jolie
|
grrrrrrrrrrrrrrrr...komaj se uklopim spet v civilizacijo z netom, napišem cel roman in mi vrže error no, kakorkoli že...bom pa mičken obnove napisala Lepo vas pozdravljam vse skupaj po dolgem času. Sem rabila kar debelo uro, da sem prebrala vse kar ste napisale od mojega zadnjega posta. Vidim, da se tudi ve srečujete s težavami z otrdevanjem trebuha, krči in nespanjem. Mene že tri dni ponoči mučijo tudi bolečine v predelu sramne kosti, da sploh ne omenjam bolečin v kolkih o katerih sem že pisala. Se mi pa celo dogaja, da je naša tako aktivna z brcanjem in telovadenjem po trebuščku, da me celo zbudi in potem seveda moram na wc, pit, po možnosti me še zgaga začne pečt in si pomagam še z mrzlim mlekom, potem se čisto razčujem in gledam v luft in božam našo pupo, ki ima veselo dirke sredi noči. ohja...zjutraj bi pa spala do poldneva No, mene poroda načeloma ni strah, vem, da bo bolelo ko sam ampak je fajn, k veš, da se enkrat mora nehat in potem imaš v rokah tisto malo srčkano bitje, ki od tebe pričakuje, da točno veš kaj ona rabi. IAO...mene je strah, da ne bom znala dojit, da me bojo sestre psihirale, da narobe pristavljam otroka, da bom imela premalo mleka itd itd. Očitno imam čisto preveč časa razmišljat . janja27...hvala ti za ZS...sem te shranila in dobiš sms takoj, ko pridem malo k sebi . Bodite mi fajn....naj vas otročki veselo brckajo...jaz si grem pa sedaj sladoled privoščit...ste mi lušte naredile, ko sem brala poste o hrani .
|