|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
7.2.2008 9:53:22   
yudit
Dobro jutro, ja mi smo  tud za spremembo spali ok, mala se je sam enkrat zbudila. Pri nam so n apohodu 4 zobeki sam ven nič še ne kuka, pa fejst zadebeljene ma dlesni,  pa ponoči tud ne spi dobrouser posted image non stop neki cvili in meče se  po pojstliuser posted image . Meni je včeraj zobozdravnik zob spipouser posted image , mal sem jezna bila dans je že mal boljše, Lea bi non stop neki jedla user posted image sam če vidi da kaj ješ  al piješ sam leti z rokami proti tebi. Kaki luštni otročički so vašiuser posted image user posted image user posted image ... Davidu in Domnu čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa Lia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.2.2008 9:53:36   
SANEK1
David in Domen, vse najboljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.2.2008 9:55:07   
madejka
Sanekova onadva sta pa dobla vsaj 4x več ko drugi... kaj je zdaj to neka diskriminacijauser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.2.2008 9:59:17   
bačko
Hvala za lepe želje!
Tinispela a si v Ljubljani?
Ajvy kje iz bežigrada pa si?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.2.2008 10:04:33   
tinispela
Ne, nisem v LJ. Bom enkrat marca, ko greva z mami na morje. Me je zanimalo, kje je Ajvy doma, nisem vedla da je iz LJ (oz. sem pozabila).

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.2.2008 10:12:51   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sanekova onadva sta pa dobla vsaj 4x več ko drugi... kaj je zdaj to neka diskriminacijauser posted image user posted image user posted image

Madejka, ne 4x, samo 2x večuser posted image user posted image user posted image   Mata pač srečo danes, da sem dobre volje in da sem ponovno odkrila čar kloftanja smeškotovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.2.2008 10:29:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Hvala za lepe želje!
Tinispela a si v Ljubljani?
Ajvy kje iz bežigrada pa si?

končna postaja 20...BS-3...a si ti tudi s kje blizu??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.2.2008 10:30:31   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Ne, nisem v LJ. Bom enkrat marca, ko greva z mami na morje. Me je zanimalo, kje je Ajvy doma, nisem vedla da je iz LJ (oz. sem pozabila).

sej se mi je zdelo da si nekje daleč...pišuka mam srečo....edina kofetarca, pa tak dalečuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.2.2008 10:31:34   
Ajvy
Grem na balkon na user posted image ...končno...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.2.2008 10:36:03   
rumba
Dan!
Midve sva z razvojne. Zdaj pa še nekaj malega pojem, pol pa na sonček.
Ajvy, nič nisi napisala, če si za kako kavico? Praviš da si mobilna....user posted image  

David in Domen, čestitke za obmesečnico!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Te so pa za mamico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.2.2008 10:54:54   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Dan!
Midve sva z razvojne. Zdaj pa še nekaj malega pojem, pol pa na sonček.
Ajvy, nič nisi napisala, če si za kako kavico? Praviš da si mobilna....user posted image   

Veš kaj Rumba, zdej te bom pa po ritiuser posted image , ker sem napisala, da sem mobilna in da če je katera za kufe, naj se javi...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.2.2008 10:56:22   
Freycha
David in Domen ter Lia čestitke za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bačko upam, da bo z Žano kmalu ok user posted image user posted image

Ulla sotrpinka današnje noči.... upam, da najdeš kako luknjo v času, da odspiš eno kitico.

Jaz bi jo imela, če ne bi šel moj na tenis, ker je ocenil, da bom še zdržala tistih nekaj ur brez njega user posted image user posted image  dedci user posted image

Ajvy ta trenutek mi misel na smučanje ne prinese nasmeha na obraz.... mogoče, ko odspim kako kitico user posted image

aja itak... zoba še ni zunaj.... bomo očitno mogli ponoviti vajo danes ponoči user posted image user posted image  sicer pa je danes dragi na vrsti user posted image

se grem zrihtat... ko se mala zbudi, jo napokam v avto in gremo na sprehod..... Upam, da ne bo zdej dve uri spala user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.2.2008 10:58:39   
Anonimen
zdej grem na sprehod z njo, k je soček, pol pop. pa k gre spat grem pa zravn njeuser posted image tko da rečmo da bo kaka kitica....če nam kej pomembnejšega najdla za početuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.2.2008 11:03:38   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

zdej grem na sprehod z njo, k je soček, pol pop. pa k gre spat grem pa zravn njeuser posted image tko da rečmo da bo kaka kitica....če nam kej pomembnejšega najdla za početuser posted image

kaj je lahko pomembnejšega kot spanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.2.2008 11:04:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Ajvy ta trenutek mi misel na smučanje ne prinese nasmeha na obraz.... mogoče, ko odspim kako kitico user posted image

ti naš poskočnež.....boš že našla energijo za nasmeh...če ne prej pa jutriuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.2.2008 11:06:46   
rumba
Ajvy, user posted image user posted image user posted image , zdaj pa skoraj sama sebi nisem verjela. Včeraj sem prebrala, da si za kavico, jaz sem ti odpisala, da sem za in da mi sporoči, pa sem skor ziher, da sem tudi poslala...... no, sem šla vse nazaj pogledat, pa ni tega mojega posta.user posted image  Sicer mi res net neki štrajka, ampak tokrat mi jo je pa res zagodal. kakorkoli, zunaj je lep sonček, a si še vedno za kavico? Jaz grem v Tivoli, pa bi se lahko dobili tam. Kaj praviš?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.2.2008 11:07:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kaj je lahko pomembnejšega kot spanjeuser posted image

user posted image jaz sem tak kres, da komot najdem kejuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.2.2008 11:07:46   
Freycha
nič, šibam ven

Se beremo kasneje!

ajvy hvala, ker verjameš vameuser posted image .... ta trenutek še jaz ne vase user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.2.2008 11:22:34   
Ajvy

Ajvy, user posted image user posted image user posted image , zdaj pa skoraj sama sebi nisem verjela. Včeraj sem prebrala, da si za kavico, jaz sem ti odpisala, da sem za in da mi sporoči, pa sem skor ziher, da sem tudi poslala...... no, sem šla vse nazaj pogledat, pa ni tega mojega posta.user posted image  Sicer mi res net neki štrajka, ampak tokrat mi jo je pa res zagodal. kakorkoli, zunaj je lep sonček, a si še vedno za kavico? Jaz grem v Tivoli, pa bi se lahko dobili tam. Kaj praviš?

ti čist verjamem, ker je meni včeraj isto storilo....hm sodobna doba neki štekauser posted image user posted image , če ti po pravici povem, mi je blo prav čudno ko nisi bila za....jha, ona zdele spi, potem mora še pojest....pol pa bi lahko.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.2.2008 11:30:40   
rumba
Ajvy, super. Julija sedaj je, pol se pa zrihtava in odpraviva. Greva peš, tako da bova v Tivoliju nekje okoli 12.30 ali pa mogoče že kako minutko prej. Čas pa imam do pol treh. Pokliči, ko prideta. Super, se že veselim, da se vidimo. Na zs ti pošljem številko.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.2.2008 11:40:38   
Ajvy

Ajvy, super. Julija sedaj je, pol se pa zrihtava in odpraviva. Greva peš, tako da bova v Tivoliju nekje okoli 12.30 ali pa mogoče že kako minutko prej. Čas pa imam do pol treh. Pokliči, ko prideta. Super, se že veselim, da se vidimo. Na zs ti pošljem številko.

mislim, da bova midve malo kasnejši, pa ne kej dosti...bi te mogoče motilo, če pride še ena moja prijateljica zraven..če bo seveda hotela

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.2.2008 11:46:09   
Anonimen

Kera je pa Lia?

Lia je od ninaintomaz1, ki se nam več ne javlja user posted image

Joooj, Bačko, poljubčka Žani v Patrickovem imenu, pa da se čimprej pozdravi, boščika mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha, če bi jaz na tvojem mestu bila, niti smučk si več ne dam gor, zaradi tistega padca.. Sem boječka user posted image user posted image user posted image PAAA.. Lepo smučaj jutri user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.2.2008 11:47:48   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

mislim, da bova midve malo kasnejši, pa ne kej dosti...bi te mogoče motilo, če pride še ena moja prijateljica zraven..če bo seveda hotela

Ni problema.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.2.2008 12:19:21   
bačko
Ajvy jaz sem iz Novih Jarš!user posted image
Jaz bi tudi šla ven z Žano pa ne smeva dokler izpuščaji ne izginejo.Pa ravno zdaj je lep vreme!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.2.2008 12:21:54   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Kera je pa Lia?

Lia je od ninaintomaz1, ki se nam več ne javlja user posted image

Aaaaa tista Liauser posted image No LIA VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!