snorlax
|
Jutro! Za dr. Korena sem tudi jaz slišala vse najboljše. Samo sem hotela slišat še od vas, ker vam zaupam. Delal mi bo pa en poseg, za katerega mora bit en strokovno usposobljen, precizen ginekolog in tudi moja G. mu zaupa, tako da mislim, da bom v varnih rokah. Evo, pa nisem zdržala do petka. Podrobnosti pa v petek. Janči, ti pa tako že veš malo, za kaj gre. HuAnita, ne nisem noseča. Boh požegnaj vsem, ki bi to rade bile, ampak jaz sem res zaključila z reprodukcijo. Jutri grem spet v službo, pa upam, da mi naslednji teden ne bo treba, ker enkrat na mesec se pa tudi jaz menda lahko naspim. Darja, če še boš 2 v 1, pridi. Lahko si tudi pri Žanek v horizontali. Obljubim, da ti ne bo treba žemelj pečt. Samo posodo boš potem pomila. Hec. Pridi na čvek, no. Glej, Žanek je šla po čveku rodit, Jančiki smo enkrat pričvekale težko pričakovano M. , tako da čvek pomaga, bolj kot vse drugega. Pikecpokec, upam, da tudi tebi uspe. Skabi, ti si se pa že dost načvekala. Tebi raje želim, da se greš čimprej razbremenit v bolnico. Zdaj pa že imaš verjetno vsega poln kufer. A je tamali že zdrav? Kako pa tvoje srbenje, je kaj boljše? Skuštrana, vidiš, tako je, če imaš punčko. Tudi zame je bil moj mlajši bratec igračka. Previjala sem ga in hranila, pa vozila z vozičkom. Super je bilo. Pa tudi vsem ostalim čvekicam, ki jih nisem omenila, lep pozdrav in upam, da se vidimo. Vsem pa lep dan! Petek je!!!