jana84
|
Dobro jutro dober dan...Hvala bogu, da sem se danes naspala. Sem spala ko top. Brez problema. Enkrat sem se zbudila za na WC in to je blo to. No, mogoče še dvakrat vmes, da sem malo pila vode in to je blo vse . Očitno je bilo včerajšnje bujenje na eno uro res zaradi majhne živčnosti kako in kaj bo z na CTG-ju. In je blo vse "živciranje" odveč, saj je vse v redu. Tudi premika se lepo, pa brca in vse to tako kot se mora lepo enakomerno čez cel dan... Edino kar me moti je to, da mi teče iz nosa kot za stavo. In ko si obrišem nos mi vsakič priteče malce krvi, ampak ne kot pri prehladu, ko kar teče ampak tako v majhnih koščkih, kot bi se mi nekaj luščilo v nosu. Mogoče sem se res malce prehladila in je to zaradi tega. Ampak mi gre pošteno na živce. Ker se vsakič "ustrašim", ker mi že po naravi velikokrat teče (dobesedno) kri iz nosu. Glede kakšnih bolečin v trebuhu pa ne morem ravno govoriti. Dobro vsake toliko se naš očitno na kakšen živec ali kaj podobnega nasloni in zaboli ali pa kam čudno nabije glavo ali pa ritko in tudi malo zaboli, ampak da bi imela kakšne "nepojasnjene" bolečine pa ne. Sej se ne pritožujem ... Danes pa greva z mamo v šoping v Qlandio. Si bom šla pomerit in mogoče tudi kupit modrček za dojenje v H&M - imajo dva po taki ceni kot so od Lisce pa še celi so iz blaga, brez kakršnih koli čipk ali kaj podobnega...Edino kar me moti je da je v kompletu eden bel in eden črn...Hm...Tisti črn mi ni ravno povšeči...Kajti pomoje če ti malo več mleka teče ven, potem se hitro pozna na črnem kaj pravite? Ja, tudi mene zanima kako zgleda, da se ti trebuh "povesi" pred porodom, oziroma da se spusti dol... Sicer meni se absolutno še ni, ker danes zjutraj me je spet lepo pozdravil z brco v žličko, tako da mislim, da je še kar visoko...Tudi tak občutek imam. Hvala bogu da mi ne dela problemov s kakšno zgago ali čem podobnim. Razen zvečer ko se uležem v posteljo malo težje diham, ampak se da rešiti - si dam še en vzglavnik pa je! Zdaj pa grem malo kleklati in televizijo gledat...Potem pa mogoče na en kratek sprehodič, ker je tako lep dan zunaj, pa brez burje...zaenkrat... Upam, da bo tudi konec oktobra ali novembra tako lepo brez burje, da bomo lahko že kaj šli z našim na sprehod...
|