Skabi
|
Jaz še nisem rodila. Kaj pa Darja in Shoo? Naty-taya, iz tvojih ust v božja ušesa, bi včasih rekli. Darja, jaz tud nonstop lulam, pa po nogah me tud boli. Trebuh imam tud kar naprej trd, samo da mene to boli. svoj rukzak za bolnico imam na pol pripravljen, pa za tamlga tud. Bog ve, kaj bi moj noter dal, če bi moral sam to naredit Kaj sta pa vidve dale noter? Darja, men se zdi, da boš prav fajna mamica. Nič ne skrbi. huanita, saj ne morem verjet. Kar čez noč oba zbolela? Pa verjetno je M. bolj tečen kot Pina, ha? lunica85, dobrodošla! Pa uspešen v aprilu :) adrijana.sara, če je tebi ratal v soboto, bo meni tudi. Bom veliko počivala, sploh na za moj prood prepovedane dneve, da ne bi kaj pospešila... Darja, šele zdajs em rpebrala vse tvoje načrte. Uh, pa še res imaš energije. Sja, če pomislim jaz sem jo pri taprvem tud imela. pa še čez rok sva šla, tako da sem res lahko naredila vse, kar sem si zadala (samo ene inštrukcije sem morala odpovedat, ker sem se ravno s potiskanjem ubadala ) . Upam, da bo tudi tebi uspelo. Jaz sem bila dvakrat prisotna pri porodih drugih (praksa v SŠ), pa je bilo čisto drugače, ko sem sam ležala na postelji. Samo ti si videla in veš neprimerno več kot sem jaz. Tak, da če bom pa doma rodila, mi boš kar prek RR pomagala, zmenjeno? Shoo, vi ste pa res nastradali. Upam, da se pozdravite, preden greš rodit, ker to pa res ne bi bilo fajn. Keksi v obliki črk se dobijo v mercatorju. Naša dva jih tud obožujeta. Ja, pa jaz sem prva na vrsti, lepo prosim, da se tega držite! Pikecpokec, fajn za ples. samo tisto o 15 minutah na mizi! Madona, jaz tako hitro dojenčka še naredit en znam , kaj šele rodit! O kuhinjski mizi sem pa brala v knjigi La cucina, da so na Siciliji včasih na enem delu mize imeli mrliča (nekaj dni do pogreba), še živi ostali so se pa bolj skup stisnili na drugi strani mize in tam normalno jedli! Snorči, še dobro, da imaš sekret v vsakem štuku Pospravljala pa nisem, sem bila pravočasno obveščena, da z obiskom ne bo nič a je zdaj driska že minila? Moja še kar traja... Zdaj pa sem naklofala, medtem pa je moja mama tamala dva stušala in spravila v pižame. Včasih je skupno gospodinjstvo tud za kaj dobro (jaz sem tako crknjena, da tega ne bi mogla, možek pa na šihtu). Se grem mami zahvalit... Lahko nočko!
|