem za in da mi sporoči, pa sem skor ziher, da sem tudi poslala...... no, sem šla vse nazaj pogledat, pa ni tega mojega posta. Sicer mi res net neki štrajka, ampak tokrat mi jo je pa res zagodal. kakorkoli, zunaj je lep sonček, a si še vedno za kavico? Jaz grem v Tivoli, pa bi se lahko dobili tam. Kaj praviš? ti čist verjamem, ker je meni včeraj isto storilo....hm sodobna doba neki šteka , če ti po pravici povem, mi je blo prav čudno ko nisi bila za....jha, ona zdele spi, potem mora še pojest....pol pa bi lahko.....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:30:40
|
|
|
|
rumba
|
Ajvy, super. Julija sedaj je, pol se pa zrihtava in odpraviva. Greva peš, tako da bova v Tivoliju nekje okoli 12.30 ali pa mogoče že kako minutko prej. Čas pa imam do pol treh. Pokliči, ko prideta. Super, se že veselim, da se vidimo. Na zs ti pošljem številko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:40:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Julija sedaj je, pol se pa zrihtava in odpraviva. Greva peš, tako da bova v Tivoliju nekje okoli 12.30 ali pa mogoče že kako minutko prej. Čas pa imam do pol treh. Pokliči, ko prideta. Super, se že veselim, da se vidimo. Na zs ti pošljem številko. mislim, da bova midve malo kasnejši, pa ne kej dosti...bi te mogoče motilo, če pride še ena moja prijateljica zraven..če bo seveda hotela
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kera je pa Lia? Lia je od ninaintomaz1, ki se nam več ne javlja Joooj, Bačko, poljubčka Žani v Patrickovem imenu, pa da se čimprej pozdravi, boščika mala Freycha, če bi jaz na tvojem mestu bila, niti smučk si več ne dam gor, zaradi tistega padca.. Sem boječka PAAA.. Lepo smučaj jutri
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 11:47:48
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: rumba Ajvy, super. Julija sedaj je, pol se pa zrihtava in odpraviva. Greva peš, tako da bova v Tivoliju nekje okoli 12.30 ali pa mogoče že kako minutko prej. Čas pa imam do pol treh. Pokliči, ko prideta. Super, se že veselim, da se vidimo. Na zs ti pošljem številko. mislim, da bova midve malo kasnejši, pa ne kej dosti...bi te mogoče motilo, če pride še ena moja prijateljica zraven..če bo seveda hotela Ni problema.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 12:19:21
|
|
|
|
bačko
|
Ajvy jaz sem iz Novih Jarš! Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 7.2.2008 12:21:54
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kera je pa Lia? Lia je od ninaintomaz1, ki se nam več ne javlja Aaaaa tista Lia No LIA VSE NAJBOLJŠE!!!
|
poletne počitniceLelly28 RRKje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice? v tujini (
28%)
v Sloveniji (
28%)
doma (
44%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!