lana34
|
Lena35, sedaj tudi jaz vem, katera si ti!Sem malo opazovala po čakalnici, samo sem tebe takoj izločila, ker si se mi zdela čisto premlada - slabih, zelo slabih 30 bi ti dala. Škoda, da nisi nič rekla!Je pa res, da je tam zoprno spraševat:"Ti, a si ti tista z rr?" Mene kar malo živčki dajejo, moram priznat! Sploh takole popoldne, ko gre moj v službo in sem sama. V četrtek grem v službo tudi jaz in komaj čakam, da se bom vsaj malo zamotila. Ker tole čakanje doma ni nič!Prihodnji teden bi bilo pa tako najbolje, da bi se zabubila 20 m pod zemljo, kjer gsm ne vleče!Groza!!! Eh, nekako bo že! Saj bi bilo vse ok, če ne bi vsi ti dohtarji kar nekaj komentirali - mene je na AC spraševala:Ja, gospa, od kod ste pa vi??? Sem dobila občutek, da me sprašuje, s katerega planeta, kjer še niso videli UZ me je prineslo...kao, da je vse narobe, pa mi nihče nič ne pove... Ne vem...Po drugi plati pa se tolažim, da bo vse ok, saj drugače sploh ne more biti, ker smo daleč naokrog strašno zdrave familije - trkam na les! Tko, mal sem se razpisala, sedaj grem pa malo pospravit, mamo ko bi bomba treščila . Punce, imejte se lepo, uživajte, skupaj pa mislimo na tiste, ki jih danes čakajo takšni ali drugačni pregledai. Aja - brcik jaz še ne čutim - itak pa sedaj sploh ne vem več, v katerem tednu sem - toliko različnih izračunov, da bo treba res še malo počakat!
|