|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 7:46:31   
skuštrana
Janeja, ti kar daj Munistim frendici, da ji otroček čimrej ozdraviuser posted image Mi smo trenutno zdravi, pa naj njej pomagajouser posted image


V Ljublajno, v Ljubljano, V Ljubljano gremo mi........user posted image user posted image

Jao, Huanita, tvoja vsaj hoče imet pidjamo, mi smo trenutno v fazi spat nagica.user posted image Pa kitke delat ob 5 zjutraj..Jao meniuser posted image

Snorlax, na naslednjem srečanju pa tečaj peke žemljic - jaz pridem ofkorsuser posted image

Mejte se lepo in sončno....


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 8:08:42   
smrček
Jutro!
Pikecpokec, javi kaj kako si porihtala. Upam, da res niste rota fasali.

Mojadva sta načeloma zdrava, le Gašper se na vsakih par dni zjutraj zbudi z nekimi fleki po nogah in rokahuser posted image  Najprej sem mislila, da je to od jagod - pojedel je ene dve, pol sem sumila kravje mleko, ki ga je en večer pil pred spanjem (drugače ga ne mara). Danes zjutraj se je pa zopet zbudil s fleki po ritki in nogicahuser posted image
Ko je G imel nastop v vrtcu (mislim da je bilo to pred novim letom) ga nisem iz garderobe spravla, tak da je tam imel "svoj nastop"user posted image  Pesmice pa ful prepeva, pol mu pa še Anja mal pomaga, tako da res ni čudno če ne slišimo zvoncauser posted image  No vsaj za pesmice vem, da se jih v vrtcu učijo, ker drugače mi nič ne pove kaj počnejo tisti danuser posted image  Aha, za kosilo pa jedo vsak dan juho in solatouser posted image  Jančika ti je ta faza kaj znana?

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 9:37:36   
pikecpokec
Živjo!
Očitno ni rota virus, ker je tamali že kar boljše. Sicer še vedno driska, ampak vsaj bruha ne več! Pa dokaj živahen je. Mu že gre tumhajt po glavi. Prejle je odprl solnico in razsul sol po tleh user posted image . Mah, ni važno, sam da ne leži več čist apatično, ker takrat je bil pa res bogi user posted image .
Jest noče kej dost, pit pa tudi ne. K sreči sem v lekarni dobila tisto mleko, ki je prilagojeno za drisko, tko da zdaj tisto pije trikrat na dan. Vsaj nekaj tekočine pa hrane dobi. V vmesnem času pa pogloda kako bobi palčko pa občasno kak šluk čaja ali pa vode naredi. Vsaj nekaj. Ko mu dam linex se dere ko zverina. Čaja iz suhih borovnic noče, korenčkovega soka tudi ne .

V glavnem, gre na bolje, samo da še tole drisko porihtamo.

pa-pa



_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 10:33:45   
adrijana.sara
Dan!

Pikecpokec me veseli, da se stanje umirja. Potem je že kak virus kje staknil. Smo ravno včeraj v vrtcu ugotavljali (ne, Naty), da zakaj otroci skoz roke tiščijo v usta. Res čudno, da vse poberejo, če kje kaj razsaja.

Smrček tud jaz ugotavljam že kak teden, da ima Sara po nogicah neke mozolčke, izpuščaje. Pa zginejo in spet nazaj pridejo. Saj jih ni veliko, sam po novem so v skupiniciuser posted image . Že razmišljam, da bi jo peljala malo na ogled, samo če že kar vidim - to ni nič, saj bo izginilo, če se pa nazaj pojavi, pa pridite ponovnouser posted image . Jaz pa malo sumim grozdje, edino novo na jedilniku. Ga bom ukinila za kak teden, samo če ga ima pa tako rada.

Žemljice - kako moko pa uporabljate, polnozrnato?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 11:11:07   
HuAnita
Pikice po nogah in rokah .... naš mali jih ima že kak mesec, sem najprej skenslala mehčalec, pa itak nič kat takega novega ne je. Ko smo bili na kontroli za uho, sme pokazala še to, pa je rekla, da je to virusno, ampak njega ful ful srbi, pred spanjem si mojo roko vzame in se praska po rokici, ful ga moti, no. Dobil je nek sirup, pač proti srbenju, je pa rekla, da lahko več kot mesec tole traja, če bi pa predolgo, pa naj pridemo nazaj.
Tudi M. je dobil te pikice, samo po vratuuser posted image  (Ne vem, mogoče sem se ga preveč lotila tamuser posted image ).

Mu pa - malemu - že počasi zginjajo, tudi srbi ga manj....


(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 11:31:02   
adrijana.sara
Sare ne srbijo. Sam tam so. Pa tudi ličeka nima več čist čistega kot je imela, tak da po moje je res od hrane. Drugje pa nima nič. Bom res z grozdjem nehala za nekaj časa.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 15:01:56   
pikecpokec
Huh, sem si kar oddahnila! očitno je (bila) res ena viroza. zdaj je že mač better, za kosilo je pojedu prežganko, noter pa prepečenec nadrobljen. Pol je pa na vsak način hotu potico jest. Tko da sem mu dala malo roba, potem bi pa še pa še pa še... V glavnem, zmazu je cel rob od enega kosa potice! user posted image No, če mu je pasalo, potem mu že ne more škodit, a ne? Pa precej jabolčnega soka zelo razredčenega z vodo je spil. Tko da definitivno gre na boljše! Zdej se igra na tleh, pa neki tolče. morm it pogledat.
Dijo!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 15:26:15   
Skabi
Ja, fajn pikecpokec, da je že boljše. Upam, da se ostali tudi pocajtajo. Naša dva sta pa kar zdrava (trkam!), imajo pa v vrtcu toliko bolanih, da danes ne bodo nastopali za starše.Pa taki srčkani so, imajo folklorne obleke in in plesali bi stare plese. No, saj bodo čez 14 dni, samo takrat bom mogoče zasedena z rojevanjem...

Včeraj sva pokupila pol ikee, komaj sva vse v avto stlačila. jaz sem se še kar fajn držala, sva šla počasi in si vzela čas za počitek. Če bi bila kriza, bi me pa moj kar na unem tavelkem vozičku peljal user posted image  Kupila sva eno ogromno mizo - tako da ko bo srečanje pri meni, prinesite samo stole za sedet user posted image

Zdaj imam eno nerabljeno vinjeto odveč. Jo dam pol ceneje, če katera rabi.  

Moja dva nimata nobenih izpuščajev, jih imam pa jaz. Vse me srbi in sem že čisto popraskana, rpedvsem dlani in podplati user posted image  Zdravnica je rekla, da je menda alergija na nevemkaj, v glavnem piti moram kalcij s c vitaminom -  pomaga pri alergijah.

lepo bodite, jaz moram tamal dva ločit, sta se spet stepla user posted image user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 21:06:56   
teta beta
Mi smo imeli danes v vrtcu nastop, ampak naša mala čenča najprej sploh ni hotela nastopit. Sem rabila 10 minut, da sem jo prepričala, da je vseeno šla zraven. In zna vse pesmice na pamet, med nastopom pa je ves čas tiščala kazalec v usta, kot bi ji ga kdo namazal z nutello user posted image . Ampak je bilo zelo luštno.

Izpuščajčki - naši se občasno pojavijo na pregibu kolen ali komolcev, včasih tudi po trebuščku ali po ritki. Alergijski testi niso nič pokazali, tako da je pač nek dermatitis. Ko se pojavijo, mažem z Elidelom, pa je potem v redu.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 21:40:37   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta
med nastopom pa je ves čas tiščala kazalec v usta, kot bi ji ga kdo namazal z nutello


user posted image a si ti Leo gledala? user posted image Aja, ne nisi, Lea si je v usta tiščala skoraj celo roko. user posted image Ampak ji je zraven vseeno uspelo peti. Iz ust jo je dala samo, ko so do konca zapeli pesmico in smo - so si ploskali. user posted image
Res so luštni tile naši malčki. user posted image

Snorlax, aprila OBVEZNO na srečanju pečemo žemljice! Drugače pa pridem kar k tebi na tečaj, ker se mi jih res lušta. Sploh, če so res tako hitro gotove.
Pikecpokec, super, samo da je Gal boljše in da ni rota. user posted image

Aja, še tukaj vprašam ... Ne da se mi še enkrat pisat, bom kar iz domačih ljubljenkov skopirala. Kanarčki so pa za taščo in tasta.
Zanima me, če kdo pozna kakšnega privat rejca (saj ne vem, če se jim tako reče  ) kanarčkov.
Že 2x smo kupili kanarčke v trgovini z malimi živalmi in vedno so nas nte . Ptički so bili stari in bolni. Pa hoteli smo samčke, ki lepo pojejo, vedno pa so nam prodali samičke.
Zaradi teh slabih izkušenj ne zaupamo več prodajalcem v trgovini in bi želeli kupiti kanarčke privat, po možnosti preko kakšnih "vez", da bi res dobili to kar iščemo.
Torej, a pozna katera koga, ki doma redi in prodaja kanarčke?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 22:02:43   
shooo
zdravo zdravo,

o teh pikicah... neža jih je imela po dlaneh in full jo je srbelo. sva šle k P in je zaključil da je virusna okužba . mažite z belo bazo 3 x dnevno, mine samo po dveh treh tednih....
ok. mažem, mažem 10 dne a zadeva vse hujša. pikice so zginile koža pa je postala napeta in se je luščila. skrampana do krvi. cele noči je je jamrala da jo srbi.
na kar dobimo sirup zyrtec.
i ji hudič pomaga. zamnjali smo mila in šampone - (te sumim!)- za eucerinovo oljno milo.in ob zyrtecu je svrabež zginil, koža je še suha a ni več rdečic.zdaj nam je podaljšal za 14 dni potem pa gremo na diagnostiko...eto, pa bomo videli se v bistvu dogaja.


PIKECPOKEC fajn da se jeGal tako hitro poštimal.
SKABI: koliko šteješ? 16 dni? sitno brate.
si pa faca da greš še v ikeo.
jaz sem danes imela pregled pri cvitanu, vse ok.dete na glavi, še precej visoko. železo mal nizko ali ni panike. se vidimo čez 14 dni.

po celju sem lutala sama ker so partnerke za kavo (darja in jančika) zbolele..obema hitro okrevanje.
sem neži kupila pupo v vili malina, ki jo bo kao dobila od dojenčka.user posted image nemoreš verjeti , ostala je smo še črnka.mislim , valjda da sem jo brez pomisleka vzela a smešno, ker je rekla lastnica da so jih dan prej prodali 6 komadov (velikonočni šopinguser posted image ) in sta ostala samo ta  črnka in fantek user posted image .
meni se je zdela kul, sploh bo neže pogledala ker za črnce reče da os "obarvani" (politično korektno v angl.user posted image ) pa za kondolizo rajs raeče da da je " barvasta teta"user posted image

sori JANEJA, nimam pojma če ima kdo rejstvo kanrinčkov. v mostarju ali na hvaru ti ga zrihtam v uri.
mi smo pred leti enega dobili s hvara. pa ne divjega , takega ki se je zlegel doma. in je bil v takšni minimalni kletki ...kaj jez vem 10cmx6cm visoka pa tud enih 10. katastrofa. ali kao da lepše pojejo če so v tesenem (blues al kajuser posted image )
no , mi2 sva mu kupila največjo možno kletko. pa rekli smo mu kar Kura.user posted image user posted image user posted image .

lp




_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 23:08:21   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: shooo
kao da lepše pojejo če so v tesenem (blues al kajuser posted image )

user posted image Ojoj, sej vem, da situacija ni smešna, izjava pauser posted image . Tudi meni se ne sanja za kanarčkeuser posted image .

Shooo, ful mi je žal za danes dopoldan; sem sicee skočila v trgovino z avtom, pa sem bila že od tega tak zlamana, da sem se pol sam še po kavču valjala cel dopoldan. Popoldan je bilo pa že boljše na srečo. A dete je pa na glavi, superuser posted image . Kje boš pa zdaj rodila, si se že odločila?

Pikecpokec, no fajn, da je mali boljšuser posted image . Meni so prijeli antibiotiki in se mnogo bolje počutim, tako da sem zadovoljna. Upam, da se mi bo tole res fajn do konca pozdravilo.

Skabi, šefica si, da si še tale šoping speljalauser posted image . Jaz sem šla z najboljšo prijateljico gor, ko sva bili obe noseči nekje 33 tednov, naslednjič sva pa spet šli, ko sta bila otročka stara 4 mesece in je bilo ful dobro - istočasno sta bila lačna in istočasno sta spala, pa nazaj grede sta se družno drla od MB do CEuser posted image ; midve sva pa sami spakirali posteljo na streho avta, medtem ko sta naju dojenčka gledala iz vozičkov sredi parkirišča.
Jutri pa pičimo v toplice za tri dniuser posted image (smo pogani in nas tile prazniki ne ganejo kaj ekstra, je pa fajn, ko je ponedeljek frajuser posted image ). Sem prejle gruntala, da še sploh nikoli nisem bila v toplicah v hotelu, mislim tako, da bi spala tamuser posted image . Gremo pa v Lendavo, mal se ravnine nagledat. Spakirat še moram jutri.

Danes sem bila na hitro pri MarjaniR in se videla malo pupikouser posted image . Leeepa!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 4:50:22   
snorlax
Jutro!user posted image

Samo na hitro, ker se mali dere, da hoče topel sendvič! Wtf!?user posted image

V glavnem, srečanje aprila je definitivno pri meni. Dogovorite se za datum!


Šibam!


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:03:17   
smrček
Janeja: midva sva kupila agapornisa pri Belehrju v Kranju.
www.belehar.com tip se profesionalno ukvarja z vzrejo eksotičnih vrst ptic. Skratka tisti naš agapornis je bil navajen "na roko" in na družbo ljudi.
Zapeljite se enkrat do Kranja, se res splača it k njemu mal pogledat, prava paša za oči, tako da se na koncu kar težko odločiš katerega pernatega prijatelja bi res imel.

Pikecpokec vesela sem, da je tvojemu malčku bolje.

Jančika lepo se imejte v toplicah, si mi kr mal lušte naredila. Gašper bi pa tudi ful rad šel v kakšen bazen, vedno nekaj fantazira, ko se v Laškem peljemo mimo zdravilišča. Samo zgleda da bodo takšni podvigi morali še kr mal počakat.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:11:12   
skuštrana
Dobro jutrouser posted image
Mi smo včeraj prišli domov šele ob pol sedmih zvečer...Mislim, če vam napišem kaj se nam je dogajalo bi itak mislile, da si zmišljujemuser posted image Najhujše od vsega je, da je mirotov stari pozabil it po Lizo v vrtecuser posted image mene je skoraj kapuser posted image user posted image Pa da smo se 4 plus oskar(pes samojed) plus lizin avtosedež in arsenova maxi cosi lupinica vozili v katrci po Reki, ker smo izgubili ključ od stanovanjauser posted image user posted image (toliko o varni uprabi avtosedeževuser posted image , ker džabe avtosedež za veliko gnarja, če je na koncu več vreden kot avtouser posted image )pa da me je scat tiščalo ene 4 ure skupaj in nisem mogla it...Mislim, svašta...res je bil dan za znoretuser posted image user posted image Ampak zvečer se je dan polepšal, sem prodala 3 slingeuser posted image user posted image Shoo, v vaše kraje...Ena ima dvojčka in jih bo nosila v slinguuser posted image Zakon...

Jančika, uživajteuser posted image

Darja, pozdavi seuser posted image Bolna it rodit ne, ne in še enkrat neuser posted image

Srečanje aprila - evo se danes naročim pri orl pa potem javim kdaj bi jaz lahko (he he - jaz zelo pomembna, sa morate ravnat po meniuser posted image user posted image )


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:14:23   
skuštrana
Shoo, super da se je dete obrnilouser posted image user posted image

Smček, baje je v Laškem ok za tamale zdej..bom šla pogledat ko pridem v Laškouser posted image me res zanima


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:18:40   
shooo
dobro jutro,
jančika, fajn da so ab prijeli.zdaj bo že šlo na boljše.
meni so se kronična vnetja sinusov umirila komaj ko sem zbolela z meningitisom (od nepozdravljenih vnetij sinusov) in sem dobival 10 dni ekstra poricije ab.od takrat je mir.upam da se poštimaš brez takšnih komplikacij..

ja to za kanarčke je pa meni bil totalni bed.

skuštrana, fajn za prodajouser posted image user posted image . in fajn za mamico da se je odločila. a pri bogu kak to misli nositi. enega ona in drugega tata?
papa grem na banko


_____________________________

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:21:53   
skuštrana
Shoo, oba bo nosila ona..gre veš..bi ti prilepila slikco, pa ne morem s to mozzilo nič čaratuser posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:41:58   
skuštrana
Skabi, ni panike za ikeouser posted image Bom že šla, al pa katera druga..če bo katera šla pa naj mi pove...

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 8:43:48   
darja33
Hello, I'm back!

Ja, mal je blo virozice, v obliki hripavga glasa, pa smrkanja. Pa je minil v dobrih 2 dneh! Tak da dans grem v akcijo.... Nakupi potišk, pa šunke, pa hrena, jajčk.... Pa darilce za nečakinjo (pisanka), pa mojga, ki ima jutri rojstni dan.

Shooo povej ko boš kaj muvala po Celju (drug teden, bi si pa res vzela cajt, za eno kavo pa čvek, pa da povej kaj o vili malini, pa o tem kak se počutiš). Ti kar sporoči, js mam dopoldan skor vedno cajt!
Js sem bla dans 1. na CTG ju in je še vse OK. Pikica pa ma mal čez 3 kile in upam, da bo v aprilu (čimprej!) pršla ven.
Shooo pa Skabi vidve sta tud proti koncu ne??

Viroze, viroze,... bojo kmal ponehale. Sam da se mal ogreje. Pazite nase in svoje čmrleke.

Želim vam lepe praznike (tudi poganom), pa naužijte se dobrot, se boste že potem spokorile za vse grehe....


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 9:03:32   
pikecpokec
Jutro!
Fajn da vam gre na boljše (Jančika in Darja) user posted image .
Naš Gal pa še kr sračkauser posted image . Fizično je sicer že skor čisto vredu (igra se, hodi,...), ampak kaj ko pa še kr driska! Vsake toliko se malo napne, pol mu zabrbota, pa je pokakan. Pa še ritka ga peče od vsega tega, čeprav ga kr naprej previjam, pa ritko mu mažem z Bepanthenom in praško pasto.
A mislite da bi bilo treba it k zdravniku? Sej pije še kr dost, pa papca tudi kr vredu. Mu pa še kr dajem linex (s hudimi mukami in težavami - kot da bi mu dajala ne vem kaj user posted image ).

Darjaaaaaaa, dej ti povej, ko si zdravnica. Kaj naj naredimo? Drisko ima že od torka zvečer.

Se opravičujem če sem malo zapaničarila, ampak res ne vem kaj naj.

No, evo, spet sračka. grem ga previt.

pa-pa


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 9:40:15   
HuAnita
pikecpokec - jaz ti predlagam, da mu daš ogljevo tableto, med kako pašteto ali čokolado razdrobiš - sicer smo s težavo spravili dol, ampak že naslednja porcija kakurine ni bila več tekoča....user posted image


(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 10:10:00   
darja33
Pikecpokec!

Načeloma se pri vseh teh driskicah bojimo samo DEHIDRACIJE!!  Kar pomeni, otrok ki majn spije kot podriska (in polula) rata kmalu izsušen. Če je star pod 2 leti se to lahk zgodi že kr hitro... Ampak, če on PIJE (in pije, pije...) se to redko, načeloma NE zgodi.
Torej pri tvojem škratu je fajn, da ČIMVEČ pije, za hrano ni tolk pomembno (tist kar mu paše, pa da ni ful sladko, kislo, mastno al začinjeno), pa sol je fajn da dobi v sebe (juhce al pa prirejeno mleko), sicer je pa bistvo v opazovanju, torej, ti kot mamica, najboljš vidiš če rata ful zaspan, tak "nikakakav", brez energije, s podočnjaki in odklanja vse.. To so znaki dehidracije in takrat otrok rabi hospitalizacijo, ampak zgolj zaradi infuzije! Torej tud v bolnci mu ne morjo kej druga pomagat, kot dat tekočino v žilo. Ti pa se potrudi, da jo bo spil čimveč in je ne bo rabil drugač dobivat...

Da skrajšam.... Če mali lepo pije (pa tud mal je), pa če je živahen, NI PANIKE!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 10:12:46   
darja33
Pa še to...
Ne obremenjuj se s tem kolk posračka, bolj na to kolk spije. Sam da bruha ne!!!! takrat je pa sranje, ker ne more več piti. Torej kar počasi.

Tbl iz oglja pa pomagajo pri zastrupitvah s hrano, ko vežejo nase toksine (če jih dost hiter vzameš), pri dolgotrajnih virozah pa ne, ker je že itak vse ven posračku, ima pa še nadraženo črevo...

Lp

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
21.3.2008 10:47:33   
HuAnita
Vinjeto za Aut. - rabi katera, do srede še velja?
Se mi javljajo samo take iz drugih koncev Slovenije....

Darja33 - a ni oglje tako, da veže nase vodo oz. zgosti hrano? No, nam je za zdaj pomagalo pri driski. Ampak ne sprrašuj, kako sem potem dobila črnino z bodijev, ko se je kateri fino pokakal,  seveda ne samo tja, kamor je namenjeno...user posted image


Varuška - je katera že klicala? Drugače pa bo verjetno še naša varuška imela od septembra 1 mesto fraj, vsaj kaže tako---- še čaka, da se eni zjasnijo, kako & kaj.

Drage dame, našo družino, kaže, bo končno le doletel blagosslov. Zdaj lahko povem.... Še enega user posted image  bomo dobili!

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Uporaba kolesarske čelade
abee

Zakaj ne nosite kolesarske čelade med vožnjo po mestu?

Ker ne paše k mojemu izgledu (17%)

Ker mi pokvari frizuro (17%)

Ker je predraga (7%)

Ker se počutim varno tudi brez čelade (34%)

Ker mi postane v napoto, če parkiram kolo in hodim po mestu (24%)


Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!