|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
7.2.2008 19:17:23   
tinispela
Ja a ni pupi v toplicahuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
7.2.2008 19:19:06   
madejka
jooooj saj res... pozablauser posted image sem zarad preveč zavisti potisnila v podzavestuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
7.2.2008 19:36:49   
julij
Ja, Pupi je v Olimju in vam pošilja lepe in mokre pozdrave. Sva se pogovarjali in baje ful uživajo. Naja pa je baje dosti bolj živahna v bazenu, kot pa na Fontani. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
7.2.2008 20:00:18   
Freycha
uuu super... samo da uživata obe user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3179
7.2.2008 20:09:45   
tinispela
Pol bo pa Naja razturala, ko pride nazaj! Morajo naše še bolj vadituser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
7.2.2008 20:25:20   
Češnca
Domen & David ter Lia vse naaaajbooooljšeeeee!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tarja user posted image  za nočko! Ajvy omg, 5 zobkov naenkrat??? Bogi mišek.
Fino, da je bil vsaj Košir zraven v sanjah, ta se med plenicami po moje fajn znajde! user posted image user posted image

Freycha user posted image Joj, grooozniiii so ti zobki! user posted image  Sej bojo užitki na snegu vse popravl! user posted image
ulla vem, kako se počutiš v tesnem objemu! Vse boli, srce pa igra. user posted image

Patrick user posted image  kako že stoji!!!

Bojana mi smo pa z zobki na istem... Sam dons sem nekak prepričana, da bo spal. user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image  za Žano. Pa čestitke za obletnico!!! Gresta za nama... user posted image

Sanek sam da si dobre volje, tile tvoji smeškoti so zakon! user posted image user posted image

krkatja mi2 mava fajn nežno zobarco...sam je v Kamniku. Ti bojo že druge svetovale (verjetno so ti že, jest pa še pridem do tja). No, sm že tm. user posted image  Dej napiši, kako je ko ti modrostne vn dajejo. Men bojo moral vse 4, ker nimam prostora zanje. user posted image

Zgleda, da Anžej in moji občutki o njegovem spanju ne grejo skupi... Šibam.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
7.2.2008 20:29:10   
tinispela
Jaz sem dala modrostni zob ven v ZD Ljubljana - na Metelkovi. Najprej ti da injekcije v bližino živca in pol res ne čutiš nič bolečine. Jaz sploh nisem vedela, da mi kaj dela. Pol ponoč pa se mal bolj razboli in moraš kaj protibolečinam vzet. Jaz sem bla mal otečena, pa rumeno zelenauser posted image naslednjih par dni.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
7.2.2008 20:45:56   
majrim
evo mene po dolgemmmmmmmmmmm času....najprej da se vam zahvalim za vse lepe želje...user posted image ....da ne boste mislile,da ne berem...le ne morem dohajat vas tako hitro...in sploh te dneve,ko nas ni skoraj nič domauser posted image ...se vidi,da so se dnevi podaljšali,pa še sonce pali 100 na uro in pridemo domov naredit samo kosilo in spet ven...user posted image
....vidim,da se kar dogaja tleuser posted image user posted image user posted image ...bo kmalu 5 .deluser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

Neposredna povezava do sporočila: 3183
7.2.2008 20:55:40   
tejči77
user posted image me net zaj.... Ne bom več še enkrat vse pisala. Skratka majrim, sem te pogreašala. Patrick user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja kolk je pa star korenjak? Moja je še daleč od stanja.

Larisa pa atiju dlake pipa, ker je tečna - smo zamudil kopanje, vse je prepozno danes. Je navajena zvečer točne ure. Kopanje ob 7:30 in pika. Smo pa moral enga g. počakat, ker nam je pripeljal nove vhodne vrate.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
7.2.2008 20:57:30   
majrim
tejči77user posted image user posted image user posted image ...hvala enako...user posted image user posted image user posted image ...ampak uletim tam na une druge straniuser posted image user posted image ...tle je malo preveč strani za bratuser posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
7.2.2008 20:59:48   
baja*
David, Domen in Lia čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image
ulla kak lepo ploska malauser posted image  prava faca jeuser posted image
češnca jaz sem dala vse 4 modrostne zobe ven, pa ni NIČ bolelouser posted image , valda z injekcijouser posted image . Sploh zgornja dva, sploh nisem vedla, kdaj mi jih je zruval, dobesedno tak je blouser posted image . Res pa je, da čutiš... kak bi rekla... da te mrcvari nouser posted image . Upam, da te nisn prestrašla zajuser posted image . Sam res nič ne boliuser posted image

hello majrimuser posted image

grem zaj nekaj pojest, mam luknjo v želodcuuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
7.2.2008 21:09:38   
Češnca
Ne, baja, nisi me prestrašla. Hvala za opis. Me je pa bl strah za tisi zob, ki skor nč vn ne gleda... Pa sej je verjetno prbližn isto.
tinispela hvala tudi tebi!

majrim lepo, da si se oglasla! Ve sam uživajte zunaj; bit tud jest več, če bi blo vreme kolkr tolk (da vsaj ni megle in ne pada dež).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
7.2.2008 21:11:51   
majrim
bajauser posted image user posted image user posted image user posted image
češnca..saj smo imeli tudi mi tle neko je... vreme...ampak ta teden je pa zakonuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
7.2.2008 21:13:40   
madejka
Majrim user posted image Pa sem te že res pogrešala. Super za take sprehode!user posted image

Baja mmm kaj boš pa jedla?
Jaz že tri tedne zvečer po sedmi ne jem, pa ni šla niti kila doluser posted image Se sploh ne splačauser posted image

Češnca saj bouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
7.2.2008 21:20:21   
tinispela
user posted image user posted image user posted image majrim kaj bi brez sončka, ampak tukaj v MB nam manjka morje!user posted image  Komaj čakam da grem mal na obalo.
baja* dober tek! Jaz sem tud že jogurt zmazala!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
7.2.2008 21:23:02   
madejka
Jap tud meni manjka morje. Se naslajam na slikcah v blogu od majrimuser posted image

soooonček je, soooonček

Neposredna povezava do sporočila: 3191
7.2.2008 21:25:04   
tinispela
jaz bi tud gledala! Kako ima naslov?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
7.2.2008 21:25:09   
rumba
majrim, pozdravljena user posted image . En dan pa moramo res uleteti na obalo. Ljubljanske babe se že neki cajta menimo, da bomo uletele, pol pa mora pasti kaka kavica, velja?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
7.2.2008 21:26:07   
majrim
madejka...se bom potrudla in še kako prilimala...samo zate!!!user posted image ..ampak po vikendu,ker si bomo privoščili malo pohajanja po krasuuser posted image
user posted image user posted image user posted image  saj bo kmalu dopust punceuser posted image user posted image user posted image
...jojjj,samo ne o hrani...mene samo sladko neki vlečeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
7.2.2008 21:27:03   
tinispela
Sem ga že našlauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
7.2.2008 21:28:17   
majrim
rumba...glej,z veseljemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...sploh zdej,ko ni gužve,vreme je itak fenomenalno in sploh za šetanje...mi kar postavljamo rekorde...en dan smo se zbrale vde večje skupine vozičkovuser posted image ...naša je imela 10 babnc ,ta druga pa 5...in si predstavljaj vse vozičke še in še kak otrok zraven dodatnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
7.2.2008 21:29:11   
majrim
tinispelauser posted image user posted image user posted image ...ampak sem bolj lena zadnje čase...pa dragi tudi neki štrajkauser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
7.2.2008 21:29:53   
majrim
punce...grem v pojstlouser posted image ...ko se kej zmenite pa obvezno povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
7.2.2008 21:30:50   
madejka
Iiii majrim user posted image že čakamuser posted image

Rumba user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
7.2.2008 21:32:10   
poldy
Nič novega, ravnokar sem s pogreba, pa mi je blo dolgčas in sem šla domov, čeprav e bodo sedaj še imeli fajn na pogrebščini....

no vidim, da si nobena ne upa vprašat na kakšnem pogrebu sem se zabavala! user posted image user posted image na pustovem!user posted image user posted image , pa mi je blo po urši in lubiju dolgčas in sem šla domov.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.