|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
26.3.2008 9:43:16   
Petrca*
Acjom moj buši je že lepo zaobljen. Je pa to verjetno, ker sem že tretjič noseča in vezi niso več tako močne kot so bile. To je tok različno, moji prijateljici se do 6 meseca ni poznalo nič...

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.3.2008 9:51:49   
stunfek
a za NS je načeloma partner vedno dobrodošel dodatek? :) ali vsaj zelo toleriran user posted image
ta malo hčerko sem pa mislila na morfologijo s seboj vzet...ali pa tudi na NS, kaj pa vem...je kdera vzela s seboj otroka?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.3.2008 9:58:35   
Petrca*
Stunfek ja partner je čist nekaj normalnega na NS. Jaz sem želela malo sabo vzet k ma že 10 let ampak sem si pol premislila, ker kaj pa če bi blo kaj narobe??? Ma ne vem vedno pomislim tud na to in pol sem želela da je vsaj njej prikrajšana bolečina. Se je pa res zgodilo to , da je ena pred mano ven prišla vsa objokana in histerična in me je zelo stisnilo pri srcu.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.3.2008 9:58:51   
sonček75
štunfek-na NS sta šla z mano mož in 6 letni sin.Ko sem na naročanju vprašala, če lahko pride tudi sin je rekla seveda.Če je otrok toliko velik,da razume in bo vsaj približno razumel kaj gleda,je tudi za njega to izredno zanimivo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.3.2008 10:01:07   
stunfek
hvala za info :) obema...ja, moja miš bo septembra stara 6 let...torej je dobrih 5 in pol sedaj in mislim, da že zelo dobro razume. Tudi jaz imam samo ta pomislek, da kaj pa če bi bilo kaj narobe...mah, se bom odločila ko bo čas za to :)

kam si pa šla na NS sonček?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.3.2008 10:23:49   
jana84
moram sporočit veselo novico...RR nosečniški koledarček mi je danes sporočil, da vstopam v 12.teden nosečnosti. Torej smo prehodili že polnih 11 tednov, to pa ni kar tako user posted image ...
Sem pa opazila eno stvar: trebušček še nič kaj zelo ne raste (mora človek res vedeti kaj gleda, da ugotovi). Druga stvar ki jo opažam pa je, da sem od prejšnjega pregleda lažja za en kg. Sicer se to kar spreminja, vmes sem bila tudi za 1 kg težja, sedaj pa opažam že dva, tri dni da mi tehtnica pokaže en kg manj kot na pregledu 14 dni nazaj. Tako da se še nič nisem zredila...Vsaj po kilogramih sodeč ne.
Sicer pa sem danes pomerila eno majčko, ki mi jo  je sestra dala, tako "nosečniško". Je prešita pod prsmi in dol malo širša, pa sega čez rit. Kar zanimiv model. No in sem ugotovila, da mi manjka vseeno še malo trebuha da bom lahko oblečena vanjo. Malo večje hlače pa kar prav pridejo user posted image  

No, tako, sedaj pa se moram it malo učit, da me mož ne bo šimfal ko pride iz službe.
Bodte fajn, pa vso srečo tistim ki imate dnes preglede take ali drugačne...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.3.2008 10:24:22   
sončnica24
Hojla punce, jaz sem danes spet neka bogauser posted image . Se mi zdi da ko berem od talcy poste da berem svojo zgodbo. Jaz sem namreč tudi včeraj k zobozdravniku hodla me je prvič v življenju zob bolel samo jaz sem dobla lokalni anestetik tako da nisem nič čutla kaj mi je delal, ker drugače bi verjetno pobegnila se full bojim zobozdravnikov, čeprav sem včeraj vidla da ma moj iste barve oči kot jazuser posted image .

Drugače pa bom zgleda danes spet dan preležala ker kakor hitro sem na nogah in hočem kaj naredit mi začne navzdigovat pa slabo mi postaneuser posted image .

Pa to zdaj ko sem bila že tri dni kolko tolko dobra, upam da to hitro mine al so res lahko te vitaminske tablete krive, sem zdaj nehala z elevitom pa jem CentraMed Mami in sem včeraj prvo vzela pa me zanima če so lahko te tablete tudi za slabosti krive?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.3.2008 10:31:15   
corti
Pozdravljene!

Po dolgem času se vam tudi jaz javljam! Najprej vsem čestitke za dobro opravljeno NS.  user posted image
Jaz sem imela danes pregled/UZ. Za enkrat g.pravi, da je vse v redu, vendar da še vedno moram počivat(vendar naj počasi začnem malo migatuser posted image ), ker še vedno niso vsi ovoji zlepljeni. Zato bom po vsej vrjetnosti še nekaj časa imela rjavi izcedek! Drugače pa je user posted image  velik že 4cm in g pravi da je zelo poskočen! Sem se kar oddahnila, ko je rekla da je za enkrat vse v redu.Upam, da bo tako tudi naprej!

Zdaj pa imam NS 9.4., prvo posvetovalnico pa 15.4.!

Ja kar se tiče kupovanja....za enkrat še ne upam,čeprav me velikokrat prime, da bi kaj kupila! user posted image
Končno je pri nas lepo vreme in sonček. Tko, da grem danes malo ven....moram se malo razgibat! 

Lep dann še naprej!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.3.2008 10:35:26   
janja 27
ojla bejbe

jaz sem pa danes še prevzeta od včerjašnje nuhalne......neki pospravljam po hiši, pa kr nič se mi ne da, še sama sem do 14 h potem grem po hčrko v vrtec....moj pa dela cel dan....
sonček jaz tud jem te centramed mami in mi ni nič slabo, tko da ne vem če tablete vplivajo na slabost prej bi rekla da nosečnost....bo boljš....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.3.2008 10:38:30   
Kaštrun
Lepo pozdravljene!

Se vam bom še jaz pridružila, če lahko.

Oktobra pričakujemo drugo pikico v naši družini. Prva pikica, ki ji je ime Lučka, bo čez slab mesec dopolnila 1 leto user posted image , tako, da bo oktobra pri nas pestro (razlike bo 18 m)! Novega družinskega člana smo si sicer želeli, ampak nas je presenetil, ker je prišel tako hitro in napričakovano user posted image  (neredna M, "pomankanje" sexa user posted image , ciste na jajčnikih).

Skratka to je moja tretja nosečnost. Prva se je končala s SS, druga kot sem že napisala se je srečno končala 5 dni pred rokom (22.4.07) in "posledica" nosečnosti danes že skoraj hodi. Tretja nosečnost je v prvih tednih terjala nenormalno utrujenost telesa (boleči sklepi, mišice), vseskozi sem imela vročino od 37.2 - 37.9 °C, tako da je bilo moje telo res izžeto. Zdaj se stanje bistveno izboljšuje, tako da počasi premagujem še vrtoglavice in kratkotrajne slabosti.

Trebušček se mi že konkretno pozna, saj mi še iz prve nosečnosti ni popolnoma izginil user posted image , pa tudi po naravi nisem suhica. Malo se sicer sekiram, ampak važno je, da bo otroček zdrav. Moje kg bojo že še izginile (ko bom mogla teči za Lučko, hraniti malega in ne bo časa jesti... user posted image ).

Glede NS sem naročena 15.4. pri dr. Pušenjaku, delal pa mi je NS že v prvi nosečnosti. Z menoj bo šel mož in že komaj čakava. Naslednji pregled pri G imam 18.4., tako da bom lahko povedala še za izvide NS. Moj G je drugače dr. Drobnič v Leonišču.

Glede prisotnosti pri porodu me moj milo prosi (malo v šali, malo zares), če tokrat ne bi šla roditi sama, pa sem mu rekla, da zanosila tudi nisem sama user posted image  user posted image

Konec aprila se vračam v službo (delala bom maj, junij, julij in pol avgusta), potem pa znova na porodniško user posted image . Trenutno pišem diplomsko, ker bi jo želela spraviti pod streho, ker bo potem časa bistveno, bistveno manj (že zdaj ga zmanjkuje).

Za enkrat toliko iz moje strani. user posted image

Zdaj pa moram v mesto, da oddam obrazec za otroške doklade (ne vem zakaj sem morala napisati dohodke od leta 2006 in ne 2007 user posted image ).

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.3.2008 10:38:53   
janja 27
mene tudi mika it kaj po trgovinah brskat za user posted image , ampak bom še počakala itak ne rabim dost stvari, voziček, košek, ležalnik, lupinco in te zadeve imam še od hčerke, pa tud cunj je dosti....bom pa v petek šla mal pokukat v hm meni majo tam full cartkane staveri za user posted image  in malo večje otroke...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.3.2008 10:41:36   
janja 27
kaštrun pozdravljena med nami srečno in lepo user posted image  ti želim user posted image user posted image , kdaj pa imaš PDP da te dodam na seznamček....
corti tudi ti napiši kdaj imaš PDP

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.3.2008 11:03:14   
afnica mala
Pozdravljene

čestitke za dobro opravljene NS. user posted image
Kaštrun- dobrodošla

Jaz še zase ne upam kupit nobene ornk nosečniške cunje, kaj šele za dojenčka. Čakam NS. Sem danes se zmenila, da imam na dan NS dopust in grem direkt v nabavo.
Sem se maloprej hecala s prijateljico, da imam za otročka že vse ( od sestre in prijateljice), rabimo samo voziček (želim si novega) in dojenčka user posted image .

Naj vam povem, da sem v obraz ornk cvetoča. Mozolj pri mozolju.user posted image Že par let imam mir (odkar sem se alternativno zdravila alergije), zdaj pa to. joj,joj!

Pa uživajte na sončku z vašimi sončki!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.3.2008 11:19:22   
jana84
ko smo ravno pri nakupovanju...Sem ravno pregeldala Neckermannov katalog Naš dojenček na netu...In vidla kar nekaj zanimivih reči, predvsem kakšno oblekico za user posted image  oblečt...Sem si jih kar v košarico shranla da jih ne bom še enkrat iskala...Se mi dopadejo, takšne ne preveč "žakljaste"...Ker se mi ful ne dopade da nosečke skrivajo svoje trebuščke pod šotorom user posted image ...Nekatere so tudi takšne ki jih lahko nosiš tudi po nosečnosti...
No in sem se malo zagledala tudi v oblekice za dojenčke...Pa tolk so luškane...Sej bomo že še kupovali...je še dost časa za to, kaj ne?
No zdej pa res učit...Me kar nekaj drugega premami...bo treba resno popirjet za stvari!
pozdravček

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.3.2008 11:45:29   
corti
janja 27 meni g še ni povedala PDP, kukr pa sem si sama zračunala bo tam približno 21.oktrobra!

kaštrun dobrodošla med user posted image  

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.3.2008 12:21:00   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

kaštrun pozdravljena med nami srečno in lepo user posted image  ti želim user posted image user posted image , kdaj pa imaš PDP da te dodam na seznamček....
corti tudi ti napiši kdaj imaš PDP

glede na prvi pregled (ko je bil otroček manjši za en teden), naj bi bil PDP 26.10. čakam, da to potrdi tudi Pušenjak na NS.

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.3.2008 13:22:22   
afnica mala
Pravkar sem klicala osebno zdravnico, da pridem popoldan po bolniški list, ker sem do 18.03. delala po 4 ure. In presenečenje! Sestra mi pove, da so papirje poslali na komisijo in so mi podaljšali do 08.aprila. user posted image  Po eni stani škoda, da nisem vedela. Odločbe domov pa seveda še nisem dobila.

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.3.2008 13:32:08   
Petrca*
No mi bomo z nakupovanjem tud kar še malo počakali... Sej mamo še dovolj časa...
Jaz se bom danes lotila omare in pospravila vse svoje hlače in stvari ki so mi že pretesne. Ja kr mal groza ampak tko je. 
Punce a ma še katera apetit tak kot dojenček? Jaz moram jest na 2 uri ker drugač imam luknjo v želodcuuser posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.3.2008 13:57:36   
jolly123
Petrca jaz sem večinoma nonstop lačna, sicer mož pravi da se zredila nisem še nič, razen da mi je trebuh malo zrastel, ampak pomoje se posledice pokažejo kasneje. sicer je pa tako, da takrat ko mi je slabo pač moram jesti, če ne bruham.

Afnica kako to, da ti niso poslali odločbe zdravnik jo je pa že dobil? Potemtakem bi jo ti tudi morala, vsaj za moje pojme. Kaj pa delodajalec ali je dobil odločbo?

jana_k jaz sem tudi ravnokar pregledala neckermannov katalog in me je zagrabilo, da bi šla kake corti stvari za user posted image naročit, pa se raje zaenkrat brzdam nazaj.
Sem pa ravnokar  dobila eno majico iz Quelle, ki sem jo naročila zase in spet čisto totalno prevelika. Sem že čisto obupala nad njimi, sploh ne bom nič več naročevala, vsaj pri Quelle ne.

kaštrun dobrodošla user posted image

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.3.2008 14:01:40   
Petrca*
Jolly ja to je fajn če se ti nič ne pozna!!! men se že kar, da o celulitu ne govorim. Ma sem misnla, da bom to nosečnost lahko kontrolirala kile pa mi nikakor ne ratuje. Še pašejo mi take stvari jest ko najbolj redijo...
Bom šla pa spet kot sumo rodit pa pol garala 3 mesece da jih bom dol dalauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.3.2008 14:08:31   
jolly123
No o celulitu sploh ne bi, sem itak čisto nagnjena k temu. Sem hotela na limfno drenažo hodit med nosečnostjo, pa jo baje nosečnicam ne priporočajo user posted image Tako da sploh nočem razmišljati kake kepe bom imela na stegnih in bokih proti koncu nosečnosti user posted image  

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.3.2008 16:46:26   
jolie
Ojla, nosečke moje....kak ste kaj?

Ko takole pridem domov iz službe in zletim na net pogledat, če kaj novega na forumu me skoraj kap, ko vidim kako pridno klepetate...jaz pa nimam časa...grrrrr user posted image . Tistim, ki ste na bolniškah nič ne privoščim...pomoje zna biti kar hudo ane? Jaz recimo sem komaj čakala, da bo spet torek, da grem v službi po takoooooooo dolgem vikendu....se mi vlekel ko čreva...zeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhh. Vem, da sem čudna...ampak jaz se v službi počutim max. dobro....pa če tudi imamo slab dan. Res pa je, da ih verjetno med porodniško ne bom nič pogrešala user posted image user posted image user posted image ...ne bo cajta user posted image

Drugače sem ok...danes mi pašteta diši za znoret....da ne omenjam smokija user posted image  Pa žejna sem kar naprej....lahko bi pila v do v hektolitrih. A ste ve tudi tako žejne???

Za vse, ki ste že bile na NS...Koliko časa traja pregled? Hvala!!!

Grem sedaj mičkeno pogledati, če je v BB kaj dogajalo user posted image  potem pa nazaj na rigarajo na izobraževanje user posted image

Jolly123....a si lani tudi gledala BB? Ker meni je bil lanski prav dolgočasen v primerjavi z letošnjim (da ne omenjam glupih nalog user posted image )in sem ga gledala samo pol...pa finale user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   [Brisano sporočilo]
26.3.2008 17:01:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.3.2008 17:24:43   
sonček75
stunfek-Bila sem na NS v Dravljah pri dr. Jasmini Babnik,nadomešča pa dr. Reševo.
Vprašala me je ,če mi naredi tudi cd,pa sem rekla da ne,potem mi je pa naredila kar 5 slikic,eno tudi 4D.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.3.2008 17:36:47   
Petrca*
Sonček ti imaš isti dan rok. Ti je na NS tud tak izračun prišel?

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.