|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
29.8.2008 22:30:09   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Jolly kak je pa razdalja simfiza pri tebi?

Nimam pojma, ker ni nikjer napisano, niti mi ni nikoli povedala user posted image Po vseh teh meritvah, vidim da je naš res majhne "sorte" user posted image Uf upam, da bo v torek na UZ vse OK.

Verjetn ti je označla v knjižico na strani 15 je en graf to me zanima moj je večji kot bi moral biti zato tudi misli da je datum napačen pri meni

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.8.2008 22:38:08   
corti
To pa je še ena stran, ki ti tudi pove kakšne mere naj bi bile in koliko je lahko odstopanja v + in -!

http://babymed.com/Tools/Ultrasound/third_trimester/

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.8.2008 22:43:22   
sarcy21
Hvala 

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.8.2008 8:03:10   
mbd0411
Dobro jutro vsem!

Glede velikosti naših malčkov je tako različno.Če je vse ok,potem naši G niti ne omenijo,če pa kaj ni po njihovih merilih,potem pa povejo svoje.Meni so tudi rekli,da v 28 tednu,da imam prevelikega in mi merili sladkor...Vse je ok,dokler niso prevelika odstopanja.
Ko sem bila julija v bolnici zaradi pritiska,so bile punce prav oblegane s temi podatki in pri eni je imel premajhen trebušček,pri drugi je bil pretežak,prevelik ali so imele premalo plodovnice...Na koncu je pa vse ok.ko se otrok rodi,tako dobi ali še izgubi kako deko.Ne obremenjujte se preveč in uživajte nosečnost.Kmalu bo mimo in bomo držale v naročju svoje srčke.
Res predajte se užitkom nosečnosti in se umirite,ker potem bodo pa spet druge skrbi,težave in sploh...
Lep vikend vsemuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.8.2008 9:18:28   
janja 27
dobro jutro

se poplnoma strinjam z mbd user posted image user posted image user posted image user posted image ne se preveč obremenjevat saj tudi ljudje smo različni ne ...tako kot otročički, je pa res da je prva nosečnost vedno bolj panična kot druga...boste videle boste na vse besede pozabile k boste svojega user posted image držale v naročjuuser posted image user posted image user posted image jaz komaj čakam čeprav vem da pride potem še več dela itd.....ma ko se ti nasmehen in zadovoljen-a spi pozabiš vse....pa itak gre tko hitro vse skupa jmimo boste videle dvekrat se boste obrnile in bo treba nazaj v službo seveda tiste k delate....
midve s tamalo sve danes same moj je šel v gozd napravljat drva za starše z bratom, no naša Manca še vedno nina nana, zdej spi že 13 ur skupajuser posted image ....no sej k sem jaz ustala bo kmalu prikorakala iz sobice user posted image user posted image potem zajtrk, pa mal igranja, mislim da jo zunaj že čaka bratranec ma kaj k je taka zaspankauser posted image user posted image jaz pa se lotim likanja.....

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.8.2008 9:22:48   
mbd0411
Janja 27,jaz v prvi nosečnosti nisem bila niti 10% panična kot sem zdaj.Čisto sem se prepustila in res uživala.Zato pa zdaj v drugo toliko manj.
Preveč sem obremenjena z vsako malenkostjo.
Prva nosečnost je bila boljša,pod to se podpišem in vztrajam.
Smo pač  različni.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.8.2008 11:01:21   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda17

ojla
vianne-ja sem bila na predavanju noro ja jaz se notr nisem prisla sem kar na hodniku sedela
sedaj v drugic jih je bilo ful vec zadnic je bilo dovolj prostora
kje si pa ti kaksno knjigo videla za vpisovanje na prvem predavanju ni nic rekev sedaj je bilo pa itak cist mimo ker sem bila zuni
ali mi poves kje je tista sola za gozdarstvo da se ne bom se s tem lovila dol po postojni
mejte se lepo

Joj upam, da ti bom znala napisati ... hmm .... v križišču (kjer zaviješ za zdravstveni dom in porodnišnico) greš kar na ravnost do naslednjega križišča (proti zavarovalnici triglav ki jo boš videla s ceste na desni strani), kjer se boš postavila na levi pas in zavila levo mimo gradbišča. Nato boš spet zavila levo na enosmerno ulico (Tržaška ulica). Srednja gozdarska šola se nahaja na tej enosmerni ulici že bolj proti koncu in sicer na desni strani. Na levi strani (nasproti gozdarske) se nahajajo  Bar Lev (taka majhna oštarica na vogalu), naprej je neka tehnična trgovina. Šola se nahaja kot v nekakšnem majhnem parku...
Upam, da sem ti kaj pomagala. Na spodnjem linku sem ti tudi pripopala zemljevid.

lokacija srednja gozdarska šola (Tržaška 36)

< Sporočilo je popravil vianne -- 30.8.2008 11:02:47 >

(odgovor članu zvezda17)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.8.2008 11:09:45   
vianne
Že ko se pogovarjate od mer naj napišem še moje in sicer začetek 32 tedna:

BPD 8,53 cm
HC 31,15 cm
AC 29,54 cm
FL 5,77 cm
Teža 2050g

Kako ste drugače? Mene močno tišči dol, bolijo sramne kosti, ... morda je pa luna kriva...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.8.2008 11:09:52   
timnala
Heja punce!

Vidim, da primerjate meritve vasih user posted image ..jaz pa nima kaj primerjat, se manj napisat, ker nimam pojma o merah mojga user posted image , ker mi ga se ni nikoli merila user posted image  Nimam pojma, ce je dovolj velik, tezek, kaksne ma obsege glavice in trebuscka..skratka nic..pa bi blo lustno vedet..mam pa pregled sele v petek, ko bom ze v 36. tednu.. V glavnem, se grem, da je vse ok!!! user posted image

Sem pa danes crknjena kot ze dolgo ne..okna so nama ustimali, pol sem pa brusila kit in belila..vceri cel dan (4 stene okoli oken je blo treba pobrusit pa oblepit pa prebelit)..3x sem tolk zasvicala, da sem bla mokra kot konj..pa sem se malo dol ulegla pa spocila in naprej..danes me pa noge in roke bolijo..
Mal se pol zavem, da v bistvu mogoce pretiravam (mi tud drugi govorijo), sam k me moti, da neki ni ustimano, moj pa je na sihtu in pol pac nardim to - sej dragi je pa pol posesal pa pospravil okol..pridn!
Sej zarad tega ne more biti z user posted image  nc narobe, a ne?

Sicer pa berem tudi nekatere izmed vas, k nonstop neki delate pa nekatere ste se vedno na sihtu, pa tud ce pomislim na kaksne africanke, pa vcasih nase stare mame, k so skoz delale pa rodile zrave otroke, mi je kr lazje..sam vseen se malce krivo pocutim, ker je videt user posted image  tud mal utrujen bil, ker je tak poredko kaj pomigal..bomo se dans orng spocili pa bo!

V ponedeljek pa se moj odpotuje na Svedsko za 2 tedna..bom morala res pridna bit in pri miru, da nas kej ne prehiti, ker bi blo res lepo in lustno, da je ati zraven user posted image

Pozdravcek in lep vikend vam zelim,
D.

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.8.2008 13:59:25   
sarcy21
Timnala sej imaš v materinski napisano verjetno 

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.8.2008 14:18:17   
rendi
user posted image še naše mere za 34 teden (33 1/7):

BPD 8,90 cm
HC 32,01 cm
AC 29,48 cm
FL 7,20 cm
EFW 2573 g

je kar pridna in prehiteva za dober teden..,,na UZ se je lepo vidlo kakšna polna lička ima.....

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.8.2008 17:31:51   
jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jolly kak je pa razdalja simfiza pri tebi?

Nimam pojma, ker ni nikjer napisano, niti mi ni nikoli povedala user posted image Po vseh teh meritvah, vidim da je naš res majhne "sorte" user posted image Uf upam, da bo v torek na UZ vse OK.

Verjetn ti je označla v knjižico na strani 15 je en graf to me zanima moj je večji kot bi moral biti zato tudi misli da je datum napačen pri meni

Ne nimam nikjer napisano, sem šla vse preverit, tega sploh nikjer ni. Tko da ne vem če je sploh merila user posted image

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.8.2008 19:09:25   
timnala
..nope..nikjer, ker mi ga je merila samo na morfologiji pa nikol vec potem..pogleda na hitro z UZ in to je to.
Zadnjic sem jo celo vprasala, ce mi lahk pove kaksna je teza pa je rekla, da mi bo naslednjic (bom v 36. tednu), ker zdaj se se kao ne bi videl zastoj v rasti..v glavnem kr neki..
Dans sem se menila tud z eno user posted image  pa je rekla, da njej G tud vedno vse premeri in napise.. ti sment ti!

papa

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.8.2008 19:25:40   
Barbara33
Najprej vse čestitke Snežki in Viti user posted image user posted image user posted image - očitno sta obe močni punci.

Glede mer pa se po mojem res ni za obremenjevati - če bi bilo kaj čisto izven merila, bi G gotovo želela opraviti še kakšno preiskavo, tako pa so verjetno vsi znotraj spodnje in zgornje meje - meni je zadnjič rekla, da ima malo velikega bušija, da pa je to verjetno posledica moje nosečniške sladkorne - res mi ni bilo najbolj všeč to, saj bi raje videla, da bi rekla da je po PS-u. Pa sem si rekla tako, kot sem zgoraj napisala - da se ne bom obremenjevala s tem, saj ni "dvignila" nobene panike.

Drugače pa, kot sem napisala imam NS, tako si zdaj trikrat na dan merim sladkor, imam dieto, potem bodo pa videli kako z mano. In kljub temu, da popijem najmanj 4 l vode na dan (to, koliko jo spijem je celo interna šala z mojimi domačimi in prijatelji), a kljub temu sem "fasala" bakterijo in sem na antibiotikih. Ampak sem tudi to v glavi razčistila, da mi jih nebi predpisali, če bi kakorkoli škodovali...

Drugače pa sploh ne vem, da sem noseča - nobenih težav, ne podnevi, ne ponoči - upam, da bo tako ostalo in da moja punčica ravno tako luštno uživa najino user posted image kot jaz - no, mi bo povedala, ko bo lahkouser posted image

Janja 27: moram pa reči, da te prav občudujem, k si tolk aktivna doma, pa še tukajle gor si nam kot ena mama (hvala za slikce majčk in planičk, za zelo lepo dopolnjen seznam z "rodili so se" in za ponudbo za GSM, za katerega se priporočam na ZS).

Timnala: dokler se ti dobro počutiš, je zagotovo vse o.k. - saj nam telo samo pove, kdaj pretiravamo. Bi pa samo morda napisala to, česar se bom jaz pač držala - ni se dobro preveč stegovati in držati v drži, ko imaš roke gor (npr. odsvetujejo pomivanje oken, ...). Sodelavka, ki je rodila (sicer res pred 25 leti) me je opozorila na to, saj je bilo pri njej tako, da je želela imeti vse pospravljeno, predno gre v Rim - tako je pomila tudi vsa okna, ... Posledica tega dela pa naj bi bila ta, da je imela hčerkica ovito popkovnico okrog vratu in bi lahko sledila katastrofa ...

Res nočem pisati tule gor grozljivk, saj drugače nerada kompliciram in dramatiziram, a ta njena zgodba mi je ostala v spominu - sem pa glih zadnjič nekje na netu tudi zasledila, da stegovanje odsvetujejo - tako se takšnemu delo morda vseeno raje odpovej (beljenje, ...).

Držite se, pa čimmanj skrbi vam želim.

Aja, sam še to: komaj čakam ponedeljek, ker greva z user posted image na UZ pregled k Strahovi (kontrola rasti), na katero sva naročena že od morfologije

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.8.2008 20:31:20   
Tejčika29
Hojla user posted image !

Kako ste? Javljam se po dveh tednih, prvi teden dopust na Lošinju, ki je bil super, umirjen, veliko sem plavala (sicer bolj katke ture ker ne smem pretiravat) in uživala v senčki. Bi rekla najina zadnji dopust pred prihodom user posted image !

Ta teden sem imela tri dni materinsko šolo in je bilo tudi super, sem se veliko naučila... Tudi to je za mano, hvala bogu.

V torek sem imela pregled in je vse ok, le kri je nekoliko slabša, vendar mi je G priporočila samo več sveže zelenjave in sadja, urin je ok, maternični vrat lepo zaprt, težki smo 1940 g., plodovne vode je dovolj, moram pa sedaj res več počivat na čemer že pridno delam in nimam težav user posted image !

Urejam tudi papirje za CSD, ker sem končno dobila vse potrebno pri G.

Delam še 4 dni, potem pa dopust pred porodniško. Juhuhu! Mi bo že kar pasalo biti doma.

Sicer se  dobro počutim, user posted image  brca z nogicami pod rebre in na stran in se na veliko prekopica, včasih me zbode v desnem jajčniku - predvsem ponoči, sicer pa drugih težav nimam.

Upam da ste ve ok, vas grem zdaj brat (vidim da bo veliko dela, ste ble pridne user posted image ).

Janja za seznamček - naslednji pregled imam 23.9.

(odgovor članu Barbara33)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.8.2008 22:14:15   
Tejčika29
Sem malo za nazaj prebrala in čestitam mamici Snežki za hčerkico Vito user posted image ! Želim ti, da bi bilo vse ok in da bo hitro napredovala.

MBD0411, Mandek in Freha - tudi jaz bom rodila v Celju PDP 17.10. Smo kar blizu razen Freha je konec meseca. Tudi jaz sem bila na ogledu porodnišnice, vendar so bile vse porodne sobe polne in nisem videla prav sob, razen začetka, vidiš pa lahko po slikah da so 2 res super zrihtali. Je kar gužva v celjski porodnišnici, če samo pogledam seznam novih mamic v Novem tedniku... Lahko pa bi se kdaj dobile v Celju na kavici da malo poklepetamo. Jaz sicer še delam par dni potem pa bom doma. Javite kako ste kaj in se mogoče zmenimo (če ste seveda za stvar). user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
31.8.2008 9:26:52   
*talcy*
pozdravljene ... danes pa nobene tuki gor še .... no jaz sem se prišla mal potožit ker me je skoraj celo noč bolelo v spodnjem delu trebuha user posted image  naš user posted image  seveda veselo brca jaz pa ne morem ugotovit zakaj te bolečine ... no upam da bo bolje...

čimlepšo nedeljo ,čeprav tuki na vipavskem je kar nekam oblačno

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
31.8.2008 9:51:03   
jolly123
Joj Talcy a ti tudi user posted image Jaz sem se danes ponoči pošteno ustrašila, ko me je začelo bolet kot pri menstruaciji in ene pol ure me je zvijalo potem je nehalo. Ampak sem bila še dve ure kot sova in nisem upala zaspat. Ker mam dokaj boleče menstruacije, nisem teh krčev zamenjala s kakšnimi drugimi se še predobro spomnim kako bolijo.
Upam, da ostane tako kot je vsaj še 14 dni. Zdaj pa res še ne morem v P letet user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
31.8.2008 14:42:07   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.? user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 05.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.? user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 UZ 02.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.03.09.08 user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr.  02.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 04.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.02.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.? UZ 01.09.08 user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 08.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.03.09.08 user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image   ODLETI 30.08.08
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.09.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image )pr. 05.09.08  user posted image 25 let user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   28

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image

11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
31.8.2008 14:50:39   
janja 27
jutri ima UZ :

user posted image barbara33

jaz sem ok danes ponoči me je edino zgaga full dajala....me hecajo da bo imela polno lask ( sej to sploh ni odvisno od tegauser posted image user posted image ) no Manca je mela pravo čupo tko da če bo ta brez bom prov mal šokirana....user posted image user posted image
punce mogoče nas pa kaj luna daje, jaz sem iz petka na soboto bla tko bolj švoh ponoči...
jutri peljem zjutraj tamalo v vrtec po dveh mesecih sicer je full navdušena si je že torbo za šolo ( tko reče ) naštimala, seveda dala not rezervna oblačila, copatke...no še škornjčeke morve nest v vrečki in komaj čaka da gre..upam da bo ravno tako navdušena jutri k bo šla v igralnico....ma itak jaz nisem imela kakih velikih problemov z njo niti k sem jo uvajala pri 11 mesecih...niti k nas ni blo 2 meseca k smo bli v avstraliji tko da ne vidim velikega problema, velikokrat si ga mame same nardimouser posted image user posted image user posted image
danes pa tud jaz bolj kot ne lenarim, se mi nič kaj posebej ne da sem misla da bi šloi na viteške pa naša lih ni navdušena nad slbljami itduser posted image user posted image mogoče drugo leto bo bolj zastopila..pa itak je eno in isto za nas k smo to že enkrat videli....no sedaj pospravlja okrog hiše z atkotom....jaz pa bluzim po računalnikuuser posted image user posted image bom zdej tud jaz šla mal na zark čeprav je pri nas tko oblačno.....

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
31.8.2008 17:48:40   
coccinella
Ciao!

Kako ste kaj? Danes je prav čudno vreme, upam da bo jutri boljše....se pa opazi da gre poletje proti koncu in da prihaja jesen, a ne?

Midva z user posted image sva super, tudi premika se vsak dan....le danes me spodaj tako špika, da rajši malo več počivam, čeprav bri rajši delala kaj drugega. V soboto sem bila tako vesela, sem dobila paket, ki sem ga naročila (CSD), naročila pa sem E-paket. Sem se kar malo začudila, ker so ga tako hitro dostavli. Vse skupaj je trajalo manj kot 10 dni. Tako da sedaj imam pa res že vse in pričakujem samo še mojo user posted image . Komaj čakam.

Vsem user posted image želim lep dan in še lepše pričakovanje svojih user posted image .

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
31.8.2008 17:50:59   
jolly123
Coccinella kaj si pa vzela iz paketa? Jaz namreč še vedno čakam previjalno in posteljico, pa je že 14 dni od tega. 

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
31.8.2008 19:00:01   
coccinella
HEY!

Vzela sem lupinico in potovalno posteljico, pa še ostale malenkosti....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
31.8.2008 20:31:53   
*talcy*
jolly123  ojla ... ja tud mene je zvivalo sam ne pou urce kar precej časa pa tud zdaj čez dan če se vležem imam krče ... so pa isti kot pri menstruaciji .... imam tud jaz močne user posted image  tako da ne zamenjam ... nimam pa pojma kaj bi to bilo ... naš user posted image  veselo brca in zgleda da ga to ne moti ....
tud jaz upam da zdržim vsaj še dobra dva tedna ker se mi zdi mal prezgodaj da bi začelo kaj ščapit za v porodnišnico ....

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
31.8.2008 21:45:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *talcy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?