Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 14:27:42
|
|
|
|
Naja30
|
Še tukaj - čestitke Skabi in družinici! Veselo se cartajte!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 18:48:38
|
|
|
|
skuštrana
|
Aja Skuštrana Skabi ima rolko zate modre barve sem se na lastne oči prepričal . Saj ni važno da je rodila, glavno da ima rolko za mene pridem po njo drug teden
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 19:11:29
|
|
|
|
skuštrana
|
A gre katera v pon v Hofer? Jaz bi imela aparat za kruh...Smrčka, ti si blizu, pa zdej ti ni treba več mirovat Žanek, če se motim ti ta aparat imaš ..a si zadovoljna
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 21:20:39
|
|
|
|
Jančika_
|
Klemen, fajn, da si se oglasil! A ni kul, da ti žena rodi na soboto, da greš lahko zvečer takoj zalit, pa ni panike za zjutraj . Skuštrana, če ne bo nobena druga mogla, se bom jaz potrudila za mašino. Samo zaenkrat ne upam obljubit za prmej, ker ne vem, kolk bom zdrava , pa še otroke grem vpisat v petrovški vrtec (sem kr mal , ker se mata tukaj tak fajn). Mogoče pa ne bomo dobili placa, pa bo problem rešen .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 21:22:44
|
|
|
|
s00s
|
Pozdravljene celjanke, še ena iz celja, ki ima sineka Jana in je star 2 meseca in pol.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 21:40:00
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: s00s Pozdravljene celjanke, še ena iz celja, ki ima sineka Jana in je star 2 meseca in pol. Pozdravljena ! Daj nam zaupaj še kaj več !
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 12.4.2008 21:44:45
|
|
|
|
skuštrana
|
Janči, ti si tako ali tako moj adut vem da imaš hofer... s00s, wellcome....
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 0:15:45
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana A gre katera v pon v Hofer? Jaz bi imela aparat za kruh...Smrčka, ti si blizu, pa zdej ti ni treba več mirovat Žanek, če se motim ti ta aparat imaš ..a si zadovoljna Ja ga imam in sem ful zadovoljna z njim (tudi mešanica za kruh je fajna v Hoferju). Ampak na našem aparatu se prah trenutno nabira , v nosečnosti ko mi je bilo slabo nisem prenesla tega vonja in sem ga pospravla. Ne vem zakaj, ampak še vedno ne prenesem tega vonja Moj U. gre v ponedeljek v Hoferja, vendar po 12 uri. Če ga bodo še imeli, ti ga lahko vzame. Pozdravljene nove članice!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 6:30:17
|
|
|
|
smrček
|
Jutro, evo pri nas se kruhec že peče - kr na klsičen način, sem bolj trotl ziher . Skuštrana: po aparat ti pa lahko skočim, a v ponedeljek se začne akcija? Si moram še plenice nabavit, pa upam, da jim je ostal še kakšen zaboj za shranjevanje blazin, madonca že od četrtka hodim ponj Danes ima pa moja nečakinja krst , no ja, če tale laški guspud župnik ne bojo kaj zatajili S00s, dobrodošla med nami!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 8:25:11
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! S00s, dobrodošla! Nobelovo nagrado tistemu, ki si je izmislil ob nedeljah zjutraj Živ-Žav. Vsaj enkrat malo miru. Janči, boš videla, da se bosta tamalčka kmalu privadila na nov vrtec. Veš, kako je mene skrbelo, ko smo se preselili, potem pa čez dober mesec še drug vrtec. Pa se je tamali hitreje privadil, kot jaz. V Petrovčah so vse fajne vzgojiteljice (vsaj meni so bile), najboljša pa je Mojca. Otroci jo obožujejo. Se zna zgodit, da jo bo tvoj tamali imel, tavečji ziher ne, ker ima samo ponavadi tamalčke. Saj bo! Lepo nedeljo vsem!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 8:28:03
|
|
|
|
snorlax
|
Aja, kruh za aparat. Jaz ga imam, pa ga nič ne uporabljam. Tako da sploh ne vem, kje ga imam. Ne vem, če ga nisem nekam posodila. Zdajle razmišljam, da ga nisem nič videla, ko smo se selili. Enih parkrat sem pekla tavečjemu brezglutenski kruh noter, pa ni bilo najboljš. Potem sem začela pečt v pečici, se mi zdi bolj dober in še hitreje se speče. Je pa res, da je malo več dela in da elektrike več pokuriš v pečici.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 10:15:36
|
|
|
|
pikecpokec
|
Danes ima pa moja nečakinja krst , no ja, če tale laški guspud župnik ne bojo kaj zatajili Ja, to vam tudi jaz želim. Ampak....se zna zgodit da je pozabil/kaj pomešal/...vstavipoljubno. Mislim da bi že bil čas da gre v penzjon, ampak nikakor noče. Mi smo imeli srečo ker je našega škrata krstil kaplan.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 11:12:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Smrček, potem boš ti šla po aparat? Meni je spet udarilo na sinuse in vam ne znam povedat, kak se bedno počutim. Mislim, vse tiste postopke sem dala skoz, operacijo itd, da bi bilo boljše, zdaj je pa slabše. Od operacije je 7 tednov in sem od takrat že 2x jedla AB in sem spet tik na tem, da bo treba . Pa delam vse tako, kot so mi naročili, redno spiram nos in jemljem Nasonex, inhaliram...pa nič. Strel v čelo . Danes zvečer grem nazaj k homeopatinji, drugega se več ne spomnim, še dobro, da me bo vzela tako hitro. Najbolj me pa jezi, da vsi, ki so dali operacijo skoz, hvalijo, kako jim je zdaj fajn, jaz pa moram najslabšo možno varijanto pokasirat al kaj. Zaenkrat ni od operacije nič drugega kot teden bolnice, 6 tednov glavobola in grbast nos . Aaaaaaaaaa!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 12:19:06
|
|
|
|
skuštrana
|
Smrčka, no, pol bom pa tebe prosila Razen če mi ga snorči ne proda ispod cene mi smo imali aparat sposojen od tasta, neki no name, samo je tudi delal kot no name..pol je pa še crknil na koncu..zdej pa že kar neki časa spremljam akcije in evo ga... Jančika, sploh nimam besed...upam da ti bo znala homeopatinja pomagat, če ti uradna medeicina ne more...res se mi smiliš, pa zakaj za hudiča ni v redu jaz sem pa od danes pa do srede sama s tamalima dvema, to bo še zabavno, ker ima Liza neke fore mama, mama...in non stop visi na meni...verjetno zato ker je prehlajena...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 12:51:15
|
|
|
|
noe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR , pa še otroke grem vpisat v petrovški vrtec (sem kr mal , ker se mata tukaj tak fajn). Mogoče pa ne bomo dobili placa, pa bo problem rešen . Čav, mal se umešavam. Kje jih imaš pa sedaj v vrtcu? Mi smo našega prepisali tudi v Petrovče in mi je še vedno žal. Če ne bi bilo bljižje, ga sploh ne bi prepisala. Jaz sem že študirala, da ga prepišem nazaj v prejšni vrtec, pa mi je kar mal nerodno. Drugače pa sem tudi jaz iz okolice Celja in imam ega velikega nagajivca 3,5 let in eno mesečno pupo, lp
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 13:13:41
|
|
|
|
skuštrana
|
Noe, ti se nam kar pridruži... Punce, a mogoče katera ve kje bi se dala nabavit izložbena lutka
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 13:15:01
|
|
|
|
skuštrana
|
Kje je kaj Shoo...Da ni šla rodit Pa darja A je kaka luna na vidiku pa bojo naše aprilke rodile kar po tekočem traku Pa mavo tudi, če se ne motim
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:12:56
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR , pa še otroke grem vpisat v petrovški vrtec (sem kr mal , ker se mata tukaj tak fajn). Mogoče pa ne bomo dobili placa, pa bo problem rešen . Čav, mal se umešavam. Kje jih imaš pa sedaj v vrtcu? Mi smo našega prepisali tudi v Petrovče in mi je še vedno žal. Če ne bi bilo bljižje, ga sploh ne bi prepisala. Jaz sem že študirala, da ga prepišem nazaj v prejšni vrtec, pa mi je kar mal nerodno. Drugače pa sem tudi jaz iz okolice Celja in imam ega velikega nagajivca 3,5 let in eno mesečno pupo, lp Jezus, Noe, ne me strašit , do zdaj sem same dobre stvari slišala za Petrovče. Zdaj sta v enoti Ringa raja, 200m stran od bloka. Selimo se v Petrovče, v hišo, ki je tudi 3 minute peš stran od vrtca. Pa tudi v šolo bosta potem hodila v Petrovče, tako da kar se tega tiče, je itak boljše, da gresta že prej v vrtec tja. Kaj konkretno pa te moti v petrovškem vrtcu, da se vem malo pripravit? Skuštrana, pojma nimam, kje dobit lutko, to sem jaz vedno hotela met doma . Sem pa pred kratkim šla mimo bivšega Family Shopa v centru Celja, tam, kjer je Tuš delikatesa in kafič - Family Shopa več ne bo tam in so bile izložbe prazne, edino ful lutk je bilo not. Mogoče se obrneš na koga tam, pa sfehtaš eno . Kaj pa e-Bayu, si pogledala?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:47:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Skuštrana, sem šla gledat na nemški e-Bay, nove lutke so po 60-70€. Jerebica, je kaj novega?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:49:11
|
|
|
|
mavo
|
Pozdravljena Skuštrana, pa tudi vse ostale! Me veseli, da vas že zanima, če je katera že rodila, in da ste se tudi name spomnile. Jaz vas veselo berem, predvsem ponoči, ko ne morem spati in večinoma sedim za računalnikom. Kar se tiče rojstva, sem pa danes že skoraj mislila, da imam popadke, ko me je začelo med sprehodom ob Savinji čudno špikat spodaj. Sam pol sem pa vidla, da je bil samo mehur, ko je ponehalo takoj, ko sem šla na wc. Rok mam sicer 23., ampak bi res rada vedla, če se da s kakšnim dejanjem kaj pospešit. Se mi zdi, da bom vsak cajt kar eksplodirala. Pa še ful naprej nosim, tako da imam občutek, da mi je nekdo sod od piva privezal okol vratu, tako me naprej vleče. Ta teden sem že vsa okna pomila, ker menda to sproži porod, pa nič od te vraže. V sredo imam CTG v Šempetru, do zdaj ni še nič pokazalo. Se mi pa zdi, da imam vedno bolj pogoste prebliske, ko me ful strah rata. Zato pa tud tako rada prebiram vaše čveke, ker me kal mar pomiri vaša pozitivnost glede vsega. Uživajte, če ima pa katera kakšen fajn nasvet, ga bom pa z veseljem prebrala. Čao
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:53:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Mavo, seks pomaga. Tak da pusti okna in akcija. Skuštrana, a takega rabiš?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:55:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Al pa tole, če rabiš za kako reklamo za dojenje :
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 19:58:24
|
|
|
|
Jančika_
|
Ok, pa še enih par takih imajo, ki sploh niso primerne, da jih limam na forum . Majo eno z ogrooooomnimi joškami, zraven pa piše, da je idealen okras za dnevno sobo heheheheh!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 20:00:36
|
|
|
|
skuštrana
|
Jančika, ti si pa res čist obsedena s temi lutkmai On prvi ni slab Bo konkurenca M, mogoče bo potem malo shujšal Ja, cene novih vem, jaz bi kakao strao kje vzela...ali pa samo torzo, moram neki zrihta za mei taie gor naštimat pa potem slikat...in te lutke se mi zdijo prav fajn..drgač bo treba pa za novo skeširat Kak pa se temu reče po nemško?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 13.4.2008 20:01:29
|
|
|
|
skuštrana
|
Kaj ti po sex shopu iščeš Mogoče da nabavim kar napihljivo ančko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?