M_mojca
|
Hej punce!! Madonca, ste pridne, da mi komaj uspe prebrat vse, pol na konc pa že pozabim kaj sm prebrala....he he he Pravijo, da mamo nosečnice malo slabši spomin; kaj pa vem, zase bi to lahko potrdila, za vas ostale pa ne, morte kar same povedat Tud mene zanima kje bi lahko kupila tale čaj malinovih listov!? Pa kako se ga pije? Ne glede na to, da mi je rok poroda g. prestavila, sem sigurna, da bo naš fant mel na prok po datumu (10.10.) že dovolj kg, da bo lahko prišel na svet in da bova oba ok!! Kar se starih vraž tiče, kar naj bojo Tud midva mava že pripravljeno posteljico! In še dobro, da sva jo takrat šla sestavljat, saj sva dobila rabljeno (vzmetnico kupila novo) in videla da manjkajo vodila za stranico dvignit in spustit! Tko da sva mogla še tisto dat naročit, pol pa plac nardit v sobi, da sva vse tako zorganizirala! In rezultat je velka gužva v spalnici, a to sploh ni važno, saj bova slej kot prej že našla primerno rešitev (taščo mam tako "fajn" - noče dat ene sobice spodaj pri naju v spodnjem nadstropju, tako da vse bolj ali manj gužvamo v prostore) za našo družinico! Sem večni optimist!! Čestitke vsem, ki ste pridobile novo zvezdico!! Jaz bom mogla še kaj napisat, da dobim ta drugo Jaz na bris za streptokok nisem šla, saj je blo ves čas vse ok. Mi je pa čudno, da me niti enkrat še ni vagnialno pregledala!? kako je blo s tem pri vas? Ji bom pa rekla naslednjič ko bom mela pregled, ker me nekaj izcedek matra, pa čudnega vonja je... Še katera s tako težavo?? Shranjevanje popkovnične krvi se meni zdi res super stvar, tudi prebrala sem si veliko o tem, ampak žal je finančni zalogaj prevelik... suzy124, pozdravljena med oktoberkami! Kako se počutiš, kako kaj ?? Plačilo za partnerja pri porodu: to je pa različno od porodnišnice do porodnišnice! Sem si pogledala v reviji Baby book, ki smo jo dobili na materinski šoli. Objavljen je seznam vseh porodnišnic, zravn pa piše kolk je plačilo (če sploh je), kakšen porod je možen, telefonske številke, kako je z materinsko šolo (obvezna ali ne),....itd. Res fajn seznamček za pogledat! Je pa tud na spletni strani objavljeno - tule je LINK za tiste ki vas zanima! Sicer pa je danes naš precej miren. Upam da je vse OK!? Sva ga z mojim dragim popoldan ful rukala pa tresla, da je začel mal migat pa se premikat! Sm se kr mal ustrašla! Jutr bom pa vidla kako bo in če bo spet isto....bo vrjetno treba mal zdravnike poklicat. Kaj pravite na to?? No, zdej grem pa v posteljo in se spet matrat zaspat... Mogoče bo dans lažje, ker mam celo posteljo samo zase - je moj v nočni Lepe sanje vsem skupaj in mirno noč!