lana34
|
Zdravo, punce! Tudi midva sva malo prej prišla s pregleda NS!Afnica mala, zelo podobno situacijo imava, le da sem jaz še starejša od tebe, saj bom maja 35. Tudi meni je na UZ za NS pokazalo rezultat 1: nekaj čez 2100, sem pa delala še presejalni test. Rezultate krvi pričakujem v 10 - ih dneh, sva pa oba izjemno dobre volje, ker si kar ne znava predstavljati, da bi bili po DHT kaj drugačni rezultati. In verjamem, da bo tudi pri tebi vse ok. Sicer sem pa tudi jaz zelo malo videla, moj je "kao" videl full, meni je bilo pa vse bolj ali manj megleno. Moram priznati, da sem bila kar malce razočarana, saj sem pričakovala bolj jasno sliko. In tudi na slikici, ki sva jo dobila za domov, jaz ne vidim nič - sva jo pokazala kolegu, pa je izjavil, da izgleda kot nevihtna fronta. Je pa G (bila sva v lj. porodnišnici, kjer so izjemno prijazne sestre, G je bil sicer molčeč, pa kaj hočemo) delal UZ preko trebuha, naš se pa kar ni in ni hotel zbuditi. Ga je zbujal tako, da me je s tisto "miško" "tepel" pop trebuhu, pa nič... Zaspano dete!. Utrip srčka je bil 172 udarcev na min, kar je, če se prav spomnim, ok. Sedaj torej čakamo še rezultate DHT, verjamem, da bodo super, potem pa tudi jaz začnem na polno in čisto brez vsake skrbi uživati . Toliko zaenkrat, uživajte, imejte rade svoje in !Čao! Lana34
|