|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
2.9.2008 19:36:48   
janja 27
jutri imajo preglede:

user posted image    klavdija27

upam da se kaj javi, jo ni bilo dolgo med nami in

user posted image    štunfek

prej sem falila ma jutri pregled v indiji....user posted image user posted image če seveda ni kaj spremenila.....no čakamo tud na njeno javljanjeuser posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.9.2008 20:58:54   
mbd0411
Joj,joj,joj,tooooliko ste napisale,da sem komaj uspela prebrati.
Spet smo pri strahu pred porodom.Nehajte no!! Saj smo to načrtovale in se veselimo,naših srčkov.Kar strah na stran.

Pripravila sem si že torbo in jo tudi že 2x spraznila.Verjetno jo bom še nekajkrat in seveda še kaj dodala....user posted image
Kako ste preživele prvi šolski dan??Pa drugi?? Mi se že pesmico učimo.So poskrbeli,da preženejo počitniško lenobo.
Lena 35,a tvoj se pa noče obrnituser posted image ? Tudi moj se je zadnjič nazaj gor obrnil,samo po vsej tej telovadbi sodeč,je možno,da je spet tam kjer mora bit.Bomo videli v ponedeljek 8.9.
Meni je zmanjkalo volje do iskanja imena.Bom verjetno kar v porodni sobi kot pri prvem.Ne gre mi v uho in ne gre prav nobeno ime.user posted image
Mene tako križ boli in sem vsa čudna.Komaj racam,v medenici me boli kot user posted image ,trebuh otrdeva,mali brca,no to ni tako hudo,pač pa prijetno...Kilce so pa še kar v redu.Kake pol kg je šlo gor.Se pa pozna,da je mali zrasel,saj me tišči pod rebre.
Tako,zdaj sem se še jaz malo razpisala.
Želim vam sproščujočo noč,lepe sanje in veliko krepčilnega spanca.user posted image

Lahko noč

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.9.2008 7:25:33   
Veki_222
Ojla, drage sonosečke,
kar nekaj časa se že nisem javila, ker sem bila še vedno v službi user posted image in imam že res res malo dosti.. pokurila sem ves dopust oz. delala sem  med koriščenjem dopusta, ampak vsaj ure se mi bodo štele v dobro naslednje leto. Upam! No, zdaj sem končno dobila zamenjavo in zdaj se moram zavestno odločiti, da bom razmišljala samo še o dojenčku! Na prejšnjem pregledu me je G kar malo prestrašila, ker je rekla, da je plodek malo majhen, da kaže UZ 1900 g, v 34. tednu... user posted image Upam, da bo zadnji mesec zrastel, k bom doma počivala in malo več jedla.. Naslednji pregled imam 9.9..
Sobico, voziček, pleničke, oblačilca imam že vse pripravljeno, le še torbo za v P in pa kozmetiko za user posted image moram nabaviti. Počutje me malo matra, in sicer spanje, zbadanje v križu, krči v nogah, otrdevanje... klasika baje! Upam, da se bom res malo spočila zadnji mesec..
Zdaj se bom, upam, večkrat javila pa
LP,
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.9.2008 7:58:05   
afnica mala
Dobro jutro

corti- suuuperrrr- to si pa res dolgo čakala. user posted image

Tudi jaz sem klicala CSD zakaj samo en del pa je rekla, da se mora najprej otroček rodit, pa dobiš drugi del odločbe.

Jaz pa sploh nisem brezvoljna in utrujena. Danes sem sploh naspidirana. Samo zadnjica oz. kosti spodaj spredaj so full boleče. Konec dneva komaj še hodim.  Včeraj sem ves popoldan delala. Bebica pa brca,brca.

Na stunfka se pa vedno spomnim, ko omenjajo poplave v Indiji.

Komaj čakam pregled 9.9. Upam, da mi bo že delala ultrazvok, če se je user posted image  obrnil. Pa teža me ful zanima.

Uživajte v sončku, ki se nam obeta ves teden!!!

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.9.2008 8:40:20   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani. Bo danes spet en lep dan pa še nič kaj velikega nimam v planu za delat. Včeraj mi je uspelo oprat voziček za taščo, sem prav srečna ker je zdaj full lep, tako da mi ni žal da sva ga vzela.

Sedaj še samo sestrično počakam mi ta teden en dan prpelje še par oblekic potem pa še v nabavo po kozmetiko in bo počasi vse doma. No treba bo še vse oprat ampak to bomo že saj še je čas, jaz ga imam malo več ker sem na vrsti konec oktobrauser posted image .

ZalaTM glede spola midva tudi ne veva pa jaz nisem nič vprašala in tudi vsi pravijo ja saj ziher da veta če pa ne oba pa ti tudi in včasih ti res pride preko glave ampak malo se tolažim da pa počasi pa bodo vedeli in potem bo mir.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.9.2008 9:05:37   
jolly123
Jutro. Joj ne govort o porodu, mene skoz bolj stiska user posted image saj vem, da smo se tako odločili, ampak vseeno premišljuješ kako pa kaj, pa a bo vse OK z otrokom...mah očitno mam preveč časa user posted image

Včeraj sem imela UZ in je tudi ta ginekolog potrdil, da našemu otročku zaostaja trebuh v rasti za cirka 14 dni. Ko sem vprašala kaj to pomeni je rekel malo več počivajte, po drugi strani je pa rekel da lahko še v službo hodim. No pol pa bodi pameten user posted image Naročil me je na ponovno kontrolo čez 14 dni in to je to. Sem se kar odločila, da se ne mislim več obremenjevat, če bi bilo kaj fejst narobe bi pomoje že povedal al kaj user posted image

Za seznam, naslednji UZ: 16.9.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.9.2008 9:37:48   
jana84
nimam časa brati kaj vse ste napisale včeraj in danes, ker se moram absolutno vsest pred knjige...Me kar malo mori vse to skupaj.

Janja, varuška se mi zdi super. Sem jo sprobala in dela. Lepo se lučke svetijo glede na jakost zvoka, pa tudi iz starševske enote lahko govoriš na otroško enoto, pa ravno tako lučko na otroški enoti lahko vklopiš...Pa kanale nastavljaš samo na starševski enoti, glasnost ravno tako...V glavnem meni je fajn...
Samo janja, škoda da je nisi sedaj nabavila, ker je bila v akciji 60EUR, sedaj pa je 83EUR. Res škoda. Mi smo jo zadnji dan skoraj naročili. Aksija je bila do 31.8., midva pa sva jo naročila po internetu 30.8. prišla pa je včeraj, torej dva delovna dneva...Kar je zelo pohvalno user posted image  

Nič, jaz se moram it učit...Upam da ne bom nazaj zaspala. Ker danes se kar nisem mogla zbudit zjutraj, pa nisem šla kaj pozno spat včeraj... Manjka energije, ni kej.
No, fajn se mejte. Jaz se vam javim verjetno kaj jutri, ker popoldan šibam z mojim možičkom v Maribor na ta "zadnji" izpit...pred porodom seveda, potem jih imam še kar nekaj...POtem pa res sprežem, ker se mi ne da več popolnoma nič razmišljat...Že sedaj ne, ampak kaj čmo, je treba. Sicer imam tak bolj švoh občutek glede znanja za izpit, ampak poskust moram it. Če drugega ne bo pa en izlet...

Pa držte pesti, da se mi začne na izpitu kaj svitati...Ena milost je da je ustni in mogoče bo profesor kaj namignu ko bo vidu da imam popolno temo v glavi...

papa

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.9.2008 9:51:08   
vianne
Punce dobro jutro. Zbudila sem se v sončen in lep dan.
Sem imela pa zeeelooo dolgo noč saj nisem skoraj nič spala, šele proti jutru.
Danes je moj dragi doma vendar že od sedmih hiti delati ...
Ja naš dan P se bliža in tudi mene vedno bolj zvija in skrbi. Joj punce še dober mesec. Jaz komaj čakam, da gre mimo in se mi tile dnevi takooo vlečejo. Po eni strani si želim, da bi kakšna dva tedna prej rodila, da bi ja čim prej držala v rokah našega miškota. Pa če sem iskrena vedno težje tudi prenašam tele nosečniške tegobe.

Včeraj sem dobila otroški ležalnik, ki je trenutno v klubski akciji v baby centru. Sem zelo zadovoljna user posted image user posted image user posted image .

user posted image

Kaj boste kuhale za kosilo? Jaz bom verjetno naredila kar pico. Imam tak recep kjer ni potrebno kvasa in s tem odpade snidenje. Pride pa zelo rahlo test. Mmmm ...

Še malo...

user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.9.2008 10:17:56   
coccinella
Hey vsi!

Ja ja dnevi se kar približujejo, jaz se probam čim manj obremenjevati. Upam da bo hitro minilo, ker tudi jaz že komaj čakam da bom držala mojega user posted image v naročju.

corti - Čestitam za tako dobre rezultate. Na takšne si pa dolgo čakala, a ne? Šeenktrat ČESTITAM!!!
user posted image user posted image user posted image

Grem zdaj, lepo se imejte in uživajte v sončku......

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.9.2008 10:33:14   
mbd0411
Vianne,daš recept?user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.9.2008 11:41:00   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Vianne,daš recept?user posted image

120 g skute
sol
2 jajca
3 žlice olja (sama uporabljam olivnega)
225-250 g moke
4 žličke pecilnega praška

Skuto umešamo z malo soli, 2 jajcema in oljem. Moko presejemo, zmešamo s pecilnim praškom, stresemo k skuti in pregnetemo.
Testo obložiš po želji... tik-tak.
To je recept za Pikantne polmesece (pica žepki), ki sem ga našla v kuharski knjigi Hitro in okusno.
Iz teh količin dobiš približno 12 kosov oz. žepkov. Količino si lahko prirediš tudi po svoje. Jaz teh nadevanih žepkov nisem še delala sem le uporabila recept za testo za pico.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.9.2008 12:17:15   
Dajadada
Punce, jaz sem se zredila že za 12kguser posted image , pa pravijo, da se mi sploh ne vidi, razen v trebušček. Prvič sem se tudi do poroda zredila 12kg, pa sem bila po treh mesecih že v minusu. Dojenje ful pobere, tako da se ne sekirajte. Seveda smo pa ful različne, tako da ene ful dobijo, ene skor nč, enim gre takoj dol, ene se pa ful matrajo zgubit kilažo.

Jaz nimam še čisto niiič pripravljenega. No ja, posteljico in previjalko itak uporabljamo, bomo pa morali počasi malega premakniti v "taveliko" posteljo, da naredi prostor bratcuuser posted image . Cunjice imam zapakirane na podstrešju v škatli in čakam, da mi jih možek dol prinese, pa se mu nič ne mudiuser posted image , nekaj smo jih pa vrnili, tako da bo treba še kaj novega nabavit. V ponedeljek sem končno šla na csd odnest obrazce, pa pogledat vrtec, kjer bo naš starejši od 15.9. dalje. Danes moram še vlogo za znižanje plačila vrtca nest na občino, potem sem pa rešena opravkovuser posted image .

Kar nekaj vas je iz celja. Kaj pa ljubljana z okolico? Saj nisem zihr, ker žal nisem bila redna bralka (od zdaj naprej bom, obljubimuser posted image ), ampak a ste se že kdaj dobile oz. a bi se?

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.9.2008 12:38:45   
jolly123
Uf kosilo...ne bi od svojega današnjega kaloričnega kosila. Zelenjavna juha, ocvrte bučke, pražen krompir in malo tatarske za dodatek user posted image , mešana solata in tortica user posted image In potem se sprašujem zakaj se redim...ja zakaj že user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.9.2008 12:52:12   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Uf kosilo...ne bi od svojega današnjega kaloričnega kosila. Zelenjavna juha, ocvrte bučke, pražen krompir in malo tatarske za dodatek user posted image , mešana solata in tortica user posted image In potem se sprašujem zakaj se redim...ja zakaj že user posted image user posted image

Mmmm kosilo po mojem okusu... jaz bi tudi tortico... sacher tortica in zraven kepica lešnikovega sladoleda.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.9.2008 12:56:30   
mbd0411
Vianne!

Hvala,bom poskusila.
Glede teh kosil je pa men še bolj muka,ker nimam nobenih lušt.
Sem imela nekaj dni napad na ribje palčke in krompirjevo solato,pa kaka špinača in pire krompir,drugače pa bolj bijem boj z osami,da mi ne pojejo vsega grozdja.
Aja,pa kako juhico bi mogoče še.Se prav silim,da kaj skuham,da moj taveči fantič ne
sprašuje,če ne mislimo danes nič jestuser posted image user posted image user posted image
Saj bo...Je bila pa prva nosečnost bolj ješča in seveda tudi kgilogramčki,kilogramčki....Sem prišla do malo pod 6 kg.Do pregleda bo ravno 6 kguser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.9.2008 12:56:33   
vianne
Jaz sem se do sedaj zredila 8 kg in štartala sem z 45 kg. Pravijo, da sem se malo zredila čeprav se meni zdi to že kar nekaj pridobljene teže s tem, da imamo še mesec do konca. Vendar se ne sekiram preveč. Bom že po porodu zgubila. Res pa da nisem ravno vešč jedec. Rada dobro jem toda ker sem več ali manj sama doma se mi ne da ravno kuhati samo zame.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.9.2008 12:56:53   
sončnica24
Ste pri kosilih, jaz pa bom danes jedla zrezke v naravni omaki pa riž in zeljevo solato. Njami sploh zeljno solato jaz obožujem, moram še malo krompirja dat kuhat. Ostalo pa bo počasi gotovo.

Pa še glede poroda, pri meni je čisto odvisno od dneva včasih me je tako strah da bi se kar tresla drugič pa čisto nič ker pač to moram dati skozi in nekako že bo, upam samo da ne prehudo.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.9.2008 13:03:15   
sončnica24
Janja meni lahko PDP prestaviš nazaj na 24.10. ker ga je G tako pustila čeprav je po UZ vedno zadnji oktober ali prvi november ampak se je odločila da bo pustila 24.10. No upam da bodo njeje napovedi točne pa da ne bom rabla dlje časa čakat.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.9.2008 13:13:24   
janja 27
ojla user posted image bejbe

jaz sem danes zjutraj malo pohajala sem šla do komna je mama nesla šivalni stroj na servis, pa malo v sežano...spet nekaj zapravlauser posted image user posted image ja no kaj čmo -  sem manci kupla ene majčke z dolgimi rokavi ( kot da jih nima zadosti ) ma so mi ble takkkooo leeepee...user posted image user posted image pa še ene supergice....pa sve pršla k mami  domov ob 12 h potem sem srečala še kolegico z bloka k se nisve vidle že lep čas pa sem mal klepetala sedaj je pa ura ena in se mi ne da domov pa čez urco nazaj v postojno bom kr pri mami počakala dvejo in šibam po škratka v vrtec....
jana_k a ni več akcije al kako?? sem misla da je do konca septembra..jah pa nič...sej itak jo ne rabim ravno takoj bolj na spomlad oz. če bom videla da jo bom potrebovala mi jo bodo pa že nabavli....itak bodo še kake akcije....žal mi je edino da sem zamudila dobro ceno...
jaz pa zaenkrat dobro spim ponoči sicer mi dela probleme obračanje z boka na bok k me kosti bolijo k sam user posted image na hrbtu pa sploh ne morem spat....no še malo pa bom v moji najljubši legi na trebuhuuser posted image user posted image ( edino če ne bom mela carskega ma upam da ne )....
vianne bom tud jaz probala naredit to testo za pico....včasih ga vržem kr v stroj za peko kruha, včasih sama zmesim, včasih kupim..no tega brez kvasa še nisem probala....
mi bomo pa danes jedli polento in golaž pa solatko....kuha tašča pa jemo potem bolj staromodne jediuser posted image user posted image user posted image
zvečer pa bom jaz napravla večerjo sta moj fotr in možek v gozdu cel dan ( napravljata drva), pa bomo jedli piščančka, krompir, rdečo peso ( njami )...pa za mojga sem nabavla krofe....jaz nisem lih sladkosned ( čeprav po kg mi lih to ne kažeuser posted image user posted image )
ja punce še malo pa bomo držale naše škrate v naročju...joj komaj čakam...user posted image user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.9.2008 13:43:11   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

Mmmm kosilo po mojem okusu... jaz bi tudi tortico... sacher tortica in zraven kepica lešnikovega sladoleda.

Oh ne me rajcat s sladoledom. To pa je pri meni posladek št. 1, obožujem ga vseh vrst in v vseh količinah user posted image

No glede teže jaz sem se zredila 11 kg. Štartala sem s 60 kg. Čeprav mi je zadnjič rekla, da mam 3 kg od tega ziher vode, ker sem fajn zatečena, ampak bo karkoli že bo. Itak imam namen takoj ko mi bo dovolila telovadit po porodu, potem bo še vozičkanje in dojenje naredilo svoje. Če ne bomo pa dvakrat več zavili v telovadnico pa bo user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.9.2008 15:35:17   
Acjom1
Hej!
Jaz sem pa zadnje dni tako utrujena, da je groza. Ma sploh ne morem več razmišljat. Danes sva šle s kolegico no kosilo v mesto in sem bla čist smotana, se niti prav pogovarjat nisem mogla, oči so mi samo lezle skupaj. user posted image Zvečer pa ne morem spat. Predvčerajšnjim sem v celi noči spala samo dve uri. user posted image Joj, se kar moram nekomu malo potožit, da se boljše počutim. user posted image Zdaj pa res že komaj čakam, da pride ta naš bučman na svet. Včeraj je bil še točno en mesec do PDP. user posted image

Sicer pa sem včeraj dala vodo, ker sem imela prejšnji teden bakterije in beljakovine v urinu. Sem lepo pridno pila veliko vode + 1/2 litra brusničnega čaja na dan in je zdaj ok. user posted image Sicer pa imam zdanje dni ene čudne občutke v trebuhu. Pa otrdevanje maternice se mi je malo spremenilo - prej mi je vedno otrdel bolj spodnji del, zdaj pa zadnje dva dni čisto zgoraj pri rebrah. Pa še user posted image je danes precej miren. Saj ga čutim, ampak čisto narahlo vsake toliko časa. Sva se hecala z mojim, ki gre zdaj za en teden službeno na Portugalsko, da bom na koncu glih v tem tednu rodila, zdaj se pa res tako čudno počutim, da me kar malo panika grabi. Vsaj tolko naj še počaka, da pride ati domov, potem pa lahko počasi pride... user posted image

Jutri se grem pa vpisat v 4. letnik. user posted image Sem imela namen še delat ene izpite v septembru, ki niso pogoj, pa sem si premislila, ker enostavno ne morem. Prav občudujem tiste, ki vam uspeva, jaz sem res čisto nesposobna. Vsi mi pravijo, da naj zdaj še stisnem, ker potem, ko bo mali pikec tukaj, bo še težje, ampak če ne morem pač ne morem. user posted image

Drugače pa mi jutri starši iz Ptuja pripeljejo še posteljico in potem bo pa res vse pripravljeno in bomo samo še veselo odštevali.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.9.2008 16:35:56   
janja 27

user posted image

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image )pr.? user posted image 33 let user posted image user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image     blanka1 (2user posted image ?user posted image )pr. 09.09.08 user posted image   MB 23 let
       user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image    levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08  user posted image LJ user posted image   
        30 let user posted image  
user posted image    nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image    Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.17.09.08 user posted image 23 let
       LJ
 user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image )pr.10.09.08 user posted image LJ 28 let user posted image user posted image
user posted image     laknerš(2user posted image 2user posted image ) pr.user posted image  user posted image user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 05.09.08 user posted image
         Domžale  user posted image   user posted image   29 let 
user posted image    B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. in CTG 04.09.08  user posted image MB
         user posted image  
- Matic user posted image

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.? user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image
user posted image    kala28 (?user posted image ?user posted image ) pr.?  user posted image user posted image user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.09.08 user posted image user posted image   Vipava

user posted image  
23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) .pr.09.09.08 user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image     Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.05.09.08 user posted image user posted image Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ

31 let user posted image (user posted image - Nik ali user posted image - Lara )

user posted image     dajadada (2user posted image 1 user posted image ) pr. 15.09.08 user posted image user posted image user posted image  

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 UZ 16.09.08

user posted image   KR  27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image user posted image
user posted image     M_mojca (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.09.08 user posted image Trbovlje
          24 let user posted image user posted image

12. oktober

user posted image     sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
          user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image     zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 17.09.08  user posted image   KP 29 let
       user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.08.09.08 user posted image   CE user posted image 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image )pr.22.09.08 user posted image PO user posted image 30 let user posted image
user posted image    klavdija27 (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.09.08
       user posted image Domžale user posted image
25 let user posted image - Hanna
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )pr. ? user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr.19.09.08  user posted image 24 let user posted image
user posted image    ajetam (1user posted image 1 user posted image )   user posted image  user posted image 22 let
user posted image     Mandek (1user posted image 1user posted image ) pr.16.09.08  user posted image 25 let  CE user posted image   user posted image

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ).pr. ? user posted image   27 let user posted image user posted image
user posted image     ZalaTM (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) pr. 17.09.08 CTG- 04.09.08 user posted image  
         Pivka user posted image   31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.09.08 user posted image CEuser posted image user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.23.09.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.09.09.08 user posted image   LJ user posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
          28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)
user posted image     sanelaa (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image   Velenje

26 let user posted image user posted image
user posted image     sean (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image Nova Gorica 20 let user posted image user posted image

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image 35 let user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image   33 let
         user posted image KR user posted image
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.09.08
       user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.09.08
         user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image PDP 02.11.08
   sončnica24 (1 1 )pr. 05.09.08  25 let

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr. 08.09.08
        user posted image   LJ user posted image 37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) pr. 09.09.08 user posted image NM user posted image 29 let user posted image
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pruser posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image Vransko (INDIJA) 
         35 let  user posted image - Abhay (abaj)user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -
user posted image - Zoja   user posted image   -  user posted image -Nia
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr.10.09.08 user posted image
           LJ  user posted image 30 let
user posted image

30.oktober

user posted image   wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 08.09.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image    Freha (1user posted image 1user posted image ) pr.user posted image   user posted image user posted image
user posted image     Anny (2user posted image 2user posted image ) pr.? user posted image user posted image Jesenice
user posted image     lovely (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image user posted image user posted image

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  67 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 69 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    21
                user posted image    20
                user posted image   28

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

kaj potrebujemo za porodnišnico :

Dokumenti:
* zdravstvena kartica
* napotnica za porodnišnico
* napotnica za reševalno vozilo
* izvidi
* materinska knjižica
* potrdilo o udeležbi očeta na materinski šoli
* osebni dokument
* poročni list (lahko kopijo)

Osebna higiena:
*
zobna ščetka
* zobna pasta
* nevtralen deodorant
* vazelin za ustnice
* milo
* glavnik
* krema
* vložki (bombažni npr. vir80)
za tiste ki so šivane baje da so boljši Vir nature saj se šivi tako ne zatikajo v vložek
* Multi mam lanolin
* mrežaste spodnje hlačke za enkratno uporabo
* nastavek za dojenje Avent - najmanjši
* mobirel + polnilec, foto, energijsko čokoladico
plavalni obroč ( šlauf)

Oblačila:
* po želji svoj kopalni plašč
* spalno srajco (najbolje da se odpenja od spredaj)
* nogavice
* copate

spodnje hlačke

Pripomočki za dojenje:
* nedrček za dojenje (2x)
* prsne blazinice

Oprema za novorojenčka (prinese očka na dan odhoda)
*
4 tetra plenice
* 3 plenice za enkratno uporabo
* povijalno plenico
* žabice
* majčki
* bombažno kapico
* jopico
* odejico
* copatke
* avtosedež
* tolažilna duda
* rokavičke

KAJ POTREBUJEMO ZA NOVOROJENČKA:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2302780&mpage=154&key=

user posted image
user posted image

11.07.08  mamici SNESKA  ( 32 let, LJ ) user posted image   VITA  790 g in 35 cm

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.9.2008 17:19:22   
watershine
oj žogice user posted image !

vidim da je debata o kosilu... mmm... jst sm mela zrezek v omaki in pire krompir, pa seveda zelena solata. prej sm šla pa pojest polovico škatle piškotov domačica user posted image , par napolitank pa še sladoled Tom user posted image .... hehe...
jst sm se zredila za 7 kg do zdej... pa se nč ne sekiram za kile men že skos tok paše jest da se ne morem upret, taka sm bla tut pred nosečnostjo in dvomm da bi se lahko kdaj odpovedala dobri jedači user posted image .... tko da se ne mislim obremenjevat z kilami... zdaj je čas za uživanje user posted image .

ja ginekologinja mi je dala nov PDP 4.11.08 ampak sem se odločila da bom ostala z vami :)

danes zjutri me je pa zgaga pekla pa mi je tašča rekla da to pomeni da bo mel otroček dolge laske user posted image kok so ene vraže men simpatičneuser posted image ... hehe

upam da ste uživale na ta lep sončni dan.

LP

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.9.2008 17:34:47   
*talcy*
ojla punce ... vidim da je pogovor o kosilcu .. mi smo pa meli danes meska ,pražen krompirček ,zelje pa mal omakce ... pa seveda rdeča pesa mal za kri user posted image  .....

glede počutja sem tud jaz krizaaaa ... vedno sem rada hodila po trgovinah čeprav sam gledat zdaj pa ni in ni volje ... takoj sem zadihana in brez energije ... prou kriza res .... počutje na nuli .. upam da bom rodila vsaj kak dan prej ....

drugač sem si kupila danes modrček za dojenje sterilizirala dudko in kupila bepanten tako da zdaj je potovalka napravljena in sam še čakamo na našega user posted image  ... komaj čakam da bo zunaj in ga bom imela v naročju čeprav me daje kar panika ko pomislim na porod user posted image user posted image user posted image ....
jana_k srečno s testom

lep pozdrav punce

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.9.2008 18:47:48   
jolie

grrrrrrrrrrrrrrrr...komaj se uklopim spet v civilizacijo z netom, napišem cel roman in mi vrže error user posted image user posted image user posted image

no, kakorkoli že...bom pa mičken obnove napisala user posted image

Lepo vas pozdravljam vse skupaj po dolgem času.

Sem rabila kar debelo uro, da sem prebrala vse kar ste napisale od mojega zadnjega posta. Vidim, da se tudi ve srečujete s težavami z otrdevanjem trebuha, krči in nespanjem. Mene že tri dni ponoči mučijo tudi bolečine v predelu sramne kosti, da sploh ne omenjam bolečin v kolkih o katerih sem že pisala. Se mi pa celo dogaja, da je naša user posted image  tako aktivna z brcanjem in telovadenjem po trebuščku, da me celo zbudi in potem seveda moram na wc, pit, po možnosti me še zgaga začne pečt in si pomagam še z mrzlim mlekom, potem se čisto razčujem in gledam v luft in božam našo pupo, ki ima veselo dirke sredi noči. ohja...zjutraj bi pa spala do poldneva user posted image

No, mene poroda načeloma ni strah, vem, da bo bolelo ko sam user posted image  ampak je fajn, k veš, da se enkrat mora nehat user posted image  in potem imaš v rokah tisto malo srčkano bitje, ki od tebe pričakuje, da točno veš kaj ona rabi. IAO...mene je strah, da ne bom znala dojit, da me bojo sestre psihirale, da narobe pristavljam otroka, da bom imela premalo mleka itd itd. Očitno imam čisto preveč časa razmišljat user posted image user posted image user posted image .

janja27...hvala ti za ZS...sem te shranila in dobiš sms takoj, ko pridem malo k sebi user posted image .

Bodite mi fajn....naj vas otročki veselo brckajo...jaz si grem pa sedaj sladoled privoščit...ste mi lušte naredile, ko sem brala poste o hrani user posted image .

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......