lana34
|
Živijo vsem! Najprej posebna dobrodošlica afnici mali, ki se je vrnila med nas. Skupaj s tabo bomo čakale in stiskale pesti za odličen izvid. Takšen namreč bo, boš videla. Mene pa čaka AC v sredo, 30.4. zjutraj, potem pa tudi 4 tedne čakanja - in upam, da bodo res štirje in ne manj, ker bo to pomenilo, da smo OK. Štumfek, za dober test, vsaj ti si jo na DHT dobro odnesla... Mene so pa danes spet "špikali"...bom nadoknadila za vse za nazaj...Sem namreč Rh - in moram na AC nesti čisto sveže potrdilo - torej ne velja tisto, ki sem ga dobila ob začetku nosečnosti, ko sem dala kri za ugotavljanje Rh. Sicer pa sem pri svoji G prestavila pregled, sedaj ga imam 29.4., ker imam naslednji dan AC. Tudi jaz še nisem prebolela toxe, upam pa, da jo ne staknem med . Še tega bi mi bilo treba... Se pa pazim, z mačkami nimam stikov, z mesom tako ali tako nismo ravno prijatelji, če ga pa že jem, je pa dobro prepečeno, suhe salame sem ukinila, pršut tudi, z gorgonzolo sem se sicer enkrat pregrešila, ampak je bila prepečena na pizzi... Pred nami je vikend, upam, da bo vsaj ta lep, ker bom morala prazniki preležat. Imejte se lepo, naužijte se sončka, dokler in kjer ga je kaj, pa se še kaj beremo.
|