levinjaa
|
Živjo klepetulje. Kako ste? Corti, kolikor jaz vem, se ti do 20. tedna ni treba zrediti popolnoma nič, pol bo pa že šlo gor, ko bo mali res vsak dan večji, pa plodovnice bo več, pa maternica bo težja Jaz se ne bi čisto nič sekirala, če se ne bi zredila - verjemi, da tudi če se nič ne zrediš, si bo mali zajedalček vzel od tebe vse kar rabi Jaz sem zaenkrat na isti teži kot prej (ena kila gor pa dol niha z dnevi), sem pa kar nekaj previdna, ker sem jih v prvi nosečnosti pridelala kar nekaj preveč, potem pa se je vleklo, da so šle stran. Sploh pa zdaj, ko se slabost poslavlja in prihaja apetit, ki bi bil bolj primeren za kakšnega rudarja. Vianne, tiste strani srček in tudi olja do sedaj sploh nisem poznala. Mogoče bi pa poskusila. Počasi se bom začela mazati po trebuhu. Za vsak slučaj, saj pravijo da če so ti strije namenjene, jih z nobeno kremo ne boš pregnal. Freha, nosečniške sladkorne ne dobiš zaradi preveč sladkarij, ampak, kot je napisala že ena pred mano, zaradi konstitucijske nagnjenosti - bodisi da jo je imel kdo v družini ali pa da boš ti nagnjena k temu na stara leta. Je pa večja verjetnost, če si močno predebela. Tako da se ne sekiraj, če bo potrebno, ti bodo že svetovali, da opravi test. In če potem skrbiš za prehrano in ev. jemlješ insulin, najverjetnje večjih težav ne bo. Pa tudi vsaka, ki ima gestacijski diabetes, ne dobi nujno sladkorne kasneje v življenju. Stunfek, to je pa meni čisto noro, da si prvič rodila v Indiji. Enkrat nam moraš bolj natanko opisati to izkušnjo, verjetno je precej drugače kot pri nas. Torej ste dvojezična družina? No, zdaj pa grem še brat tisti link o matičnih celicah. LP
|