|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
11.4.2008 13:27:13   
corti
Evo ratal mi je tiker vstavituser posted image user posted image . Hvala za navodila!

To pa le počakaj, da te neha boleti trebušček,da ne bo kaj narobe!

Ja glede sp.hlač sem imela sama res probleme...vse elastike so me tišale...če pa mi je bila elastika prav...so mi bile pa tako prevelike, da tud nisem morala nositi.Tako,da sem končno najdla nekaj pravega...bombažne skinijeve boksarce št.40...edino to mi odgovarja. Res pa je da so drage!user posted image  

Zdaj pa je spet prišla ura ko grem malo počiti....zgleda da se je telo res navadilo tega!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.4.2008 13:32:03   
vianne
Skini boksarice sama nosim že zeelo dolgo časa in jih ne zamenjam. Res, da so drage, vendar se splača.

Za vse nas dve lepi slikci. Za tiste ki boste imele punčko in za tiste ki bomo imele fantka.

user posted image

user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.4.2008 13:43:08   
lana34
Zdravo, punce!
Hvala vsem za podporo in tolažbo. Danes sem malo bolje - včeraj je bila kriza ves dan, saj sem user posted image  kot nora. Sem pa sedaj tudi uradno dobila izvid in kolikor ga razumem - zanimivo, da je v glavnem večina v angleščini, kar sicer ni ovira, je pa ta njihov zdravniški blabla bolj - mi v bistvu svetujejo AC zaradi let (moja 1. nosečnost, stara pa bom 35 let).
Štumfek - kar se tiče Pušenjaka - pregled mi je delal prav on in tudi podpisal izvid, zato je brez veze, da ga kaj sprašujem še po e - mailu. Itak grem k moji G, potem pa greva oba še na genetski posvet. Računam, da bom tam izvedela več o tem, zakaj prihaja do takih odstopanj.
Afnica mala - po moje tebe ne bodo klicali, če te niso do sedaj, kar pa pomeni, da je rezultat OK. Meni je namreč v porodnišnici povedala, da po telefonu kličejo le, če kaj ni v redu, sicer le pošljejo izvide v 10 - ih dneh.
Maska - na izvid DHT naj bi čakala 10 dni, vendar sem ga dobila že danes, torej 7. dan!
P.S. - kar se srečanja tiče, sem načeloma za tudi jaz, če bo takrat čas...
Uživajte!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.4.2008 13:46:20   
maska
ja skinny je tud men všeč, drgač so pa mi zdej v redu tud tangice od h&m, bobažne pa še pocen so. zaenkrat so mi še prav, nimajo tok močne elastike.

kar se oblačil tiče, jest sm že mogla kupit hlače in lahko vam povem, da je v Lescah ena dobra trgovina nasprot želez. postaje. majo tud take moderne stvari pa ni drago, jest sm za ene kavbojke dala 25€, druge k so ble med dražjimi pa 55€. majčke so pa od 15€ do 30€. se da zbrat.

lahko pogledate http://www.monsa.si/Kolekcije.html

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.4.2008 13:50:57   
maska
joj lana34 ne bit tok žalostna. ne jokat. še zmeraj je upanje, da je vse v redu tko, da ne se še zdej sekirat. ti lepo pejt na genetski posvet in pol na AC. mogoče ti je on svetoval, da greš samo zaradi let in je vse čist v redu sam prepričat se hočjo.

drugač pa če ti bo hudo veš, da se lahko obrneš na nas in ti bomo z veseljem stale ob strani in pomagale. drži se in glavo pokonci.pa pozotivno razmišljat, črne misli stran šc šc šc

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.4.2008 14:03:05   
PikaB
Halo nosečke srečke,

malo pozno, a nikoli prepozno ... se vam pridružujeva s pikico in naju lahko uvrstite k tedy, jerikou in jolie na 25. oktober. 
Ker je bilo na začetku bolj težavno obdobje, sem imela več pregledov, jutri pa naju čaka nuhalna.
V sredo je bil UZ in naša pikica je priredila cel show: je brcala in boksala in se obračala naokoli user posted image
Sicer pa poteka 12. teden.

Vso srečo vsem user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.4.2008 14:05:30   
corti
maska a je ta trgovina tudi kje v kranju? Sem malo gledala in majo res fajne svari!

Lana34 pomagati in svetovati ti ne znam, ker nimam teh izkušenj...je pa res da nikoli ne veš kaj te čaka! Veem pa eno stvar, OSTATI MORAŠ POZITIVNA, vrjamem da težko ampak moraš...zaradi sebe in zaradi user posted image . In vrjamem da bo vse v redu zuser posted image . Prav tako pa morš vrjeti ti!

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.4.2008 14:08:55   
maska
corti ne sam v Lescah je in nikjer drugje. jest sm se iz Ljubljane tja peljala. res majo luštne stvari. k sm bla jest tm (1 mesec nazaj) so ravno začel dobivat spomladansko kolekcijo tako, da majo najbrž ful novih stvari od zadnjič. res se splača, če maš možnost it.

PikaB dobrodošla in veselo čvekanje z nami in lepo user posted image .

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.4.2008 14:14:33   
corti
Bom sigurno šla tja...če ne prej pa drug mesec....maja...ko bom imela  spet pregled v Kranju in bom šla še v Lesce! Ker zadnjič sem v Bibi kupila dvoje hlače in sem dala skoraj 100€ zanje...res pa je da so iz platna..!
Bom mojga sigurno naštimala da me pelje tja!user posted image  

PikaB dobrodošla med nami!user posted image  

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.4.2008 14:23:10   
maska
ja ti ga kr naštimi. to j v bistvu otroška trgovina (boš lohk še za user posted image  kej kupla user posted image user posted image user posted image ) pa majo en del nosečniških oblačil. kje pa je trgovina Biba?

ej jest pa šobam zdej morm še u laboratorij dat kri pa urin pol pa domov. pa moj je dons obljubil, da greva mal po štacunah k je bla plača. shopping super!!

imejte lep vikend, se čujemo v ponedeljek.

maska

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.4.2008 14:29:50   
corti
Trgovina Biba v Kranju je na Planini...Takoj prva od merkator centra dalje...pri gostilni Monalisa,če ti kaj pomaga! Za drugje pa ne vem!

Ja sej to je problem...k pol bi jst kar kupovala in kupovala...ampak ker sem na bolniški imam zelo slabo plačo..cc400€ ...in si ne morem ne vem kaj privoščiti...povrhu vsega pa je treba še šparat, da bomo počasi tudi začeli kupovati za našega user posted image .Ker sva starša prvič...rabiva vse še kupiti...to pa je kar velik zalogaj! Ampak malo pa si vseeno lahko privočim razvajanja po trgovinaj user posted image .

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.4.2008 14:34:44   
jolly123
a v Bibi imajo tudi nosečniške cunje? Hmmm potem bo pa treba iti pogledat. V katero Bibo si pa šla to Corti?

no vsekakor me pa mikajo tudi tele Lesce po katalogu so mi prav vse stvari všeč. Kar vse bi mela user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.4.2008 14:35:30   
jolly123
No pa si me prehitela user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.4.2008 14:41:04   
corti
V uni Bibi v Mercatorju baje nimajo...nisem pa šla pogledat...tukaj pri Monalisi pa majo kar nekaj lepih stvari in prodajalka je tudi prijazna!

Baje pa majo tudi v C&A v Qulandiji! Tako, da kukr sem na začetku iskala kje bi kaj imeli v kranju...sem pol kar dobila nekaj stvari!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.4.2008 15:05:29   
Mijavček
Ojla oktoberke, en pozdravček od novembrke!

Sem vas prišla mal pogledat; jaz mam rok 5.11., ampak ker sta user posted image user posted image , bom verjetno rodila oktobra, upam, da ne še prejuser posted image . No, pa sem prišla pogledat kok vas je, če bo gužva v porodnišnici... pa vidm da bouser posted image , vas je pa ful več kot nas.
No kokerkol, fajn se mejte pa uživajte.
Papa

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.4.2008 15:12:30   
stunfek
Aja, valjda lana34, da če si bila pri Pušenjaku, da potem moj predlog ni smiseln :) Zdaj pa imam še eno vprašanje...kako to, da si se odločila še za dat kri? Jaz imam namreč tudi nuhalno pri Pušenjaku v torek. A ti to on predlaga ali si se sama odločila?

Jaz čakam na odločbo ZZZS pa sem danes prejela pismo "zaprosilo za posredovanje dokumentacije" Se mi že sdi ja, da mi sigurno ne bo odobrila bolniške. Jaz sem morala materinsko skopirat in jo pokafsirat, moj G pa mora poslat vse izvide in  kartoteko. Tudi oni so dobili isto pismo kot jaz. Tale ga. Irena Kirar Fazarinc je pa fejst sitna teta! user posted image
Moj ginekolog je rekel, da res pošilja delat nosečke, ki bi morale biti doma. A ni noro, da ti tvoj ginekolog reče da bodi doma potem pa ena na komisiji, ki te sploh ne spremlja zaključi, da moraš delat. Meni se zdi to ful nenavadno, da ne rečem v iber čudno! No, jaz sem poslala svoj del kar po faksu, moj G bo pa tudi poslal kar so ga prosili. Pa bomo videli kako in kaj.

Danes sem šla končno v H&M zamejat dva modrčka, ki sem si premejhno košarico vzela prejšnjič in sem danes samo popravila napako.

Kmalu pa bo treba v vrtec po tamalčko.....

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.4.2008 15:41:25   
lana34
Štunfek!
Meni je kar moja ginekologinja dala napotnico za oba pregleda - torej NS in DHT. NS mi je opravil Pušenjak, potem sem šla v sosednji laboratorij, potem pa je napisal izvid na podlagi obeh rezultatov. Meni samo to ni bilo jasno, kaj je narobe s krvjo, da tako pokvari rezultat. Ampak je očitno tukaj še moja starost,...Sem se pa res fuul potolažila, ker bolj ko berem razne forume, bolj ugotavljam, da vse skupaj sploh verjetno ni tako slabo -NS = 1, 1 mm, nosna kost pa je vidna in povsod vsi pišejo, da sta to v glavnem najbolj pomembna dejavnika. Je pa res, da nikoli ne veš. Bomo pač morali dati še to skozi.
Držim pesti zate in vse ostale, ki vas še čakajo pregledi!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.4.2008 16:24:52   
sončnica24
Hojla punce no danes pa ne bo tako lep dan kot včeraj je zdaj 2 minuti deževalo zdaj pa sonce sije popolnoma aprilsko vreme.

Sedaj pa bom jaz tudi res počasi dočakala NS še celih 9 dni pa bomo vidli našo user posted image .

Glede komisije pa tako moj ati je pred par leti imel ogromno dela z njimi in povem vam zmožni so vsega, mojemu atiju niso podaljšali bolniške pa je bil sredi terapije, sicer so mu potem ko je seveda čas za terapijo mino in je že delal iz ljubljane poslali rešeno bolniškouser posted image (seveda ko se je pritožo). Brezveze res.

Vianne glede izhodov pa mislim da če ti tvoj zdravnik oz. v tem primeru verjetno g. dovoli npr. sprehode da lahko greš na sprehod, vsaj pri mojem atiju je bilo tako ker je bil doma zaradi rok in je zdravnica rekla da brez skrbi lahko kam gre na kak sprehod tako da se pogovori z ginekologinjo.

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.4.2008 17:22:41   
Urška//
Ojla

Tudi jaz se vam pridružujem oktoberkam in sicer tudi 25.10.user posted image

No pa da povem svojo zgodbo

Prvo pupiko sva z user posted image delala dve leti, zaradi PCO, zanosila s pomočjo Klomifena v 6 ciklusu, letos maja bo stara 3 letauser posted image , potem sem dobila kontracepcijo in sem jemala Diane 35 dve leti, potem pa kar naenkrat ni več blo menstruacije in sem pač prenehala z tabletami, dobila prvouser posted image oktobra in drugo novembra za dva dni, potem je ni več bilo. Sem šla k svoji G februarja na pregled in je rekla, da so še vedno PCO in da pač to stanje bo ostalo, ko sem vprašala za zanositev je pa rekla, da mi nič ne garantira, sej sem že prvič imela probleme.user posted image
Ok grem domov vsa žalostna, sicer še nisva načrtovala novegauser posted image , saj bi ravno v aprilu dobila službo, potem bi začela gradit, ampak enkrat v prihodnosti pa bi ga še želela, ne

Potem se naročim še pri drugem G, samoplačniško, naj mi še on pregleda jajčnike in pridem na pregled, mi pravi G da sem noseča-ŠOK

No pa vseeno smo zelo veseli, teče nam 12 teden in čakam samo še na 21.4. ko imam nuhalno

Včeraj sem imela pregled pri svoji G in je vse ok, pikica velika 5cm, veselo miga, videla se je tudi nosna kost, tako da sem malo pomirjena

Malo sem se razpisala,ampak me lahko dodate na vaš seznamuser posted image
in lep pozdrav

Urška

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.4.2008 18:08:39   
*talcy*
ojla prej sem pozabla povedat da imam 6.pregled 9.5 . komaj user posted image user posted image user posted image  ...kak se bo to vleklo ....
no vse tistim k so se nam pridružle user posted image user posted image user posted image čestitke in dobrodošle .....

pa še glede tistih k maste angelasaund ....jaz sem danes šla v lekarno uprašat za kak gel za to napravico pa mi je dala prav gel za ultrazvok z imenom EKO-GEL .... je bela flaškica z zelenim napisom (250 ml) stane pa samo 1,17 evra ... zastonj tako rečt...ma ful dobr...no tolk če katero zanima ....

drgač pa lepo se mejte

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.4.2008 18:33:58   
nataša3112
Hvala za informacije talcy, jaz sem do sedaj uporabljala kar mandeljevo olje, vendar mi ni preveč všeč. Bom šla v lekarno po gel. Kako ste drugače zadovoljne z AngelSoundom? meni je super, kadar koli ga poslušam je ful živahen - se sprašujem ali sploh kaj spi? Ali tudi vi najdete utripe na večih mestih?
Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.4.2008 18:57:52   
nineva
Punce pozdravljene,
za mano je četrti pregled in je vse OK. Spol se ni videl, oz. G ni bila prepričana.
Zdaj mam že datum za 5 pregled in sicer 13.05. , 6 pregled 10.06,
Jaz mam preglede vsake 4 tedne ( tako sem jih imela tudi v prvi user posted image ) in vedno mi dela UZ. Vidim pa, da imate nekatere res samo tiste obvezne tri UZ. Men se zmeša, da čakam  več kot 1 mesec.

Bom pa v ponedeljek v 16 tednu in me je pregledovala in vaginalno in zunaj tak ,da sem lahko našo bebico videla iz vseh zornih kotov.
trebuh mi še vedo zadrdeva, pa mi je G rekla da razen Buscopana 2x in Magnesola 3x nič ne more pomagat.

(odgovor članu nataša3112)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.4.2008 19:05:32   
Acjom1
O, hvala talcy, tudi jaz uporabljam mandeljevo olje in mi ni preveč fajn...
nataša 3112, jaz sem tudi zelo zadovoljna z Angelsoundom. Tamali mi pa včasih tako skače gor pa dol, da po celem spodnjem delu trebuha lovim tega srčka. user posted image
Drugače pa se mi je danes pojavila po trebuhu linea nigra. A ve tudi imate to?

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.4.2008 19:52:33   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1

Drugače pa se mi je danes pojavila po trebuhu linea nigra. A ve tudi imate to?

Kaj pa je to?

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
11.4.2008 19:54:49   
*talcy*
ja sem rekla da vam moram povedat k je res ful fajn ta gel pa še tko smešno poceni da sem dvakrat uprašala če res tko mal staneuser posted image user posted image  (vsaj nekaj)user posted image ....
....ma jaz imam moj trebuh kar obložen z špehcom user posted image  in pol se mal manj sliši z angelsaundom ... ma se ... tako šviganje mimo in premetavanje ... jaz sem ful zadovoljna k vem da je naš sonček živ .... drugač srček jaz vedno najdem čisto na desni strani prav odspodaj kamor so sramne dlake...in skoz je tam user posted image user posted image user posted image

acjom1... o si pa pohitela s to črtico na trebuhu ..in kako to zgleda user posted image user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.