|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
8.4.2008 13:32:04   
maska
oj!

da se še jest pofočkam! kako ste? mi smo O.K. dons je bl turobno vreme ampak sem vseeno vesela, ker mam dons NS in komaj čakam, da vidim pikico.

vidm, da govorite o vozičkih. sam bom tud prvič mamica in sploh nimam pojma na kaj moram bit pozorna. rada bi mela tist, k maš komplet (voziček košara+športni del+lupinica) sam se mi zdi vse ful drago. nism pa se še poglabljala tok v to. sam mal sm gledala.

za user posted image  nimam še nič. se bojim še kupit sam se mi zdi, da če bo dons na NS vse v redu si pa ne bom mogla več pomagat in bom kr hitr kej kupila- kako malenkost čeprav je še kar nekaj časa.

no pr men je pa moj user posted image  dons že doma in on kuha. jupi! sm ful happy kadar mi ni treba. bom pa dobila pire krompir, špinačo pa piščančje koketke. Njami.

zdej pa šobam še mal delat pol pa gasa domov, poročam jutri kako je bilo.
lep dan vsem,
maska

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 14:04:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1927
8.4.2008 14:21:54   
timnala
Ojla!
Sem prvic na forumu in tudi jaz sem oktobrska user posted image  :o)) juhuhu!
Prvi pregled je bil ze 25.2. in smo vidli naso malo pikico, zdaj pikica raste in je bilo tudi na NS vse v redu user posted image user posted image user posted image , za kar smo zelo veseli!
PDP pa imamo 9.10.2008 - po mojih izračunih sicer 6.10.2008 user posted image
Ze pa komaj cakamo, da bomo lahko pestovali Ajdo ali pa Naca. user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
8.4.2008 14:44:36   
*talcy*
timnala...dobrodošla med nami in user posted image user posted image  za user posted image  ....

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
8.4.2008 14:47:47   
timnala
*talcy* hvala za cestitke..

Zanima me pa, ce je ktera oktoberska user posted image  iz savinjske doline tuki gor?
Sam letos je pa baby boom, kolikor opazam in slisim :o) super to!

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
8.4.2008 14:57:43   
jana84
Maska, glede tisteka trodedlnega kompleta voziček+košara+lupinica. Tudi midva sva gledala tak komplet. Najbolj se mi je dopadel od PP modularni sistem (on track, moder). Ko pa sem ga videla v živo v BC, sem se takoj premislila. Nekako nestabilno mi deluje vse skupaj, tako bolj švoh ogrodje.

timnala, dobrodošla in veliko prijetnih uric na forumu...Se zmeri kaj zanimivega zve.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
8.4.2008 15:07:39   
timnala
Ojla spet!

Ja, pri meni je to tudi prva user posted image  in prvi user posted image  , zato smo se toliko bolj vznemirjeni in v pricakovanju. In toliko bolj "bosi" glede marsikatere stvari. Mal me "instruirajo" kolegice, ki ze imajo otrocke, veliko koristnega je pa resnicno na tem forumu. Verjetno se bom se velikokrat obrnila po pomoc pri nakupu opreme. Saj nekaj stvari upam, da bom dobila, edino vozicek hocem, da je nov in po mojem okusu user posted image  
drugace pa pocutje je odlicno - slabost ne vem kaj je, edino ene 3 tedne sem bila bolj utrujena..to je pa vse :o) kar se tice prehrane, mi kislo sploh ne disi prevec, najboljse pa je, da mi ne disi sladko..juhuhu :o)) bo manj kilc.. user posted image
sicer sem pa ze sla vceraj kupovat nosecniska oblacila, ker imam doma same oprijete stvari in pas na hlacah pac ne gre vec skupaj... ti sment..ampak ce se trebuscek veca zaradi nosecnosti, je to nekaj super lepega :o)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
8.4.2008 15:53:24   
sončnica24
Danes pa ste bile pridne, hvala za seznam jaz sem tudi čisto frišna in se mi o marsičem niti približno ne sanja tako da bodo vsakršne informacije dobrodošle. Za voziček so meni tudi tisti na 4 kolesa lepši in tisti tvoj prvi Jana je tudi meni full všeč pa barva in vse.

Drugače pa moje počutje danes je user posted image . Sva pa bla z mojim v trgovini pa sem si ene lepe čevlje kupla pa še poceni so bli proti pričakovanjem, zdaj pa si še moram samo ene lepe hlače nabavit ker se bližajo rojstni dnevi pa birme in bo treba met nekaj pametnega oblečenega user posted image , sem še zdaj jezna da v neckermannu nimajo enih hlač ker so mi full všeč.

Spraševale ste še za te tablete s folno meni je g rekla naj jih kar celo nosečnost jem, tako da jih verjetno bom. Pa pravijo da jih je fajn tudi prve meseca dojenja jest da otrok dobi vitamine.

Pa seveda še čestitke vsem za uspešno opravljeno NS.user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
8.4.2008 16:12:01   
sončnica24
Sem se zdajle spomnila da ste še zobozdravnika omenjale. Jaz moram it v petek na kontrolo me je pred 3 tedni tako zgornja petka začela bolet kot še nikoli v življenju (sploh me nikoli niso zobi boleli) pa mi je dal zdravilo noter zdaj pa grem v petek na kontrolo, sem bolj nervozna kot za g, se namreč tudi bolim zobarja kot user posted image , pa je ta full dober in full nežen ker sem mu že novembra na 1 pregledu (po enih 8-ih letih), rekla da mora bit neženuser posted image .

Drugače pa pravijo ja da nosečnice radi zobje bolijo, sicer ne vem zakaj ampak bomo že pretrpeli.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
8.4.2008 16:35:07   
pajkica
Oprostite, ker se vmešavam na vašo temo.
Mi že imamo doma majhnega nadobudneža starega 2 meseca in to je res nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi v življenju.
Če katero zanima, pa prodajam voziček, čisto nov, ker kupujemo trikolesnika.
Ogledate si ga lahko na http://www.bolha.com/oglas3204445 Ceno lahko tudi še malo znižam.
Če imate še kakšno vprašanje se mi oglasite na ZS ali na mail.
Lepo pričakujte!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
8.4.2008 18:28:16   
janja 27
ojla!

moj veselo sestavlja omaro user posted image user posted image , tamala mu pomaga, jaz pa sem šla mal pogledat kaj pravite....

timnala dobrodošla in srečno in veselo user posted image  user posted image user posted image
joj k vas tko berem kaj vse morate kupit sem kr zadovoljna da imam vse doma...jaz zdej ne bom nabavljala nič samo nov kompletek za iz porodnišnice, pa stvari iz lekarne in trgovine..drugač pa mam vse doma, jaz imam lupinico sej niti ne vem kako se ji reče k ima spodnji nastavek montiran v avtu in samo pritisneš gumb ter vzameš zgornji del dol je full praktična..meni je bla super, še posebno potem k sem z Manco hodila po trgovinah sem jo kar v lupinici namontirala na nakupovalne vozičke in sve šetale....ležalnik sem pa tud kupla ampak ga nisem nč rabla user posted image  imam veliko kuhinjo in jedilnico pa miza mi je skrita za barom k je mal višji tako da sem manco imela kadar sem kuhala kar v lupinci na kuhinskem pultu..

jutri imajo preglede in NS :

user posted image     nataša3112     ?.pr
                              user posted image     jolly123           5.pr
                              user posted image     bluster             2.pr
                              user posted image     2mak          2.pr in NS
                              user posted image     corti                   NS

punce čimprej posredujte vesele novičke user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu pajkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
8.4.2008 18:33:41   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image     Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 4.pr. 21.04.08  user posted image   
user posted image     sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image      catalina (?user posted image ?user posted image )  user posted image
user posted image      Erička (1user posted image 1user posted image )
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted image ) 4.pr. 11.04.08 user posted image

2.oktober 
user posted image      blanka1
(2user posted image ?user posted image ) 3.pr. 23.04.08 user posted image    
user posted image      levinjaa (2user posted image 1user posted image ) 2. pr. 05.05.08 user posted image

5. oktober
user posted image      tanja29
(1user posted image 1user posted image )  3.pr. 15.04.08 user posted image    user posted image     
          ( user posted image - Andraž ali Aljaž : user posted image  - Manca ali Hana )

6.oktober  
user posted image      jana_k (2user posted image 1user posted image ) 5.pr 29.04.08 user posted image    user posted image
user posted image      freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image      nataša3112 (3user posted image 1user posted image?. pr. 09.04.08 user posted image

7.oktober
user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 user posted image
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 30.04.08 user posted image   

9.oktober
user posted image      Lambda (1user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image      Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image       timnala (1user posted image 1user posted image ) user posted image  user posted image  ( Nace ali Ajda )

10.oktober
user posted image     Valla (2user posted image 1user posted image ) user posted image    user posted image   
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) 5.pr. 09.04.08 user posted image   user posted image

11.oktober
user posted image     dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image   user posted image

12.oktober
user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image )  3.pr. 05.05.08  user posted image

13.oktober
user posted image     Rendi (1 user posted image 1user posted image ) 4. pr 25.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image      lana35 (1user posted image 1user posted image4.pr. 30.04.08  user posted image

user posted image      maserati (3user posted image 2user posted image ) user posted image

15.oktober
user posted image     "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08  user posted image user posted image
user posted image       janja 27 (5 user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1 user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08  user posted image

16.oktober
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image )  

17.oktober  
user posted image     Maska (2 user posted image 1user posted image user posted image
user posted image     vianne ( 2user posted image 1user posted image4.pr. 23.04.08  user posted image    user posted image

19.oktober 
user posted image     Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 09.05.08 user posted image

user posted image      afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image

20.oktober
user posted image     škorpion ( 2 user posted image ? user posted image ) 2.pr. 10.04.08  user posted image
user posted image     bluster (2 user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08   user posted image

21.oktober
user posted image     2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image     sončnica24 (1 user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image user posted image

25.oktober
user posted image     "tedy" (3user posted image 3user posted image )   user posted image
user posted image     jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image     stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 18.04.08  NS 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3 user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image )  NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image     Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image     Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

se nam niso oglasle že lep čas:

user posted image     monika30    PDP 01.10.08
user posted image     Đofka           PDP 04.10.08
user posted image     tamara85     PDP 06.10.08
user posted image     Liza01          PDP 08.10.08
user posted image     smeja2         PDP 16.10.08
user posted image      naldika          PDP 19.10.08
user posted image     sija                PDP 20.10.08
user posted image     škorpjonka    PDP 29.10.08
user posted image     Grace
user posted image     Inara
user posted image     lovley
user posted image     aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image     Mandek  user posted image

VSEH NAS SREČK user posted image  JE   57   user posted image user posted image  

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25   user posted image
                                       giotti     user posted image     
                                       cati        user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka    user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
8.4.2008 19:32:39   
stunfek
Ojla punce.

Kot izkušena uporabnica marsikaterega vozička user posted image  sem sama absolutno usmerjena v praktičnost in bom nabavila od Chicco-ta ta klasičen voziček, ki se zloži v marelo in tako zavzame daleč najmanj prostora. Vzela bom tisti komplet s košaro in lupinico in vsem kar spada zraven. Bom pa malo premislila tudi o novem chicco vozičku "trio 4 me". Če bo dedi financiral user posted image  si bom lahko omislila tudi tega, ki je malo dražji. No, saj se je že javil, ga nismo nič silili :).

Ja, madonca, jaz sem moram tudi prijavit k zobarju. Upam, da ne bo hujšega. Že nisem bila tudi jaz enih 5 let. user posted image

Čestitke vsem za super opravljene NS in super rezultate! Jutri gre spet ta mal bataljon punc na pregled! Držimo pesti, da bo vse tako super kot pri večini :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
8.4.2008 20:34:52   
Kaštrun
no, ker imam samo 3 stroje cunj za zložit, pa nekaj za jest si moram naredit (sem pojedla v celem dnevu 3 kose kruha za zajtrk z marmelado, kavico pa pri kosilu eno palačinko -  sploh nisem imela apetita user posted image ), pa stuširat se moram, pa potem me čaka dr. House... se vam samo na "hitro" oglašam in sicer vam povem še moje mnenje od vozičkov.

ko boste kupovale voziček ne glejte samo na "lepoto" in modno muho. najbolj pomembno je predvsem to, da:

- ima trdo hrbtišče
- se hrbtišče čim bolj poleže in čim bolj dvigne

meni je bilo pomembno še:
- se lahko sedalni del obrne proti meni in tako, da gleda otrok naprej
- da ima spredaj tisto držalo da se otrok prime
- da je čim bolj okreten, ne da ga moram celega premakniti če hočem narediti ovinek

lupinica:
Nekatere boste lupinico dobile sposojeno in mogoče ne bo šla na vaš vozek. Nič se sekirat. V lupinici tako ali tako ni priporočljivo voziti otroka, v trgovino pa z otrokom na kakšen daljši šoping itak ne boste šle same, tako da bo takrat lahko normalno v vozičku otroka vozil kdo drug (moje mnenje -  če sem šla pa sama sem jo dala v trak).

trda košara/mehka košara:
Če boste kupile tak voziček, da je primeren že od novorojenčka (se pravi da se hrbtišče čisto poleže), potem je dovolj, da kupite samo zimsko vrečo in ne trde košare, ker trda košara vam pride prav največ 3-5 m (odvisno od velikosti otroka in če otrok takrat še hoče samo ležati), pa še če vam ni pomembno ali je nova ali rabljena so te košare zelo, zelo malo uničene (oz. niso ker otrok je majhen in le-ta je ne more uničiti - strgati ali umazati) tako da se splača kupiti rabljeno za manj denarja (edino če ni že v kompletu z vozičkom). Mi imamo TJ3 in sem imela zimsko vrečo ki ima trdo dno in trde stranice, vsi ti trdi deli pa se poberejo lahko ven in je potem samo mehka zimska vreča za noge.

zlaganje in teža vozička:
Poglejte če voziček gre v vaš avto! Mi imamo Traxxa Jaguar 3 in v Cliota se mora popolnoma razstaviti, ker drugače ne gre notri. Pa nekateri vozički so full težki. Če ste v bloku brez dvigala premislite kateri voziček je najbolj primeren (sploh če ga ne morete puščati npr. v predprostoru bloka.

kaj še... pojma nimam... vprašajte...

aja, pa to je spet samo MOJE mnenje.  

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
8.4.2008 22:50:22   
blustar
Voziček: mi smo pri prvi gledali predvsem na težo in velikost vozička. Smo v stari večstanovanjski hiši in spodaj ni prostora za vozičke. Tako da je bila edina varianta shranjevat voziček v avtu (Honda Civic) ali ga pa nosit v 3. štuk. Smo se po pregledu odločili za Peg Perego Pramette (mislim, da paše v Pliko sistem).

Smo čist zadovoljni, je prenesel Tivolske makadame, avion... Čeprav priznam, da sem se kasneje čist zagledala v Stokkeje. Še dobro, da smo ga že kupili - mene je čist potrošniška mrzlica zagrabla, ko sem mama postala. Ja, edino to me je motilo, da se smeri otroka ni dalo prilagajat - ležeči položaj gleda proti vozniku, sedeči (ki se da spuščat, da tudi leži) pa samo stran od voznika.

Pri lupinci ne šparat, tam moraš gledat najprej na varnost. To raje novo kupiš kot rabljeno. Sem pa ugotovila, da je čist vseen, če paše skupaj z vozičkom ali ne. Je nisem nikol na vozičku uporabljala.

Stolček imamo mi plastičen, ampak se strinjam z vallo, leseni so boljši za čiščenje. Mi moramo skoz drobtine čistit. Seveda se ostanki hrane pri otrocih skoz nabirajo.

Drugače pa moja nosečnost v redu poteka. Jutri grem pogledat h ginekologu, pojutrišnjem pa še enkrat na nuhalno.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.4.2008 0:10:39   
sarcy21
 doda imena k jih res že kar nekaj časa veva

Fantek bo Mark

Punčka pa Neja

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu blustar)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.4.2008 5:55:32   
*talcy*
oj punce jaz pa span ne moremuser posted image ... spim po 7 ur in imam zadost ..a še katerauser posted image  
drgač srečno danes na pregledih user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.4.2008 7:33:22   
jolly123
Jaz mam obratno situacijo zaspim že ob 7-ih zvečer in spim do 6-ih. Kot polh user posted image

Zdej grem pa počasi na pregled, držte pesti.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 7:38:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.4.2008 7:51:50   
timnala
Še ena, ki se totalno boji zobozdravnikov..huh..user posted image user posted image user posted image
Kot majhna sem se ze v ambulanti drla na vse pretege, grizla zobozdravnice...v glavnem ne vem vzroka, ampak to mi je nocna mora..in sreca, da imam take zobe, da hodim sam na kontrole in je vedno vse v redu user posted image
Kak je blo vceraj na nuhalni? Je tak lustno, ko lahk vidis svojo pikico, kako miga..pa atiji so tam tud cist raznezeni user posted image  ampak vazno je, da je vse v redu - da se mami in ati pomirita..vsaj jaz sem bla kr mal nervozna do tega pregleda..pol pa bil rezultat 1:9970 in zdej se bolj uzivamo v nosecnosti user posted image
Kak pa drugace punce - ste v sluzbi, doma, na bolniski? Jaz sem se s 1. aprilom zaposlila in moram delat do 16h v pisarni..huh..se kar vlece vcasih - prej sem delala pa skoz preko studenta v isti firmi. Ampak porodniska bo pa fejst nizka user posted image  ampak bomo ze pregurali, vazno da bo otrocicek ok! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.4.2008 9:39:08   
jana84
timnala, 16 ur delaš? A ni to mal dosti?
Hja, jaz sem še študetnka (absolventka, ki ji bo user posted image  malo podaljšal študij, pa nič za to!).

Drugače glede vozičkov je tekla debata...

- Se popolnoma strinjam, da je treba pogledat če gre voziček v avto...Hm, mi mamo Megan Grandtour (se pravi karavana), tako da ni problema, bi šla skor dva lahko noter user posted image ...

- Glede teže vozička: pr nas mislim, da ne bo panike - ga lahko zapeljemo čist naravnost v garažo oziroma v hodnik, user posted image  ven vzamemo in nesemo v drugi štuk. Hvala bogu, da živimo v hiši user posted image ...

- Glede lupinice: pa saj tud če ni lupinca točno od iste firme, se jo lahko namesti na voziček. Res da ne za vozit po ne vem kakšnih klancih in kakšnih skalah, za v trgovino pa je po moje čist dobro. Moja sestra je imela lupinco iz državnega paketa, voziček pa PP A4 in jo je lepo gor namestila in ni blo nobene panike. Sicer pa bova midva kupla komplet vozička in lupinice, tako da to ni panike.

- glede košare oziroma torbe za prenašanje dojenčka: tista trda košara je zelo fajn (jo ima soseda, pa je svojo hčerkico 5 mesecev noter mela, za na vozičk, doma namesto košare v dnevni sobi, pa ne terasi ko je blo lepo vreme...), je pa res da mora bit ista znamka kot voziček da gre gor. Druga možnost kot ste že omenili je tita mehka košara s trdim dnom in stranicami, ki jih lahko kasneje odstraniš in spremeniš v vrečo za noge...Zelo praktična stvar! Tudi mi jo bomo imeli. Od sestre si bom sposodila Portenfant soft od PP...Preizkušeno fajn zadevšna. Pa mislim, da bo šla tud na naš voziček. Bomo še poskusli.

Tako, drugega pa skor nimam za povedat...Pa sej je že to dovolj, kaj ne?
Aha, sam še to: jaz spim minimalno 10ur in to od desete zvečer do osme zjutraj. Če je kaj izven tega termina sem cel dan čudna!!! user posted image
pozdravček

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.4.2008 9:46:37   
timnala
Heja!
Ne 16 ur, ampak do 16h od 7.30.. Ampak je vseeno dosti, ker prej kot studentka sem delala do ene 14h in je blo super.
No pri vozickih se nisem, se moram malo bolj poglobiti, sem pa definitivno za trokolesnika - namrec moj dragi je bolj sporten tip in makadam in gozdne potke bodo gotovo velikokrat obhojene user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.4.2008 9:51:08   
jana84
timnala, se že veliko bolj sliši...Očitno sem narobe prebrala...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.4.2008 11:08:38   
vianne
Oj,

jaz sem pa danes slaba. Začelo se je že včeraj kmalu po pregledu. Cel dan me je zeblo, proti večeru pa me je že vse začelo boleti, pa tudi malo grlo. Danes sem kot cunja. Glavobol, pa vroče mi je v glavo vendar vročine nimam, vse me boli in malo sem zakatarjena.
Kaj priporočate? Kakšne tablete (lekadol) verjetno ni ravno priporočjivo vzeti. Najbolje da počivam in počakam da mine... seveda čajčki z medom in limono so pa že na spisku.

A vas tudi kadar kihnete ali zakašljate zaboli v spodnjem delu trebuha? A je to nek normalen pojav?

Saj bi vam še kaj napisala ma se grem vleč na kavč.

Se oglasim še kaj bolj kasno!

Lep dan vam želim!!!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.4.2008 11:47:53   
afnica mala
vianne, upam, da gre prehlad čim prej stran.
Glede kihanja in bolečin. Jaz kiham vsak dan, že več kot mesec- alergija. In zaboli. Ko pa sedim v avtu in vozim, potem pa kihnem, pa zatulim od bolečine. Mislim, da ni panike.
Jaz sem pa spet shujšala za kg (sem se za kg že zredila). user posted image Imam drisko, zvijanje v blagi obliki že celo nosečnost, zdaj je pa močnejša in mislim, da mi ne paše mleko, ker ga pijem več. Šumeči kalcijevi tableti - to me še bolj zvije. Bom šla pa po kalcijev karbonat- to mi je danes nekdo predlagal, pa naj uživam črevesne bakterije npr. Prolife al nekaj podobnega. 
Sestra v g. ambulanti je rekla, naj ukinem mleko in vidim, če bo bolje, če ne naj grem k zdarvniku.
Vidim, da ste nekatere že ful pridne in si ogledujete vozičke. Jaz se pa čez 3 dni selim v novo hišo in je ves najin čas zapolnjen s še zadnjimi pripravami!
Glede nuhalne, vidim, da imate noro dobre rezultate! user posted image  Same petnajstletnice!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.