maska
|
ojla moje čvekice! se nism mogla prej javit, ker nam je zaštekal net . sej ne vem kje nej začnem. v torek smo imeli NS in je vse O.K. G pa je imela probleme z našim , ker se ji ni hotel pokazat. je stal na glavi in nikakor se ni premaknu tako, da sm mogla kašljat kot zmešana, da me je že grlo bolelo. pa se še ni dal in me je G. poslala na 10 min sprehod in telovadbo . zgleda, da skrbi za mojo kondicijo. no potem se je pa za cele 2 min postavil v pravi položaj. in smo ga pogledali. in pol se je tok premetaval, da tud slikce ni mogla take jasne naredit. no sej fajn da je živahn, najbrž je po atiju, k ne more bit tud sekundo ne pr mer. pol sm šla pa še na DHT, da potrdimo izvid NS, ker je bil tok živahen. zdej pa čakam še to. lana34 kolk časa si pa čakala na izvid DHT? drugač boš pa vidla, da bo vse O.K. zdej se ti bo mal vleklo in boš imela mal skrbi, vem, bo pa potem vse v redu in boš še bolj uživala v svoji in vse nadoknadila. jana_k sej jest ne vem še kakšen voziček bi sam mal sm vidla na netu pa mi je bla všeč ta varianta kompleta, da maš vse.(voziček športni+košara+lupinica) v živo nism pa še nobenega sprobala. to bo še kr študiranje okrog vozička ne? janja 27 ti maš pa eno skrb manj, k maš že vse doma.fino. afnica mala zakaj maš pa ti tako poredko preglede? men da datum 1x na mesec pa se mi ful vleče. škoda no k morš tok čakat. pa za selitev, dobr zrihtaj. stunfek in petrca kar se kilc tiče, jest kih mam že zdej preveč kaj šele bo. se nč ne pazim, sm mal nesrečna zaradi tega ampak si pravim, da bom pol poskrbela za to, da bodo šle dol. sam si pa ne predstavljam kaka bi bla, če bi šla rodit s 100 kilami. groza. talcy jest nimam nobenih težav s trebuščkom. me ne boli, mogoče me je parkrat mal ampak res rahlo špikalo in sm bolj počivala in je blo. sej zdej bo mogoče boljše, k ti je G. predpisala tablete. kar se porodniške tiče je blo včasih tako, da si lahko šel 42 dni prej vendar si šel potem tud prej v službo. sedaj pa to ni več mogoče, vsem se upošteva 28 dni prej pred PDP. stunfek za indijsko kuhinjo, sigurno je ful dobro in zanimivi recepti. če bomo rabile kej eksta bomo kr tebe vprašale pa bo. sončnica24 men tud vsi govorijo, da ni dobro, da obešam in se ful stegujem, ker baje tako, še bolj matramo vezi in jih lahko poškodujemo. kolk je na tem ne vem točno ampak jest se tega izogibam za vsak slučaj. za sestanek sm pa vedno sam povejte kje pa kdaj pa prletim. jest sm iz Ljubljane. upam, da se vidimo. aja pa vsaj kavo pa čajček bi vam lahko skuhala.al pa kakav pa kakšen rogljiček bi pasal zraven. lp, maska
|