Urška//
|
Ojla Tudi jaz se vam pridružujem oktoberkam in sicer tudi 25.10. No pa da povem svojo zgodbo Prvo pupiko sva z delala dve leti, zaradi PCO, zanosila s pomočjo Klomifena v 6 ciklusu, letos maja bo stara 3 leta , potem sem dobila kontracepcijo in sem jemala Diane 35 dve leti, potem pa kar naenkrat ni več blo menstruacije in sem pač prenehala z tabletami, dobila prvo oktobra in drugo novembra za dva dni, potem je ni več bilo. Sem šla k svoji G februarja na pregled in je rekla, da so še vedno PCO in da pač to stanje bo ostalo, ko sem vprašala za zanositev je pa rekla, da mi nič ne garantira, sej sem že prvič imela probleme. Ok grem domov vsa žalostna, sicer še nisva načrtovala novega , saj bi ravno v aprilu dobila službo, potem bi začela gradit, ampak enkrat v prihodnosti pa bi ga še želela, ne Potem se naročim še pri drugem G, samoplačniško, naj mi še on pregleda jajčnike in pridem na pregled, mi pravi G da sem noseča-ŠOK No pa vseeno smo zelo veseli, teče nam 12 teden in čakam samo še na 21.4. ko imam nuhalno Včeraj sem imela pregled pri svoji G in je vse ok, pikica velika 5cm, veselo miga, videla se je tudi nosna kost, tako da sem malo pomirjena Malo sem se razpisala,ampak me lahko dodate na vaš seznam in lep pozdrav Urška