jana84
|
Sončnica, ne vem kako je pri vas, meni je rekla, da zvem na naslednjem pregledu in je bilo vse v redu. Sicer pa mi je ko sem dala prvič kri (10 dni po SS) rekla, da če bo kaj narobe me pokliče, drugače naj jaz pokličem čez 14 dni (šlo se je predvsem, za to, da bi bil lahko vzrok za SS toksoplazmoza, pa se je izkazalo da sem še vedno negativna, fajn, ne? , pa še krvno skupino, ki so mi jo mogli določiti, ker sem Rh-). Po moje če bi blo kaj narobe bi te poklicali in te naročili prej na kakšen pregled ali mogoče za kakšno zdravljenje ali bilo kaj...Pa ne se sekirat, je vse lepo in prav... Afnica mala...jst gledam bolj za dvodelne kopalke, saj pol ni treba takih gigantskih številk jemat, če maš trebušček ven...Se mi zdi. Pa še vroče bi bilo v trebuh če ga maš pokritga s tistim elastičnim blagom. Sicer pa pravijo da je potrebno takoj kopalke preoblečt v suhe...Jaz sicer tega nisem navajena, no razen eno poletje ko sem imela vnet mehur in sem obvezno morala bit stalno v suho oblečena... Še eno vprašanje: kaj avgusta greš na morje? Jst si ne upam. Že tako sva odpovedala standardno morje, ker je predaleč (700km, vožnja traja 9-10ur) in ker je sredi julija. Predvsem zato ker nikol ne veš ali bo vse v redu in pol odpovedovat in pol zafrkneš še vse ostel ki so s tabo (ponavadi gremo na dopust z mojimi starši, teto, stricem, pa še sosedi, in pride tak žur, da ne morš verjet )... Sicer bom pa jaz celo vroče poletje preživela na rojstni domačiji od mojega očeta, na nadmorski višini 900m, kjer je temperatura ravno pravšnja, da si lahko cel dan odzunaj, na sončku...Res, idealen kraj za nosečnice... Sva se z mojim hecala, da bi lahko odprli "hotel" za nosečnice... Moja sestra je bila zadnja dva meseca nosečnosti stalno tam, pa še punca od strica...Zdej bom jaz...Res super, da ti ni treba bit cele dni v hiši pod klimo... ok, zadost skominov sem vzbudila ... Pa še to, sem ugotovila, da jutri ne bo ravno najboljše vreme tam na Ptuju in bom raje doma in se učila...na Ptuj pa bomo šli raje kak drug dan... lepo se imejte, jst se grem zdej res učit!
|