|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
10.4.2008 20:04:08   
janja 27
ojla punce!

jaz pa sem cel dan pospravljala pa še nisem vse postroila me še neki dela čaka jutri..user posted image , v glavnem omara je na mestu user posted image user posted image  in "okrasila " sem jo tudi, pol stavri zmetala stran..tko delavno...
četitke za dobro opravljene preglede user posted image user posted image
lana34 držim pesti da bo vse ok, sam pozitivno razmišljaj čeprav vem da je najbrž težko....
jaz sem tud za da se mal dobimo sam mormo res zbrat lokacijo ki bo po godu za vse, jaz sem tudi na bolniški tko da kam daleč verjetno ne bo šlo, sicer pa vianne mislim da si napisala da si iz pivke, greve pa lahko tud skupiuser posted image user posted image

jaz pa mam pregled v ponedeljek, komaj čakam da spet vidim user posted image , upam da je vse ok, ma sej je, meni pa se trebušček že kr pozna....mi že drugi pravijo da je videt user posted image user posted image

jutri imajo preglede :

user posted image      nineva        4.pr
                      user posted image      Veki_222   3.pr
                      user posted image      "talcy"        5.pr

punce čakamo na vesele novičke user posted image user posted image

sem pa mal prej gledala vreme in je napovedan dež še za polovico drugega tedna user posted image ...joj pogrešam sonček....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.4.2008 20:06:43   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image    user posted image     
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image    user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image )   user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) user posted image  user posted image  (user posted image   Nace ali user posted image   Ajda )

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    user posted image   
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 14.05.08 user posted image   user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja )

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image       corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08  user posted image user posted image
user posted image       janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image    user posted image

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image )   user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08  user posted image   user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   57   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.4.2008 20:42:34   
sončnica24
Jaz sem se pa danes nadelal sem čisto adijo se vidi da sem skoraj 2 meseca samo ležala danes pa me vse boliuser posted image , bo treba vsak dan nekaj malo migat, bom pa tolko boljše spalauser posted image .

Upam da bo še jutri tudi tako lepo vreme kot danes, sicer je veter pihal ampak vsaj dežja ni blo ker imamo še zunaj nekaj za nardit.

Predvsem pa upam da mi ne bo slabo.

Nekaj me še samo zanima, glede obešanja perila, mi imamo te vrvice dokaj visoko se pravi se je potrebno malce raztegnit da lahko perilo obesiš, kaj je to zelo nevarno? Ker nekateri mi pravijo da to ni dobro drugi da je zdaj pa res ne vem, boli me nena nič ko vesim?

Lep večer vam želim in lahko noč user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.4.2008 21:45:47   
stunfek
Ojla evo me nazaj :)

Najprej Lana34. Vem, da je težko biti pameten ampak jaz bi tiste druge teste popolnoma ignorirala. Jaz niti na amniocintezo ne bi šla. Dej ti malo za kakšno drugo mnenje vprašaj preden se odločiš za amnio. Piši Pušenjaku na med.over.net in ga vprašaj kaj misli. Meni se zdi absurdno, da tako lep rezultat kot je 1.1mm zaradi nekih drugih testov prinese tveganje 1:34.

No, kar se tiče začimb, sta vprašale petrca in vianne...kot sem že omenila vsem, sam poročena z indijcem in vsak dan brez izjeme kuham indijsko - sploh večerje. Vseh začimb, ki se jih uporablja v indijski kuhinji se pri nas ne dobi (pravzaprav skoraj nobene, če malo pomislim), dobiva jih pa skoraj vse v Grazu. Kakšne pa nama pošljejo njegovi kar iz Indije. Takoj, ko sem se zatreskala v moža sem se na drugem mestu zatreskala v indijsko hrano.user posted image Gre za južno indijsko hrano (po večini vegetarijansko, a tudi piščanca včasih pripravim), ki bazira na rižu in potem zraven raznorazne izvedbe dhala (indijska juha iz leče - leč je ful vrst) in pa seveda curryev (curry pomeni priloga (mi curry rečemo začimba) :) torej je lahko iz kakršnekoli zelenjave, mesa, rib, čičerike...kolikor ti da domišljija toliko kombinacij. Znam pa tudi severno indijske jedi pripravit, ki bazirajo na chapatijih (indijski nekvačen kruh - a la nam bolj poznana tortilla). Tko, da receptov je ful dobrih :) vendar moraš imeti seveda vse potrebne sestavine in začimbe.

No, malo sem se razpisala na temo hrane :)Zdej pa moram ta malo dat spat še vedno žvrgoli v svoji sobi - čeprav že v pižami in umita in zrihtana.

Se beremo jutri...samo še 5 dni do NS :) zdaj bo pa hitro :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.4.2008 23:41:42   
M_mojca
Živjo! Tud jaz semn oktoberka08 in sicer je predviden datum poroda 14.10.08! user posted image
NS je že mimo in vse je v najlepšem redu! Vsi smo veseli in vsak dan je nekaj posebnega!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
11.4.2008 7:17:57   
jolly123
Stunfek super potem pa kar podobno ješ kot jaz. No jaz sicer nimam Indijca ampak hrano obožujem, pa sem si nabavila knjigo vedska kuhinja pa kar po temu delam, te dalove juhe so mi fenomenalne. no sicer ne vem, če so res take kot v indiji ampak meni so odlične user posted image
sicer pa začimbe dobiš v hare krišna centru v Ljubljani, so res opremljeni z vsem. Sem pa slišala, da se bo v Ljubljani odprla tudi vegeterijanska trgovina, kjer bo možno dobiti vse začimbe. Jaz komaj čakam.

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
11.4.2008 8:03:20   
afnica mala
Lana- držim pesti zate.  Sva imeli NS na isti dan in podoben rezultat NS. Jaz pa na izvide krvi še čakam.
Danes pa pakiramo user posted image . Jutri se pa selimo. Tako, da bo to en naporen vikend. Ampak ziher tudi lep.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.4.2008 8:05:57   
Petrca*
Jutro zaspanke. Jaz sem pa mal omejena s kuhanjem ker moj ne je prav nič od zelenjave, tako da tale posebna hrana pri nas ne pride v poštev, Se pa sliši hudo dobr. No včasih mojga spravim v kitajca ampak zlo redko.
Glede našega zmenka pa tkole. Najbolš da vsaka pove iz kje je in do kam bi eventuelno lahko prišla, pa pol poskusimo najdt en kraj kjer bo za večino ok. Bi to šlo? Pa seveda tiste ki ste za to akcijo in niste preveč sramežljiveuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.4.2008 8:16:46   
*talcy*
..ojla...jaz sem pa s pregleda.... me je dala sam na stol da je pogledla če sem zaprta ,zarad teh krčev, ma sem zamašena kot čep user posted image user posted image user posted image  bomo pili magnesol...je rekla da ene punce imajo več teh bolečin druge manj ... abuooo..... no za delat kot sem že rekla itak ne grem bomo kar doma .... čeprav je vse ok .... mi gre ful na roko G . ... user posted image  ... no drgač vidm da ste ok ... aja pa zredila se nisem nič v teh tednih user posted image  sem prav vesela zato k sem okrogle narave in mi je blo kar fajn k je tehtnica kazala kile iste kot pred tedni user posted image .....
no fajn odpravte tiste k greste na pregled in lep dan vsem....

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.4.2008 9:27:23   
maska
ojla moje čvekice!

se nism mogla prej javit, ker nam je zaštekal net user posted image .
sej ne vem kje nej začnem. v torek smo imeli NS in je vse O.K. G pa je imela probleme z našim user posted image , ker se ji ni hotel pokazat. je stal na glavi in nikakor se ni premaknu tako, da sm mogla kašljat kot zmešana, da me je že grlo bolelo. pa se še ni dal in me je G. poslala na 10 min sprehod in telovadbo user posted image user posted image . zgleda, da user posted image  skrbi za mojo kondicijo. no potem se je pa za cele 2 min postavil v pravi položaj. in smo ga pogledali. in pol se je tok premetaval, da tud slikce ni mogla take jasne naredit. no sej fajn da je živahn, najbrž je po atiju, k ne more bit tud sekundo ne pr mer. pol sm šla pa še na DHT, da potrdimo izvid NS, ker je bil user posted image  tok živahen. zdej pa čakam še to.
lana34 kolk časa si pa čakala na izvid DHT? drugač boš pa vidla, da bo vse O.K. zdej se ti bo mal vleklo in boš imela mal skrbi, vem, bo pa potem vse v redu in boš še bolj uživala v svoji user posted image in vse nadoknadila.
jana_k sej jest ne vem še kakšen voziček bi sam mal sm vidla na netu pa mi je bla všeč ta varianta kompleta, da maš vse.(voziček športni+košara+lupinica) v živo nism pa še nobenega sprobala. to bo še kr študiranje okrog vozička ne?
janja 27 ti maš pa eno skrb manj, k maš že vse doma.fino.
afnica mala zakaj maš pa ti tako poredko preglede? men da datum 1x na mesec pa se mi ful vleče. škoda no k morš tok čakat. pa user posted image user posted image  za selitev, dobr zrihtaj.
stunfek in petrca kar se kilc tiče, jest kih mam že zdej preveč kaj šele bo. se nč ne pazim, sm mal nesrečna zaradi tega ampak si pravim, da bom pol poskrbela za to, da bodo šle dol. sam si pa ne predstavljam kaka bi bla, če bi šla rodit s 100 kilami. groza.
talcy jest nimam nobenih težav s trebuščkom. me ne boli, mogoče me je parkrat mal ampak res rahlo špikalo in sm bolj počivala in je blo. sej zdej bo mogoče boljše, k ti je G. predpisala tablete.
kar se porodniške tiče je blo včasih tako, da si lahko šel 42 dni prej vendar si šel potem tud prej v službo. sedaj pa to ni več mogoče, vsem se upošteva 28 dni prej pred PDP.
stunfek user posted image user posted image  za indijsko kuhinjo, sigurno je ful dobro in zanimivi recepti. če bomo rabile kej eksta bomo kr tebe vprašale pa bo.
sončnica24 men tud vsi govorijo, da ni dobro, da obešam in se ful stegujem, ker baje tako, še bolj matramo vezi in jih lahko poškodujemo. kolk je na tem ne vem točno ampak jest se tega izogibam za vsak slučaj.

za sestanek sm pa vedno sam povejte kje pa kdaj pa prletim. jest sm iz Ljubljane. upam, da se vidimo.

aja pa vsaj kavo pa čajček bi vam lahko skuhala.al pa kakav pa kakšen rogljiček bi pasal zraven.

lp, maska

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.4.2008 9:31:43   
stunfek
dobro jutro, dober dan!

no, pri nas lije kot iz škafa (tazga manjšega škafca) user posted image . Včeraj je bilo v Grazu 25 stopinj in sončno in tam so že kar v kratkih rokavih skakali. Ne vem kdaj bomo tudi mi dobili pravo lepo vreme primerno za super sprehode.

Petek je. Ko nisi v službi se jih sicer ne veseliš toliko kot če delaš ampak sem vseeno kontent, saj imam v torek že NS. Zdaj se mi zdi res čisto blizu za voglom :)

Jaz sem za srečanje. Sem iz Vranskega. Pridem kamorkoli user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.4.2008 10:11:46   
corti
Tudi pri nas lije kot iz škafa, je res tako leno vreme in sem čisto brez energije, ampak se vseeno moram lotit posraviti in tudi peglat nebi bilo slabo!user posted image  

Torej če sem prav razumela, ti moraš dati izvide svojemu osebnemu zdravniku in on vse posreduje komisiji....ampak zakaj meni ni vzel nobenih izvidov in mi je rekel, da bom domila od komisije kaj in kako?? Jao čisto sem zbegana glede tega...prvič sem na tem in resno nimam pojma!user posted image  

Tudi jaz sem za srečanje....sem pa iz Železnikov...in tam do Kranja bi še šlo...dlje pa po pravici me je strah vozit....sem bolj boječka....tako, da če bi se kje v Ljubljani dobili...bi se mogoče lahko kakšni ki je iz Kranja povabila zraveen za sopotnico...če bi seveda me kakšna vzela! 

Zdaj pa se moram loit pospravljanja, drugače bo zmanjkalo časa! Se še slišimo!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.4.2008 10:24:42   
*tedy*
Končno sem našla pet minut, da vam kaj napišem.
V ponedeljek na pregledu vse ok, naslednjega imam 6.5 in 15.5 amniocentezo.
Itak da bo vse ureduuser posted image . Sicer pa mi je še vedno po malem slabouser posted image  in komaj čakam da bo tega konec.

Lep dan kljub dežjuuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.4.2008 10:44:56   
jolly123
Corti jaz te komot poberem v Kranju, ni panike. Če se bomo zmenili enkrat po 15-tem ko dobim nov avto, ker s tole kripo se ne upam več vozit. 

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.4.2008 10:50:06   
vianne
dobro jutro dober dan....

pri nas je obupno vreme in ne kaže, da bo kaj kmalu lepše.

janja 27 jaz sem takoj za skupen potep na spoznavno srečanje oktoberk. Samo ti moram povedati, da sem bolj boječka kar se tiče vožnje z avtom user posted image . Sem že šla tudi do Ljubljane sama ma sem prišla ven iz avta kot cunja  :))

talcy čestitam za uspešno opravljen pregled!!

stunfek ja meni so tudi takšne vrste recepti všeč, saj prisegam predvsem na zelenjavo. Včasih si naredim tudi kakšno meso ala v stilu tortilj, nadevanih kanelonov.... drugače pa ne. Glede te trgovine od hare krišne sem pa tudi jaz slišala, tako, da bo verjetno res odprta v Ljubljani. Je pa v Ljublani odprta nova vege restavracija Govinda's.

M_mojca pozdravljena med nami. Super da nosečnost poteka v redu in da ste veseli!!!

sončica24 glede obešanja perila in pretegovanja takšnega ali drugačnega so tudi meni odsvetovali, tako, da bo verjetno kaj držalo na tem. Jaz se tega držim in meni kar možek pomaga.

corti ja prav si razumela. Tvoj g. napiše obvestilo za tvojega osebnega zdravnika. Naprej pa tvoj osebni zdravnih posreduje vse komisiji. Nato pa čakaš veselo doma in upaš, da bo komisija ugodila tvoji bolniški, kar verjetno bo, odvisno pa za koliko časa. Jaz imam po zadnji komisiji odobreno do 11.04 (to je jutri) in danes upam, da bodo kaj poslali kako naprej, saj mi je moj g. predpisal bolovanje še do konca aprila.

Drugače sem jaz boljša kar se tiče mojega prehlada. Da sem bila tako slaba sumim tudi na hormone, ker me je tudi razpoloženje zaj....verjetno se je vse tenstalo ker v teh dneh naj bi dobila tretjo m. in me tudi jajčniki bolj bolijo in spodnji del trebuha. Upam, da kmalu mine.
Je pa danes zvečer pri nas tako zagremelo in sem se tako ustrašila.... bogi user posted image .

Punce a se bo morda katera od vas odločila za pralne bombažne plenice? Jaz jih bom uporabljala v kombinaciji s tistimi za enkratno uporabo (varjanta bolj bio kot pampers). A ima katera že izkušnje z njimi?

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.4.2008 11:08:13   
afnica mala
Tudi jaz bi se pridružila srečanju oktoberk. Če bo po 15.4. Naslednje 4 dni bom brez interneta, tako, da vas ne bom mogla spremljat. Sem iz okolice LJ, ne vozim rada daleč, ampak bom že.
Lana me je tako prestrašila, da že cel dopoldan gledam rezultate NS na drugih forumih, pa pri Pušenjaku. Ma, skoraj vse je nad 1: 4000. Čist sem nervozna, komaj čakam, da me že pokličejo. Čao

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.4.2008 11:55:26   
corti
Hvala Jolly...se bova zmenili...pa se dobimo! Jaz sem res boječka za vožnjo...sploh zdaj...in predvsem Ljubljana mi je tako kot en labirint! user posted image  

Vianne hvala ti za odgovor...zdaj pa samo še čakam odgovor od komisije...sicer pa 15.ko imam pregled pri g. bomo videli ali mi podaljša bolniško ali grem delati! Bomo videli kako bo!

Kako ste vi naredile ticerje, ki se pojavijo ko se postaviš na vaše ime?
Jaz nikjer ne najdem tega!user posted image  

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.4.2008 12:03:53   
vianne
Poštar mi je prinesel odločbo od komisije in so mi bolniško podaljšali do 11.07. Ne morem verjeti. Si nisem mislila, da mi bodo tako dolgo podaljšali.

corti ticker si ustvariš pod svoj profil (najdeš ga tam kjer se prijavi in odjaviš) in sicer prilepiš kodo pod dodaten opis.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.4.2008 12:12:24   
jolly123
Do 11.7. Opa, to pa so podaljšali, pol pa še dopust izkoristiš pa greš lahko že na porodniško user posted image Kaj so ti pa napisali v izvide, da so ti tako dolgo dali?
Jaz moram konec meseca nesti za podaljšanje pa me je kar groza kaj se bodo spomnili upam, da me ne pošljejo po 14 dneh delat.

Jaz pa iščem zobarja in tudi eden me noče vzet, nekje majo čakalno dobo baje 6 let. Pa dej nehi user posted image za zasebnega pa nimam denarja.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.4.2008 12:36:33   
vianne
Ja res so se izkazali.
Me pa moti pri tej bolniški, da ne moreš nikamor. Non stop si zaduran doma. Pa sedaj bodo lepa vremena.... Kako kaj ve ki ste na bolovanju  prakticirate izhode od doma? Pa jaz se sekiram in zaradi kontrole in da me ne bo kdo iz službe videl. Pa da ne bo pomote. Se kar držim tehle pravil, do sedaj sem bila zunaj doma le na pregledu. Res pa je, da sem se tudi zelooo slabo počutila.
Kaj pa vem s počutjem sem boljša in mislim, da se bom naprej tudi dobro počutila. Res pa, da se zelo pazim, da se preveč ne naprezam (krajši sprehodi, nič težkega dvigovanja, pretezanja...), pa veliko počivam. Zadnjič me je moj peljal na pregled pa me je vsaka luknja na cesti motila. A se to še kateri dogaja? Tako, da ko začutim bolečino v spodnjem delu trebuha se kar uležem. Ma saj je prav, da so mi podaljšali, sam sem sedaj malo žalostna ker sem doma že toliko časa, predvsem sama in mi malo manjka družba. Še dobro da imam vas na RR.
Je pa res, da ima zeeelo stresno službo.
Pa lanski dopust mi bo propadel. Ga imam še 10 dni user posted image .

Joj sem se razpisala.... pa se mi zdi da čisto brez repa in glave.

< Sporočilo je popravil vianne -- 11.4.2008 12:37:34 >

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.4.2008 12:48:48   
jolly123
Ja jaz tudi kao ne bi smela ven hodit pa samo počivat, pa je tako za 15 minut grem na zrak okoli hiše, ko psa peljem ven. Nimam druge ali pa da naj ga pustim čakat 12 ur in pucam za njim v stanovanju. Več kot 15 minut hoje mi pa sploh ne paše, ker me začne špikat.
Na predavanja grem, ko me pa začne kaj bolet grem domov. Itak imam samo še en predmet in sem zaključila s predavanji, rada bi si vsaj zapiske naredila izpiti pa pač ko bodo kaj čem zdaj.
Ja je pa dolgčas, včasih dobim kakšne obiske, ko imam pa pregled si jih pa tisti dan tudi sama privoščim in grem kam. ampak to je pa tudi več ali manj vse kakšnih hudih fizičnih zadev ne počnem, si skuham, dam posodo v pomivalca in to je več ali manj to. Aja pa obrnem knof na pralnem stroju, mož pa cune noter zloži pa ven user posted image

Končno sem dobila enega zobarja, je bila ful prijazna sestra in sva ble kar na ti user posted image pregled imam šele 2 junija, no pa sej bo hitro.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.4.2008 12:51:36   
afnica mala
vianne- to zna biti smotano. Npr. jaz si tisti teden dni, ko je bil plačnik komisija nisem upala kaj veliko okoli (kosilo k staršem, spehod- je bil kar slab občutek) Poznam pa primer, ko je bila v Tuniziji na dopustu med bolniško. In se zadnjič pogovarjava in je rekla, da sploh ni pomislila na komisijo.
Zaradi tega, da si nikamor ne bi upala, niti na dopust, sem zdravnici rekla, naj ne pošilja več na komisijo. Če se bom pa slabo počutila, bom pa šla takrat.

Luknje na cesti- se mi zdi odkar sem noseča opažam, da so ceste v mojem okolišu en drek zaflikane (plin, kanalizacija, kabelska,jaški). Mojemu skoz govorim, bolj počasi, čeprav ne vozi hitro. Bolečine v trebuhu- najbolj mi pomaga ležanje.

Pa srečno!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.4.2008 12:56:00   
corti
Tudi mene vsaka luknja moti...ko me moj pelje na pregledin mi imamo tako csto....jao "sama jama".
Jaz sem na bolniški že cel mesec in sem malo že naveličana tega čepenja doma! 3 tedne sem morala skoz počivati zaradi izcedka...potem pa je rekla, da naj postopoma se začnem maalo gibat in hodit na sprehode! Tko da kadar se ne počutim slabo grem malo ven...pa tudi v trovini sem bia že,saj sem si morala nabaviti malo za oblečt! Ker se mi je trebušček že kar fino izbočil! Smo prišli iz št.34 na 38! Ampak glavno da bo user posted image  vse v redu! Tako da te čisto razumem kako ti je ko moraš biti doma! A pa ti je napisala, da imaš dovoljeno gibanje/sprehode?

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.4.2008 13:03:44   
maska
vianne super, da so ti toliko podaljšali bolniško sam to je res smotano, da ne morete nikamor tiste, ki ste na bolovanju.
sej jest se tud najbrž ne bi upala okrog hodit kaj pa vem. je pa od mojga user posted image  sestra bla skor celo user posted image na bolniški in je skoz okrog letala- komisije ni bilo niti enkrat v 7 mesecih. sam to nikol ne veš kaj te čaka, zakaj glih tebe pol najdejo. vsaj tistim k jim ni treba skoz ležat bi lohk dal, da se gibajo v okolici doma ali neki tazga. da greš vsaj na sprehod, na luft. madona sej to je pa ja dobr za mamico in otročka. včasih te dohtarji tko ozko gledajo k konji. Beda.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.4.2008 13:14:39   
vianne
Ma tudi jaz si moram iti kupiti kaj za oblečt, saj se moj trebušček kar pozna. Naslednji pregled imam 23.04. in takrat si ne bom mogla več nobenih hlač zapeti, že sedaj je bil problem in sem z odpetim knofom hodila okoli. V razvlečeni trenerki pa tudi ne morem iti na pregled. Pa tudi kakšne večje (beri komot) spodnje gatke bi si rada. Pa kaj naj mojega pošljem, saj revež ne bi vedel kaj kupiti. Tako, da za tak primer bom tudi sama prekršila pravila. Bom pa še počakala, da se vsaj vreme malo popravi, pa bolečine v trebuhu so tudi zadnja 2-3 dni močnejše in bom počakala da se stanje umiri.  

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.