|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
4.4.2008 9:00:22   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani, jaz bom danes zgleda tudi v postli ker me grlo boli sem zdaj te granobil tablete lizala, upam da bodo hitro pomagale pa s čaji se nacejam.

Safira upam da bo vse v redu, čeprav verjamem da to ležanje ni nič kaj prijetno.  Pa kaj to pomeni da moraš do oktrobra nonstop samo ležat al lahko vstaneš za kakšno uro?

Vsem ki imate danes pregled veliko uspehov in da bi bilo z vašimi pikicami vse vredu.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
4.4.2008 9:06:03   
jana84
živjo!
Lepo po vrsti

*talcy* jaz hodim k dr.Kodričevi (Kodrič Rošker če smo natančni) in sem z njo zelo zadovoljna. Sicer pa v Ajd. v ZD ni nobene druge G, če bi hodila h komu drugemu bi morala hodit v NG ali PO, kar se mi zdi pa brez veze, se vozit, če pa maš G pred nosom. Veš da, če izvem kaj pred tabo o MŠ sporočim. Sam mislim, da bova kar hkrati dobile. Koliko si ti že noseča? Jst danes (recimo) 13t+1d.

Valla, verjamem, da je tista previjalna, ki jo montiraš na steno in se pol zloži zelo praktična, sam mi smo v mansardi in ni prostora kam montirat, pa še premajhna je kopanica tudi za to! Tista druga varjanta, da bi imela previjalno mizo ali podlago na posteljci se mi pa ne dopade, ker bi rada imela vse v kopalnici, da ko user posted image  skopaš, ga še lepo previješ in konec skakanja. Pa še sobo imamo malo bolj hladno (je ne bi grela na 23 stopinj, samo zato, da bi ga pol tam lahko previjala, midva z možem bi se pa ponoči stopila!) in kopanica bo bolj topla  za user posted image . Ma bomo že nekaj pogruntali. Sploh pa verjamem da je fajn met veliko previjalno mizo, sam kaj ko je nimam kam vtaknit!

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
4.4.2008 9:08:48   
jana84
Pa še to: midva nočeva vedet al bo fantek al bo punčka, glavno je da nosečnost "uspe" in rodimo zdravega dojenčka. Tako, da lahko pripišeš user posted image  ali user posted image . Moja želja pa je, da bi imeli fantka. Verjetno zato, ker smo bile pri nas tri punce. Če bo punčka, bomo pa pol še fantka naredili, kaj ne?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
4.4.2008 9:20:34   
sončnica24
Ja midva še tudi nočeva nič vedet, čeprav moj pravi da bo punčka jaz pa bi mela fantka, tako da ena želja se bo že uresničla, po drugi strai pa naj bo samo zdravi in bo vse vredu. Sicer sva se menla da bi na koncu kak mesec prej blo fajn vedet kaj bo samo bomo še vidli zaenkrat ne vema

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
4.4.2008 10:28:12   
afnica mala
Dobro jutro

prihajam z NS. Otroček je uredu, NS je 1:2635- starost 30 let. Končnega rezultata nimam, ker sem dala še kri za hormonske. Zdaj je to 80%, potem pa pride na 94% sigurnost, da je ok.  Moja g. in sestra sta to priporočali.
Najprej mi je delala zunanji ultrazvok, ker imam pa maternico obrnjeno nazaj, mi je nadaljevala z vaginalnim.  Najprej je bil zbujen, potem je pa zaspal in se ga ni dalo zbuditi. Rekla je, da je lep, jaz pa nisem videla nič- slabo si predstavljam. Imam cd in slikce- si bom ogledala potem doma.
Spol se ni dalo določit. Naslednji pregled je morfologija 3.junija.
To je to, uglavnem pred pregledom sem bila tako zmedena, da sem pozabila bančno številko in nisem mogla dvignit denarja. Po pregledu sem se pa user posted image , še ne vem od česa. Prijateljica pravi, da je to uredu izvid, jaz pa kar ne vem.user posted image

Sestra me je povabila v šolo za zgodnjo nosečnost v ponedeljek. Je enkraten obisk, zato bom verjetno šla. Je šla še katera od vas? Ste šle same?

Glede pomoči države; odločila sem se za denar

PDP 19.10.08, pregled 3.6.08

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
4.4.2008 10:35:33   
vianne
Da se malo javim. Kako ste s počutjem? Upam, da iz dneva v dan bolje!!!!

Pri meni ni nič novega, odštevam dneve do NS...upam, da bo vse O.K.
Jaz bi pa rada izvedela za spol. Moj pravi da bo punčka, sama pa nimam nobenega občutka kaj bo. Sva se pa odločila da ne bova povedala kaj pričakujeva. Upam, da bom jaz zdržala.

afnica mala boš videla, da je vse O.K.

Ostalim tudi čestitam za uspešno opravljene preglede!!!

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
4.4.2008 10:40:37   
stunfek
afnica mala...mislim da te hormončki malo hecajo in si take volje. rezultat je prima, kaj se pa sekiraš :) kot je rekla vianne - boš vidla da bo vse ok! oziroma JE vse ok! :)

a na NS delajo vaginalnega tudi če imaš s seboj "spremstvo". To bi bilo malo nenavadno :)
tudi jaz odštevam dneve. še dva dnijemljem po 2 tbl dabrostona potem pa še 6 dni po eno in fertik. do NS pa še...hmmm... :) ....11 dni. Uf.

pri nas je lep sonček samo piha precej. vseeno bo lepo it na sprehod.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
4.4.2008 10:45:22   
sončnica24
Jaz pa sem si zdaj htela ene hlače pri neckermannu naročit pa jih seveda ni za dobit, se mi zdi da imajo vedno samo po dva kosa na razpolago pa konecuser posted image , sem malo jezna.

Bo treba it tako v kakšno trgovino pa kaj nabavit, sam jaz drugače vse lepo dobim in vse mi je prav pa so mi te hlače tudi všeč ker so lahko dolge ali pa 3/4, pa se mi zdi da bi mi to poleti prav prišlo, no pa saj bom že nekje nekaj našla

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
4.4.2008 11:20:54   
afnica mala
stunfek- očitno res nagajajo hormončki. Ko sem mal brala tukaj gor, naj bi bil to čist ok rezultat. Kri je priporočala, ker baje je imela zadnjič eno mlado punco s super NS, pa je šla delat še to s hormoni in je rekla, da je bilo porazno. Zdaj se kar malo bolim. Je rekla, če se odločiš za NS, potem je najboljš, da greš do konca in narediš še krvno preiskavo. Ne vem.
Jutri grem na šoping kakšnih nosečniških hlač. Rada bi imela hlače 3/4 jeans, ampak tanek. Zdaj bi imela spodaj nogavičke, poleti pa brez.
Če bi slabosti nehale bi šla okrog prvomajskih praznikov v Ikeo (dodatke za hišo), pa še mal za cunje pogledat. Poznate kaj v Gradcu, kakšno trgovino za nosečnice?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
4.4.2008 11:59:54   
stunfek
afnica - vsekakor zelo netaktno od tvoje zdravnice, da ti je povedala za tist dramatičen primer mlade punce. valjda, da se dogaja ampak mislim, da vse verjamemo, da je dosti več zdravih user posted image  oziroma dobrih rezultatov kot pa ne. In potem se še pri slabih rezultatih izkaže, da so bili lažno slabi. Je treba bit kar optimist :)

Joj, zdele me je spet zvilo in sem mogla na skret bruhat :( zvije me, ko imam prazen želodec in potem se tam napenjam k itak ni kej za zbruhat - bedno! Sem šla prec eno žemljo pojest in je zdaj bolje. Kako nenavadno, da sem mislila, da so slabosti že mimo, potem pa se spet pojavijo iza vogla user posted image

< Sporočilo je popravil stunfek -- 4.4.2008 12:06:50 >

Stunfek

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
4.4.2008 12:23:49   
nineva
pozdravček,

naprej user posted image user posted image user posted image  za tiste, ki še vedno spijete kakšno kavico in user posted image user posted image user posted image  čajček za ostale.
Hvala za prisrčno dobrodošlico.

kako pa kaj vaši trebuščki.
Meni se zdi, da mi trebuh občasno otrdeva, čeprav vidi se komaj kaj. V prvi nosečnosti mi je trebuh začel otrdevat nekje po 25 tednu, sedaj pa že od 13 tedna čutim čuden pritisk, non stop me na lulanje pa sploh nimam kaj.

Sem imela v prvih tednih kar nekaj krčev, sedaj pa je krče zamenjalo to otrdevanje.
Ima kakšna podobno izkušnjo??'

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
4.4.2008 13:03:16   
janja 27
ojla bejbe

evo jaz namesto z načrtom za pospravljanje kopalnice sem veselo pohajala pri sodelavkah...bom pa jutri...sem pa se danes naklepetala user posted image user posted image , hvala bogu da tukaj pišemo če ne ne vem kako bi bilo user posted image user posted image , jaz sem full čvekica nonstop  govorim, no sej tamala je po meni in zdej vidim kako je to k ni niti 5 minut tihouser posted image user posted image  ma sej prov ene pa mormo bit take...
safira drž se čeprav ni prijetno skozi ležat, ma kaj češ moraš za user posted image  bo vse ok pol boš pa tud na to pozabla, pa boš vse nadoknadla po porodu s sprehodi ( upam da bo do takrat konec teh španskih limounad user posted image user posted image ), jaz jih ne gledam , včasih sem kako pa pr manci sem tud kako ujela ma zdej niti nimam cajta..busy...

afnica mala itak da bo vse ok po moje te mal panika sej je tud mene k sem mela pred Manco dva ss, ti pa sploh sam bodi optimistična....

nineva ne vem kako je s tem otrdevajem trebuščka...meni nič ne otrdeva in me ne sili na lulanje...če ne najdeš rešitve pa se pojdi rajš pokazat, jaz sem pr Manci če nisem kaj vedla kr letela k zdravniku v porodnišnico pa sem misla da me je bil sit pa je rekel da  je prov da me skrbi in da pridem tudi če vse skupaj nič ni, je pa res da kakšni znajo bit tud sitni pol da kaj tečeš za vsako stvar k njim...user posted image

jaz sem se pa včeri šla spat in tko se uležem in se oddahneš in začutim eno rahlo brciko v trebuščku, sem bla kr presenečena ker po moje sem čutla user posted image , danes pa ni nič....ne vem sem že študirala če fantaziram čez 10 dni mam pregled in po moje mu bom to prvo zatežila...user posted image user posted image  čeprav se mi zdi da je možno ker tamala me je lih zvečer k sem se ulegla veselo brcala...al pa sem bla takrat bolj osredotočena...
zdej sem seštela rožice k jih rabim na balkonu...je kr dolg 7 m pa imam jih spodaj in zgoraj na ograji, pa še neki bom komplicirala ( seveda letos lahko k mi jih bo mama sadila user posted image user posted image  a bo vesela k sem tolk zakomplicirala ) v glavnem z rdečimi in belimi bršljankami, un dan sem bla pr nas v vrtnem centru pa mi je ušlo na ušesa da imajo neko sorto brič k full lepo temno rdeče cveti...evo in sem veselo preračunala da jih rabim 85 tko da bom ob 100 e mimogrede..pa še zemljo moram kupit....
evo bejbe mene ne bo do večera k mamo lep sonček bom počasi se odpravla po Manco v vrtec in potem bomo popoldan na zraku, delali potičke in se obmetavali s peskom zvečer smo pa sam za pod tušuser posted image user posted image

jutri pa grem verjetno v cirkus zvečer, mormo tamalo peljat k je dobila v vrtcu brezplačno vstopnico, sej po moje dost ni kar sem vidla po šotoru k so ga že postavli ampak za njo bo to pravo doživetje...
pozdravček  

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu nineva)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
4.4.2008 13:08:32   
lena35
ojla!Meni ni videla vredu zunanji ,zato mi je delala tudi vaginalni kljub temu da je bil moj zraven.Danes pa sem bila na pregledu in mi je delala zunanji UZ in se je tk lepo vidlo,je user posted image tako migal z rokami in nogami tk da je blo full lepo videt.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
4.4.2008 13:18:16   
sarcy21
KAj pa če bi za tiste k nočjo spola zvedet dali takšen znakec user posted image  Ker bo res presenečenje

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
4.4.2008 13:18:18   
vianne
Čakam da se mi skuha pašta pa sem prišla malo pokukat.

Joj jaz tako pogrešam pameten ženski pogovor. Doma sem več ali manj sama, moj ko pride domov gre naprej delati v delavnico, zvečer pa zaspi kot polh že na kavču pred televizijo user posted image . Mi je bilo tako lepo ko je bila zadnjič pri meni ena prijateljica in je tudi sama noseča... joj smo debatirale: pralne plenice, vozički, oblekice... vse po vrti kot hiše v trstiuser posted image user posted image .

No zadnjič je bil tudi moj z mano na pregledu pa je g. naredi vaginalni UZ kar pred njim. Se mi ni zdelo nič takega pa moj ni imel nič čudnega občutka. Pa saj to je ja nekaj normalnega.

No grem malo pašto premešat pa provat ali je že kuhana.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
4.4.2008 13:19:56   
sarcy21
Glede vaginalnh UZ je moj že navajen je z mano hodil 1 leto k Rešu, tako da mu to ni nič takega, meni je na NS delala UZ preko trebuha, moja ginekologinja 2 dni prej pa mi je delala vaginalno.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
4.4.2008 13:25:06   
stunfek
saj kar se tiče vaginalnega me ne bi motilo, če je mož zraven..ampak pred hčerko pa to res ne bi bilo primerno. sem imela bolj njo v mislih. rekli so mi namreč, da lahko tudi ona pride. mogoče pa če se ne vidi skozi trebuh pa bosta šla onadva ven - mah, saj bom videla kakšna bo situacija.

tudi jaz kuham pašto :)

Stunfek

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
4.4.2008 13:28:16   
sarcy21
mi pa kuhamo rižoto

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
4.4.2008 13:59:24   
maska
oj!

kok ste pridne čvekice sploh nimam časa vse prebrat, služba grrrrr. pa sej je prov je treba uživat.
safira  vem, da ni luštno tako ležat sam sej veš vse za naše user posted image . tolaži se s tem, da je to za njega najboljše pa bo. bo pa vsj na tekočem s TV sporedi tko, da bomo kr tebe vprašal, če bomo kej rabl.user posted image
valla od mojga sestre sta obe imeli eno dilo odrezano, ki sta jo položile čez posteljico in tako previjale. jest sicer nism za to k mi je grdo sam, če ni prostora za kej druzga je tud to dobr.
afnica vem, da te skrbi in da te je strah sam probaj bit pozitivna. se boš sekirala potem, ko bo res kaj narobe. saj veš koliko zgodb je, ki so izgledali rezultati res klavrni pa je bilo na koncu vse O.K. tako, da punca glavo gor in lepo mislit. itak, da je vse v redu. drži se.
nineva dobrodošla! meni trebušček tud nič ne otrdeva al pa jest ne vem kako to zgleda. tud nobenih krčev al kej podobnega nimam tako, da ti ne znam svetovat.
janja 27 super za brcikeuser posted image user posted image . koliko pa si noseča, da že čutiš? jest bi tuduser posted image .

mene tud ne bi motlo, če bi mi g delala vaginalni UZ, če bi bil moj zraven. men ne bi bilo nerodno, ne vem pa kako bi bilo njemu. kam bi gledal? user posted image user posted image

no bejbike sam tok, da sm vas mal pozdravla, grem domov uživat. uživajte čez vikend pa se beremo in tipkamo v ponedeljek.
želim vam lep vikend pa božajte svoje trebuščke.

pa pa, maska

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.4.2008 14:30:33   
freja
Pozdravljene,
Se moram malo javit po dolgem času. Včeraj sem bila na NS in danes sem dala še kri za DHT. Včeraj je bilo ponovno nepozabno doživetje, ko smo bili na ultrazvoku nekje dvajset minut. Malecki se ni in ni hotel pravilno obrnit na najboljšo lego za meritev. Delala mi je vaginalni UZ in UZ čez trebuh.  Potem pa smo zmerli in v vsem tem času sem videla vse: srček, možgančke, profil, nosek, okice, rokice, prstke, noge, popkovino. Dobila sem slikice in to je bilo to. Vprasala sem za spol  in tam nekje se je spodaj videla izboklinica za lulčka, vendar je rekla, da se spol tako razvije šele kasneje  in to ni sigurno.  Bila bi  vesela če bo fantekuser posted image , da bomo imeli par, če pa bo punčkauser posted image pa tudi prav. 

Popravila mi je PDP NA 6.10.2008 in naslednji 2 pregled imam v 16. tednu in to je  18.4.2008 in upam da takrat zdravniki ne bodo štrajkali!?!?!
No tako bodite pridne in zdrave in pazite na svoje user posted image .
Lp Freja.

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.4.2008 14:40:45   
Acjom1
Jaz sem pa danes po dolgem času spet malo probala, kako je kej ko bruhaš. user posted image Sem tudi mislila, da bo tega počasi konec, pa zgleda da še ne. user posted image Drugače pa se bla v H&M na Rudniku in sem si kupila ene kapri hlače z jeansa.

nineva, a mi lahko poveš, kako izgleda to otrdevanje trebuha? Se mi včasih zdi, da se mi to zgodi, pa nisem prepričana... user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.4.2008 14:47:58   
corti
Pa da se vam še jaz malo javim! Danes se očutim bolje in sem se odpravila zjutraj v trgovino...po AS.! 
To je res nekaj posebnega....nekaj časa sem iskala srček,ampak ko sem ga najdla...se kar nisem naveličala poslušat! user posted image

Kar se tiče spola....jaz sem firbec in bi rada zvedela...moj pa pravii, da ne in se hoče prepustiti..kar bo bo! Tko da vrjetno bo njegova obveljala!

Joj...meni pa dnevi tako počasi minevajo....še 5 dni do NS!!!user posted image  

A je katera mogoče šla na 3D? Mogoče veste  koliko je to za plačat?

Jaz za enkrat še nič ne kupujem...sem pa danes malo pogledala....ko sem bila v baby centru....za postlce...previjalno....voziček....bom pa šla še v Ikeo , če mi bo user posted image  dopustil!

Zdaj grem pa malo na sončka! Uživajte tudi ve!

(odgovor članu freja)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.4.2008 14:51:03   
jolly123
Joj jaz sem pa brez Dabrostona, ne morem verjet da se mi je to zgodilo! Sem cel čas mislila, da ga imam še eno škatlico in potem grem prej odpret tisto škatlico in ugotovim, da sploh ni Dabroston!
Na pregled sem naročena šele drug teden, danes pa ne delata ne moja osebna zdravnica ne ginekologinja, sploh ne vem kaj naj naredim user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.4.2008 15:00:29   
nataša3112
Tudi sama sem oktoberka PDP 6.10.; do sedaj se še nisem komunicirala z vami. 2.4. sem bila na NS - do takrat sem bila user posted image user posted image user posted image , vendar so pri nuhalni ugotovili, a je eden user posted image  odmrl, drugi pa je OK in je velik že 72 mm (prvi pa 54mm - predvidevam, da se je poslovil pred 14 dnevi). V kratkem me čaka še cerklaža. Upam da bo vse OK do konca nosečnosti.
Veliko lepih nosečniških trenutkov želim vsem user posted image .

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.4.2008 15:06:50   
lana34
Zdravo, punce!
Tudi midva sva malo prej prišla s pregleda NS!Afnica mala, zelo podobno situacijo imava, le da sem jaz še starejša od tebe, saj bom maja 35. Tudi meni je na UZ za NS pokazalo rezultat 1: nekaj čez 2100, sem pa delala še presejalni test. Rezultate krvi pričakujem v 10 - ih dneh, sva pa oba izjemno dobre volje, ker si kar ne znava predstavljati, da bi bili po DHT kaj drugačni rezultati. In verjamem, da bo tudi pri tebi vse ok. Sicer sem pa tudi jaz zelo malo videla, moj user posted image je "kao" videl full, meni je bilo pa vse bolj ali manj megleno. Moram priznati, da sem bila kar malce razočarana, saj sem pričakovala bolj jasno sliko. In tudi na slikici, ki sva jo dobila za domov, jaz ne vidim nič - sva jo pokazala kolegu, pa je izjavil, da izgleda kot nevihtna fronta.user posted image user posted image user posted image Je pa G (bila sva v lj. porodnišnici, kjer so izjemno prijazne sestre, G je bil sicer molčeč, pa kaj hočemo) delal UZ preko trebuha, naš user posted image se pa kar ni in ni hotel zbuditi. Ga je zbujal tako, da me je s tisto "miško" "tepel" pop trebuhu, pa nič... Zaspano dete!. Utrip srčka je bil 172 udarcev na min, kar je, če se prav spomnim, ok. Sedaj torej čakamo še rezultate DHT, verjamem, da bodo super, potem pa tudi jaz začnem na polno in čisto brez vsake skrbi uživati user posted image . Toliko zaenkrat, uživajte, imejte rade svoje user posted image in user posted image !Čao! Lana34

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Morje
Admin

Kdaj si boste privoščili dopust?

junij (14%)

julij (38%)

avgust (22%)

september (11%)

letos ni dopusta (15%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!