lelaval
|
Še več boste pa pršparal če boste hodil tankat, pa ne plačal, k ta petrol je res katastrofa, kakšne cene.... Pa v mercatorju sm pa tja sunte hrano, obleke, čistila....k to si pa ja zaslužjo, k take marže nabijajo..... Pa k greste na pico, k pojeste hitro tečte...boste pršparal, pa še kondicijo si bo cela familja nabirala. V šihtu pokradte tipkovnice, miši, ekrane, material...itak vas obirajo, pa premal plačajo. Ipd.. Karin -ti pa ga pihneš Seveda se splača, da se ne poročita. Sicer sva midva poročena ampak ko takole poslušam punce kakšne denarje"kasirajo" ti pa da malo mislit. Primer: imam kolegico, ki ima tri otroke. S partnerjem živita skupaj, vendar sta prijavljena vsak na svojem naslovu. Dva otroka imata zastonj vrtec ta večji zastonj malico, dobiva polne doklade, socialno odporo, "alimente " pa še na črno dela ( če se ji ljubi ). Vsega skupaj dobi čez 1000 EUR. Sva se o tem tudi pogovarjali in njene besede so bile " pa kaj misliš, da sem nora ,da bom delala za tako malo denarja. Zdaj sem lepo doma , denar pa tudi imam". No potem me je pa res malo zvilo, če sem pomislila, da imam tri otroke, 130 EUR dokladov, vrtec plačam 134 EUR, moja plača je pa 600EUR. Zdaj mi pa povejte kaj se bolj splača? Tole pa tudi jaz od nekaterih slišim - ja in zaradi takih nastradamo tisti, ki smo pošteni .