|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
25.3.2008 13:18:58   
afnica mala
Janja27- kako lepo, čestitke! user posted image user posted image
Jaz odštevam-10dni.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
25.3.2008 13:24:26   
*ajetam*
čestitkeee

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
25.3.2008 13:25:17   
*ajetam*
jaz pa še 9 dni oz če štejem danes tudi 10 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
25.3.2008 13:33:04   
sarcy21
Jaz pa še 8 dni do NS in 6 dni do Uz, bomk lahk vidla če dejansko kej zraste v 2 dnehuser posted image

Janja čestitkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 25.3.2008 13:34:08 >

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
25.3.2008 13:34:23   
vianne
Pozdravljene po dolgem času...

...tudi sama bi rada imela angelsound pa je predrag. Ne poznam pa nobene punce, ki bi mi ga lahko posodile, saj je bil za vse predrag in si ga niso kupile. Pa tudi z mojim možem zidava hišo in gre ves denar v ta namen.

Kako ste drugače. Jaz sem par dni neverjetno super. Slabosti ni več, imam vedno več energije, le kovinski okus v ustih je še prisoten vendar v bolj blagi obliki. Upam, da to dobro počutje ne pomeni da je kaj narobe. Drugače pa bom jutri vse izvedela na pregledu.Če bo vse O.K. grem jutri tudi prvič v laboratorij. A moram iti mogoče tešča? Verjetno ti pregledajo kri in vodo, pa me nekaj zanima. Sama si 2 x na dan vaginalno vstavljam Prometrium (kot Dabroston) pa ne vem ali naj si ga danes zvečer vsavim ali ne, saj se potem tableta izloča še naslednji dan ... zaradi tega če bom mogla oddati vodo (urin). Upam, da razumete kaj hočem vprašati.

Glede nabave za dojenčka bom sama še malo počakala potem, pa bom počasi začela nabavljati sproti, ker čene bo prevelik izdatek vse na koncu. Sem pa nekaj že brala o pralnih plenicah ter cepljenju otroka. Verjetno si  bom kar nabavila pralne plenice, seveda za včasih pa bom uporabljana tudi tiste za enkratno uporabo in sicer kakšne bolj "bio" varjanta. Sem pa slišala, da se splača vozičke kupiti v tujini. Zame ja najbližja Italija in baje da je v Monfalconu ena trgovina kjer imajo bolj poceni izdelke.
No pa smo že pri nabavi. Upam, da ne prehitevam in bo z mojim user posted image do konca vse O.K.

Pri nas že spet sneži. Bo treba spet v krmilnice natrosti pticam semena....

Se še kaj oglasim....

Pa še lepa slikca za vse nas!!!

user posted image

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
25.3.2008 13:38:09   
*ajetam*
vianna jaz imam tudi jutri pregled. tudi ne vem kako je s tem odvzemom krvi. ampak če bi mogla prit na tešče bi mi sigurno povedala. mogoče pa te pošljejo v laboratorij in lahko šele kasneje greš. recimo naslednji dan. ne vem... komaj čakam jutri da spet vidim škratka in da vidim kako velik je že. user posted image user posted image user posted image user posted image
ni ga lepšega user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
25.3.2008 13:39:19   
vianne
Janja čestitke za super opravljeno NS. user posted image user posted image

Jaz bom imela NS v Postojni in sicer čez 14 dni oziroma čez 322 ur in 22 minut. Sem pa zelo zadovoljna da si pohvalila zdravnico ker me je malo skrbelo.
Koliko pa stane NS v Postojni?

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Oktober 2008
25.3.2008 13:44:39   
catalina
user posted image .....Lepo, da vas je veliko, tudi jaz sm oktoberka in sicer 1. 10. 2008 naj bi imela rok...

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
25.3.2008 13:59:48   
jolly123
Catalina pozdravljena user posted image

janja čestitke za uspešno NS. Joj komaj jo čakam samo še 6 krat grem spat user posted image

ajetam jaz si nisem še nič nabavila za dojenčka bi bila rada najprej prepričana, da je res vse OK zaradi zapletov v začetku. Moram pa priznati, da pogledujem proti družinskemu avtu, ki mi prej niti najmanj niso bili všeč, zdaj pa stalno razmišljam pa kam bom pakirala vse te vozičke, pa robo, pa še psa user posted image Aja kako pa kaj tvoje učenje? Če si že odkrila recept kako se spraviti k učenju mi prosim povej user posted image

Jaz sem pa ravnokar z 20 minutnega sprehoda, potem me je pa začelo tako špikati, da sem se ustrašila in šla raje domov.

(odgovor članu catalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
25.3.2008 14:05:21   
janja 27
hvala za čestitke!
vianne po moje ti ni treba bit tešča saj jaz nisem nikoli ker vedno dam kaj v usta...in ko ti je ajetam povedala da bi ti povedali če bi mogla bit tešča....glede vstavljanja tablete pa tudi tiste k pojejo dabroston pred pregledom jim na krvi ali urinu pokaže da so ga jemale tko da če imaš predpisano dva krat na dan ti ga kar vzemi sej tvoj g verjetno ve da jemlješ predpisana zdravila...

aja še to sem pozabila prej napisat, danes je MATERINSKI DAN in so zjutraj v porodnišnici v Postojni delili rafaelo čokoladke vsem mamicam in tudi bodočim mamicam s pripisom ki vam ga tudi jaz poklanjam :

Vsaka mama je prava mama dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.

Meni je bilo to full všeč in tudi da so se tako lepo spomnili na vse zaposlene tiste ki so v bolnici in tudi obiskovalke na pregledih.....

pa pokličite mame....jaz sem jo zjutraj razveselila s slikico user posted image   in rožico....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
25.3.2008 14:06:09   
*ajetam*
user posted image
ja ponavadi je to tako da mi začne voda tečt v grlo potem pa se spravim za knjige .. žal....
ja midva imava letos preveč dela z rihtanjem stanovanja tako da sva rekla da bova avto zamenjala naslednje leto... enkrat do poletja.. ker zdej nimava klime...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
25.3.2008 14:07:31   
janja 27
catalina pozdravljena med nami lepo in srečno user posted image  user posted image user posted image user posted image
na seznaček te bom dala zvečer pa še če dopišeš katera user posted image  je to in kateri user posted image , pa če hočeš kdaj imaš naslednji pregled user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
25.3.2008 15:24:26   
tanja29
Lep pozdravček vsemuser posted image .
Sem vas spet prišla malo pogledat. Kako ste kaj bodoče mamice? Jaz se super počutim, edino jutri moram it dat še enkrat kri (preventivno) zaradi toksoplazmoze, baje sem jo prebolela,user posted image Drugače pa komaj čakam na četrtek, ker greva z mojim na NS. pregled imam ob 11.30. Komaj čakam da spet vidim mojo pikico. Seveda pa vam javim še kako je bilo...
Uživajte, kolikor se dauser posted image
Lep pozdravček, Tanja

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
25.3.2008 15:27:41   
tatly
prodam nov otroski vozicek riva air ce katero zanima

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
25.3.2008 15:28:32   
sončnica24
Hojla punce ste pridne vse dobro razpoložene in delavne. Jaz prihajam tako počasi počasi k sebi, mi je še vedno slabo ampak že malce manj.

Me je danes prvič v življenju ponoči zob bolele sem zdaj k zobozdravniku hodla pa mi je celo večnost štoral po zobu mi niti približno ni jasno kaj vse je delal, še dobro da sem inekcijo dobila ker drugače bi verjetno tako pobegnila, se full full bojim zobozdravnikov zdaj pa moram že 11. nazaj ituser posted image .

Drugače pa sem vam prav fauš za NS, jaz jo imam komaj 21.4, se mi zdi še cela večnost do tja pa full pozno se mi zdi da me je naročlauser posted image .

Drugače pa ste se nekje pogovarjale oz. omenjale da bi po logiki mogli bit moški bolj za fante, moj si namreč tudi full full punčko želi, sva se malo za imena pogovarjala pa za fantka spoloh ideje nima za punčke pa jih kar z rokava stresauser posted image .

Kupovala pa še midva tudi zdaj ne bova nič še morava prej sobo prerihtat tako da bo za nakupe še čas, je pa mama rekla da sta z atijom bla en dan v trgovini pa je že same strvari za dojenčka gledaluser posted image .

Že vidim kako razvajeno dete bo touser posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
25.3.2008 16:16:04   
Acjom1
Janja 27, čestitam za uspešno nuhalno. user posted image
Midva sva tudi že kupila en kompletek in dva pajacka za user posted image . Sva šla direkt po nuhalni po trgovinah. user posted image Saj vem, da je še zgodaj, ampak se enostavno nisem mogla upreti. Čez nekaj časa, pa bova počasi začela kupovati tudi druge stvari da ne bo potem vse naenkrat. Drugače pa mlo upam, da bo to naše dete punčka, mi kolegica že ponuja za oblečt, ker imajo glih eno leto staro deklico. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
25.3.2008 16:46:34   
jana84
lep pozdravček po dolgem času tudi od mene...No pri nas se je po snežnem metežu sonček pokazaluser posted image , hvala bogu, saj je bilo prej temno ko bi bila ura deset zvečer...
NO, čestitke vsem, ki ste občudovale svoje user posted image ...in videle da je vse lepo in prav z njimi...
Pri nas pa ni nič novega. Vsake toliko časa se naš user posted image  malce oglasi v trebuščku, toliko da se pohvali, da je tam. Malo pošpika, to pa je tud vse...Slabosti ali kaj podobnega pa tudi ni več...Zaspana pa sem še kar...Sicer sem to že od nekdaj, tako da imam zdaj samo izgovor, da lahko poležavam user posted image

Prazniki so bili super. Predvsem včeraj ko sva bila z možem sama, spala do 9h in se lepo razvajalauser posted image .

Komaj čakam, da naslednji teden (točno čez 7dni) vidim našega korenjaka, kako je že velik...Sedaj sem konec 11. tedna (10t+6d), tako da ko bom imela pregleda bo že kar velik...

Je pa lepo ob misli, da bomo drugo leto imele na ta dan praznik...Velja za tiste ki smo noseče za prvega bebija...Tiste pa, ki imate doma že male nadebudneže in nadebudnice pa vse čestitke user posted image  in vsem poklanjam eno user posted image ...Meni se zdi ta praznik še najlepši od vseh, ki jih praznujemo.

Za našega user posted image  pa nismo še nič nakupovali, imamo pa kar nekaj stvari ogledanih: voziček približno veva, katerega bova kupila, pa posteljico tudi. Edin problem se nama pojavlja pri previjalni mizi (kombinacija z banjico), ker imava malo prostora (širina/globina maksimalno 48cm)... Bomo že dobili nekaj...Oblekic pa nismo še nič gledali, saj jih pričakujem nekaj od sestre, pa tudi sorodniki verjamem da se bodo ponujali z vseh strani (še preveč bo vse te robe).

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
25.3.2008 16:56:51   
sončnica24
Tiste ki imate namene postlice pa prevajalne mizice kupovat pa posteljnino in raznorazne dodatke zelo zelo se vam splača it v avstrijo v Ikeo, full poceni stvari in full full lepe, tudi npr. za tiste ki nimate ne vem koliko denarja se da čisto preprosta postljica takšna z nastavljivo višino dobit za 35€.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   [Brisano sporočilo]
25.3.2008 18:50:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1494
25.3.2008 19:44:45   
jolie
Janja & Valla...iskrene čestitke za krasne izvide NS. Kolk sem vama fouš...jaz jo imam 14.04.  Kljub temu, da sem šele danes zvedela kdaj jo imam se mi zdi cela večnost do takrat. Se pa tolažim z dejstvom, da tudi ve dožvljate enako kot jaz....vsem so ti datumi neskončno daleč user posted image .
Mene prav zanima kakšna bo reakcija mojga, ko bo svojega otročička zagledal na ekranu...izredno je zainteresiran za spol bebice...pomoje ga bo na rit vrglo...ko bo videl kako lepo se bebica vidi...
Drugače pa funkcioniram čisto normalno...brez slabosti in posebnosti...razen tega, da se vztrajno širim user posted image ...sem ratala občasna zaspanka v popolanskem času....najbolj se mi dremlje takrat, ko sem popoldne v službi user posted image user posted image user posted image
Berem, da ste ene že zelo pridne in kupujete oblačila za srčke vaše....jaz še nimam poguma....se bojim, da se ne bom znala ustavit, ko bom prvega pajacka kupila user posted image user posted image
Angelsound bi pa tud jaz zelo rada imela...moj pravi, da je čist predrag....se kar strinjam....sam ok...služjo tam kjer se da ane?

A BB še kaj gledate? Bi kej komentirale?

Še za evidenco....2. pregled imam 09.05.

p.s. Vsem tistim, ki ste že mame in vsem nam, ki še bomo....želim prijetno crklanje s svojimi srčki...in lep večer.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
25.3.2008 19:47:04   
Acjom1
Valla .. čestitke tudi tebi user posted image  

(odgovor članu jolie)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
25.3.2008 19:59:24   
sarcy21
čestitke vsem za dobro opravljene preglede

Jaz pa napeto spremljam hokej, sploh sedaj prva tretjina je bila čist preveč živčna bomo vbidl kak bo zdj po tem odmoru k so ga naredil da spucajo led čeprav je še 2 pa še neki do konca prve tretjine ja čist sm notr padla pa morm svojmu poročat kako se držimo

Ja no tud BB kdaj gledamo vbistvu sm dobila kar uno kodo pa pogledam kadar mi zapaše.  

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
25.3.2008 20:01:25   
*talcy*
janja 27 ... najprej čestitke za uspešno NS user posted image user posted image user posted image  ... jaz imam tud v postojni NS in me zanima koliko evrčkov si dala za pregled? kaj moraš met s sabo materinsko knjižico? sicer imam pregled čez 14 dni ma komaj čakam ....

drgač punce kako ste?? jaz bolj slabo .... nočna mora ........ bila sem pri zobozdravnici k me je fullll boleu zob pa je bil za zdrit .... sam smo ugotovili da mi ne smejo dat anestazije (nizka nosečnost ) in pol mi je dala sam neke zdravila not ... katastrofa kar jokala sem tok me je strah blo .....
...upam da bo z mojim user posted image  vse ok k sem bla tko v strahu okol 3 ure da me je kar vse bolelo ..... user posted image user posted image ..... mah bo že zdaj si bom morala zdravit zob pa upam da nebo nč takega ....

...drgač slabosti ni se mi zdi da se stanje kar nekako normalizira .... upam da je vse ok ....

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
25.3.2008 20:01:26   
*ajetam*
jaz bb gledam a ga zeloo nerada komentiram. ker oni nam pokažejo kar nam želijo in ne maram ljudi šinfat ker jih sploh ne poznamo user posted image

evo jaz pa imam jutri pregled. da bom lažje na nuhalno počakala user posted image

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
25.3.2008 20:17:57   
sarcy21
Jaz pa ne gledam oddaj BB ampak gledam tist prek neta k sm dobila dostop, v oddajah res pokažejo vse drugače kot je v resnici le najslabše, sem pa spremljala bar oddaje pa tud tko v živo pa tud potem smo se veliko družili  k se je bar končal in sm spoznala tudi tko v privat živlenju jih in me je marsikdo presenetu kako je bil predstavlen v oddaji in kako je v privat živlenju

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.