HuAnita
|
Špela, mi imamo Cviklovo, pa ne skrbi, dobiš datum na posvetovalnci ob 1 letu. Darja33 - jaz sprva nisem uporabljala mehčalca, potem po kake pol leta pa ja, pa Capinka ni bila alergična, mali pa kar precej, še zdaj dobi pikice, tako da ga med belo - kar ima neposredno na koži, ponavadi ne dajem, ali pa perem z bio-pralnimi oreški, prašek + mehčalec v enem, samo kaj, ko flekca, še čisto navadnega, pa ne spraviš dol s tem Za +kg se ne sekiraj, jaz sem pr prvi v 3 tednih ostala z + 1kg, sembila pa res aktivna, a ne Jančika, koliko sva prepešačili ob reki, z malim pa me je ena soseda tako okupirala, da sva samoi koleftkali, evo, pa imam + 7k in sem prava trebušasta sv..., mi je kar nerodno, ker me kdo gleda, kot da sem spet , ampak bo že. Zdaj bo itak treba začeti pas zategovati, ko bova vzela kredit.... Skabi, snorlax je rekla, da imaš veliko dobrih idej v hiški - BTW te dni sem bila 2x na Frankolovem, pa pozorno gledala, kje za v okolici župnišča bi bila kakak novogradnja, pa ne vem - je tista, da že imate fasado? Skratka, morda še preden potuješ v Rim - bi lahko prišli malo pokukat? Ker bomo moralil poleti na hitro narediti vse, da se čimprej preselimo, pa je fajn, da imaš prej nagledano in v glavi, kja hočeš.... Aja, pa kake kontakte (poceni, a dobre) - za izdelavo ceste + plavajoče plate - imaš? (hvala!) adrijana.sara- nam pa je dudo vzela račka, je kar vžgalo, ni težila zanjo, ampak če zdaj gledam nazaj, bi jo morda še par mesecev pustila, pa bi imela gotovo več miru ponoči, pa manj dela, ko jo spravljam spat....
|