|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
7.2.2008 21:32:50   
krkatja
Češnca, puljenje modrostnih zobov je pri meni potekalo še najmanj boleče, ker sem dobila injekcijo. Pri drugem modrostnem je siver bilo malo zoprno, ker se je razletel na prafaktorje in ga je moral ruvati v štirih koščkih. Ampak nič hudega. Je poraba lekadola in podobnih zdravil malo porastla in je šlo. Edina dobra stvar pri mojem zobozdravniku je ta, da mu puljenje gre zelo dobro od rok (malo je v njem sadista-in to je milo rečeno). Pri vsem ostalem pa oceni, da itak hitro fertig in ne da da injekcije. Čeprav imam pravico do nje in jo izrecno zahtevam user posted image
Madejka če želiš shujšati, pridi k nam. Ravno sem lačna ugotavljala, da je naš hladilnik sicer poln, ampak takih stvari, ki je treba še skuhati. To se mi pa zvečer ne da. Mogoče bo dragega stisnila lakota, pa bo kaj skuhal...Grem jutri nakupit tono sočnih sladkarij in stare dobre salame.

Aja, jaz sem si ravno danes malo ogledovala vaše bloge, vsaj tiste javno dostopne. Ker sem ga začela januarja pisat in me je malo radovednost mučila, kaj se skriva pri vaših blogih. In pri Majrim se je tudi meni stožilo po morju. Čeprav tam zdržim max.5 dni.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.2.2008 21:34:24   
majrim
samo 5 dni??..kako to??

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.2.2008 21:38:50   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: poldy

no vidim, da si nobena ne upa vprašat na kakšnem pogrebu sem se zabavala! user posted image user posted image na pustovem!user posted image user posted image , pa mi je blo po urši in lubiju dolgčas in sem šla domov.

user posted image  user posted image  jaz pa iz vljudnosti nisem hotla vprašat...se mi je pa mal čudno zdelo, ja...user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.2.2008 21:39:43   
krkatja
Ponavadi gremo na dopust poleti, ko je vročina (v službi moram obvezno vzeti 3 tedne dopusta julija in avgusta). In vročine ne prenašam, na plaži se nerada cmarim, v vodi tudi odplavam svoje zjutraj in zvečer. Zvečer pa ko bi šla ven, se malo ohladit, pa je moj zaspan.user posted image Pa glede na to, da sem dosti zdoma, vedno komaj čakam na nekaj dni doma.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.2.2008 21:40:04   
bojana2
Mali nina...jaz sem lih pojedla pizo...zdej pa nina nana...user posted image

Nočko

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.2.2008 21:42:10   
madejka
Krkatja mata to čudno zmenjenouser posted image (se hecam!)

Mi2 bi pa lahko kamot živela doli, če bi nama kdo službo dal pa stanovanjeuser posted image

Poldy jaz tega sploh vidla nisemuser posted image Drugač bi že firbcalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.2.2008 21:46:01   
poldy
se opravičujem....user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.2.2008 21:47:19   
tinispela
krkatja ko si že ravno na delu, kako pa si narediš blog (upam da ni preveč neumno vprašanje)?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.2.2008 21:51:07   
madejka
Tini greš na moj blog pol pa desno gori najdeš  Ustvari blog al nekaj takegauser posted image Tak sem jaz nardilauser posted image Pol pa samo slediš navodilom...

Al pa greš na https://www.blogger.com/start

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.2.2008 21:52:33   
krkatja
Stanovanje bi že imela doli (hmmm pri teh cenah valda). Službi bi pa midva težko obdržala glede na to, da mojega morski zrak tak zmatra, da lahko spi 16 ur skupaj. Jaz pa ne grem ven, če je burja oz.če je prevroče. Aja, sem pozabila. Burja je še hujše kot vročina. Čeprav, od poroda dalje se mi pa fuuul lušta it dol. Mogoče se bom kaj spremenila.
Glede bloga. Jaz sem šla na blogger.com in samo sledila navodilom. Itak še imam precej skop blog. Samo tekst in cele 3 slikice user posted image . Bolj malo slikic. Sem pa videla pri Ulli uno urco ob strani, ki bi si jo bom verjetno pripopala zraven. Pa počasi še kaj za popestritev.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.2.2008 21:54:46   
madejka
Krkatja jas bi nasloooooov! Plosimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.2.2008 21:57:05   
madejka
Mene doli ne moti nič, ne vročina ne burja, ne turisti... mah ni res, turisti me (kaj sem pa jazuser posted image )user posted image Pa sem lahko ob kateremkoli letnem času doli pa kjerkoli (večina sem bla v dijaškem  domu poleti) pa mi je fajn. 

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.2.2008 21:58:30   
krkatja
Kein problem.
http://storklja.blogspot.com/ 

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.2.2008 22:00:52   
madejka
Hvala!!!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.2.2008 22:04:42   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Rumba user posted image user posted image

A greš z nami?user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.2.2008 22:05:54   
Freycha
krkatja meni pa bloga ni našlo user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.2.2008 22:09:22   
Freycha
tko, dete spi (valda je takoj zaspala in je čisto tiho, ker jo je fotr uspaval user posted image ), jaz že komaj gledam, pa še naspat se moram, saj je ob 4.45 že bujenje user posted image  (kajmijetegatrebapress) priznam pa, da že komaj čakam, da grem na enodnevni odklop na bele strmine. Sam upam, da si spet glave kje ne razbijem user posted image

babike, če greste na morje, še name ne pozabt... jst sem takoj za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.2.2008 22:09:35   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Mene doli ne moti nič, ne vročina ne burja, ne turisti... mah ni res, turisti me (kaj sem pa jazuser posted image )user posted image Pa sem lahko ob kateremkoli letnem času doli pa kjerkoli (večina sem bla v dijaškem  domu poleti) pa mi je fajn. 

ENAKO! No, preveč turistov že, sicer pa sem zaljubljena v morje in morske kraje. Me ne boste dobile, da bi se naveličala. user posted image user posted image user posted image  Jah sem pač rakica, kaj čem.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 7.2.2008 22:10:46 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.2.2008 22:12:22   
madejka
Rumba jaz sem pa ovenuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.2.2008 22:12:28   
Anonimen
krkatja men javi da stran ni najdenauser posted image

otrok spi, atko en čudn film gleda, jaz pa valda tule, pa glaž piva sm si prvoščlauser posted image mal sm tko....šutastauser posted image

joj zobi....sem mela skoz fajn zobe, razn da so mal krivo zrastliuser posted image pol pa še modrostni na to - k že tko ni placauser posted image sem hotla jih ven dat, pa je zoboc reku da ne, k majo funkcijo...halo??? no sem ga tak zamenjala, kretena, ker mam 4 zobe zanič, ker se njemu ni zdelo, da jim kej faliuser posted image pulu mi je pa tak, da sem misla da mi bo celo čeljust sesu, tri inekcije mi je našibal, pa sem omedlevala zraven, govedar jedniuser posted image plus da mi je notri ful pustil in se mi je vse vnelo in zagnojilo, pa tak bolelo, da se mi je bledlo...dobla antibiotik, pa tadol proti bolečinamuser posted image sam zadeta sem bla, bolelo je pa še vseen k svinauser posted image eh.....kr besna ratam, k spomnem....zdej ta je kul, sam gužvo ma....k sem rodila,sem se naročla, mam pa konc maja datumuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.2.2008 22:13:29   
rumba
krkatja, meni tudi ne najde tvojega bloga.user posted image

user posted image  Mene je tudi zmamilo, da bi malo pisala, čeprav sem res bolj anti, no. Ma, tako bom vsaj kaj napisala, bom bolj disciplinirana, če ne prav vse pozabim.user posted image  Sem tudi šele na začetku in firbca druge kako imajo že prav profesionalno poštimano. user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.2.2008 22:14:43   
krkatja
Čudno. Meni link tudi vrže na stran, ki ne obstaja. Če pa vtipkam naslov sama, pa je ok. Ali pa če pri strani na katero me vrže link zbrišem v url naslovu zadnje tri znake %A0. Ne vem v čem je problem. Nisem dovolj pametna (hmm sem vedela, da bi morala obdržati tista dva modrostna zoba user posted image ).

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.2.2008 22:14:44   
rumba
madejka, jaz se z ovni ful dobro štekam, enega sem celo oženila.user posted image user posted image  Izgleda, da imam neki takega v podznamenju, pa še po kitajskem horoskopu sem zmaj.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.2.2008 22:16:37   
Anonimen
rumba more bit podznak, k rak pa ovn....ccccuser posted image user posted image  

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.2.2008 22:16:58   
rumba
Freycha, če bi res uletela zraven, pol te ziher vključimo, ko se bomo menile za dan. Me se čisto resno menimo, da bi en dan šle malo na luštno.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.