pikecpokec
|
Dobrodošla, Lunica 85! Upam, da kmalu dobiš . Gal počasi nehuje driskat. HB, je drekec že precej bolj gost. Pa tudi ritka ga ne peče več tko. Zdej pa ne vem, al je to zarad ene fajne kreme iz sevniške lekarne, al zato ker bolj na poredko sračka, al pa zato, ker smo nazaj uvedli Racmanke. po moje je to zadnje. Ko je mel uno tahudo turbodrisko, smo mu dali kar navadne plenice za enkratno uporabo, da ne bi preveč bacilov naokrog prenašali. Potem ko je bila pa res kriza z ritko, je pa Matej predlagal, da bi mu spet dali Racmanke. In je bilo po 2 dneh bistveno boljše. Tko da - hura za pralne plenice . Nam pa počasi že razpadajo, ker jih je pred Galom imel že en (ali celo dva?) drug dojenček. tko da jih dokupujemo vsake toliko časa. Glih zdaj sem naročila 3 za ponoči, da vidimo, kako se bojo obnesle. No, počasi bomo imeli vse nove. Bojo še za drugega . Joooj, mene ful drži da bi imeli še enega, ampak trenutno je moj cilj diploma in ena solidna služba, kjer ne bojo težili za vsako bolniško in za porodniško (ja, takih je žal bolj malo ). Sem ravno zadnjič razmišljala, da če mi ponudijo službo v kaki državni upravi al pa na občini, grem takoj! Mi ful veliko pomeni, da je bolj ali manj fiksen delovni čas, kljub temu da je plača bolj . Včasih sem mislila ''smo v državno upravo ne'', ampak ko dobiš , se pa malo spremeni. No, vsaj pri meni. Jao, sem naklofala. Kdo bo pa sploh bral to klobaso? Jah, grem malo za knjige. pa-pa