ZalaTM
|
Ojla, za tiste ki pijete čaj iz malinovih listov, a to ste kupile, ali kar lahko malino domačo natrgam,...ker no ja jaz sem si danes doma natrgala liste in dala v sušilec in zdaj bom to skuhala, ... a je to tko ok? Kolk tega čaja pa naj bi se spilo če katera mogoče ve,... pol pa še nekaj me zanima, kako G ve kdaj je zrela posteljica, a to na UZ vidi, ker mene kar malo skrbi , ko moj G tolk špara s temi UZ in res naredi samo tiste obvezne,...tko da si kdaj kar kaj zmislim, da me malo bolj pogleda :),...pšššt drugače pa ja pri meni se je tudi že začelo da so se začeli javljati firbci in telefoni če sem še doma,...bla, bla,...s espomnim prvič kako je to bilo, še tisti ki se enkrat na 100 let spomnejo name so klicali zadnje dneve, če je že kaj, tko da sem jih imela res že vrh glave :),....ampak kaj čemo,... nič lepo se imejte,...jaz grem na pozno kosilce,...bom malo testenin se najedla,..zdaj ko imam še čas da se zgovarjam da lahko jem hehe,.....papa pobožajte buščke,...kmalu jih več ne bo ,....