|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 19:07:15   
adrijana.sara
Joj, tole je pa hudo. Sem šla kr miški lupčka dat, ko sem tole slišala, čeprav me je malo prej ornk razjezila. Zdravje je največ, kaj je jeza v primerjavi s tem. Upam, da se tole dobro izteče, čeprav še tudi jaz nisem nikoli slišala za kakšen tak primer. Sploh si ne predstavljam kaj zdaj doživlja družina in bližnjiuser posted image .


(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 19:30:19   
pikecpokec
Ojoj, kake novice user posted image ! Pol pa jst jamram ko smo prehlajeni!

Držim pesti da bo vse OK.


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 20:39:54   
Bonnie_RR
Joj, no, pridem pogledat, če je že kakšen user posted image "med nami", pa preberem takšne šokantne novice...user posted image user posted image user posted image

Ubogi malček!user posted image Sploh ne vem, kaj naj ti napišem v oporo... Močno držim pesti, da s fantom ni prehudo, da se bo "boril" in kmalu okreval...user posted image Držite se vsi!user posted image

Sem se pa ob tej novici spomnila še na eno podobno zgodbo, le s to razliko, da gre za 29-letnika. Pred kakšnim tednom je dragi izvedel, da je bivšega sodelavca (pri 29 letih) zadela možganska kap. Vzrok za to naj bi bil tumor v možganih, ta pa na takšnem mestu, da naj bi mu zdravniki odsvetovali operacijo. Brez nje pa mu napovedujejo dobesedno "vegetiranje" in še največ 3 mesece življenja. user posted image user posted image user posted image

Se človek res zamisli...user posted image


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 20:40:03   
Skabi
Jerebica, a veste že kaj več?

Snorči, nisi se mi zamerila. Takrat, ko si klicala sem mela eno ureng šolo s tamalim, ker me je udaril, potem sem pa pozabila user posted image . Zdajle pa tak nimaš cajta, ne?

Tole poglejte: http://uk.youtube.com/watch?v=o6P2w5GkXmU&feature=related

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 22:00:37   
smrček
Ojej, Jerebica držim pesti, da bo z nečakom čimprej bolje.user posted image

Jaz sem bila včeraj pri G. maternični vrat je v redu in nimam več nobenih znakov prezgodnjega odpiranjauser posted image . Se pozna, da sem "pridno" počivala in sem hodila v službo samo za eno uro (od 9 do14 user posted image ) Jojme, kdaj bom sama pri sebi razčistila, da sem tudi jaz nadomestljiva.
Torej 18. se definitivno vidimouser posted image



_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 22:10:27   
Jančika_
Smrček, super, da je zdaj vse vredu, ampak bi te pa najraj po nagi riti za "počivanje"user posted image user posted image . Se vidimo!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
11.4.2008 22:15:28   
Naty*Taja
Mavo pozdravljena tudi od mene. Boš mogla kr na srečanje prit 18. pa ti ne bo več dolgčas in boš imela kr nekaj poznanih v Celju! user posted image Kar se pa porodnišnice tiče, je pa Celje proti Kranju bolše - že sam izgled, material na razpolago in take zadeve. Sva bili z eno iz KRanja skup na pediatriji v LJ in me je skor kap, ko mi je tiste slike iz porodnišnice kazala, pa ko je pravla, kaka je hrana in da morajo, mislim da imet svoj sanitetni material, al neki takega... Glede poroda se pa raje prepusti toku dogodkov, bo lažje. Poskušaj s pozitivnimi mislimi.

Huanitka, jeb... pa dej se postavi zase, intenzivno išči drug šiht pa jih pošlji nekam in ti njih mal nategni!!

Snorči, Koren je bil moj porodničar pri Marcelu in verjamem, da bi j... ježa, če ga nebi bilo! Osebno ga sicer ne poznam, je pa dober kolega od bratranca od mojga in sem slišala o njem samo pozitivo. Življenje ga je privedlo do dobrega in zelo odgovornega ginekologa in porodničarja. Pa še luštkan je user posted image .

Janči, kak pa ti to veš? Mislim, glede Snorlax - glede na to, da je brez mirene.... No se mal hecam - upam, da ne preveč, a Snorči? Drugač pa sorry!

Skuštrana, kaka srčka sta tvoja Liza in Arsen!!!! Mali je pa pravi mišelinko, a ne?

Darja, kar se modrca tiče -. da ne boš presenečena! Jaz sem že bila, ko sem naročila tašči B, ker sem prej bila na AA...... pa mi je bil čist premali..user posted image
Kar se pa padca odpornosti tiče po porodu se pa čist z Jančiko strinjam! Sej sploh nimaš več časa zase, za krepitev svojega zdravja, za svoje zdravo gibanje, redno prehrano... vsaj prvo leto je bilo pri meni po drugem porodu natanko tako. Šele zdej sem končno spet zaživela... čeprav danes prvič po kosilu vidim hrano šele zdejle... smo sami, ker je ati šel na žur...
Pa čvek definitivno pomaga, ker te sprosti. Vsaj nas ženske, a ne?

Oj Jerebica, si me name spomnila - jaz sem tudi imela tako fajn dekliščino lani! So mi jo moje  gasilke pripravle...

No, tole je pa res šokantna novica. Sem že slišala za 18 letnico, ampak enoletnik? Gorza!

SMrčka, super zate!
No zdej pa grem na zaslužen počitek...
A mi lahko ktira pove, zakaj hudiča moji otroci še zdej pri 2 in 3 letih ne spijo ponoč celo noč????????????????????????????? In to niti eno!!!!







_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 1:03:13   
mavo
Naty-Taja hvala za povabilo na vaše srečanje, ampak če po pravici povem, bi 18. raje že kar v porodnišnici ležala. Seveda v celjski, ker je vse tisto, kar si slišala o kranjski porodnišnici res. Menda je premalo spalnih srajc, brisač, vložke pa tako moraš imeti kar svoje, ker jih vedno zmanjkuje, ko jih rabiš. Zato sem bila pa ful presenečena, ker menda za v celjsko porodnišnico ne rabiš nič drugega sabo, kot pa dokumente in za osebno higieno. Edino me še zanima, če morda katera ve, ali v primeru, da rabiš črpalko za mleko, potrebuješ svojo, ali jo dobiš tam na razpolago? Ali si sploh lahko črpaš mleko, če ti ga primanjkuje, a kako to sploh gre? Me je najbolj tega strah, da bi bla fejst prerezana spodaj in da nebi imela mleka. Za ostalo me niti ne skrbi toliko...trenutno.
Sicer pa ni videti, da bi se mojemu otroku kam mudilo. Dons je bil še v kinu, pa na pijači, pa še kar aktivno miga v trebuhu, Po mojem bo še mal podaljšal dopust v trebuhu. Upam, da bom glede na dolg in aktiven večer tudi jaz malo več spala ponoči, s kakšnim izletom na wc manj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 4:37:43   
snorlax
Jutro!user posted image

Na kratko, ker šibam v službo.

Skabi, ti oprostim, ker si nosečka čez rok.user posted image user posted image user posted image Hec. Upam, da te nisem preveč motila. Sem samo mislila, da imaš vsega poln kufer in se ne oglašaš več na telefon, ker se ti ne da ****-tič razlagat, kako je s tabo.user posted image Iz lastnih izkušenj.

Smrček, super, da prideš. In da je s tabo vse vredu.user posted image

Naty-Taja
, očitno me Jančika dobro pozna, kar se tiče nosečnosti pri meni.user posted image

V petek vam bom lahko vse povedala, če vas bo zanimalo. Tudi vse detajle s pregleda pri dr. Korenu, ker grem v četrtek k njemu. A da je luštkan? O, fak. Zdaj bom imela pa še tremo. Že itak me dolgo ni noben dec šlatal, luštkan pa sploh.user posted image user posted image user posted image Samo baje, da ima brado. To pa ni moj tip.user posted image user posted image user posted image Saj se zafrkavam, v resnici pa me je kar strah, kaj mi bo povedal.

Zdaj pa res adijoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!



_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 7:29:40   
Ropotuljica
Joj, ne me strašit s takimi zgodbami! Groza, kaj se dogaja! Upam, da bo fantek čim prej okreval.

Mavo, v celjski porodnišnici imajo električno pumpico za stiskanje mleka. Jaz imela prvič CR in sem mleko dobila šele 6. dan po porodu. Tako sem si ves teden hodila mleko črpat. Tista črpalka je res fajn. Ko sem pa potem doma dobila mastitis in sem morala nazaj v bolnico, so mi pa črpalko prinesli kar v sobo, da sem si lahko kar tam pumpala. Glede tega ti res ni treba skrbet. Je pa celjska porodnišnica novorojenčku prijazna porodnišnica, kar pomeni, da se 100% (pa včasih še malo čez) potrudijo, da bi mamica ja dojila. Tako da glede tega ti ni treba skrbet,. Jaz bi ti rekla samo, da se čim manj obremenjuj zaradi tega, je pa res, da če dojenje ne bo steklo zlahka, se boš moral hudičevo potrudit, da boš dojila. Jaz sem se morala. Ampak se splača. Res. Jaz sem to nekaj mesecev nazaj povedala svoji prijateljici. Njena mama ima tri otroke, nobenega ni dojila, ker ni imela mleka. Njej sem rekla, naj se potrudi, naj ga ima cele dneve na joški, pa bo. Jokala se mi je v telefon, ampak zdaj pa že šest mesecev polno doji. user posted image



(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 10:03:27   
Ropotuljica
Pri nas vse po starem. Spet imamo fantka, Ožbeja, ob 5.55, 3890, 51, neskončno ljubezni.

To mi je v SMS pravkar napisala ... Skabi.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 10:37:11   
Bonnie_RR
Ooo, čestitke! user posted image user posted image user posted image

user posted image


Pa ste le dočakali vašega fantička!

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 10:49:42   
Jančika_
Končnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Dobrodošel, mini Skabiuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 10:55:16   
skuštrana
Danes me je zelo zgodaj zbudil telefon....In to z veselo novicouser posted image user posted image user posted image

Skabi, čestitkeuser posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 11:09:25   
smrček
Skabi gre rodit... zadnji del...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke za malega Ožbeja.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 11:12:33   
žanek
user posted image Skabi iskrene čestitke!!! user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 11:17:12   
Janeja
user posted image Jeeeej, pa smo dočakali prvega celjskega aprilčka. user posted image

Čestitke mami Skabi za Ožbeja, pa čestitke seveda tudi atiju in bratcema. user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 11:18:17   
adrijana.sara
user posted image
ČESTITKE TUDI OD NAS!!!!!!!!!!! Zdravja, zdravja, zdravja, sreče in ogromno lepih trenutkov vsej družinici!!!!!!!!!
 
Pa smo dočakali zadnji del user posted image  s srečnim koncem. Dobra ura rojstva, ni kaj - kdor zna pač zna!user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 11:50:38   
Ropotuljica
Dobra ura rojstva, ni kaj - kdor zna pač zna!


se vidi, da je mami matematičarka user posted image user posted image user posted image


Skabi, čestitke še od mene!!!user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 12:02:34   
pikecpokec
Jeeeeee! user posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi od nas za malega Ožbeja! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 12:34:50   
Meggi
ČESTITAMO MAMICI, da je velikega sončka tako skrila v trbuščku. Datum pa res na soboto- se pravi žurerski dan ob 5.55 jutranje vstajenje
(tako al drugačno user posted image )

Hvala Skabi za sms, sem ravn kofetkala sama, brez otrok v ženski družbi. Tud to he praznik.

  VELIKO CARTANJA TEBE IN SONČKA S STRANI VAŠIH 3MOŠKIH DOMA.

In zdaj si blažena med moškimi, samimi kavalirji. A ti jih boš že matematično razdelila da bo vedno eden na vrsti. 

UŽIVAJTE IN ČIMPREJŠNJI ZLATI RITEM (spanje, cartanje, hranjenje)

p.s. Če pomislim, so mi tile puheki mali, kr raznežli dušo.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 13:42:21   
Naty*Taja
SKABI  ČESTITKE... user posted image  user posted image Pa veliko cartanja s tvojimi štirimi moškimi!
Uro si pa res preračunala.



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 13:46:47   
Skabi
Vaša Skabi in moja Lenča je končno rodila user posted image user posted image   Ožbeja 3890g težkega in 51 cm dolgega fantiča ki se
je ob rojstvu bolj malo jokal zato pa malo dlje sesal user posted image  na koncu pa zaspal da ga niti sestra ki ga je želela malce očediti ni zbudila user posted image  tako da je po tej plati popolnoma tak kot jaz.user posted image user posted image
Skabi se počuti izvrstno sam porod je trajal od 4 zjutraj do malo pred 6, ko se je končno naveličal biti v trebuščku.

po počitku v porodni sobi je bila premeščena k otročnicam jaz grem pa zdaj amlo zalit njen uspeh user posted image .

Aja Skuštrana Skabi ima rolko zate modre barve sem se na lastne oči prepričal user posted image .

lp vsem celjskim čvekarcam od

Klemena

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 14:13:51   
snorlax
Hvala, ata Klemen!user posted image In čestitke tudi tebi, G. in M. user posted image

Punce, zjutraj, ko sem visela tu gor, se mi še sanjalo ni, da mi je Skabi poslala sporočilo, da rojeva. Ko sem bila že skoraj v avtu, sem opazila, potem pa nisem imela časa hodit nazaj gor na računalnik. No, samo da je dočakala, revica. Ampak ura je pa svetovna, pa tudi datum ni napačen (12 je deljivo s 4, kajne?user posted image ).

Prijetne trenutke pomlajeni družinici!user posted image user posted image user posted image



Jerebička, a je kaj novega s tvojim nečakom?user posted image Kako kaže?

Drugače pa eno lepo deževno popoldne od Snorči.user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
12.4.2008 14:17:02   
HuAnita
Čestitke Skabici, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo tole napišem, potem pa gremo v hribe!!!

Grem stavit, da če bo Skabi še kdaj noseča, bo spet rodila fantka!!!! No, verjamem, da te bodo tvoji 4 moški nosili po rokah!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful lepo ime.

Na branje ju3!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?
Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.