|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
11.4.2008 20:10:37   
sončnica24
Aha sem že vidla, takšna črta po trebuhuuser posted image , se vidi da nič ne vem

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.4.2008 20:14:03   
Acjom1
Linea negra  je tista temnejša črta, ki se ti naredi po trebuhu od vrha navzdol. Se je pa meni tudi zdelo malo hitro, pa sem prej malo po knjigi brskala in mi piše prav za 15. teden, da se pri večini pojavi, tako da je čisto točna. user posted image   Mi je blo pa prav fajn, ko sem jo opazla, dobiš en občutek, da stvari napredujejo... user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.4.2008 20:25:39   
corti
Hvala Talcy za informacijo z gelom...grem takoj v torek po pregledu iskat v lekarno! Ker jaz zdaj mažem z oljem , ki ga uporabljam za trebuh proti srijam in ni ne vem kaj!

Drugače pa kadar ga poslušam...na začetku sem ga zmeraj našla tako kot ti , zdaj pa ga zelo redko najdem na istem mestu....in tudi vmes se mi premakne da moram spet iskati srček! Ampak imam vsaj boljši občutek, ko se tako premika...že g mi je rekla zadnič da je pravi mali navihanček!

Acjom1 ...user posted image  in ti vrjamem da dobiš boljši občutek, ker veš da vse skupaj poteka lepo naprej! Jaz na žalost še nič nimam, ampak mi tudi še teden manjka do 15. tedna! Mogoče pa drugi tedenuser posted image !

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
   [Brisano sporočilo]
11.4.2008 21:10:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu corti)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.4.2008 22:11:15   
stunfek
linea negra je temna črta, gre od popka dol in "razpolovi bušija". Nekaterim se naredi, drugim pa ne. jaz sem jo v prvi nosečnosti imela. ne spomnim se pa kdaj se mi je pojavila. zdaj jo vsekakor še nimam.

nataša 3112...jaz utrip user posted image  dobim samo na enem mestu. svojega pa povsod po trebuhu. jaz sem na začetku zamenjala svojega za bejbijevga :) bejbijev FUL hitreje bije kot naš. to ti pravim za vsak slučaj, če slučajno loviš svoj utrip na večih mestih.

no, moja pupa spančka, moža pa še ni domov. večerja ga čaka vsa žalostna na šporget :)

Talcy hvala za info o gelu. Jaz uporabljam 100% kokosovo olje. Saj sliši se super, pa še za kožo je zdravo samo bi rajš vidla, če bi bilo manj mastno user posted image . Jaz na mandljevo olje ful odreagiram z rdečico - mandeljni so ful alergeni - zanimivo, da je pri nas vseeno tako pogosto v uporabi.

Ok, to je to. Vsem želim lep vikend, še prej pa eno lahko noč s kakšnimi lepimi sanjami.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
12.4.2008 8:16:44   
*talcy*
ojla pupe ..dobro jutro .... kako ste kaj danes ? ... jaz ne zastopim kako mi je dovolj 7 ur spanja prej sem pa spala po 10 ur user posted image  pravjo da smo ful zaspančke me user posted image  user posted image  ... no me deluje kontrauser posted image  .....
..nč sem vas prišla sam pogledat kako ste pa pridm zvečer še kaj pokukat...saj zdaj je vikend ni tolk aktiven ta forum ....
no lep dan vsem .....

aja še to bi vprašala...kako je zvašimi slabostmi .... ???  men so se nehale in je prav fajn občutek user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
12.4.2008 8:29:49   
Urška//
Dobro jutro babike!

Jaz tudi ne morem spatuser posted image , predvsem zato ker me moja tamala zbudi in pol sem pač prisiljena vstati, slabosti so že manjše, na začetku je bla ful kriza, pa bruhanje, no zdaj pa je res že bolje, ni še čisto mimo, ampak gre.
Trebušček se mi že kar fajn poznauser posted image

Aja tudi jaz imam Angelsounds in mi je super, ga pa tudi jaz slišim na več mestih, najprej je na levi, pol slišim nek blup, blup, pol pa gre drugam in ga morem spet iskatuser posted image , sem pa res ful pomirjena, ker vem, da je vse ok

Kilce še stojijo, še nič se nisem zredila, pri taprvi sem celo dve kili shujšala, potem sem jih pa pridobila vsega skupaj 9kg, upam, da bo tokrat tudi tu nekjeuser posted image

Pregled imam spet 23.4. pa tudi nuhalno imam 21.4., samo grem tja bolj zaradi bejbija, ker je moja G. že videla nosno kostuser posted image

no pa lep deževen dan vam želim

papa,Urška

< Sporočilo je popravil Urška// -- 12.4.2008 8:30:08 >

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
12.4.2008 9:06:12   
sončnica24
Jaz tudi full manj spim pa sem prej tudi spala mi sploh ni blo problema. Slabosti so že malo ponehale tako da kolikor tolikor normalno funkcioniram in res je občutek že dosti boljši, me pa še zjutraj ko se prvič vstanem pa pripognem prsi bolijo, tako da še vsaj vem da se nekaj dogaja, če že na preglede ne hodimuser posted image .

No je pa vsaj moja NS že bliže še dober teden pa bomo videli kaj je z najino pikico.

Pa tudi pri nas je full grd dan tak oblačen mi sploh za s postle ni za it je samo vprašanje časa kdaj se bo dež vliluser posted image brezveze.

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
12.4.2008 9:08:55   
Veki_222
Ojla,
jaz se vam oglašam, da sporočim, kako je blo včeri na pregledu.. Vse normalno, le UZ mi ni delala, samo z neko napravico (kao Angelsounds) je poslušala, če srček bije. In dela user posted image user posted image user posted image ..Tud jaz dobim Angelsounds na posojo, ampak moram počakat še tri tedne, da kolegica rodi user posted image .. Komaj čakam! No, naslednji pregled imam pa 8.5., pa še nekaj za seznam Janja, spol našega user posted image bo user posted image .
Drugače se nisem po kilah nič zredila, ampak po trebuščku se pa že fajn vidi. Počutim se tudi boljše, precej več energije imam kot prej, manj spim, in tko...
Se javim, ko bom imela čas, tačas se pa fino mejte,

LP,
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
12.4.2008 10:00:34   
jolly123
Jutro,

no jaz po skoraj 14 dnevnem ne bruhanju sem pa včeraj in danes zjutraj izbruhala vse. Zvečer spustim psa, da gre ven na travo lulat in v tistem, ko njega čakam sem samo bruhnila, brez kakršnihkoli znakov prej.
Tko da je bilo prav zanimivo videt on lula, jaz pa zraven bruham user posted image

Danes zjutraj p avstanem pa spet takoj wc školjko objemat, sploh ni bilo časa za nič drugega, zdaj sem malo pojedla in je vse OK. Sem pa ratala strašno zaspana in mislim, da bom šla kar malo počiti, ker sploh razmišljat ne morem.

Aja potem morate na naš sestanek tiste z angelsoundom obvezno ga s sabo prinest, da bomo poslušale še tiste, ki smo brez user posted image

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
12.4.2008 10:06:28   
vianne
talcy danes imam kar neke čudne misli, pa se ne spomnim ali mi je na NS rekla, da  se vidi nosna kost. Na izvidu pa tudi nič ne piše. A pri tebi, se spomniš, je kaj rekla?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
12.4.2008 10:08:13   
vianne
jolly123 tole z angelsound je pa dobra ideja. Jaz ga tudi nimam pa bi rada enkrat slišala kako srček bije. Drugače pa upam, da te slabosti kmalu minejo.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
12.4.2008 10:14:54   
jolly123
A kakšna ve ali lahko v materinsko knjižico tudi jaz kaj vpišem ali je to samo delo ginekologov in sester? Kar se mi zdi, da so pomembne podatke kar pozabili.... npr. nikjer ne piše, da sem krvavela, da sem bila hospitalizirana itd....

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
12.4.2008 10:16:12   
corti
Oj oj! Danes je res čuden dan...pri nas se za 5 min ulije dež potem pa spet neha in tako se ponavlja že od jutra!

Tudi jaz spim veliko manj, kot sem preden sem postalauser posted image . Takrat sem veljala za pravo zaspanko...zdaj pa se zbujam ob šetih in ob enajstih-polnoči hodim spat! Je pa res, da ne morem biti zaspana, saj sem na bolniški in ne delam ne vem kaj!

Z mojimi slabostmi pa je tako...zjutraj moram takoj nekaj pojesti, drugače mi je slabo...potem pa je celdan ok...zvečer,po šesti uri zjutraj pa me spet prime in mi je slabo dokler pač ne zaspim! Upam, da to tudi kmalu mine!
Moram pa rečti, da zadnji teden..ne rabim več ustajat poniči in hodit na wc...ker prej sem hodila dvakrat na noč!Tako da res spim cele noči! So se tudi vam zmanjšali pohodi na wc?

Se javim še malo kasneje kaj! Lep dan-..čeprav deževen! 

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
12.4.2008 10:18:25   
corti
Jolly...tudi pri meni ni nič napisala...v knjižico....tako, da sem rekla da ji bom 15. prav rekla...ker se mi to zdi pomemben podatek, da sem krvavela in da sem imela diagnozo grozeči splav....pa da imam postelci nek lijček...itd. In tega sploh ni nč pisanega notri!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
12.4.2008 10:34:58   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

talcy danes imam kar neke čudne misli, pa se ne spomnim ali mi je na NS rekla, da  se vidi nosna kost. Na izvidu pa tudi nič ne piše. A pri tebi, se spomniš, je kaj rekla?

Sem že dobila odgovor od mojega dragega..... joj me je prav malo okaral, da kaj toliko fantaziram.
Je pa pri meni tako, vsaj po ugotovitvah mojega, ki hodi z mano sedaj v nosečnosti na preglede, da si nič ne zapomnim, sploh ko mi delajo ultrazvok. Jaz verjetno sam našega otročka gledam in drugega sploh ne slišim user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
12.4.2008 12:37:31   
Dajadada
A kakšna ve ali lahko v materinsko knjižico tudi jaz kaj vpišem ali je to samo delo ginekologov in sester? Kar se mi zdi, da so pomembne podatke kar pozabili.... npr. nikjer ne piše, da sem krvavela, da sem bila hospitalizirana itd....

Jaz bi zapisala zadaj pod opombe, drugje pa ne vem, če lahko kaj same vpisujemo.

Počutim se super, črta na trebuščku se počasi kaže, v prvi nosečnosti je bila kar dobro vidna in dolgo ni hotela stran. Saj sploh ne vem, če je kdaj čisto izginila...se mi zdi, da bo zdaj samo spet bolj opazna.
Danes je tretji dan, ko se moj sinko ne doji več, sva ukinila jutranja crkljanja. Se morajo joške malo spočit, preden bojo spet 24 ur na dan najbolj zaželjena robauser posted image . Mi je pa ful čudn občutek, kot bi ga za nekaj prikrajšala. Eh, saj vem, da je bolj v moji glavi, on sploh ne pogreša.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 12.4.2008 12:38:44 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.4.2008 12:39:06   
sončnica24
Kaj potem vam družinskih bolezni tudi ni napisala v knjižico meni je vprašala in vse kar sem ji povedala je zapisala tudi to da sem mela ledvične kamne pa da mi je slabo in še en kup drugih stvari.

Pri nas je tudi začel dež it in že kako uro neprestano pada tako da bo verjetno cel dan deževen, je tak brezveze se mi niti nič ne da delat upam da bo res maj lepši ker ta dež še za kar nekaj časa napovedujejo

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.4.2008 12:51:50   
Dajadada
Kaj potem vam družinskih bolezni tudi ni napisala v knjižico meni je vprašala in vse kar sem ji povedala je zapisala tudi to da sem mela ledvične kamne pa da mi je slabo in še en kup drugih stvari.

Meni je vse vpisala, čeprav na srečo ni veliko za vpisat.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.4.2008 12:55:49   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zapisala mi je samo, da sta imele babice sladkorno, da jo ima oče pa ne, potem ni napisano, da krvavim, da imam hematom, da so slabosti, za ledvične kamne je pa takoj rekla da to pa ni pomembno user posted image
Ne vem no a se sam men zdi, da bi take stvari morale noter pisat?

Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.4.2008 13:37:56   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zapisala mi je samo, da sta imele babice sladkorno, da jo ima oče pa ne, potem ni napisano, da krvavim, da imam hematom, da so slabosti, za ledvične kamne je pa takoj rekla da to pa ni pomembno user posted image
Ne vem no a se sam men zdi, da bi take stvari morale noter pisat?

Meni se zdi da bi to skoraj moglo noter pisat, ker je meni tudi povedala da naj imam to knjižico vedno s sabo, ker npr. ona dežurstev nima in potem lahko dežurni zdravnik marsikaj razbere. Meni npr. že to ni všeč da več na teh zdravstvenih karticah npr. nikjer ni zabeleženo če si na kaj alergičen, kaj veš kaj se zgodi pa če imaš knjižico zraven lahko zdravnik hitro vidi kaj se dogaja, kaj če npr. padeš v nezavest?

Ker mene je res full podrobno vse izprašala pa vse je sproti noter pisala. Je pa res da imam kar pestro zgodovino bolezni doma. Od sladkorne, slabe krvi, kapi, raka in je res za babice pa dedke vse napisala.

Očitno imajo ginekologi različna menja, samo jaz sem res s svojo full zadovoljna in je full fanj sem si res pravo našla.

Drugače pa povej da se pogovarjaš z različnimi puncami pa da so ti povedala da imajo full vsega v knjižici napisano pa če je to potrebno ali ni.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.4.2008 13:45:12   
jolly123
Ma meni sploh ni ginekologinja vpisovala ampak sestre in to sta bili clo dve takrat prisotni in je ena malo kracala pa malo druga.... Na naslednjem pregledu bom ziher omenila.

Ker mene od kapi pa od raka sploh nobeden ni nič vprašal, pa smo imeli tud kar nekaj tega + prirojene srčne napake itd.

Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.4.2008 14:59:57   
janja 27
ojla punce!

jaz pa mam kr pestro dva dni, najprej sem zjutraj peljala mamo k zdravniku po aparat k ji 24 ur meri pritisk, ima mal proleme zadnje čase s spodnjim..potem sem šibala domov še neki pospravit od omare, hvala bogu zdej je vse na svojem mestu user posted image user posted image , pol mi net ni delal k je blo vlažno vreme in me neki user posted image  ( se švercam prek svaka user posted image user posted image ) sem bla mal out, pol pa sem šla po tamalo  vrtec in je naša dobila vodene koze ( norice ) tko da smo šibale k zdravniku in v tej postojni popoldan ne dela nobeden pediater user posted image  smo šle kr na urgenco in je dobila sirup proti srbenju, sej jih nima dosti zaenkrat samo 8 ma bodo verjetno še prihajale ven...user posted image ..drugače pa je čist živahna, vročine nima, sam zdej bomo mogle bit noter 14 dni...uh... no in hvala bogu da saem jaz že mela te vodene koze k je drugače v nosečnosti to full nevarno za user posted image  ..a bom mela v ponedeljek mojemu g polno za povedat...user posted image user posted image
in danes zjutraj mi je še računalnik crknu user posted image user posted image  tko da moram brata počakat k je šel danes v celje da mi ga pogleda pravi po mojih besedah da vej kaj je narobe in bo samo neki zamenjal....evo zdej sem pr svaku ..sem rekla da se vam mal javim....
ne bom dodala danes popravljenega seznama ga bom jutri ker sem pozabla listek z vsemi spremembami pa zdej ne bom nazaj gledala....
vianne na srečanje pa te jaz peljem ni problema....midve pa bi se lohk dobile na kaki kavici k sve tko blizu doma...
v materinsko knjižico mi je moj g vse podatke vpisal pr Manci, k pa sem šla k njemu na pregled pa nisem vedla da moram staro prinest s sabo da bo vse prepisal pa še kaj novga dodal, za zdej je prazna razen kar mi je z nuhalne noter napisala...mislim pa da bi morali vse podatke not napisat če ne bi si jih jaz verjetno sama...
bom dodala na seznam pr vsaki iz kje je doma da bomo dobile boljš preglednico pa se bomo lažje odločili kje se dobimo, pa če se strinjate bi dodala še naša leta...če niso taka skrivnostuser posted image user posted image , ma sej smo mlade zdej tega še ne bomo skrivale user posted image user posted image
nove tri user posted image  pozdravljene srečno in zadovoljno user posted image  pa čimveč čvekanja z nami..user posted image  na seznamček vas dodam jutri, Urška  imaš pa podobno zgodbo kot jaz, sem namreč imel PCO zanosila pr Manci s klomifenom in zdaj isto user posted image user posted image
pozdravčke......

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.4.2008 15:12:09   
afnica mala
Punce, dober dan

zame glih ni. Ker sem imela ene bolečine, sem šla danes na genikološko urgenco. Vse je ok, ampak dežurna je bila moja g. In mi pove "lepe" rezuktate krvi. Porazno. Rezultati so zdaj 1:52. V ponedeljek moram po napotnico za AC. Uglavnem, čist sem prestrašena, po pregledu sem kar sedela v avtu in jokala. Sem rabla cajt, da sem sploh lahko peljala domov.
Zdaj sem pri sestri in sem se priklopila na njen računalnik. Grem pojesti kosilo, potem pa pridem nazaj in vas kakšno urco berem. Moram najti kakšne linke o AC in koliko šans sploh imam.

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.4.2008 16:40:18   
vianne
afnica mala joj ne obupati. Vendar jaz nekaj ne razumem. Moji rezultati na NS brez upoštevanja let bi bili 1:822, z upoštevanjem moje 30-tke pa so 1:4208.... sedaj pa ne vem no, so celo manjši od tvoje. Pa je rekla g., da je to super rezultat za moja leta. Vendar govorim rezultat samo za NS brez krvnih rezultatov. Izmerjena razdalja je bila 1,6 mm.... mislim, da je vse to v mejah normale. Sedaj pa jaz ne razumumam zakaj so ti rekli, da je to slabo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.