|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
13.5.2008 7:04:47   
mbd0411
Talcy!

Dobro jutro vsem.

Moker modrček je čisto v redu.Pri prvem sicer nisem imela,kar se je pokazalo tudi kasneje,ko je bilo mleka za en vzorec-neki časa,potem sva z sinkom ujela ritem in je šlo dojenje -z dodatkom tja do 3 meseca.
Talcy,bodi vesela,da se že zdaj kaže,ker ga bo vedno več,ni pa rečeno.Moji prijateljici je tudi tako po kapljicah teklo,pa si je kupila blazinice za prsi,da ni preveč neprijetno,ko nosimo majčke.
Kar brez skrbi!user posted image

Janja27,hvala ker tako pridno skrbiš za naše datume.Se ti moramo vse oddolžiti.Moramo se zmeniti kako,ker si res skrbna.

Lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
13.5.2008 7:07:13   
mbd0411
Da se popravim,dojila sem do 6 meseca-ti,ti škrat računalniški!!!!
Zdaj pa na kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,se mi katera pridruži?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.5.2008 7:35:36   
lena35
Ojla Lana34!Tudi jaz nisem imela nič krčev ,tako da je bilo kr vredu.Moram ti pa povedat ,da ko sva se z mojim pogovarjala in sem mu povedala kako so te zavrnili prvič je bil kr malo nervozen kaj bodo pa men rekli.Ampak brez zapletov ni šlo ,kre nisem imela izvida ICT ,kre moja G ni želela vzeti kri sem potem čakala do 14:30 na pikico.Aja pa še to sem ugotovila katera si bila,si sedela zraven mojga.user posted image Upam da ti minejo ti tedni čimprej in da dobiš kr najbolje rezultate enako velja tudi za vse ostale ki ste šle z mano vred skozi to.
lp

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.5.2008 8:29:10   
corti
Pozdravljene!

Tudi jaz se vam javljam po dolgem času! Enostavno ko priem iz službe ob šestih se samo še stušeram, pojem in padem v posteljo! Me delo kar zmatra! Ampak mi pa vsaj čas hitreje mine!

Drugače pa sem se prijavila tudi jaz na samoplačniški UZ! Ga imam v četrtek! Komaj čakam! Ker do mojega naslednjega pregleda pri ginekologinji je še celih 14 dni! In 4 tedne je že minilo od kar sem nazadnje videla našega user posted image
Glede brc pa ne vem....mislm da jih na vsake toliko časa čutim...ampak nisem pa čisto prepričana! So nekaki nežni treslaji od znotraj, ki jih ne znam pripisat nobeni drugi stvari,ampak nisem pa prepričana!

Glede kg...jao jao...jst sem pridobila že 6 kg! Sicer se povečije samo trebušček in prsa(celo dve številke)....drugje nisem dobila nič zalog! In tudi ne jem ne vem kaj veliko...ampak kg pa si mi kar večajo!user posted image  
Tako da sem prišla iz 45 na 51 kg. Upam, da ne bo kaj narobi!!

Ali mogoče katera ve...kako pridem iz kranjskega konca do ambulante Kaliste v  Domžalah?

Se pa že veselim...še slab mesec in bom na svojem!user posted image S 1.junijom se z mojim seliva....in v soboto greva malo na ogled v Ikeo! Upam, da kaj pametnega dobiva..in seveda poceni!

Kako pa ste ve....slabosti so vam vrjetno že čisto minile! Stunfek...že zelo pogrešaš svoja dva? Velikrat pomislim nate...kako ti je...! 

Zdaj pa  grem še malo brati za nazaj, ker ste kar veliko napisale v tem času!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
13.5.2008 8:39:12   
jolly123
katera ambulanta pa je kalliste? A je to v zdravstvenem domu?

Corti  A res selita se? Kam pa?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
13.5.2008 9:12:44   
timnala
Oj punce!

En soncen pozdravcek pa vprasanje, ki me nekaj malce skrbi... zdaj sem ze redno cutila brcike user posted image  vsak dan po veckrat..ce sem npr. sedela, lezala, stala nekaj casa..se je user posted image  kar oglasil in pobincal..zdaj pa od vceraj od okoli 2h popoldan nic user posted image  Je lahko kaj narobe? Pa sem se zvecer umirila in cakala v lezecem polozaju, zjutraj tudi, na sihtu, ko sedim tudi kdaj pobrca..zdej pa nic.. Me lahko kaj skrbi al je to pac normalno, glede na to, da se mi je pa v 3 dneh trebuscek kar razpihnil..kar fejst se je izbocil in to tako hitro..mi je kar malce hecno in seveda zanimivo, kako narava poskrbi za novo zivljenje in seveda, kako se telo ob tem hitro spreminja user posted image
Tolazim se s tem, da se je mogoce volumen trebuscka povecal in s tem tudi plodovnica in se pac user posted image  bolj skrije v trebuscku.. ne vem, to samo tako razmisljam, prosim pa se za vase mnenje..

Uzivajte na soncku user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
13.5.2008 9:15:02   
corti
Ne to je neka privat ambulanta.....naslov je Slamnikarska 3! Kje pa je ZD pa nimam pojma!user posted image  

Seliva se vv domžale....stanovanje veliko 46 kvadratnih metrov! Komi čakam!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
13.5.2008 9:34:25   
jolly123
Timnala jaz imam isti problem kot ti. Sem res redno čutila brcike čez dan. Potem pa že dva dni nič. Včeraj celo ena brca, danes spet nič. ne vem kaj  naj si misim, res je da se mi je trebuh povečal, pa da je mogoče rs zaradi tega. Samo se fino navadiš, potem pa kar ni več. Sicer imam pa jutri pregled pa upam, da bo vse v redu.

Corti  to pa res ne vem potem kje je. ZD je zraven une veleblagovnice Vele al karkoli že je. Takoj odzadi za tem. Tale Kallisto pa pojma nimam. Upam, da bo katera vedela.
Ja super, čestitam za selitev. sedaj bo verjetno vse lažje. A boš še vedno v Kranj hodila k ginekologu?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
13.5.2008 9:50:35   
stunfek
oj punce!

samo, da se malo oglasim. samo še dva dni do pregleda. šele torek je, jaz pa komaj čakam, da bo vikend. danes sem totalno brez energije in še imam malo krizo - v smislu pogrešanja mojih dveh in pa ne morem verjeti, da je še 24 dni do njunega prihoda!!! user posted image

saj bo bolje - vsaj vreme je super duper upam, da me "potegne" gor.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
13.5.2008 9:53:06   
corti
Dio konca nosečnosti...bom še sigurno v kranju pri ginekologu...potem pa bomo videli.....!Ne vem še! Odvisno je tudi od tega koliko je čakalne vrste pri drugih!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
13.5.2008 10:55:41   
*talcy*
mbd0411 ojla hvala za odgovor .. mi res ni bli jasno kako lahko že zdaj pricurlja ta stvar ven user posted image user posted image user posted image  ....

..glede brcik .. jaz pojma nimam al jih čutim al domišljam .. danes zjutraj je tako lepo dvakrat nežno brcnilo da verjetno bo to to ..tega občutka ne poznam tko da bodo to verjetno brcike user posted image user posted image user posted image  

a je katera kej prehlajena ?? jaz imam nos tko zabit da nevem kako naj spravim proč ta prehlad??'? user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
13.5.2008 11:11:06   
sončnica24
Hojla, jaz pa še nič brcik ne čutim? Mogoče ker imam konec meseca rok. No sicer pa je na pregledu bilo vse v najlepšem redu, na levi roki je g preštela vseh 5 prstov desno pa je imel pod glavo tako kot njegova mama ko spiuser posted image .

3. pregled imam pa 13. junija, sicer pride na petek samo upam da bo to srečen petekuser posted image .

Ima slučajno še katera Uz zaradi zdaj vam bom citirala kaj piše na napotnici ker se mi zdi da je to zaradi nizke posteljice:
Kontrolni UZ zaradi fetalne anatomije-slabša transoničnost: Placenta nizko v RD sega do NMU - je na sprednji steni.

Kolikor sem zastopla g je to samo kontrolni UZ ni panike je pa placenta če se ne motim posteljica ne? Naj me katera popravi če to ni res.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.5.2008 12:25:06   
lana34
Lena35, sedaj tudi jaz vem, katera si ti!Sem malo opazovala po čakalnici, samo sem tebe takoj izločila, ker si se mi zdela čisto premlada - slabih, zelo slabih 30 bi ti dala.user posted image Škoda, da nisi nič rekla!Je pa res, da je tam zoprno spraševat:"Ti, a si ti tista z rr?"user posted image
Mene kar malo živčki dajejo, moram priznat! Sploh takole popoldne, ko gre moj v službo in sem sama. V četrtek grem v službo tudi jaz in komaj čakam, da se bom vsaj malo zamotila. Ker tole čakanje doma ni nič!Prihodnji teden bi bilo pa tako najbolje, da bi se zabubila 20 m pod zemljo, kjer gsm ne vleče!Groza!!!user posted image
Eh, nekako bo že! Saj bi bilo vse ok, če ne bi vsi ti dohtarji kar nekaj komentirali - mene je na AC spraševala:Ja, gospa, od kod ste pa vi??? Sem dobila občutek, da me sprašuje, s katerega planeta, kjer še niso videli UZ me je prineslo...kao, da je vse narobe, pa mi nihče nič ne pove...user posted image Ne vem...Po drugi plati pa se tolažim, da bo vse ok, saj drugače sploh ne more biti, ker smo daleč naokrog strašno zdrave familije - trkam na les!
Tko, mal sem se razpisala, sedaj grem pa malo pospravit, mamo ko bi bomba treščila user posted image .
Punce, imejte se lepo, uživajte, skupaj pa mislimo na tiste, ki jih danes čakajo takšni ali drugačni pregledai.
Aja - brcik jaz še ne čutim - itak pa sedaj sploh ne vem več, v katerem tednu sem - toliko različnih izračunov, da bo treba res še malo počakat!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
13.5.2008 13:16:51   
stunfek
Punce, saj bodo dobri rezultati z AC! Jaz sem optimist :)

Jaz tudi še ne čutim brcik. Itak pravijo, da v drugo ali tretje brcike začutimo kasneje, ker je zadeva tam doli že bolj raztegnjena in prostorna. Ena od teorij pač. Res pa je, da se ne spomnim, kdaj sem pri hčerki začutila prve brcike.

Kako se pa danes vleče v službi! Ajajaj! Komaj čakam, da bo konec. Pa še vroče je k hudič!

Stunfek

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.5.2008 13:24:40   
škorpion
Ojla

Nekaj ste spraševale o brcikah. Tudi jaz sem imela pri 1 nosečnosti takšen problem samo meni je g rekla da je to čisto noramlno ker se otrok obrača in premika ni vedno v takšnem položaju da bi nosečnica čutila brcike.
Tako da brez skbi. Pri nas jih zelo slabo čutim ampak se nekaj dogaja.

Nevem ena je govorila glede vozičkov. Jaz vam svetujem samo to da kupite voziček takšen ki ga lahko obračate potem v športnem delu naprej ali nazaj, ker jaz sem imela kar probleme z tem ker se mi moja hčerka ni hotela voziti naprej tako da smo mogli pol kupiti nov voziček od Quinnya, meni je vredu, je pa tudi ta stokke tudi vredu, kar se pa tiče peg pega pa meni osebno ni všeč.

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
13.5.2008 13:31:12   
maska
halo punce!

samo, da se vam javim in vas pozdravim.
za vse, ki ste imele AC držim pesti, da je vse o.k.
vsem želim čim lepšo nosečnost, ki se lepo izteče na koncu. danes sem čisto out, ker sem izvedela, da je majčica Tamara (jaz sem tudi bivša majčica) včeraj rodila svojega user posted image . rok je imela mislim da 28.5. pa je user posted image  prenehal biti srček. ne razumem kako je lahko to mogoče da, je celo nosečnost vse o.k. potem pa se tako tragično konča. preprosto nimam besed.
upam, da vas nisem preveč zamorila ampak spet me obdajajo strahovi. res ne moreš biti miren dokler ne dobiš svoje štručke v naročje.

lp

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
13.5.2008 13:44:59   
janja 27
ojla!

jaz mam danes tud kr gužvo zjutraj sem letala po trgovinah....nimaš ene pametne cvetličarne v tej postojni, sem  šla naročit venec...najcenejši je 110 e...kam gredo te cene, potem sem šibala v wenice k majo popust na majčke 50% in capri hlače za 3,90 e seveda za tamalo...potem sem šibala še po poročno darilo k se nam v vasi sosed ženi...pa je šlo spet 100 e, ej kriza s tem denarjem no hvala  bogu da bomo venec in poročno darilo delili na 3 ( eno jaz in moj, eno njegov brat in žena eno njegovi starši in še en brat k je samski)...potem sem šla še v deichmana sem si nabavla ene čevlje za 20 e, upam da bodo ok k njihovih čevljev nisem še nosila...in je na koncu bla tkoj ura 11 h , ko sem pršla domov je lih na dvorišče zapeljal ata tko da sem mu skuhala kavo in včeraj sem dobila katalog od pikapolonice tko da ji gre popoldan kupit tobogan tisti velik az 120 e user posted image user posted image  joj kako bo vesela...komaj čakam da vidim njen nasmešek boste videle to je eden lepih trenutkov mislim da tiste k mate otroke veste o čem govorim...

seznamček sem popravla in spet mi je napisalo error...tko da se mi je skoraj user posted image  ma bom še enkrat pisala na ringarja...mi sploh niso nič odgovorili....
glede brcik..en dan jih boste čutile več drug dan manj ali sploh ne ...sej zdej na začetku ni take panike če ne čutite otroka tako pogosto, od 28 tedna naprej pa bomo itak štele vsak dan 10 brcik....in si pridno zapisovale..no saj jaz sem si pri Manci...
talcy meni se ni zgodilo da bi mi prej mleko ven teklo je pa res da je super če ga maš že sedaj..po moje boš kaka vprašanja na forumu najdla na to temo...sicer pa sem jaz dojila 10 mesecev...potem je moj reku da sedaj bodo pa joškice od njegauser posted image user posted image  ..je pa res da na začetku tudi meni ni zalaufalo z dojenjem..sem mela tamalo po 3 ure na prsih je patronažna rekla da če imam umetne brdavice k nisem imela nobenih problemov...user posted image user posted image  ma po 14 dneh smo se ulovile je pa tud res da našaj je bila zelo pridna za vlečt....
ok sem se tud jaz razpisala danes.....sem pojedla vmes take fine jagode in breeskvo...mmmm...sedaj pa grem še mal fižolovo pomešat in po tamalo v vrtec...
cotri supeca za selitev boš videla kako ti bo lepo k bosta s tvojim sama..
stunfek upam da ti ni preveč dolgcajt brez tvojih dveh..ma sej bo hitro junij...in potem neizmerno veselje..
drugače pa vse k čakate na izvide bodite optimistične...
se pišemo kaj zvečer....lep sončen popoldan
JANJA

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
13.5.2008 14:21:15   
jolly123
Sem prebrala pri majčicah o izgubi Tamare. Sploh nimam besed. Grozno user posted image tako kot je rekla maska, dokler nimaš svoje štručke v naročju ne moreš biti siguren. 

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
13.5.2008 15:54:29   
freha
Hoj! Danes sem imela drugi pregled pri mojemu ginekologu in mi je naredil ultrazvok, kjer smo videli da srček bije, vse je v najlepšem redu, ful sem ga občudovala se mi je zdelo da ima dolge roke in noge user posted image  Za spol ni bil siguren, da se lulčeka ne vidi, nič ni upal reči ampak se mi zdi da bi lahko bila punčka, no bomo še videli naslednjič upam da izvemo. 3. pregled imamo 19. 6. takrat bo tudi morfologija. Lepo se mejte in uživajte s svojimi štručkami. p.s. Meni se tudi zdi da že čutim metuljčke v trebuhu, možno da je to to.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
13.5.2008 18:49:25   
janja 27
po seznamčku ima jutri pregled:

user posted image     jolly123  

seznamčka pa ne bom dodajala niso mi še pisali z ringaraja tko da bom jutri če bom imela čas...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
13.5.2008 21:38:22   
tanja29
Ojla user posted image .
No, pa se vam spet malo javljam po dolgem času. Vas redno pridem vsak dan  malo pokukat na forum, ampak je tudi mene malo lenoba dobila, pa se mi ne da pisat. Čez dan se večinoma potepam kje zunaj, ker je lep topel sonček, zvečer pa počivam pred tv-jem do onemoglosti. Skratka, moj buši je že zelo zrastel, moj mali  user posted image veselo poskakuje , tko da mi vsak dan pove da uživa...
Odštevam dneve v službi, ker se mi bliža komaj pričakovani dopust. Z mojim greva letos že 22.5. na morje. Zadnjič sem napisala da greva na Korčulo, pa je vse skupaj odpadlo, ker je moj predragi dobil novo službo user posted image user posted image , tko da morava it že tako zgodaj. Jaz imam pa zadnji teden v maju pregled (morfologijo), tko da bom prišla z morja domov, naslednji dan pa šibava nazaj uživat. 
Janja27 vse pohvale user posted image   za lepo urejen seznamček vseh user posted image .
Pozdravček vsem bodočim mamicam, pa se slišimo še kaj.
pa pa

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
13.5.2008 22:07:18   
*talcy*
ojla pupe ... spet jaz user posted image user posted image  user posted image  ... tokrat me zanima kakšne izcedke imate ve in ali se vam kdaj zgodi da imate tak večji moker flek brez barve na hlačkah ????

jaz namreč imam izcedke take rumenkaste ma to že odkar sem morala na splav septembra .... od tistikrat nimam več prozornih izcedkov ... pa kdaj opazim tak brezbarven moker flekič  na hlačkah.....

lep pozdrav

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
13.5.2008 22:25:18   
Acjom1
Hej punce!

Najprej naj napišem, da vsak dan mislim na vas, ki čakate na izvide z AC, oziroma zate, afnica mala. user posted image user posted image
Jaz še vedno počivam zaradi krčev in pridno pijem magnesol. Zdaj je blo dva dni čisto vredu, danes pa spet slabše. user posted image Je pa bil naš user posted image zelo aktiven cel dan (včeraj pa ga tudi jaz cel dan nisem čutila, tako da mislim, da je to normalno) in sem brala, da imam lahko tudi zato več krčev.

*talcy* - jaz imam skoz močen izcedek. Večinoma prozoren, kakšen dan pa tudi bel ali rumenkast.

Zdaj grem pa še malo za nazaj prebrat, ker sem prej samo mal na hitro preletela. user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
14.5.2008 8:20:40   
mbd0411
Talcy!

Ti izcedki so čisto v redu,da le ni rdeče.Kar G vprašaj.
Včeraj sem bila na pregledu-tretjem in je vse ok,srček vidla,pa otročka. Danes zjutraj ob 6 je bil močno aktiven.Vsak dan bolj.
Naslednji-4.pregled imam 9.6.Upam,da bom takrat že vedela,da so izvidi od AC v redu.Glede na vse ostale izvide sem skoraj prepričana,da bo vse ok,a kaj ko se ne morem sprostiti,to čakanjeuser posted image .
G mi je rekla,da imam previsok pritisk in naj bom na dieti-malo soli.... pa soncu se moram izogniti in deluuser posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
14.5.2008 8:43:28   
stunfek
dobro jutro dober dan :)

talcy, kar se izcedkov tiče imam jaz tudi precej tega, mokrega brezbarvnega - občasno pa belega. moram kar dnevne vložke nosit, če ne mi je neprijetno.

jutri imam pregled :) se že veselim! razen kilc :( s tem pa nisem kontent, k je šlo po mojem spet gor. no, bom jutri videla kako fejst je šlo gor. (zame je fejst = 1kg).

lepo preživite dan in naj vsaj tisti ta "delovni" del čim hitreje mine!

Stunfek

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.