Tejčika29
|
Jaz sem pa danes ponoči malo zapaničarila, ker me je po prihodu z WC-ja začelo kar precej spodaj boleti. Potem je sicer nehalo, ampak sem mojemu rekla, da ta teden čisto vse pripravim za in odhod v porodnišnico, ker sem ponoči študirala, ja kaj pa če bo treba it, jaz pa še nimam vse na kupu??? Barbara33 - jaz sem imela v popolnoma istem času kot ti težo dojenčka 1940g, tudi jaz imam dovolj plodovne vode, posteljica pa je do konca razvita, zato G od mene zahteva veliko počitka. A to bi naj pomenilo, da bomo prej rodile? Ko bi vsaj še zdržala kakšnih 14 dni, da prebrodimo ta 8 mesec! Ko se menite glede UZ - meni je naredila že 4 UZ (vpisani v m.k.) in bo še verjetno kakšnega, vedno pa me tudi pregleda (mat. vrat, nožnico otipa, pa trebuh in posluša srček). Afnica mala - jaz imam kredit na trajnik, vendar moraš dat vlogo, da ti kreditni odbor potrdi trajnik, če ti ga ne, ga ne boš mogla imeti. Hočem reči, da to ni kar želja ampak tudi odločitev banke. Glede likanja je nam na mat. šoli rekla, da naj si prvič zlikamo, pol pa ni nujno, ker je važno da smo s svojimi bebeki in da smo čimbolj spočite, da bo mleka dovolj in naj se ne obremenjujemo s preveliko dela - pospravljanje, likanje.... Stres, utrujenost... vpliva na proizvodnjo mleka. Pridne vse tiste, ki se učite za izpite, jaz gledam mojega ki dela diplomo (res zaguleno) in me je groza, da bi morala zdaj to delati (sem hvala bogu že pred časom končala vse študije ki sem si jih naprtila, ha, ha). Res pohvalno punce, vem da ni easy! Pa srečno na izpitih!
|