jana84
|
pa da se vam še jaz malo javim. Včeraj nisem imela časa, saj sem imela pregled popoldan in potem še cel kup opravkov, tako da se komaj danes javljam... Pregled je bil odličen: Najprej me je gin. pregledala in je bila zelo zadovoljna - sem popolnoma zaprta, tako da ni nobenih bojazni okrog tega. Nato pa je sledil UZ preko trebuha, ko mi je delala morfologijo našega . Na UZ je bilo vse lepo videti, kakšno glavico ima, pa rokice je tako lepo premikal (no tiščal k sebi), vsi organi so lepo vidni in BP...V glavnem tak kot mora biti! Pa še srček smo poslušali in razbija kot nor! Je pa naš bil obrnjen prečno in se ga ni dalo najlepše gledati, sam se je G pomatrala in dobila vse kar mora...Pa še pri miru ni bil, ta naš razgrajač. Če bi bil mož zraven bi se pa takoj umiril! Kajti on še vedno ne čuti kako brca, ker vsakič ko položi roko na trebuh se umiri in ne brca več!!! Je prav lump, ta naš mali... Ja, posteljica je žal še vedno malo nizko, na zadnji steni in še malce sega čez ustje, tako da nam G še vedno ne priporoča spolnih odnosov in dvigovanja česarkoli! Hvala bogu, da imam naslednji pregled že 12.6., ker moram v laboratorij dat kri in vodo...Tako zgodaj pa zarad tega ker grem potem naslednji teden na dopust in potem bi bilo pa že malo pozno za toksoplazmozo...Jaz se nič ne sekiram, bo sam tri tedne za počakat do naslednjega pregleda!!! Drugače je pa počutje, kot da ne bi bila noseča. Na to dejstvo me spominja samo vedno večji trebuh!!! Madona, raste kot kruh ki vzhaja...vsak dan je večji. In posledično se tud kilogramčki nabirajo. Od prejšnjega pregleda sem se zredila za 2kg...Zdej se bo treba pa malce paziti koliko jem...Saj G ni nič rekla, sama tako mislim. Da ne bom šla rodti kot slon... Pa še to vam moram zaupat: danes ponoči sem sanjala, da sem rodila zdravega fantka...in je šlo takoooo hitro, da sploh ne vem kdaj sem rodila...Uf, da bi bilo tako tudi v resničnem življenju... Danes šibam ob 13h k zobozdravniku, potem po moža v službo (ker mu bom avto vzela zarad zobača), potem pa greva na šolo za starše - predavanje o sodelovanju mamice in očka pri porodu...Upam da bo zanimivo. Midva sva najprej malo oklevala glede tega ali bi bil naš očka zraven pri porodu ali ne, sedaj pa sva nekako odločena, da bo zraven. Nas je predstojnik porodnišnice na prejšnjem pregledu prepričal, da je v veliko pomoč. Saj mogoče ga bom potem jaz ven zagnala, uapm da ne, ampak nikoli se ne ve... Tako, zdej sm se pa razpisala...To je pa zato, ker me je malce manj na forumu, ker se imam za učit za en obsežen izpit, pa še lepo vreme je tako, da se učim kar zunaj na sončku (no ko postane vroče grem v senčko)... lepo se imejte do naslednjič ko se vam kaj javim in seveda tudi preberem kaj ste pisale nazaj, ker sedaj nimam časa... papa jana_k
|