Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 10:43:41
|
|
|
|
sončnica24
|
Pri nas pa še trenutno sonček sveti pa upam da tako ostane. Vianne zdaj je tako če ti je že g. opravil vse potem jaz tudi ne vem če bi šla, no jaz sem se za NS odločila samo zato ker lahko moj gre zraven, ker k g ne more ker ima takšno prakso da partnerji ne smejo bit zraven, jaz pa bi rada da vidi tega lumpija, ki mi take probleme dela . Sem zdaj tako na četrt prah zbirala pa se mi je tako zvrtelo da sem se kar sesedla, tako da ne vem če bo danes kaj s pospravljanjem sobe . Zdaj še ven ne upam sama it da bi šla malo na zrak se bom verjetno samo na balkon šla vsest da se malo svežega zraka nadiham. Sem pa zdaj pri pušenjaku našla da bi mogoče ingver lahko pomagal upam da bo bomo vidli.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 10:52:38
|
|
|
|
*ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21 IZVIRNO SPOROČILO: sonček75 sarcy-vidim,da si spraševala za NS v Dravljah. Cena NS je 60 eur (zdraven dobiš tudi slikice),s CD-jem pa je 75 eur. Koliko pa dobiš slikc če ne vzameš cd-ja? In koliko približno s cdjem, hm zdej res ne vem kaj naj ja enako!! nisem vedela da je tok drago!!! halooo 15 dodatnih € za filmček. to mi je mal too much
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 10:57:50
|
|
|
|
jolly123
|
Ful so dragi no! Upam, da je pri Strahovi zastonj CD a katera ve?
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 11:04:18
|
|
|
|
*ajetam*
|
ja saj mislim da je ta podatek za domžale. verjetno za strahovo... joj me ma da bi jih poklicala in vprašala. joj to je took drago
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 11:42:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Bom jaz zdaj tudi meil poslala k moji zdravnici ki mi bo NS delala da vidim če moram za cd tudi kaj doplačat al ne. Me zdaj prav zanima, ko imate vse še kaj zraven za doplačat
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 12:41:07
|
|
|
|
sonček75
|
živjo Na NS sem dobila 5 slikic,za CD se nisem odločila,ker smo bili vsi na NS (tudi mož in sin)
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 12:52:25
|
|
|
|
jana84
|
jaz sem se pa zdej tako najedla pice, da se mi še dihat ne da... Bi šla kar spat, pa vem da se moram malo učit, da bodo izpiti čimprej za mano...Sicer pa...Pri nas že cel dan dež pada in je res tako turobno vreme, da človeka kar zamori...Pa se pol spomnim na našega kako pridno raste in sem takoj boljše volje. Pa mama mi je pritisk zmerila in je bil normalen (120/70), tako da zgleda da bo ok. Je pa res, da ko mi ga je G zadnjič merila, nisem kave pila zjutraj, ker mi ni pasala. Zdaj pa jo z veseljem pijem. Sem pa ugotovila, da mi bolj paše, če jo pijem z vrelim mlekom, prej sem jo pa pila z mrzlim ...Moj bi rekel: "Da nisi slučajno noseča? " Ah, bo že. No, bom šla verjetno se zdej mal na kavč vležt...Pa pol še kakšno urco za knjige, pol pa pride že moj možiček iz službe, pa greva po hitrem postopku v turistično agencijo rezervirat dopust. Ker je do 1.4.08 10% popust...In zakaj ne bi izkoristli, če je prilika, ne? lepo bodte, čuvajte svoje ...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 12:54:31
|
|
|
|
*ajetam*
|
o jana zavidam. midva pa verjetno nikaor ne bova šla. samo kam čez vikend. ker moreva renovirat stanovanje in ne bo veliko denarja ostalo
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 13:06:53
|
|
|
|
stunfek
|
hoj punce! najprejpodatek za na seznam NS 15.4. kako ste? jaz sem ok. no, lahko bi bilo bolje. ta mala se je zbudila z vročino tako, da je doma in potem od mojega počivanja ni nič jaz se bom pa odločila za CD, da ga bom poslala tašči in tastu v Indijo, ki so prikrajšani za potek te nosečnosti in to. Se ful razveselijo, ko jim pošljem slikco ultra zvoka. no, toliko za enkrat...se še beremo
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 13:13:21
|
|
|
|
jolly123
|
tašča in tast v Indiji? Zanimivo... dej povej kaj več Sta se selila ke ali sta od tam? Gresta kaj na obisk? Pa a se vam lahko uštulim zraven hehe? Midva tudi ne bova šla na dopust, sva hotela v Grčijo, pa sva skenslala zaradi teh zapletov, kaj pa vem kaj se mi zgodi, hočem biti čim bliže domu. Mogoče bova šla za par dni nekam na slovensko obalo. Upam, da ne umram od dolgčasa
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 13:13:39
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem se tudi zdaj najedla čuftov pa sem malce boljša zdaj še samo čakam če mi mama ta ingver z lekarne prinese da probam in vidim kaj bo s tega. Drugače pa se boma midva tudi šla danes malo potepat pa da malo pozabim na te slabosti.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 14:46:59
|
|
|
|
jana84
|
ja, sej tud midva sva imela namen it mal dlje na morje...Pa je prišel naš prečudoviti in seveda tudi načrtovani ...Pa sva se odločila da greva sam v Istro, tako da če je kaj hudega sem lahko v dveh do treh urah v slovenski bolnišnici!!! NIč drugega. Pa tud ne vem kako daleč se mi ne bi dalo vozit...Tako da, letos tako, drugo leto pa vsi trije (mami, očka in naš ) na morje, tja kot že ene par let (mogoče že 6,7let)... V čudovit in miren zalivček v Južni Dalmaciji Tako, do sedaj sem se učila, zdej pa grem malo poležat dokler moj ne pride domov na kosilo... Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 15:16:32
|
|
|
|
freha
|
Imam eno vprašanje. Kakšno nevarnost nam predstavlja ta nosečniška sladkorna. A to se jo dobi če uživaš preveč sladkega? Sama vsak dan pojem kos peciva.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 16:14:56
|
|
|
|
stunfek
|
freha gestacijskega diabetesa ne dobiš zato, ker ješ sladkarije. Ne znam razložit zakaj se ga dobi vendar to načeloma nima veze s tem kaj ješ. jolly...moja tast in tašča sta v indiji in še v življenju nista bila kje drugje :) sta indijca. jaz bom najverjetneje tja odšla v 6. mesecu (če bo vse ok). Tudi hčerko sem rodila tam, saj smo takrat živeli tam. Ful dobra izkušnja. Tokrat bi sicer raje rodila tu, da bi imeli še moji enkrat kaj od tega ampak so uni zelo zelo vztrajni in si goreče želijo, da pirdem dol rodit. Bova videla kako se bova odločila. Ko vidiš to skrb in entuzijazem ob prihodu novega otročka tam te res vleče dol. Kot nosečka si totalna carica :) imaš prav poseben status in te cartajo v iber - ko pa pride otroček pa ti res ful pomagajo in spet je tvoja naloga le skrb za otroka. Nič skrbi s kuhanjem, popravljanjem... Ne vem kako se bo razpletlo ampak kakorkoli se bo bo ok. Brez veze planirat, k itak gredo plani vedno svojo pot. Moja hči je ful boga. Sem ji ravno dala Calpol, saj je tožila nad blečinamo v glavi, grlu in temperatuto je imela 93,2. Spet je zaspala. Revček mali.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 16:47:10
|
|
|
|
janja 27
|
živjo punce! danes je tudi pri nas turoben dan dež pada že cel dan in meni računalnik ne dela ( neki mi nagaja ) tko da sem danes na izposoji pri bratu od mojga....sam tolk da se vam javim in da povem kdo ima jutri pregled seznamček bom pa jutri dala ker verjetno moj rač. ne bo delal tud zvečer jutri pa peljem zjutraj mamo v lj na pregled na polikliniko potem pa grem mal pošpegat v h & m stunfek to je mega da maš žlahto v indiji, supeca jaz bi tudi šla rodilt tja dol, povej kake izkušje iz poroda verjetno so čist drugač kot tle al pa se motim....a potem je tvoj možek iz indije doma....mega.... freha jaz sem imela gestacijskega diabetesa pri hčerki ugotovili so mi ga v 28 t, v bistvu sem sama težila k sem full hodila na wc pa sem g rekla da naj me da na pregled ( daš kri na tešče potem spiješ 50g glukoze zmešane z 50 ml vode ( se mi zdi neki tazga) in ti spet vzamejo kri in če maš cuker nad 6 je to to in jaz sem imela 7.2 ) v glavnem ni pa zato ker sladko ješ temveč si lahko kandidatka će ima kdo od sorodnikov sladkorno ( pri nas jo ima nona ), če je prvi otrok težak več kot 4 kg pri rojstvu, če imaš ITM več kot 32 in mislim da je tud to če si star nad 30 za to ne bi vedela, v glavnem če imaš ta diabetes si potencialni kandidat za sladkorno na stara leta, kar pa sem jaz že skoraj prej vedela k jo ima nona....sej veš geni itd....v galavnem mene je tiskrat full full panika sem vse živo brala itd se sekirala do onemoglosti in na koncu sem rodila zdravo hčerko ( razen tega da je imela 2 dni malo glukoze v krvi ma je vse zginlo in je ok ) tko da bom verjetno šla tudi to nosečnost na pregled...mislim da ga opravljaš v 28 t ne vem bom vidla kaj bo moj g rekel na pregledu k mu morem prnest staro materinsko... jutri imajo pregled: Petrca* 3.pr in NS : Veki_222 "tedy" punce fajn odpravte in čimprej sporočte dobre novičke stunfek ti obm jutri dodala NS na seznamček vianne jaz na tvojem mestu ne bi šla na pregled če ti je tvoj g povedal da je vse ok in se na to razume saj tam ne boš zvedla potem nič novega edino kar boš tvojo pikico znova videla midva greva na morje v začetku avgusta letos verjetno na krk, jaz nečem it junija ker mi je prezgodaj, julija pa moj ne dobi dopusta, ma se nič ne sekiram ker sem bila pri hčerki oktobra v toplicah decembra pa sem jo rodila in je bilo vse ok, še kopalk si nisem menjavala, je pa res da nimam nikakršnih problemov z mehurejam..... ok lepo se mejte pa se pišemo jutri.....edino če mi računalnik po kakem čudežu ne začne delati preden pride moj brat
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 16:51:19
|
|
|
|
blanka1
|
ojla po dolgem času se vam s5 oglašam. Bila sem na nuhalni in tud moj je bil zraven, dala sva nredit tud cd in plačala 60e v MB. Vse je bilo o.k. Naslednji pregled imam 23.4.2008 tretji zaporedoma. Na pregledu so mi ugotovili, da sem pred kratkim zbolela za eno boleznijo in da lahko škoduje otroku in da še moram enkart dati kri. Moj novi PDP je 2.10.2008 LEP POZDRAV BODOČIM MAMICAM
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 17:42:18
|
|
|
|
špelin@
|
Hojla, punce Če katero zanima: KLIK "V kratkem bo odprta Javna banka popkovnične krvi v Sloveniji ! Koliko otroških življenj bo lahko rešenih, ko bo ta banka dobila razmah ! Najbrž bo zgodovina pisala, da smo včasih metali popkovnično kri stran, namesto da bi te dragocene matične celice skrbno shranili in uporabili. Vsaka bodoča mamica do 34. tedna nosečnosti se lahko prijavi za darovanje, da bi ob njenem porodu tega dragocenega 'materiala' ne vrgli stran, ampak shranili za reševanje življenj (na tel. 01 543 81 00, 01 543 83 14)." Pozdravčki
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 17:56:54
|
|
|
|
Acjom1
|
O, hvala špelin@. Midva sva se po pogovorih z mojimi profesorji (sem se kar precej razpisala o tem pod temo izvornih celic ), že odločla, da bova dala celice najinega malčka (ali malčice) v javno banko.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 18:13:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1 O, hvala špelin@. Midva sva se po pogovorih z mojimi profesorji (sem se kar precej razpisala o tem pod temo izvornih celic ), že odločla, da bova dala celice najinega malčka (ali malčice) v javno banko. Sem šla prebrat A smem tvoj post (tam, kjer si vse napisala) kopirat v temo, ki sem jo odprla?
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 18:18:21
|
|
|
|
sarcy21
|
Jaz sem tudi prebrala Acjom1 mene si prepričala jaz bom tudi celice dala raje v javno banko
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 18:43:47
|
|
|
|
Acjom1
|
Ja, vem da je težko dobit ene pametne informacije o tem, pa še dosti dnarja je v igri, tak da sem si vzela čas. špelin@... kar skopiraj
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 18:48:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Acjom1 Ja, vem da je težko dobit ene pametne informacije o tem, pa še dosti dnarja je v igri, tak da sem si vzela čas. špelin@... kar skopiraj Ej, res si odlično napisala, kapo dol Zdaj pa stiskam pesti, da bo javna banka resnično kmalu pričela z "obratovanjem"
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2008 19:01:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.3.2008 19:14:41
|
|
|
|
stunfek
|
punce jaz sem si pa kupila angelsounds :) na bolhi ga je en prodajal za 48 evrov, novega...jutri ga bo dal na pošto.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.