Bonnie_RR
|
Dobro jutro! ura... Pri nas ni nekih posebnosti zaradi prestavljanja ure,edino včeraj je bilo treba tamalega kar fajn budit, ker se sploh ni hotel zbudit za v vrtec. No, danes je bilo pa že po starem in je on mene budil... vreme... Mi je že bolj všeč... Je pa res, da imam zdej več problemov z oblačenjem, ker sploh ne vem, kako ga naj oblečem, da bo ok... Potem pa zunaj opazujem druge otroke, kako so oblečeni in se skušam malo še po njih ravnati, ne samo po sebi... skabi... Zdej pa res že finiširaš, ne? Jupi, še malo pa "bomo" imeli novega ! Js ti želim, da te ne preseneti v dnevih, ko tvojega ni in da bo potem porod čim lažji... snorlax... Boga! Js bi se na tvojem mestu prav nafilala s hrano, ki zapira. Mogoče bi bilo kej boljše? shooo... Vi ste pa tud bogi... Kar vsi naenkrat na AB! Upam, da se kmalu pozdravite in da boš šla rodit zdrava! igrišče pri Lidlu v Novi vasi... Hodi katera z otroki tja? Midva s tamalim (in z mojo sestro) sva včeraj tja, pa mi ni bilo nič všeč... Je bolj smetišču podobno kot otroškemu igrišču. Ne vem, če bomo še kaj hodili tja... V nedeljo smo bili popoldne za Savinjo in je bilo toliko ljudi, pa otrok na igrišču, da sem kar gledala... Sem se že odvadila takšne gužve... Je bil pa mali ful "spreten", ko smo se odpravljali z igrišča in mu je uspelo najdit edini velik kamen na potki in posledično poskusit, kakšnega okusa je šuder na tleh... Si je fajn poravsal brado, pa predel pod nosom in še malo spodnjo ustnico. Meni zgleda grozno, vzgojiteljica v vrtcu me je pa potolažila, da tole ni še nič. No, glede na to, da je mali imel do zdaj same ene 2 buški, pa 1x se je ob padcu udaril na ustnico, nisem ravno navajena nekih "poškodb"... Upam, da zdaj ne bo nadoknadil za nazaj... Se mu nekam sumljivo skoz nekam mudi... HuAnita... Upam, da boste tudi vi kmalu boljše... Pa da dobiš službo za nedoločen čas... porod doma... Hmmm, ne hvala! Raje ne bi... Če bi lahko izbirala, bi si kar še 1x isto izbrala. CR, bila sem brez kakšnih popadkov, okrevanje po CR je bilo pa hitro in brez komplikacij... srečanje... 18.4.? Za takrat sicer nimamo še nobenih planov, se morem pa še z dragim malo pogovorit, če ima slučajno on kaj, drugače mi pa načeloma paše... No, zdej bo pa dost, ker sem že fullllll naklamfala... Jah, če pa drugače bolj sproti nimam časa komentirat... Lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.4.2008 8:22:43 >