|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločitev - v korist družine in ne države
12.1.2008 20:02:20   
Gina
Oprosti lemavrica, imela sem odprte vse strani hkrati, o cenh vrtcev in o otroških - ne na csd, ampak direkt na ministrstvu, tako da sem po nesreči zapisala narobno št., ki pa v resnici ne igra nobene bistvene vloge, kar se tiče povprečnih dohodkov. če gre tu za 130 ali 140eur razlike ni bistvenega pomena, da mora zato krast meni, tebi, nam vsem, pa da se potem vara in opravičuje, češ da je to luknja v zakonu...ni luknja, če jo kdo prijavi, krši zakon, ne bo dobro skozi prišla. To je tolk luknja, kot kraja v mercatorju. Dokler te ne dobijo, se temu reče luknja v trgovini.
Včasih so ljudje še imeli vsaj malo morale. dandanes pa je ni več, evo, še jasno in glasno poudarjate, kako je prav krast sosedu in še huje, kolk je ok krast pravim samohranilkam, ki so mogoče res na psu z denarjem - krast od najrevnejših, sram naj vas bo. Kmalu bo morala tolk na psu, da se bodo sredi ulic streljali za vsak euro. Ker jim bo tako velel njihov nemoralni ego. Lastnina bo tolk cenjena. Amerika prihaja.

p.s.: če je določena kvota namenjena samohranilkam, ga z vsako lažno samohranilko posledično dobijo tolk manj prave samohranilke, kot je že ena pred mano napisala. Tako da je en navaden bulšit nakladat, kako jim nič ne vzamejo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 76
12.1.2008 20:06:38   
Rok_LM
Mater Darja si trdovratna. A ti ni jasno, da je proračun nek končni znesek. Seveda sredi leta ne bodo znižali socialnih transferjev, se pa naprimer drugo leto ne bo povišal toliko, kot bi se lahko, če bi bilo manj upravičencev.

Ne vem, kako ne moreš razumeti, da smo država zaposleni, brezposelni, samohranilke, poročeni, invalidi, upokojenci in še mnoge druge socialne kategorije.

Prvo polovico življenja ti uničijo starši, drugo polovico pa otroci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
12.1.2008 20:07:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rok_LM
Ne vem, kako ne moreš razumeti, da smo država zaposleni, brezposelni, samohranilke, poročeni, invalidi, upokojenci in še mnoge druge socialne kategorije.

Pikec moj... od kod ti pa ideja, da tega ne vem? user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
12.1.2008 20:08:35   
Gina
Ja, darja, res je določena vsota namenjena temu in ker sklepajo, da jih ne bo več kot toliko, jo določijo na podlagi previdevanj o številki pomoči potrebnih. In če številka raste, se naslednje leto vsote za določene olajšave ne zvišujejo, ampak ostajajo iste, ob tem, da je inflacija sama veš kakšna. In če je lažnih samohranilk preveč, pač država rabi vedno več denarja na teh področjih, znižuje "subvencije", ker denarja nima (pardon, itak ga porablja v glavnem za vojsko). Od števila pomoči potrebnih ali kako potrebnih, je odvisna višina subvnecij, ne glede na to, da je načeloma določena vnaprej na podlagi previdevanj, koliko denarja naj bi se za to porabilo neko leto.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 79
12.1.2008 20:10:55   
Anonimen
Ja s tem se pa strinjam gina. Država je v k....., pa ne sam zarad inflacije in podobnih stvari, ampak tud zarad vse večje tolerantnosti ljudi do kraj, goljufij, vsega v glavnem sam da mamo čim več, če se le da več k sosed. In pol to svojo nepoštenost opravičevat z še večjo nepoštenostjo nekoga drugega. Ker očitno če eni goljufajo lahko potem vsi.
Če tolk ljudi to dela to še ne pomeni da je prav. In bunit se na politike kako nam kradejo, pa ne vem koga še vse kolk nam krade, zraven pa isto krast je neumnost vseh neumnosti. Če en ukrade 5.000€, en pa 100€, to še ne pomen da je un k je sam 100 vzel pošten in da ni kradel. Kraja je kraja, pa nima veze komu, zakaj in koliko.
Sam eni očitno znajo seb ful dobr lagat, se znajo sami sebe ful dobr prepričat, da oni pa ne. Oni si sam vzamejo kar jim "pripada"user posted image
Včasih me preseneti koliko je ljudi nezmožnih pogledat tri cm dlje od svojega nosu...

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
12.1.2008 20:11:44   
Anonimen
Vsako leto se zneski transferjev dvignejo za znesek letne inflacije. Še nism vidla leta, k se ne bi. Ne glede na to, kolk je blo eno leto predtem upravičencev - 1000 al pa 5000. Baje je pa tut u zakonu, da se več kt tolk ne dvigne. Razn, če se čudež zgodi in če zakon o zvišanju spremenijo. Tega so pa u zadnjih 10ih letih samo 1x, kolkr jst vem (takrt, k so podvojil otroške).

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
12.1.2008 20:12:58   
lelaval
Še več boste pa pršparal če boste hodil tankat, pa ne plačal, k ta petrol je res katastrofa, kakšne cene....
Pa v mercatorju sm pa tja sunte hrano, obleke, čistila....k to si pa ja zaslužjo, k take marže nabijajo.....
Pa k greste na pico, k pojeste hitro tečte...boste pršparal, pa še kondicijo si bo cela familja nabirala.
V šihtu pokradte tipkovnice, miši, ekrane, material...itak vas obirajo, pa premal plačajo.
Ipd..

user posted image user posted image  Karin -ti pa ga pihneš user posted image user posted image

Seveda se splača, da se ne poročita. Sicer sva midva poročena ampak ko takole poslušam punce kakšne denarje"kasirajo" ti pa da malo mislit.

Primer: imam kolegico, ki ima tri otroke. S partnerjem živita skupaj, vendar sta prijavljena vsak na svojem naslovu. Dva otroka imata zastonj vrtec ta večji zastonj malico, dobiva polne doklade, socialno odporo, "alimente " pa še na črno dela ( če se ji ljubi ). Vsega skupaj dobi čez 1000 EUR.
Sva se o tem tudi pogovarjali in njene besede so bile " pa kaj misliš, da sem nora ,da bom delala za tako malo denarja. Zdaj sem lepo doma , denar pa tudi imam".

No potem me je pa res malo zvilo, če sem pomislila, da imam tri otroke, 130 EUR dokladov, vrtec plačam 134 EUR, moja plača je pa 600EUR.

Zdaj mi pa povejte kaj se bolj splača? user posted image

Tole  pa tudi jaz od nekaterih slišim - ja in zaradi takih nastradamo tisti, ki smo pošteni .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lutka)
Neposredna povezava do sporočila: 82
12.1.2008 20:13:49   
Rok_LM
IZVIRNO SPOROČILO: Darja Kos

Če to veš, potem si najbrž kdaj slišala tudi za socialno pravičnost. To pomeni, da tisti, ki so sposobni zaslužiti več (in tudi zaslužijo več) pomagajo preživeti tistim, ki imajo nižje dohodke in/ali večje obveznosti (družine z več otroki, samohranilke, invalidi...).

Krasti tem ljudem ne more biti luknja v zakonu ampak goljufija.

Pa brez zamere, Pikica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
12.1.2008 20:17:17   
Rok_LM

Vsako leto se zneski transferjev dvignejo za znesek letne inflacije. Še nism vidla leta, k se ne bi. Ne glede na to, kolk je blo eno leto predtem upravičencev - 1000 al pa 5000. Baje je pa tut u zakonu, da se več kt tolk ne dvigne. Razn, če se čudež zgodi in če zakon o zvišanju spremenijo. Tega so pa u zadnjih 10ih letih samo 1x, kolkr jst vem (takrt, k so podvojil otroške).

Vem, da se ponavljam, ampak naj te še enkrat vprašam, ali res misliš da denar v proračun prinese Božiček (glede na potrebe pač).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
12.1.2008 20:18:36   
sneguljčica

IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Bi mogla vedet to glede na to da hočeš bit pravnicauser posted image

Saj veš, da pravniki ščitijo kriminalce in s tem služijo. Njihov zaslužek je torej legalna kraja? user posted image

A nebi bla raje poslankauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
12.1.2008 20:19:42   
Anonimen
Vem, da se ponavljam, ampak naj te še enkrat vprašam, ali res misliš da denar v proračun prinese Božiček (glede na potrebe pač).

Božiček v obliki poslancev, ja - od njihove plače me pa ne bi bilo sram "ukrasti", ker si je s takimi kozlarijami res ne zaslužijo. Niti pol. Pikec. user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
12.1.2008 20:20:16   
visnjaaa

Če to veš, potem si najbrž kdaj slišala tudi za socialno pravičnost. To pomeni, da tisti, ki so sposobni zaslužiti več (in tudi zaslužijo več) pomagajo preživeti tistim, ki imajo nižje dohodke in/ali večje obveznosti (družine z več otroki, samohranilke, invalidi...).

Krasti tem ljudem ne more biti luknja v zakonu ampak goljufija.

Pa brez zamere, Pikica.user posted image

Ja in berač je ostal berač, bogat pa je še bolj obogatel...in smo spet tam.user posted image

(odgovor članu Rok_LM)
Neposredna povezava do sporočila: 87
12.1.2008 20:21:13   
visnjaaa

Božiček v obliki poslancev, ja - od njihove plače me pa ne bi bilo sram "ukrasti", ker si je s takimi kozlarijami res ne zaslužijo. Niti pol. Pikec. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
12.1.2008 20:27:13   
Rok_LM
O, sta že dve, ki ne razumeta, da ne kradete le poslancem, ampak tudi meni, svoji poročeni sosedi, svoji sodelavki samohranilki ... user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
12.1.2008 20:27:25   
kovač
Jaz bom pa tko rekla, kakor se kdo znajde in ima vesti. Vsak po svoje. Nikomur ne zamerim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 90
12.1.2008 20:28:04   
Anonimen
O, sta že dve, ki ne razumeta, da ne kradete le poslancem, ampak tudi meni, svoji poročeni sosedi, svoji sodelavki samohranilki ... user posted image

Jst nism rekla, da ne razumm. Sam rekla sm, da resnična samohranilka ne dobi nč manj, če lažna neki kvačka po socialni.

(odgovor članu Rok_LM)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
12.1.2008 20:30:57   
Anonimen

Jst nism rekla, da ne razumm. Sam rekla sm, da resnična samohranilka ne dobi nč manj, če lažna neki kvačka po socialni.

Plačam pa jst več davka.

Pa madona nehite že govor o tem kdo se znajde. To ni znajdt se. Znajdt se je najdt nišo, odpret podjetje in služit k norc. Krast in kršit zakone pa ni znajdt seuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
12.1.2008 20:31:53   
kovač
A ne razumete, da so tudi zakoni zato, da se kršijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
12.1.2008 20:32:22   
Anonimen
Plačam pa jst več davka.

Več davka plačaš, če več zaslužš. Če več zaslužš, si pa itak lohk več prvoščš. Torej tut večji davk. user posted image

Itak je res brezveze o tem. Mi lohk tle romane napišemo, pa bo poštenjak še zmeri poštenjak in to najbrž prej revn kukr bogat, lopov bo pa še naprej kradu, dokler mu bo znesl in do takrat se bo fajn meu. Mi pa lohk pišemo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
12.1.2008 20:33:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Moj kolega, Bosanc, je reku:"Nije zakon, da se gazi, nego da se zaobilazi." Pa še prou je meu. user posted image

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
12.1.2008 20:34:02   
Anonimen

Se ponavljam - poslance smo izvolili mi - saj je vendar demokracija, kajne. Torej smo si čisto sami krivi za državo kakršno imamo. In spet - jeseni so volitve. Možnost za spremembe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
12.1.2008 20:34:19   
Anonimen

Razumem. Zato sm pa napisala da kradte vse kar vam pride pod rokeuser posted image . Ne se ozirat na to komu kradete, vi sam vzemte. Sej zato je tam.user posted image
Če vam to manjka do sreče....user posted image

Nije zakon, da se gazi, nego da se zaobilazi....darja kaj morve it še enkrat čez al kajuser posted image Napačni podatki niso zaobilazenje zakona, ampak so gazenje....moj bog nouser posted image

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
12.1.2008 20:35:54   
Anonimen
kradte vse kar vam pride pod rokeuser posted image . Ne se ozirat na to komu kradete, vi sam vzemte. Sej zato je tam.user posted image

Sej to probam že ceu cajt dopovedat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
12.1.2008 20:39:24   
Anonimen

Čigav je že komad: Balkane, Balkane, Balkane moj...user posted image

Ja, EU - politično že, po razmišljanju smo pa... u Tunguziji...user posted image

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
12.1.2008 20:40:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
po razmišljanju smo pa... u Tunguziji...user posted image

End vi ar hepi hir. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?