teta beta
|
Pikecpokec, morda pa mu lahko daš kakšno hrano, ki zapira, da ne bo tako sračkal, npr. banane, šipkov čaj, čokolado. Huanita, čestitam, da boš teta! Tudi pri nas bo letos veliko mladine - midva bova oba poleg naše štručke postala zopet še stric oz. teta. Moj brat bo imel prej, svakinja pa približno takrat kot jaz. Shoo, ko sem jaz nosila mojo v slingu, so me tudi čudno gledali. No, saj blazno veliko ga nismo uporabljali, se pa spomnim, enkrat ko smo bili v city parku v LJ, so nekateri prav buljili, da se je moj že zafrkaval, da bo začel beračiti zraven . Janeja, upam, da se Lea čimprej pozdravi! Glede AB pa res ne vem, kaj bi ti rekla. Danes sem kuhala šunko in sem se ob tem prav spomnila na jerebico in njene probleme s posodo pri kuhanju krače. Stara mama je naročila, naj dam tamalo šunko eni družinski prijateljici, sovaščanki, ki nam je zdaj ful pomagala, s tem da je imela tamala mogoče 7 kg, tavečja pa 8 . In ker sva obe samo gledale, kaj naj s toliko mesa, je eno nesla v mesnico, da so jo dali na pol in sva potem vsaka vzele polovico. Ta drugo bova pa drugič razdelile. Mmmmm, dišala je pa in še cela kuhinja zraven!