afnica mala
|
2mak- kako hudo mi je zate! Razumem te, tudi jaz sem mislila prejšnji teden , da grem na UPN. Upam, da se čimprej pobereš. Mi smo pa na čakanju. Jutri grem še na AC. Spet me bodo špikali. Mi je sestra rekla, da je AC manj neprijetna kot že oddelan HB. Izvidi so pokazali, da ima na dveh kromosomih manjko. Genetičarka je predlagala, da še počakamo na UPN. Najprej AC, če bo kaj bolj vidno, druga možnost pa je, da dava testirat odvzeti materiala v laboratorij v tujino. Zavrovalnica tega naj ne bi plačala, ampak bova sama. Samo se mora pozanimat koliko časa traja, da dobimo izvid. Ali imamo še čas. Zdaj sem stopila v 18t, tako, da še cca 3 tedne. Odločila sem se, da bo maj mesec nas treh. Zbirava ime, se božamo in pogovarjamo. Nič več čakanja na to, kdaj bo vse ok in bomo uživali v . Po AC je treba ležati samo 3 dni, tako, da ta vikend praznovanje prijateljevega r.d., naslednji vikend 3 dni Bohinj, teden kasneje vikend na morju. Vmes pa še praznovanje mojega 31. r.d. In tukaj zraven spada slikanje bušija in razkazovanje le tega. Nič več skrivanja za primer, kaj pa bo če bodo opazili trebuh, potem pa moram na UPN? Hvala vam za pozitivne misli in lepe želje, Acjom1- še dodatno si me potolažila. Naj vam še nekaj povem. Ko je genetičarka povedala spol, sem rekla možu, vidiš, vse bo ok! Pa ne zato, ker bi si kakšnega spola bolj želela, ampak zaradi sanj moje sestre. Mož pa je bil totalno presenečen, ker je bil ziher, da to pa ne more bit in mi je vedno govoril, če bo to, lahko sama izbereš ime . Zdaj pravi, da nimam šans . Moja izbira mu nikakor ne sede.
|