Naty*Taja
|
Hojla. Sem že pred par dnevi nekaj napisala, pa nam je internet crknu in...je šele zdejle k seb prišu. AdrijanaSara - lahko prideš v četrtek k nam v Kompole na aerobiko al pa v Štorovski osnovno šoli imaš tudi aerobiko in pilates - po moje čist ok. Jaz sem skoz hodla na aerobiko in ni preveč gužve - ravno prav. Pa še drago ni... Snorlax - si lahko kr roke podava glede jokanja. Men so se orosile oči, ko sem tvoj post prebrala...Od tamale sem dobila tak lep svitek blaga s papirnim sporočilom nekaj v zvezi s tem, da kako se zdaj jezim, ko z rokicami odtise dela povsod, da čez par let bo pa vse to pozabljeno in naj me na to spominja tisti kos blaga, na katerem so odtisi rokic moje hčere... . Sem bila ganjena do kraja. Potem pa še tavelik, ki je z jokavim glasom iskal rožico, ki jo ima zame, pa je ni našel (verjetno mu jo je kdo drug iz garderobe odnesel al pa je bila na delu njegova domišljija) Kakorkoli men je bilo ful hudo, ker mu je kr na jok šlo, da nima rožice za mamico. .. Pa se je mami cmerila in komaj domov pripeljala, ker je imela roso na okah . Lunica - pozdravček tudi tule. Lepo, da si se oglasila. Darja, če ti na ctg ni še nič pokazalo, še ne pomeni, da ne moreš popoldan rodit! Se je kolegici zgodilo. So ji rekli, da se na ctg nič ne vidi, da še kak teden nič ne bo, popoldan je pa rodila. Tak da v Avstrijo hodit zdejle...no ja, jaz ti nebi priporočala. Skabi verjetno se že "klistiraš" shoo, sva na istem (no ja, skor, jaz zdej mal lažje vstajam, kot ti ) kar se tiče nočnega prebujanja. Lahko te pa potolažim, da se po drugem letu zadeve spremenijo na boljše - iz izkušenj. Marcel že spi, Maruša pa še ne. Jaz sploh ne bom več tuhtala, ker so pri nas odpovedala vsa sredstva in ideje. Bomo pač mogli potrpet da jih mine. Je pa res, da se pri nas skoz veliko dogaja in da potem ponoči oba to ful podoživljata... Sicer pa če prav pomislim tudi jaz nisem nikoli prespala cele noči - vedno sem vsaj enkrat na noč hodla na wc.... mogoče je pa v genih. Pikecpokec - jaz ne hodim k njej, mi ni treba, ker ona pride k meni že odkar zna hodit! Naja tudi od mene. Jerebica, sem se nasmejala do solz! Faca tale tvoj Maks! Tudi meni odgovarja 18. 4. če seveda kej vmes ne pride. Pa če je pri Žanek jaz tak ne manjkam, ker lahko peš pridem čez hrib. E zdaj pa sem vas uspela prebrat do konca in grem naprej pucat. Otroci so zunaj s taščo, kosilo bo pri tašči... a imam jaz fajn taščo, ne? Imejte se in pazite nase in na svoje drage. Aja, še kar se tele punčke tiče - me res zanima, če se da zvedet vsaj katera krvna skupina je, da ljudje ne hodijo brezveze. Če je 0+, pridem v poštev, drugače pa verjetno ne, a ne? Upam, da čim prej najdejo pravega. No tista ki jo osebno pozna, naj vpraša pa mogoče prek zs obvesti? Če je kaka možnost, da ustrezam, grem takoj, tudi v ljubljano...