|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
26.3.2008 17:39:05   
jolie
A se meni samo zdi, da je v NM pregled NS najdražji??? 70 € user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.3.2008 17:48:17   
sarcy21
Sonček koliko si plačala v Dravljah, jaz jo imam tudi tam 2.4

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.3.2008 17:49:57   
stunfek
Ojla bejbe. Moj pregled je bil v redu. Bejbi raste, srcek bije, vse je v redu. Dokoncno je potrdil, da je samo en dojencek in da je drugi odmrl. Pri prvem pregledu ni bil siguren...zdaj pe se je druga gestacijska vrecka ze ful zmanjsala in je ziher, da je to bilo to. Naslednji pregled imam 15.4., za nuhalno pa bom poklicala jutri in dobila datum. Sporocim :)

Pa se slikica od danes...rumenjakova vrecka je ful manjsa, bejbi pa ful vecji :)

user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.3.2008 18:02:04   
*ajetam*
tudi jaz sem bila na pregledu in otroček že fulll miga user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.3.2008 18:07:43   
*talcy*
ojla punce pozdravljene...pa ste se kar mal razpisale .... 
stunfek ... lepo da tvoja pikica raste ta druga je pač šla h angelčkom.... če je ta obstala jo čuvaj kolikor se da ....

ma za NS to ti delajo UZ zunanji po bušiju??
janja 27 a v postojni se da dobit cd??

no drgač buši se tud men pozna sm po naravi okrogle narave tko da je še bolj vidno user posted image  
...ma danes me že cel dan boli trebuh user posted image  kaj naj bi to bilo? drgač slabosti ni se mi zdi da se stanje kar normalizira ... moj zobek malček boli ma ni hudega...

sončica24 kako to da so ti dali lokalno ?? jaz sem zobozdravnici povedala da sem noseča in se je pol posvetovala z mojo G. k je vse v isti stavbi .. in so sklenile da mi ne dajo lokalne ker ni dobro za user posted image  tko da mi je sam neki z iglicami bodla not in dala zdravilo pa to je to ... čudno ....

lep pozdrav

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.3.2008 18:08:27   
*talcy*
aja čestitke pupam k so danes fajn odpravle user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.3.2008 18:09:11   
*ajetam*
aja naslednji pregled 23.4  pa prestavila je pdp na 15. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.3.2008 18:31:58   
sončnica24
Talcy ne vem jaz sem mojemu zobozdravniku takoj povedala da sem noseča pa je reko da ni nevarno, zdaj pa ne vem ali imajo še kakšne druge inekcije al kaj takšnega al pa kakšne druge sestavine - nimam pojmauser posted image .

Mi pa je danes spet full full slabo tako da počasi res več ne vem kaj bom delala, ker sem že sama sebi tečna ker nonstop samo jamramuser posted image .

Si pa grem jaz zdaj tudi naročit neckermanov pa quellin katalog naročit da mi ga domov pošljejouser posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.3.2008 19:27:09   
vianne
Pozdravljene!

Danes sem bila na pregledu in me je vse skupaj tako zmartralo, da sem po prihodu domov najprej odspala par kitic.
Drugače pa je bilo zelo lepo. Vse je O.K. in sem si zelo oddahnila. Moj mož je šel z mano in je bil zelo zadovoljen.
Naš user posted image je velik že 4,49 cm, PDP mi je potrdil in sicer ostaja 17.10. in ostajam na bolniški do konca aprila. Še naprej moram jemati Prometrium 2 x  na dan.
No če sem prav zastopila vse skupaj je opravil tudi NS in je izmeril tudi razdaljo in je bil zelo zadovoljen. Razdalja naj bi bila le 1 mm. Potem mi je še pokazal slikico (ostala v kartoteki) na kateri je lepo razvidna izmeritev in napis 0,11 cm. Vglavnem bil je zelo vesel glede rezultata, sama pa se ne spoznam ravno v te izmeritve in bi bila zelo vesela če bi mi katera kaj razložila.
Sem pa omenila g. da sem naročena na NS pa je rekel, (v takem smislu) da lahko grem vendar, da je vse O.K. tudi če se ne odločim. Sedaj pa ne vem kaj naj naredim.
A ja spola pa je rekel, da še ne vidi.
Moj trebušček je že malo izbočen in vsi ki me poznajo kar opazijo saj prej sem bila ravna kot ploh. Sem si tudi hotela obleči danes krilo pa se ga nisem mogla več zapeti.

Drugače pa čestitke vsem za super opravljene preglede in NS user posted image

Kaštrun pozdravljena med nami user posted image user posted image

janja 27 evo par podatkov za seznamček
* naslednji pregled imam 23.04
*pa nobenega dojenčka še nimamo doma

No pa bom še jaz prilimala slikco iz današnjega pregleda

user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.3.2008 19:39:34   
vianne
No sem že pobrskala glede NS kar na Wikipediji in je vse prav lepo razloženo tako da prilagam kar link če še katero zanima

http://sl.wikipedia.org/wiki/Nuhalna_svetlina

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.3.2008 20:09:12   
janja 27
ojla punce!
jaz sem bila celo popoldan pri mami me je mal razvajala....
talcy ns ti delajo po bušiju..namaže te z enim hladnim gelom ( sej to te bo pol g na vsakem pregledu če ti bo delal uz) in lepo po trebuščku ( spodnjem delu) najde user posted image , v postojni imajo 3 D UZ ( v barvah ) mi je tud eno slikico dala....da bi delali cd pa ne vem, lahko greš v 20 do 25 tednu na pregled in ti cd naredi je pa treba plačat mislim da 60 e, meni je prvi v postojni ko so ta uz dobili moj g naredil cd za hčerko in je full v redu full lep spominček, čeprav je meni potem on kr 8 filmčkov dal gor in 15 slikic....ga moram tud zdej vprašat če bom pršla na vrsto tko preko reda če se da, ker ne vem al to še sploh on dela...drugač pa so drugje ns kr drage v primerjavi s postojno, pa še sedaj je z dr. Jasmini Babnik,katera nadomešča dr. reševo je full v redu full ti vse razloži in pokaže na ekrančku, meni je vse možgančke razložila in stopnjo tveganja zanimivo da imam manjšo kot pri Manci, pa ledvičke vse prstke na rokah in nogah...od takega navdušenja sem jo pozabila vprašat kaj so tisti metuljčki v trebuhu....danes so me enkrat obiskali user posted image user posted image
drugače se pa meni buši tudi mal pozna, sem tudi jaz bolj okrogle narave tko da kot je rekla talcy da še bolj....mah bo že boljš...bomo potem razmišljali kako naprej, ker sem brala da se vse neki pridno tehtate sem tud jaz šla danes po 3 tednih na vago in mi je pokazala 1 kg več, glede na to kolk zdej jem k sem non stop lačna je kr ok, sem drugače mislila da bo več....

jutri ima NS
                        user posted image     tanja29

lepo odpravi in sporoči vesele novičke  user posted image user posted image
bom kr zdej dodala popravljen seznamček, grem potem še mal pred tv in verjetno v posteljo bo tik tak sedem zjutraj....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.3.2008 20:18:14   
janja 27
popravljen seznamček :
user posted image

1.oktober
user posted image   blanka1 (2user posted imageuser posted image
user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) 3.pr 28.03.08 user posted image
user posted image   monika30 (2user posted image 1user posted image )
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 3.pr 14.04.08 user posted image
user posted image    catalina

4. oktober
user posted image    Đofka

5. oktober
user posted image    tanja29 NS 27.03.08

6.oktober
user posted image    tamara85 (?user posted image 1user posted image )

7.oktober
user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 11.04.08 NS 28.03.08 user posted image
user posted image    freja (3user posted image 1user posted image ) 2.pr. 18.04.08 user posted image
user posted image     Acjom (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 03.04.08 user posted image

8. oktober
user posted image    Liza01 ( 2user posted image ?user posted image )

9.oktober
user posted image    Lambda ( 1user posted image 1user posted image ) 2 pr. in NS 03.04.08
user posted image     Hans (5user posted image 1user posted image ) user posted image

10.oktober
user posted image    Valla ( 2user posted image 1user posted image ) user posted image
user posted image    Safira (2user posted image ?user posted image )
user posted image    Levinjaa (2user posted image 1user posted image ) NS 02.04.08 user posted image

11.oktober
user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image ) user posted image

12.oktober
user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr 31.03.08 NS 02.04.08 user posted image

13.oktober
user posted image    Rendi (1user posted image 1user posted image ) 3. pr in NS 01.04.08 user posted image

14. oktober
user posted image    jolly123 ( 1user posted image 1user posted image ) 5.pr 09.04.08 NS 31.03.08
user posted image    jana_k (2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 01.04.08 user posted image

15.oktober
user posted image    "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 5.pr.11.04.08 NS 08.04.08 user posted image
user posted image    janja 27 (5user posted image 2user posted image ) 2.pr.14.04.08  user posted image
user posted image     "ajetam" (1user posted image 1user posted image ) 4.pr 23.04.08 NS 03.04.08 user posted image

16.oktober
user posted image    smeja2 ( 2user posted image 1user posted image )
user posted image     ZalaTM ( 2user posted image 1user posted image ) 3.pr. 02.04.08 NS 08.04.08

17.oktober  
user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) 2.pr in NS 08.04.08 user posted image
user posted image    Afnica mala ( 4user posted image 1user posted image ) NS 04.04.04 user posted image
user posted image    vianne ( 2user posted image 1user posted image ) 4.pr. 23.04.08 NS 08.04.08 user posted image

19.oktober
user posted image    NastyGirl ( 1user posted image 1user posted image )
user posted image    Lena35 ( 4user posted image 1user posted image ) 2.pr. 07.04.08 NS 02.04.08

20.oktober
user posted image    sija
user posted image    škorpion ( 2user posted image ?user posted image ) 2.pr. 10.04.08 NS 07.04.08 user posted image
user posted image    bluster (2user posted image 1user posted image2 pr. 09.04.08 NS 02.04.08

21.oktober
user posted image    2mak ( 2user posted image 1user posted image ) 2.pr. in NS 09.04.08

user posted image     corti ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 15.04.08 NS 09.04.08 user posted image

23.oktober
user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) NS 21.04.08 user posted image

25.oktober
user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image ) 2.pr. 08.04.08 NS 28.03.08
user posted image    jerikou ( 1user posted image 1user posted image ) 2.pr. 17.04.08 NS 10.04.08 user posted image
user posted image     jolie ( 1user posted image 1user posted image ) user posted image 2.pr. 09.05.08  NS 14.04.08 user posted image

26.oktober
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) 3.pr. 15.04.08 user posted image

user posted image     Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 2.pr.18.04.08 NS 15.04.08 user posted image

27.oktober
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) 2.pr.31.03.08 NS 17.04.08 user posted image

29.oktober
user posted image    škorpjonka ( ?user posted image ?user posted image )
user posted image    Aleksis (2user posted image 1user posted image ) 2.pr. 23.04.08 user posted image

30.oktober
user posted image    Nej1 ( 2user posted image 2user posted image ) NS 25.04.08

xx.oktober
user posted image    naldika
user posted image    Grace
user posted image    Inara
user posted image    lovley
user posted image    aNcHuLiNkA pr.16.04.08
user posted image    Mandek user posted image

Bile so z nami pa so se poslovile

Pikica5  user posted image
                                       živa25  user posted image
                                       giotti  user posted image
                                       cati  user posted image
                                       Miška75  user posted image
                                       svečka  user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.3.2008 22:03:11   
*talcy*
janja 27 hvala za obrazložitev ... komaj čakam da grem z upanjem da bo vse ok ...

vianne ... čestitke za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.3.2008 22:29:30   
Acjom1
Punce, čestitke za dobre preglede user posted image
Tanja29
, tebi pa vso srečo jutri na NS.

Sem prebrala, da nekatere že kar imate trebuščke. Ah, jaz sem še skoraj čisto ravna. user posted image Bi bla pa zelo vesela, če bi mela že kej za pokazat. No, saj počasi najbrž bo...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
27.3.2008 8:08:44   
sonček75
sarcy-vidim,da si spraševala za NS v Dravljah.
Cena NS je 60 eur (zdraven dobiš tudi slikice),s CD-jem pa je 75 eur.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
27.3.2008 8:15:10   
afnica mala
Dobro jutro

Stunfek- čestitke user posted image

jolly- včeraj, ko sem prišla domov me je čakal odrezek za priporočeno pošto- komisija. Cel teden kasneje. Sva se z direktorico zmenili, da izkoristim, torej delam še 10 dni po 4 ure.
Ponoči, ko sem prišla z wc-ja, se uležem, potem pa začutim, kot bi imela metuljčke, ampak dobesedno, prhutanje v trebuhu. Se že vsa raznežim. Potem isto čutim na boku, mi je že mal čuden, sem si milila ok, mogoče mi koža nekako vibrira. Kasneje začutim na ramenih. Se mi je zdelo mal čuden, pa primem z roko, stisnem vržem na tla. Prižgem luč in kaj vidim, moji metuljčki so bili PAJK.user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
27.3.2008 8:30:23   
jolly123
Jaz pa ne čutim nič. Kot da se nič ne dogaja, prsi me tudi nič ne bolijo, me sploh še niso začele bolet, niso nič večje ali otrdele ali je to normalno?
Sicer sem pa danes točno 12 tednov noseča, torej sem vstopila v 13. teden user posted image zdej pa samo še pregled pokaže da je vse OK, pa sem zmagala user posted image

afnica samo to je pa res malo bosa, tale komisija ni normalna mater. Ne vem no ampak pomoje bi take stvari morali že prej poslati. Kdaj je pa delodajalec dobil pošto?

Jolie sem gledala BB tudi lani, ampak mi je letos ful boljši. Ker letos se grejo res psihološke vojne in moraš biti res hud da zdržiš, jaz osebno bi že po parih dneh spakirala in šla. user posted image

A je katera včeraj gledala oddajo na kanalu A, kjer so kazali otroke, ki skrbijo za starše in ostale bratce in sestrice. Meni so se tisti otroci tako zasmilili, da sploh ne morem nehat mislit na njih. user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.3.2008 8:49:11   
levinjaa
Čestitke vsem, ki ste dobro opravile nuhalno! Jaz moram počakati še do srede - ful se mi že vleče. Pa še to - pri moji prvi hčerkici izvid ni bil v redu in sem potem morala it delat amniocentezo, da se je pokazalo, da nima DS. Zato se tudi tokrat bojim kakih zapleotv...

Sicer pa - moje slabosti izzvenevajo, le občasno se  mi še ob kaki hrani ali vonju  dvigne. Apetit pa narašča! user posted image Vsak dan bolj. Tudi trebušček počasi vzhaja in občasno čutim ene take metuljčke, ki mogoče pa le niso prebava...

Uživajte!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.3.2008 9:49:57   
jana84
ŽIVJO!
Danes sem po eni strani malce razočarana, po drugi strani pa niti ne... Z dragim se odpravljava sredi junija na morje. In seveda sem danes zjutraj poskusila, če spravim na rit svoje kopalke...Pa  ugotavljam, da zdaj še gredo, čez dva meseca in pol pa mislim, da žal ne več! Tako da si jih bom morala kupit nove... Pa sem spet pred dilemo...Kakšne, kako velike...Mislim, da bom kar kakšen teden, štirinajst dni pred odhodom šla v trgovino in jih kupila...Pa se mi ne da kopalk kupovat...Najbolj smotano opravilo...

Kako pa kaj drugače, kaj pravijo vaši user posted image ? Naš je imel včeraj pravi pravcati žur...Popoldne sva šla z možičkom na sprehod in že popoti je ves vesel skakal gor in dol po trebuhu, tako da me je na momente tako zabil, da sem mislila da mi bo kaj ven padlo user posted image ...Pol ko sva pa domov pršla, pa se še zmeri ni hotel umiriti...Pa saj ni nič hudega, kar naj se pohvali da je tudi on tukaj pri nas...
Tistih vaših "metuljčkov" pa se mi zdi da ne čutim...Oziroma verjetno niti pozornosti ne dam na to. Bodo še prišli, kaj ne?
Sem razmišljala, da bi mami "ukradla" za par minut stetoskop pa da bi poskušala poslušat našga user posted image  če je kaj slišat user posted image , pa mislim da bi bilo slišat samo pretakanje vode in moje črevesje. Bomo vidli. Sicer pa ji moram rečt naj mi pritisk zmeri, ker ko pridem k G, sem vsa zadihana, pol pa je nenormalno "visok" - 130/60. Visok pravim, ker imam jaz zeloooo nizek pritisk...Se mi že celo življenje vrti ko vstajam in kljub kavi je ponavadi še vedno nizek.

No, toliko za sedaj. Zdaj pa moram pogledat kakšno bo kaj jutri vreme, ker nameravam z mojim dragim na Ptuj (on gre nekaj službeno, jaz bi šla pa malo pohajkovat po Ptuju, ker nisem še nikol bla tam - pa geografijo študiramuser posted image ).

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.3.2008 10:01:19   
afnica mala
jolly- delodajelec sploh še ni dobil odločbe- ker jaz prevzemam pošto!

jana-k- tud meni so danes hodile po glavi kopalke. Zjutraj pred službo sem sprobavala cunje, trebušček je že problem, tudi zjutraj.  Jaz grem na dopust konec junija- takrat bi mi morale biti stare kopalke še pravuser posted image , kaj pa potem konec avgusta? Takrat grem še za teden dni na morje. Takrat bom že kot slon, sploh ne vem, če se bom upala v kopalke dat user posted image .A je boljš da so enodelne?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.3.2008 10:07:12   
sončnica24
Dobro jutro, jaz pa se danes spravljam sobo pospravljat ker je katastrofalna upam da mi uspe ker mi je spet user posted image pa vrti se mi, bom bolj na počasi vse to delala.

Sem se pa jaz tudi tehtala pa sem na istih kg, čeprav sem vedno full napihnjena samo jem pa tako vse na silo, ker drugače še je vse skupaj slabše. Upam in res da te slabosti pomenijo da je z user posted image vse v najlepšem redu, ker še vedno ne vem kdaj bom imela naslednji pregled, me še ni sestra nič poklicala.

Pa še nekaj jaz sem prvič kri že dala, če bi bilo kaj narobe bi verjetno sestra poklicala ne?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.3.2008 10:25:11   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: sonček75

sarcy-vidim,da si spraševala za NS v Dravljah.
Cena NS je 60 eur (zdraven dobiš tudi slikice),s CD-jem pa je 75 eur.

Koliko pa dobiš slikc če ne vzameš cd-ja? In koliko približno s cdjem, hm zdej res ne vem kaj naj

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.3.2008 10:29:42   
jana84
Sončnica, ne vem kako je pri vas, meni je rekla, da zvem na naslednjem pregledu in je bilo vse v redu. Sicer pa mi je ko sem dala prvič kri (10 dni po SS) rekla, da če bo kaj narobe me pokliče, drugače naj jaz pokličem čez 14 dni (šlo se je predvsem, za to, da bi bil lahko vzrok za SS toksoplazmoza, pa se je izkazalo da sem še vedno negativna, fajn, ne?user posted image , pa še krvno skupino, ki so mi jo mogli določiti, ker sem Rh-).
Po moje če bi blo kaj narobe bi te poklicali in te naročili prej na kakšen pregled ali mogoče za kakšno zdravljenje ali bilo kaj...Pa ne se sekirat, je vse lepo in prav...

Afnica mala...jst gledam bolj za dvodelne kopalke, saj pol ni treba takih gigantskih številk jemat, če maš trebušček ven...Se mi zdi. Pa še vroče bi bilo v trebuh če ga maš pokritga s tistim elastičnim blagom. Sicer pa pravijo da je potrebno takoj kopalke preoblečt v suhe...Jaz sicer tega nisem navajena, no razen eno poletje ko sem imela vnet mehur in sem obvezno morala bit stalno v suho oblečena...
Še eno vprašanje: kaj avgusta greš na morje? Jst si ne upam. Že tako sva odpovedala standardno morje, ker je predaleč (700km, vožnja traja 9-10ur) in ker je sredi julija. Predvsem zato ker nikol ne veš ali bo vse v redu in pol odpovedovat in pol zafrkneš še vse ostel ki so s tabo (ponavadi gremo na dopust z mojimi starši, teto, stricem, pa še sosedi, in pride tak žur, da ne morš verjetuser posted image )...

Sicer bom pa jaz celo vroče poletje preživela na rojstni domačiji od mojega očeta, na nadmorski višini 900m, kjer je temperatura ravno pravšnja, da si lahko cel dan odzunaj, na sončku...Res, idealen kraj za nosečnice...
Sva se z mojim user posted image  hecala, da bi lahko odprli "hotel" za nosečnice... Moja sestra je bila zadnja dva meseca nosečnosti stalno tam, pa še punca od strica...Zdej bom jaz...Res super, da ti ni treba bit cele dni v hiši pod klimo...

ok, zadost skominov sem vzbudila user posted image ...

Pa še to, sem ugotovila, da jutri ne bo ravno najboljše vreme tam na Ptuju in bom raje doma in se učila...na Ptuj pa bomo šli raje kak drug dan...
lepo se imejte, jst se grem zdej res učit!

Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.3.2008 10:33:01   
vianne
Dobro jutro!

sončica24 jaz sem včeraj dala prvič kri in vodo in je sestra rekla, da če bo z izvidi kaj narobe bo poklicala. Verjetno je tudi pri tvojem g. takšna praksa, saj drugače je brez veze dajati kri in vodo in čakati na izvide do naslednjega pregleda, ki pa je ponavadi na 4 tedne (vsaj pri nas).

Včeraj je mene na pregledu g. pregledal z vaginalnim UZ pa me je že včeraj in danes tudi bolelo v spodnjem delu trebuha.... A je možno, da je to zaradi pregleda? Tistega "dildota" (beri UZ) je kar sukal na vse strani user posted image .
A ja pa ko kihnem me tudi zagrabi bolečina v spodnjem delu trebuha.

Se pa sprašujem ali naj grem na NS ali ne. Sem že naročena, vendar ne vem.... glede na to, da je že moj g. opravil meritev in je O.K. Kaj se vam zdi? Saj vem, da na NS pregledajo tudi vse ostalo ... No dajte mi kakšno mnenje.

Pri nas dežuje in je prav turobno vreme.....

V upanju na pomlad...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.3.2008 10:40:47   
afnica mala
Jana-k- avgusta greva samo do Portoroža. Že več let greva avgusta na dodatni tolažilni dopust konec poletja. Junija pa si tudi jaz ne upam iti v Grčijo (kot pretekla leta), zato bo tudi junij v Portorožu.  Se bom bolj mirno počutila.

Kopalke pa si OBVEZNO preoblečem takoj, ko pridem z vode, zato ponavadi rabim vsaj 3 kopalke. Sem imela prevečkrat vnetje mehurja. Lani v Grčiji, ko je bilo res noro vroče, se samo enkrat nisem preoblekla kopalk, 2 dni kasneje sem že iskala zdravnika in antibiotike (Grčija, na nedeljo, največji problem je bila lekarna, na vsakem vogalu je, ampak le ena je bila odprta,napačno obvestilo na vratih katera je dežurna, noro).
Če ne bo šlo drugače, si bom tik pred dopustom kupila kakšne poceni v H&M-u.

Sončnica- jaz sem tudi dala kri in vodo že februarja na zadnjem pregledu, od takrat pa ni bilo glasu od njih. Mi je rekla, da bodo izvidi na NS. Torej več kot mesec po odvzemu.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.