|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
9.4.2008 12:15:34   
jana84
ja tudi mene zaboli v spodnjem delu trebuh ko kihnem. Ko pa kašljam pa nič. Po moje se vse mišice in vezi napnejo pri kihanju in zato tako zaboli...Sam če mene vprašate to nič ne škodi ne enemuuser posted image ne drugemu user posted image ...Nek normalen pojav.

Mene pa vsake tolk kar na lepem zaboli ravno tako v spodnjem delu trebuha, tam kjer je naš user posted image , ma kar pošteno zaboli. Pa rečem, da je videt po kom bo naš otročiček (po tatu seveda) user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa sem se do sedaj malce učila, zdej pa sem rekla da grem pogeldat kaj pravite na forumu, pa vidim da ves ni veliko tukaj...
Pri nas se vreme malo izboljšuje, tako da zgleda da ne bo dežja danes popoldan. juhej! user posted image  Je že prav turobno to vreme ko je stalno dež, se mi čisto nič ne dopade. No, se vsaj kaj učim, če drugega ne user posted image .

Tako. Jutri dopoldan pa moram dat kri za pregled ščitnice, ker jo imam veliko (baje). Pa sem bla dve leti in pol nazaj na ultrazvoku ščitnice, pa ni blo nič kaj slabega videti. Sam baje da se v nosečnosti stanje poslabša. Upam da ne preveč in da mi ne bo treba kakih tablet pit, saj sem ravno včeraj zaključila s folno kislino, predvčerajšnjim pa z Dabrostonom user posted image user posted image user posted image . Bravo mi!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.4.2008 12:19:21   
jana84
sicer pa vianne, upam da se čimprej rešiš tega prehlada, ker verjamem da ni nič kaj fajn. Meni itak že cel čas iz nosa teče, pa to je nekaj normalnega (mi celo življenje skoraj, baje neki akutni ne vem kaj, v glavnem zjutraj ko vstanem ni 5 minut ko si moram že nos brisat).

Afnica mala, glede teže: tudi meni nikamor ne gre, mislim navzgor. Sem celo shujšala za en kg al celo malo več, pa nisem niti bruhala, niti driske imela, niti apetita zgubila. Ne vem kaj je to. Moja G pravi, da naj se ne sekiram, bodo že začele kilce rast. Sej user posted image  itak pridobiva na velikosti, tako da ni problema. Pač mamico malo zažira, ma mamica ni nič huda. Sam da ne bo pol čez kakšen mesec eksplozija kilogramov!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.4.2008 12:31:04   
jolly123
evo mene s pregleda. hematom še vedno prisoten vendar v manjši obliki, imela sem tudi kri v urinu, tako da je ginekologinja dala predlog za podaljšanje bolniške. Bomo videli kaj bo rekla komisija. Da mi ne bodo podaljšali kakih 14 dni.

sicer pa vse OK, veliki smo že 7,5 cm. Dobila sem materinsko knjižico, pa še zvagali so me. No nimam pojma koliko sem vagala pred nosečnostjo, ker se nisem vagala že eno leto, ampak me je skoraj kap ob pogledu na tehtnico. Računam da sem se zredila cirka 3 kg v treh mesecih. Čeprav možno da je več, ker se nisem vagala že toliko časa. To je pa kar a ni ?

Naslednji pregled imamo 14.5.2007 groza to je več kot en mesec. Kdo bo zdržal do takrat?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.4.2008 12:38:29   
jana84
Jolly, boš zdržala, kaj pa ti drugega ostane user posted image  Tudi jaz imam komaj čez tri teden pregled (torej sem ga pred enim tednom dobila za čez 4 tedne, pa kar gre).
Lepo, da je vse v redu s tabo in malim user posted image .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.4.2008 12:43:26   
afnica mala
Jolly- jaz imam pregled šele čez 2 meseca! Kje je to. Ampak mislim, da bo čas minil, kot bi mignil. Upam, da mi bo trebuh rastel, tako bom tudi vedela, da tudi otroček raste.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.4.2008 12:46:49   
jolly123
Čez dva meseca so ti šele pregled dali? Uf a ni to kar malo dolga no?

No sicer imamo pa materinsko šolo za zgodnjo nosečnost danes, moj se nekaj zmrduje če mora res tam med babam sedet, ampak sem neizprosna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1956
9.4.2008 13:05:01   
jerikou
jolly123... kar bodi neisprosna.user posted image Midva sva to zgodnjo materinsko šolo obiskala prejšni teden in moj je na koncu rekel, da mu je blo ful zanimivo, čeprav se je tudi on mal zmrdoval če rabi it zraven. Pa sploh nismo bile same babe, je kr veliko parov prislo.
Pri zobarju sem tudi ze bila mal je poflikav plombico in rekel v primeru, če se mi kake težave pokažejo naj pokličem sicer ne rabim hodit več. Je rekel, da imam itak zdrave zobke.
Jutri pa končno še jaz dočakam NS sem ze kr mal nervozna, čeprav probam čimanj razmišlat o tem. Vrjamem, da se sigurno tudi jaz pridružim k vam, ki jo imate že za sabo in imate super rezultate kot 15 letnice...
Pri nas v Lj. se je pa sonček pokazal...
čauči J

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
9.4.2008 13:32:47   
afnica mala
jolly- tudi meni se zdi mal dolga. Grem maja, na dan zmage na samoplačniški pregled- zaradi morebitnega popuščanja materničnega vratu- tako je predlagal drug g.
Jaz sem bila tudi v zgodnji materinski šoli. Sama. Pa smo bili mešano, nekako pol parov, pol žensk. Zanimivo, ko sem obnovila možu je rekel in kaj so vam pozitivnega povedal? Sestra nas je opozarjala kdaj moramo nujno iti h g. (ne čutiš brc, slabosti in zatekanje....)
Kdaj greste pa v materinsko šolo za porod? Pri nas septembra ni, bo junija in avgusta. Obakrat bova konec meseca na morju, bom morala še premisliti.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
9.4.2008 14:14:03   
corti
Zdaj sem prišla domov iz pregleda...no mal smo šli pol še zapravljat!
NS je ginekologinja namerila 1,44 potem pa je meila še enkrat in jo je bilo 1,53 , ker se je user posted image  vstrajno premikal in izmikaluser posted image ....tako da je g porabilakar nekaj časa da je pregledala vse!Videla pa je celo nosno kost, kar je rekla da je ful dober! Rekla je tudi,da ima vse organe in vse kosti..tako kot mora bit! Velik pa je že 6,9 cm! In sem že v 14 tednu!  user posted image user posted image
Res sem vesela, da je vse tako v redu....in upam, da bo tudi v prihodnje tako!

Janja 27 imam novi PDP in sicer na 14.10.

Zdaj pa šibam nekaj pojest....se slišimo še kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 1959
9.4.2008 14:42:43   
jana84
O, sedaj smo lepo kosilo popapcali, zdaj pa čakam, da pride moj user posted image  domov in nimam kaj početi. No lahko bi se kaj učila, sam nimam volje. Kar nekaj ta izpit! user posted image  
No, v glavnem, naš user posted image  je priden, čeprav zdaj se ravno "prebuja", je očitno dobil tud on/ona zalogo zrane in veselo premleva user posted image  in robani po trebuščku.

Afnica mala, sam to je pa res mal velik presledek med pregledi. Pa ti je G povedal zakaj imaš komaj takrat pregled? Hvala bogu, da jih imam jaz malo pogosteje. Bi kar cele dneve gledala UZ kako velik je že naš korenjak. Vem da bo še večji, pa je vseeno že dosti zrasel, glede na to kako mican je bil na začetku...

No, grem malo po internetu brskat, mogoče dobim kakšno neumnost za delat, da mi ne bo dolgcajt. Mi je zadnje čase kar dolgcajt ko ni našega tatkota doma...Ja, ni kaj, kakšen v familji mora tud delat in denarce služit user posted image .
Tako, fajn bodte...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
9.4.2008 15:11:07   
timnala
jana_k a ti ze cutis dojencka? zanimivo.. no, jst sicer nisem med mocnejsimi nosecnicami in bi napovedujejo, da okol 17 - 18 tedna bi ze lahko kaj cutila.. sam zdej pa se gotovo ne user posted image
kak gredo pa kaj kilogramcki gor? ene pravte, da nic.. sej to je cist super, pol ne bo treba tolk dol spravljat. Jst pa sam opazam, da trebuscek raste in da sem okol pasa se razsirila - ostalo pa ostaja enako (ceprav ze imam sirse hlace, ker sem prej imela vse bolj oprijete in gumb ne gre vec v luknjo) user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
9.4.2008 15:44:50   
nataša3112
Pozdravljene, tudi jaz sem bila na "pregledu", saj nisem imela pravega pregleda, samo odnesla sem izvide od NS in dogovorila sem se za cerclage - 17.4. grem v bolnico. Pa še vodo sem dala. Za naslednjo kontrolo se nismo dogovorili. Do sedaj sem se zredila 1 kg, sem v 15 tednu. Se trudim, da se ne zredim preveč, ker imam tako že preveč kg.
Bodite dobro in uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
9.4.2008 17:03:34   
Acjom1
Hej!
Punce, ki ste hodile/hodite v to zgodnjo materinsko šolo, a pol se to splača hodit? Ker jaz sem se najprej odločla, da ne bom hodila na to, zdaj me je pa kar začelo mikat. Mi je malo neprijetno, ker se bojim, da pol česa ne bom vedla in ne om prav reagirala na določene stvari...

(odgovor članu nataša3112)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
9.4.2008 17:28:40   
sončnica24
Da še vas jaz danes malo pozdravim, punce vsem hvala za nasvete o vozičkih so res priporočljivi se spomnim ko je bila moja sestrična prvič noseča pa sta s fantom gledala samo na to da je voziček lep potem pa sta morala še enega kupit ker tisti prvi, ki je bil po vrhu vsega še drag ni šel v avto, tako da so vsi ti nasveti za nas ki smo noseče prvič res zelo dobrodošli.

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
9.4.2008 19:42:04   
janja 27
ojla punce!

moj je komaj zdaj končal z omaro, tko da imam celo hišo še vedno obrnjeno naokoli, ampak ne bom danes nič pospravljala še niti ne vem če bo priklopu tv smo že 2 dni brez user posted image , tko da me jutri zjutraj čaka - zavihajmo rokave. pa še celo popoldan so se mi vrstili obiski user posted image
drugače se počutim ok kar se ne morem navadit da sem brez zoba imam občutek kot da mi pol čeljusti manjka user posted image user posted image ...

čestitke za dobro opravljene ns user posted image user posted image

jutri pa imata pregled in NS :

user posted image     škorpion    2.pr
                                          user posted image     jerikou        NS

pričakujemo vesele novičke user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
9.4.2008 19:48:53   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image    user posted image     
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image    user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image )   user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) user posted image  user posted image  (user posted image   Nace ali user posted image   Ajda )

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    user posted image   
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 14.05.08 user posted image   user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image
          ( user posted image  Mark ali user posted image  Neja )

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image
user posted image       corti (1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08  user posted image user posted image
user posted image       janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image    user posted image

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08  user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image )

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image )   user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   57   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
9.4.2008 19:53:30   
*talcy*
ojla punce ... čestitke tistim ki ste dale dans pregled skozi user posted image user posted image user posted image  fajn občutek ka ti povejo da je z user posted image vse ok a?
..no včeraj smo povedali tašči da smo user posted image  je bla ful vesela ...danes pa še bratu in ženi sta bla vsa navdušena.... user posted image user posted image user posted image  .....tko da zdaj vedo vsi ki so nama pri srcu ...
aja pa sem govorila s to ženo od brata kako je bilo z njo s temi krči v user posted image  pa je rekla da pri prvem jih je imela malo pri drugem pa kar celo nosečnost .....
...no mene tud dajejo ti krči pa me je skoz strah .. kot bi imela za dobit user posted image  ... isto je rekla da je imela ona..... kako je pa zvami a je katera podoben primer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
9.4.2008 19:55:34   
vianne
Evo sem vas prišla malo pokukat.

Še vedno sem švoh............vse me boli, glavobol, vroče v roke in glavo, vročine pa nič. Ma ne vem kje sem to staknila. Upam, da ne bom še bolj zbolela.

No vglavnem se bom kar na kavč preselila ker sem preveč švoh.

Jutri dobro opravite na pregledih. Želim vam še naprej lep večer in mirno noč!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.4.2008 20:10:49   
sončnica24
Vianne če ne ješ nobenih tablet ti priporočam da greš do zdravnika da ne boš še kaj hujšega staknila, sicer pušenjak pravi da lekadol ne škodi jaz sem sicer do zdaj enega pojedla ker me je en dan tako glava bolela da niti gledat nisem mogla pa ni nič pomagalo pa sem potem en lekadol vzela. Jaz bi se na tvojem mestu šla pokazat k zdravniku ker kakšno plučnico zdaj staknit mislim da ne bi bilo dobro.

Jaz sem danes preživela prvi dan brez hujših slabosti in upam da bo tako ostalo že trkam po lesuuser posted image .

Tako da jaz se bom počasi poslovila in šla lepo na toplo v postlouser posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.4.2008 8:17:54   
jolly123
Mi smo bili včeraj v materinski šoli, predavanje je zanimivo. Čeprav je včasih tista patronažna kar malo pretiravala in res upam da ne bo k meni na dom hodila ker se ne bova preveč dobro zastopile.
Meso je tako propagirala da nisem mogla verjet, nonstop je blo meso, meso, meso.... da je še moj mož mesojedec rekel, da pretirava in vprašal kje pa je zelenjava? In da on pa že ne bi nosečnici dal jeter za jest in ostale drobovine.
No potem je začela še od tokse nekaj bluzit v tem smislu, da bi morali hišne mačke ven postavit na cesto. Ja kriza no, pa kako lahko govorijo take traparije. hišna mačka, ki je notri nima pogojev da je okužena s tokso, sploh če je samo brikete in konzerve. Me kar groza, ko slišim take bedarije jaz bom pa potem te reveže čez par mesecev pobirala s ceste zaradi takih izjav user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.4.2008 8:44:02   
afnica mala
Dobro jutro

a ni zanimivo, da vsak predavatelj pove malo drugače. Pri nas je bila v ospredju zelenjava,sadje, mleko,piščančje meso in meso mlade govedi. Pa nič pretiravanj. Če se začneš preveč rediti skenslaj najprej sladkor.
Ugotovila sem kaj mi povzroča prebavne motnje in hujšanje. Mleko. Včeraj ga nisem pila in bila sem OK. Tako, da bom jedla jogurte in uživala kalcijev karbonat.
Včeraj sem user posted image   povedla moj širši izbor imen. Pri enem je rekel, če ga hecam?user posted image
In tudi druga mu niso bila najbolj všeč. Bodo še pogajanja. Je rekel naj prinesem kakšen seznam imen.
V knjižnici sem vzela Mozarta in Beethovna- oboje koncerta z valovanjem morja- za umirjanje. Nam je v materinski šoli rekla, da je otročkom v trebuhu všeč Mozart. Bomo videli!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.4.2008 9:35:30   
Hans
Pozdravljena dekleta, po precej dolgem času se vam javljam. Tako dolgo že nisem klepetala z vami, sem na hitro preltela forum in videla da ste še naprej pridne s pisanjem ter da se kar dobro držite. Mi smo imeli kar precej problemov, najprej jaz - izcedek, tiščanj in bolečine ter prehlad, kar me je položilo v posteljo, sedaj je pa se moja malčica zelo bolna. user posted image  Se je ravno kar zbudila, se javim zvečer. LP.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.4.2008 9:35:55   
stunfek
vianne...se ti pridružujem. jaz še vedno ful kašljam, danes pa sem se budila s ful vnetim grlom in pred nekaj minutami me je zvilo in sem letela na wc. Kok mi je bedno bruhat, ko ni kaj za zbruhat!!! Kar nisem mogla nehat  :( se zdele prav tresem. Počutim se kot bi me nekaj povozilo.

hvala bogu je mož odpeljal ta malo v vrtec...

danes se pa dan res ni začel najbolje...pa še kilce!!! Kr neki sem se začela redit :(

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.4.2008 10:29:17   
vianne
Joj stunfek vem kako je ko se napenjaš in misliš, da boš želodec obrnil skozi usta... pa nič ne gre ven ... Res grozno. Te zmuči do konca.
Glede mojega prehlada se danes počutim bolje. Nisem pa spala celo noč in me spet boli glava.
Drugače pri meni ni nič novega. Vreme je prav za en k.... upam, da se bo kaj kmalu pokazalo sonce, ker me to vreme prav tlači dol.
S kilogrami je tudi pri meni isto. Zredila se nisem nič.
Bom bolj kratka. Lepo se imejte!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.4.2008 11:01:35   
Petrca*
Evo tud od mene po dolgem času glas... Sem imela probleme z otrdevanjem trebuha oz. maternice, tako da sem šla na pregled k moji gin. in mi je predpisala počitek, magnesol tablete 3x na dan in pa še buscopan za takrat ko dobim krče. Me je kr mal prestrašila z cirklažo, no ampak zaenkrat je še vse zaprto tako, da do nadaljnega ostane tako.

Stunfek evo moja Šmarna gora od zdej naprej odpade in zdej se prekladam po stanovanju non stop pospravljam in sem že sama seb odveč. Ja da ne govorim da mi gre hrana non stop po glavi in temu primerno tud kilce. Jih imam že 4 več kot sem štartala, tako da se pomoje vse ostale lahko malo oddahnete:). Ja očitno sem podvržena temu da v nosečnosti samo jemuser posted image , ker sem drugič tud prišla na 27 več. Sej pol če je volja se vse da nazaj dobit!

Pozdravček v mojem imenu

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.