Barbara33
|
Najprej vse čestitke Snežki in Viti - očitno sta obe močni punci. Glede mer pa se po mojem res ni za obremenjevati - če bi bilo kaj čisto izven merila, bi G gotovo želela opraviti še kakšno preiskavo, tako pa so verjetno vsi znotraj spodnje in zgornje meje - meni je zadnjič rekla, da ima malo velikega bušija, da pa je to verjetno posledica moje nosečniške sladkorne - res mi ni bilo najbolj všeč to, saj bi raje videla, da bi rekla da je po PS-u. Pa sem si rekla tako, kot sem zgoraj napisala - da se ne bom obremenjevala s tem, saj ni "dvignila" nobene panike. Drugače pa, kot sem napisala imam NS, tako si zdaj trikrat na dan merim sladkor, imam dieto, potem bodo pa videli kako z mano. In kljub temu, da popijem najmanj 4 l vode na dan (to, koliko jo spijem je celo interna šala z mojimi domačimi in prijatelji), a kljub temu sem "fasala" bakterijo in sem na antibiotikih. Ampak sem tudi to v glavi razčistila, da mi jih nebi predpisali, če bi kakorkoli škodovali... Drugače pa sploh ne vem, da sem noseča - nobenih težav, ne podnevi, ne ponoči - upam, da bo tako ostalo in da moja punčica ravno tako luštno uživa najino kot jaz - no, mi bo povedala, ko bo lahko Janja 27: moram pa reči, da te prav občudujem, k si tolk aktivna doma, pa še tukajle gor si nam kot ena mama (hvala za slikce majčk in planičk, za zelo lepo dopolnjen seznam z "rodili so se" in za ponudbo za GSM, za katerega se priporočam na ZS). Timnala: dokler se ti dobro počutiš, je zagotovo vse o.k. - saj nam telo samo pove, kdaj pretiravamo. Bi pa samo morda napisala to, česar se bom jaz pač držala - ni se dobro preveč stegovati in držati v drži, ko imaš roke gor (npr. odsvetujejo pomivanje oken, ...). Sodelavka, ki je rodila (sicer res pred 25 leti) me je opozorila na to, saj je bilo pri njej tako, da je želela imeti vse pospravljeno, predno gre v Rim - tako je pomila tudi vsa okna, ... Posledica tega dela pa naj bi bila ta, da je imela hčerkica ovito popkovnico okrog vratu in bi lahko sledila katastrofa ... Res nočem pisati tule gor grozljivk, saj drugače nerada kompliciram in dramatiziram, a ta njena zgodba mi je ostala v spominu - sem pa glih zadnjič nekje na netu tudi zasledila, da stegovanje odsvetujejo - tako se takšnemu delo morda vseeno raje odpovej (beljenje, ...). Držite se, pa čimmanj skrbi vam želim. Aja, sam še to: komaj čakam ponedeljek, ker greva z na UZ pregled k Strahovi (kontrola rasti), na katero sva naročena že od morfologije
|