|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
1.9.2008 7:23:24   
sarcy21
Za Lj bi se bilo treba pozanimati ker je bilo rečeno da naj bi dobili črpalke za Ultivo nekje avgusta

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
1.9.2008 7:28:43   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

A se je še katera odločila za odvzem brisa za streptokok? Meni ga bo vzela na naslednjem pregledu (Janja - 10.9), ko bom noseča 37 t. Je pa pri nas očitno kar drag - okoli 25 €.

Saj ne vem, a ste že kaj govorile o tem... bo katera rodila v Kranju? Jaz malo razmišljam o ultivi, pa bi zato šla tja, v Lj je namreč nimajo. Pa še malo bi se izognila gužvi, ki je zdaj baje v Lj porodnišnici...

Ja jaz ga bom vzela, meni ga bo sicer naredila zastonj ampak tudi na naslednjem pregledu, ko bom že v 36-tem tednu. Pa baje se 14 dni čaka na razultate. Ja upam no, da ne bom prej rodila user posted image Ker moj mož ma ene prebliske, da v roku 14-dni rodim.
Rodila bom pa v Kranju in sem razmišljala o ultivi. Bom videla kakšna bo situacija takrat, če bo šlo vse hitro je ne bom, če pa počasi se bom pa že na vratih drla, ultivo hočem user posted image

Danes pa držte pesti zame, grem pisat enega izmed dveh zadnjih izpitov.

Neposredna povezava do sporočila: 4252
1.9.2008 7:39:12   
sarcy21
ooo držim pesti kdaj pa imaš izpit?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
1.9.2008 7:45:46   
jolly123
Ob 5-ih popoldne. Moram še do Kopra pridet, ampak me bo moj peljal. Mine pusti vozit tako daleč sami. user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
1.9.2008 7:59:58   
sarcy21
Pametno da se ne voziš sama, bomo držali pesti ob 5ih 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
1.9.2008 8:11:32   
afnica mala
Dobro jutro

sem videla, da ste se fajn načvekale čez vikend.

Janja27- tudi jaz se priporočam za tvojo tel. št. na ZS.
 valla -jaz se bom tudi odločila za bris  za streptokok- ne vem pa koliko stane

Glede UZ- zadnjega sem si plačala, naslednji bo brezplačen, ker mora preverit, če se je baby obrnil v pravo lego. Zadnje par dni me čisto spodaj ne brca- tako, da mogoče.
Še vedno ne razmišljam o porodu, tako, da se še nisem nič odločila. Vse bo odvisno od lege in teže otroka, pa še nekaj glede mojih ledvic. Ta teden grem k zdravnici, da se pomeniva. Ali CR v LJ, ali pa Ultiva V Postojni. Ali pa če nas preseneti kakšna poplava vode- potem pa itak LJ.user posted image

Jaz imam doma full cunjic. Zaenkrat sem sama kupila le eno kapico, ostalo sem vse dobila, sestra pa mi je kupila koplet iz porodnišnice. Imam kup cunjic vse tam do 2 let. Sva se z user posted image  zmenila, da bova družino prosila, naj ne kupujejo cunjic. Zdaj še vse soltiram, naslednji teden začnemo s pranjem. Samo user posted image  naj počaka še kakšne 4 tedne.
Danes grem v DM še po zadnje stvari od otroške kozmetike, krpic, vatk. Ta teden je 15% znižanje na otroške stvari.
Torba za porodnišnico je že skoraj popolna, še modrček za dojenje si moram nabavit in kakšno žitno tablico.
Drugače- vikend deloven, včeraj sem imela goste na kosilu, pa me letanje utrudi oz. me začne boleti nekaj v zadnjici, pa spodaj pa ....user posted image
Delam še 7 dni user posted image . Komaj čakam. Zdaj bi pa bila res že doma in rihtala stvari in šla na kak čvek.
So me presentilili na CSD- v sredo sem nesla papirje, v soboto sem dobila odločbi.
Pozdravčki

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
1.9.2008 9:42:34   
janja 27
jolly srečno na izpituuser posted image user posted image user posted image
jaz sem našo manco zjutraj odpeljaal v vrtec mi je po poti rekla da bo danes čisto tihouser posted image user posted image ponavadi klepeta non stop..pa še ok je blo zjutraj k so bili sam štrije v igralnici..tko da je s kengurujčkom odpeketala noter ter mi dala ljubčka in danes je šlo brez joka, jo pa grem iskat ob 12 h za prvi dan po dveh mesecih naj bo dovolj 4 ure....bomo vcidli kako je bilo  njenim govoromuser posted image user posted image ( je pa mene bolj stiskalo v trebuščku kot njo.....ja mame smo mame..user posted image user posted image user posted image )
se še pišemo popoldan

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
1.9.2008 10:34:02   
watershine
jolly veliko sreče!!!!! a drugače maš izpolnjen pogoj za vpis v višji letnik? (maš narejenih že dost izpitov)?

jst bom s5 bol kratka ker se moram učit, pa še prej sem imela že use napisano in nam je sekundo preden sem kliknila potrdi zmankalo elektrike.... smola!

vidm da je večina dale že skoz šolo za starše, mene to čaka v mesecu septembru... upam da ne bo preveč dolgčas :) a ve ste svoje user posted image uzele sabo?

no me2 z mojim user posted image vas use lepo pozdravljava! uživajte v teh prelepih dneh pred jesenjo (aja ko že omenjam jesen-naša češnja je že čisto izgubila listje, kar ni tako čudno bolj čudno je to da so pognali novi zeleni listi!!!!user posted image čudno)

uglavnem lep dan vam želim

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
1.9.2008 10:46:45   
afnica mala
watershine- jaz sem mojega user posted image  vzela s seboj. Samo na dojenje ni šel, ker je bil v gužvi. Drugače mu je bilo pa ful zanimivo.  Saj meni je bilo tudi fajn, ampak večino sem pozabila, upam, da se je user posted image  kaj več zapomnil user posted image

Punce, ki imate stanovanjski kredit in vam ga bodo sedaj trgali na CSD- a vam je v odločbi pisalo, da bodo trgali, ali ne? Ker na moji odločbi to ni omenjeno.
A ste vse prestavile odtegljaje na trajnik?

jolly- srečno user posted image user posted image

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
1.9.2008 10:56:46   
sončnica24
Hojla še z moje strani. Jaz pa imam sedaj tudi že posteljico in previjalno doma pa en kup oblekic. Tako da se danes lotim sortiranja po številkah ker drugače se tako ne bom kaj dosti znašlauser posted image .

Mene pa zanima glede pranja in sušenja. Midva še nimava sušilca samo si ga bova verjetno nabavla tako da tiste ki ga imate še potem vse oblekice zlikate ali ne?

Lep dan vam želim, čeprav je res bolj jesenski.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
1.9.2008 11:31:43   
jana84
evo, tudi mene!
Je bil tako pester vikend, da ni bilo časa se oglasit...
Sem pa od včeraj taka čudna. Se zelo čudno počutim: brez vsake energije, sam ležala in spala bi, pa trebuh me nekam čudno "boli", malo kot bi me želodec bolel, malo težko diham, predsvem ko ležim (do sedaj nisem imela nobenih problemov)...Res taka sem kot bi me kdo po glavi udaril...Upam, da bo kmalu bolje, ker se imam pospešeno za učit in taka brez volje in energije nisem za nobeno rabo!

No, v soboto (ko sem še imela veliiiko volje) sem vse cunjice za našega user posted image  oprala in posušila. Se mi je mož prav smejal ko sem hodila k njemu in mu kazala kako micene bodije bo imel naš dojenček...Se mi zdi tako nepredstavljivo...potem sem mojega še prepričala, da je posesal po stanovanju, jaz pa sem malo prah pobrisala...tako da za nekaj časa je dobro...

Kljub temu, da se jaz zelo čudno počutim, se naš user posted image  očitno odlično...Še vedno se tako premetava po trebuhu da je joj...Trebuh mi odnaša z ene strani na drugo. V kakšnem momentu se tako pretegne, da ima pomoje rit na eni strani ven, na drugi pa noge popolnoma stegnjene in imam trebuh take res čuuudne oblike...
Sem ga v soboto prav snemala s fotoaparatom. Sem rekla, da bom pokazala našemu otročku ko bo malce zrastel, kako je mami trebuh nabijal...

glede mer, ki ste jih pisale nekaj strani nazaj: v 31t+3d je bila naš takšen:
BPD 82mm
AC 239mm
FL 63mm

in sem potem pogledala na tisti strani kako in kaj in je bolj pri velikih in ne pri majcenih...Predvsem stegnenico ima dolgo, kar mi je tudi G povedala...No in če geldam po tistih meritvah, ima glavico malo manjšo...Se ne sekiram, bomo lažje rodili user posted image  

zdaj v35+2 pa naj bi bil težak že več kot 2,5 kg...Uf!

zdej pa se moram it učit. Fajn se mejte...Se še kaj slišimo!
papa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
1.9.2008 12:04:32   
Barbara33
Najprej jolly - dobro opravi user posted image

Mene čaka v sredo in je pogoj za 2. letnik - joj, pa se tolk težko skoncentriram - saj se vidi, ane, če pa tudi zdaj tule gor "visim"user posted image

Smo pa iz pregleda pri Strahovi - naša pikica je bolj majhna, saj danes, ko sva v 32 6/7 tehta 1740 g in naj bi bila tako ob porodu težka 3020 g. No ja, bomo videli - samo, da je drugo vse o.k., pa četudi je na začetku bolj majhna pikica, bova pa vsaj lažje pri porodu opravili.

Plodovnice imam dovolj, posteljica pa je že kar zrela, zato bom po vsej verjetnosti kakšen teden prej rodila - no, na splošno je rekla, da je zadovoljna, to pa je tudi najpomembnejše.

Vse, ki vas trebuščki/krči matrajo samo spominjam na Magnesol - mene je tudi včeraj celo dopoldne nekaj dajalo, pa sem ga šla iskat v lekarno, ker mi ga je zmanjkalo in je takoj prijel..., potem sem kmalu spila še enega in je čisto minilo.

Takole, zdaj se grem pa res učit, saj sem danes zato doma - nato še štiri dni službice, potem pa je to to - dopust in porodniška.

Lep teden vam želim.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
1.9.2008 12:52:41   
Tejčika29
Jaz sem  pa danes ponoči malo zapaničarila, ker me je po prihodu z WC-ja začelo kar precej spodaj boleti. Potem je sicer nehalo, ampak sem mojemu rekla, da ta teden čisto vse pripravim za user posted image  in odhod v porodnišnico, ker sem ponoči študirala, ja kaj pa če bo treba it, jaz pa še nimam vse na kupu???

Barbara33 - jaz sem imela v popolnoma istem času kot ti težo dojenčka 1940g, tudi jaz imam dovolj plodovne vode, posteljica pa je do konca razvita, zato G od mene zahteva veliko počitka. A to bi naj pomenilo, da bomo prej rodile? Ko bi vsaj še zdržala kakšnih 14 dni, da prebrodimo ta 8 mesec!

Ko se menite glede UZ - meni je naredila že 4 UZ (vpisani v m.k.) in bo še verjetno kakšnega, vedno pa me tudi pregleda (mat. vrat, nožnico otipa, pa trebuh in posluša srček).

Afnica mala - jaz imam kredit na trajnik, vendar moraš dat vlogo, da ti kreditni odbor potrdi trajnik, če ti ga ne, ga ne boš mogla imeti. Hočem reči, da to ni kar želja ampak tudi odločitev banke.

Glede likanja je nam na mat. šoli rekla, da naj si prvič zlikamo, pol pa ni nujno, ker je važno da smo s svojimi bebeki in da smo čimbolj spočite, da bo mleka dovolj in naj se ne obremenjujemo s preveliko dela - pospravljanje, likanje.... Stres, utrujenost... vpliva na proizvodnjo mleka.

Pridne vse tiste, ki se učite za izpite, jaz gledam mojega ki dela diplomo (res zaguleno) in me je groza, da bi morala zdaj to delati (sem hvala bogu že pred časom končala vse študije ki sem si jih naprtila, ha, ha). Res pohvalno punce, vem da ni easy! Pa srečno na izpitih!

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
   [Brisano sporočilo]
1.9.2008 13:24:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
1.9.2008 14:30:55   
janja 27
afnica mala jaz imam stanovanjski kredit preko banke koper, drug teden se grem zment da mi bodo z oktobrom trgali na trajnik tri leta nazaj nisem imela nobenih problemov oz. najprej sploh nisem vedela da ti ga pri porodniški ne tržejo in tud zavrovanja od zavarovalnice ne, sem dobila domov potem položnice  , tko da k sem obvesitilo iz banke dobila in klicala na csd so mi rekli da naj se grem na banko dogovorit pa ni blo nobenih problemov zdej mogoče tud zato ker imam pri isti banki kredit, ker sem letos vprašala na csd če bi se lahko pri porodniški trgalo p aje neki bluzla da je nek dolg postopek bla bal tko da sem si rekla da grem rajš kr na trajnik..je pa po moje tud odvisno od centra do centra

Neposredna povezava do sporočila: 4265
1.9.2008 15:54:22   
corti
Pozdravljene!

Afnica mala---tudi jaz imam kredit na trajnik, ker so mi tako svetovali na CSDju!

Tudi jaz bom rodila v Kranju...se pa še odločam ali z Ulitvo ali Epiduralno! Zadnjič na materinski so nam rekli, da za Ulitvo ni treba pridt nič na posvet....imamo pa tko ali tko v sredo v porodnišnjici, pa bom takrat še malo bolj povprašala kako in kaj!
Drugače sem že premišljevala , da bi šla na Jesenice, ampak sva se potem z mojim odločila, da ne....če mi ma namen kaj it narobe, mi bo šlo v kateri koli porodnišnjici!

Jolly upam, da ti gre na izpitu, za jutri pa se slišiva, če nama rata da se dobivauser posted image !

Grem zdaj do konca skuhat , da hitro pojeva  in potem na materinsko v Kranj!

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
1.9.2008 19:04:36   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.10.09.08 user posted image LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 05.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.? user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 04.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 08.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.09.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. 05.09.08  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   28

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image

11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
1.9.2008 19:06:45   
janja 27
jutri imajo pregled:

user posted image    jolly123   UZ
user posted image    corti
user posted image    Lena35

lena35 se nam tud že lep čas ni oglasila, mogoče jutri kaj napiše kako je bilo na pregeduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
1.9.2008 20:21:57   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Jolly upam, da ti gre na izpitu, za jutri pa se slišiva, če nama rata da se dobivauser posted image !

Grem zdaj do konca skuhat , da hitro pojeva  in potem na materinsko v Kranj!

Upam, da si zapisuješ na materinski še namesto mene ;) user posted image Jutri pa kar pokliči, jaz imam šele ob pol dvanajstih, zjutraj sicer letim še na občino nekaj zrihtat, ampak ne bom cel dopoldne tam :)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
1.9.2008 20:24:53   
jolly123
Pišuka no...napisala cel roman. Objavilo je pa pol tega user posted image

V glavnem na hitro...hvala ker ste držale pesti, upam da bo šlo skozi. Pri temu izpitu ne moreš vedeti, ker daje minus pike, me res lahko še vse preseneti.

watershine jaz sem itak zadnji letnik, tko da ne rabim več nobenih pogojev. Zdaj sem vpisala absolventa in upam, da čimprej diplomiram.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
1.9.2008 21:19:30   
*talcy*
ojla punce .. kako ste ...
mene zanima kaj ste si dale v torbo za v porodnišnico ????? ... lih kar pripravljam stvari ma jaz tistih kremic za bradavice, vazelin  nimam ....  no razen bepanten bi mogoče šla kupit ... moja sestrična je rodila 4 mesece nazaj pa ni komplicirala s tem je vzela pač najnujneše in ravno tako prišla skozi brez problemov ...

lep pozdrav

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
2.9.2008 7:17:04   
mbd0411
Talcy,tudi jaz pripravljam torbi,pa kar neki prelagam,dodajam in stran vzamem....user posted image
Zdaj mi še torba ne odgovarja,bom kar nahrbtnik vzelauser posted image No,ne vem....

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
2.9.2008 7:21:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mbd0411)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
2.9.2008 8:08:57   
afnica mala
Mene je danes skoraj kap, ko sem se zjutraj stehtala. Zredila sem se že +13.  Problem je, da nimam nobenih težav z želodcem. Pojem lahko ogromen obrok, pa še nisem sita. Tisto o malih obrokih, da te ne tišči- pri meni tega ni.

Kredit- sem šla včeraj še enkrat brat odločbo- nikjer ni omenjen. Jutri so uradne ure, pa bom poklicala, če ne pa na trajnik.

A ste ve tudi dobile odločbo samo za prvi del porodniške? Kdaj pa potem za drugi del?
No, včeraj sem soltirala cunjice. Številka 63- več kot dovolj. 68 imam pa malo premalo- ampak do takrat je še čas. Razen, če ne bo tako pridno rasel še naprej- potem bomo pa hitro na 68.user posted image
Sestrična je že 11 dni čez rok, pa so jo spet poslali domov. A ni to grozno. Jaz res upam za kakšna 2 tedna prej.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 4274
2.9.2008 8:37:26   
mbd0411
Glede bradavic se jaz spomnim,da so dali v bolnišnici kremo.Ne vem,če je tako tudi zdaj.Se mi pa malo zdi,da preveč kompliciramo in se obremenjujemo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?