Kaštrun
|
Lepo pozdravljene! Se vam bom še jaz pridružila, če lahko. Oktobra pričakujemo drugo pikico v naši družini. Prva pikica, ki ji je ime Lučka, bo čez slab mesec dopolnila 1 leto , tako, da bo oktobra pri nas pestro (razlike bo 18 m)! Novega družinskega člana smo si sicer želeli, ampak nas je presenetil, ker je prišel tako hitro in napričakovano (neredna M, "pomankanje" sexa , ciste na jajčnikih). Skratka to je moja tretja nosečnost. Prva se je končala s SS, druga kot sem že napisala se je srečno končala 5 dni pred rokom (22.4.07) in "posledica" nosečnosti danes že skoraj hodi. Tretja nosečnost je v prvih tednih terjala nenormalno utrujenost telesa (boleči sklepi, mišice), vseskozi sem imela vročino od 37.2 - 37.9 °C, tako da je bilo moje telo res izžeto. Zdaj se stanje bistveno izboljšuje, tako da počasi premagujem še vrtoglavice in kratkotrajne slabosti. Trebušček se mi že konkretno pozna, saj mi še iz prve nosečnosti ni popolnoma izginil , pa tudi po naravi nisem suhica. Malo se sicer sekiram, ampak važno je, da bo otroček zdrav. Moje kg bojo že še izginile (ko bom mogla teči za Lučko, hraniti malega in ne bo časa jesti... ). Glede NS sem naročena 15.4. pri dr. Pušenjaku, delal pa mi je NS že v prvi nosečnosti. Z menoj bo šel mož in že komaj čakava. Naslednji pregled pri G imam 18.4., tako da bom lahko povedala še za izvide NS. Moj G je drugače dr. Drobnič v Leonišču. Glede prisotnosti pri porodu me moj milo prosi (malo v šali, malo zares), če tokrat ne bi šla roditi sama, pa sem mu rekla, da zanosila tudi nisem sama Konec aprila se vračam v službo (delala bom maj, junij, julij in pol avgusta), potem pa znova na porodniško . Trenutno pišem diplomsko, ker bi jo želela spraviti pod streho, ker bo potem časa bistveno, bistveno manj (že zdaj ga zmanjkuje). Za enkrat toliko iz moje strani. Zdaj pa moram v mesto, da oddam obrazec za otroške doklade (ne vem zakaj sem morala napisati dohodke od leta 2006 in ne 2007 ).