|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
18.3.2008 21:49:08   
adrijana.sara
Čer!


Men spet nekako ne uspe gor pridit, skoz imamo nekaj. Grem nazaj delat, še verjetno ta teden, drugače pa sigurno naslednji. Je pa novica - dva prosta delovna mesta (me en bolj mika kot drug, pa bomo videli), pa obe v bolniški in nobenega za uvajanjeuser posted image , tak da bomo videli kako bo to potekalo, se kar mal zamislim. Naj bi nekaj kombirnirali, ker drugega kandidata niso odobrili. No, k bolj zanimivim temam.

Ja, danes sem šla še enkrat potrdit dispozicijsko, tak da lahko spacam skupaj to diplomsko. Se bo treba prisiliti, ker je bilo pa že res dovolj zavlačevanja.

Ropotuljica - user posted image  to pa ni kar tako, kar tri. Res ti želim, da se prav odločiš, da bo za tebe in družino najboljš.

Jančika ti pa res nimaš miru. Jutri pa nazaj težit, pa naj kaj konkretnega povejo in rešjo to, da boste lahko izkoristili dopust na polno! Mogoče te pa sprememba okolja pozdraviuser posted image .

Skuštrana tudi meni je rekla ena medicinska sestra, bobi palčke in coca cola. Sam kaj, ko ji je potem ta coca cola zadišala in bi še samo to pila. Pa sem jo nekako uspela prepričati, da je to tako kot kavica in za zdaj je mir, do naslednje driskeuser posted image . Bomo drugič kar linex vzeli, nam pomaga.
Pikecpokec kar počakajte še kak dan, ker ti tak nič novega ne povedo. Rota pa ni, pol bi že vedli - baje se ga ne da zgrešiti.

Majcika dobrodošla! Kar na delo s pisanjem in lepljenjem slik.

Druge še tud lahko kakšno sliko pripopate, da vas zdaj povežem kdo je kdo. Sem tudi po srečanju še vedno zmedena.

Dost bo. Grem vodoravno - lj in vlak, izčrpa vso energijo!

Nočke

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
18.3.2008 22:04:59   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: smrček

user posted image  Janeja je zadnjič nekaj pisala o tem, da imata z P spalnico zopet samo zase in kako je potem noč prekratkauser posted image  Midva imava nocoj celo hišo "samo zase" ker sta maladva pri omi v Laškem in kaj počneva: I v dnevni pred TV spi, jst pa tule gor visimuser posted image user posted image  no tolk o tem kako smo pri nas intimniuser posted image


Saj mata še čas. Jaz sem tud ne pridem do spalnice prej kot ob 23h, P. pa do takrat že eno kitico oddrema, pol pa ... Saj veš no. user posted image Zato pa je noč prekratka. user posted image

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
18.3.2008 22:34:54   
teta beta
Pri nas je danes malo boljše vzdušje. Stara mama se po operaciji dobro počuti, boli je ne in se kar dobro drži. Odrezali so ji prste in še kakšna dva centimetra, če bo to dovolj, se bo pa še videlo, ker ima zelo zelo slabe žile, zamašene, zvozlane, zverižene, skoraj nič prekrvavljene. Tudi druga noga, ki je na videz čisto zdrava, je pravzaprav že precej prizadeta. Pojutrišnjem bodo poskušali žile malo razširiti, izboljšati prekrvavitev, pač vse kar se da. Upamo na najboljše.
Bili smo tudi v SG pr B., domov gre jutri, se pa danes že neprimerno bolje počuti. Celo tako, da ko smo prišli, je bil zunaj na čiku user posted image . Pa sem res mislila, da bo zdaj nehal kaditi. Še moram poštudirat, kaj naj sploh jutri skuham, ko pride domov. Kompot in prepečenec, pa bo kosilo user posted image .


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 4:35:57   
snorlax
Jutro!user posted image

Al ste se naklofale! user posted image user posted image user posted image Komaj sem se prebila skozi vse. Žal pa nimam časa kaj na dolgo in široko pisat, ker grem po 10 dneh lenarjenja danes nazaj v službo. Tam me čakajo gore papirja, saj se 10 dni ni noben ničesar pritaknil. Preden sem šla na bolniško, sem dva dni uvajala eno novo, ta teden pa nadomeščam vodjo, ki je na dopustu. Tako, da bom lahko spet aprila vse sobote v službi, da bom popucala svoje delo. Pri nas je namreč delitev dela na "nujno" in "ne nujno". Očitno moje delo ni nujno, tako da ne se čudit, če dobite domov položnico za nekaj, kar ste ga srale pred enim letom.user posted image

Torej:

- pozdravite se vsi, ki ste bolani ali imate bolne otročke,
- pejte rodit vse tiste, ki komaj čakate, da greste in je že čas za to,
- dobro se odločite vse tiste, ki morate izbirati med večimi možnostmi,
- zdrave in pridne user posted image ,
- zdrave in še bolj pridne user posted image ,
- pa velik napište tule gor, da bom imela jutri zjutraj kaj za brat (prej ne bom prišla do računalnika),
- dobrodošle nove čvekice.

Lep dan!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 8:31:24   
darja33
Jutro!

Snorlax kot ponavadi ne more spati....

Jančika sinusi, hmmmm, mogoče pa res ne bi blo slabo z AB probat. A kri so ti kaj pogledal? A maš tud kaj vročine? Mi pa ni problema ti kak Sumamed dat... Mam doma skladišče.

Shooo ja te pokličem dans za jutri. Se veselim. Okol 10?

Varuške... a imate kaj izkušenj z njimi??? Tudi js grem jeseni delat (2 krat tedensko po 5 ur) in bom rabla ta čas eno fajno, izkušeno za mojo 6 mesečno punčko. A mislite da bo to izvedljivo??? Upam, da bo moja puža pridna (po mamici).

Grem na kavo in malo pucat, sicer pa potem tudi ven, je ful lep dan. Baje bodo pa prazniki nikakvi (kar se vremena tiče). Bomo pač samo jedli...

Kaj boste pa vi Montinjačanke jedle??? Kake posebne potice, jajce, hren in šunko????
Vam nič kaj ne zavidam...
Lp



(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 9:28:08   
HuAnita
Včeraj sneg, danes toplo sonce, kdo bi to razumel? user posted image

snorlax - pismo, ko sem morala za vs lužbo vstajati ob 4.00, sem si prisegla, ko sem tam nehala delati, da to pa nikoli več.... Tako da te občudujem, da si takrat prisebna... Sam jaz takrat tudi velikokrat bedim, ampak zato, ker dajem lulat, pa piti, pa take....user posted image

Jančika, imaš pa res štalo s sinusi.....

Darja33, tebe bomo pa še lahko 'ponucali', kar se nasvetov in zdravil tičeuser posted image

Varuška - bom jaz vprašala sodelavko za številko od te punce, ok? Pa vam jo potem ZSjam, samo upam, da se danes vidiva, ker greva delat vsaka svojo stvar....


(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 10:54:23   
pikecpokec
Evo, samo na kratko: Gali ima očitno rota virus user posted image . Ponoči je bruhal, driskal, imel vročino...
Sem klicala dežurno pa je rekla da če bo še bruhal, naj ga kar pripeljemo, če bo pa zaspal, pa naj ga pustimo spat. No, potem je zaspal, malo je še kakal, ampak je začel tudi pit (prej ni hotel nič). Potem smo šli zjutraj k zdravniku, zdej pa čakamo na izvide krvi. Sicer so nam dali tiste vrečke za lulanje ujet, ampak se je že 2X zraven pokakal, tko da je potem to neuporabno. Ne vem če nam bo ratalo kej lulanja nalovituser posted image . No, zdej spi, pojedel je malo bobi palčk pa deci neke mlečne mešanice proti driski. Pa linex sem mu dala. Upam da bo prijelo!
Sem pa čist sesuta. zdej sem oprala posteljnino, itak pa sproti perem cote ker je nonstop pokakan. Kr teče vse user posted image .

Zdej pa grem poklicat v laboratorij, da mi povejo kaj nardit glede lulanja. Vrečk nam bo zmanjkalo!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 10:59:05   
žanek
Ojla!

Punce eno vprašanje: moja Nika je začela kakat na 2 - 4 dni (ko se pa pokaka je pa do vratu umazana user posted image ). Je to ok user posted image bi me moralo skrbet, je pa polno dojena. Žan je kakal 2x na dan kot dojenček in nimam izkušenj s tem.

Varstvo otrok ... sem začela razmišljat, da bi lahko pazila otročke glede na to, da bom še kar nekaj časa doma; tam nekje septembra. Če me bo katera rabla oz. če vam nisem predaleč, veste kje me boste našle user posted image .

Vsem želim čimprejšnje okrevanje user posted image , vse nove članice pa dobrodošle.

< Sporočilo je popravil žanek -- 19.3.2008 11:02:03 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 11:21:04   
Jančika_
Teta beta, tole se pa kr gredo sliši glede tvoje stare mameuser posted image . Upam, da jo porihtajo, je pa hudič pri starih ljudeh... Tvoj kadilec je že vredu?

Darja33, zjutraj sem šla k osebnemu zdravniku in me je poslal dat kri, zdajle pa grem po izvide in nazaj k njemu. Je rekl da je ziher vnetje in ziher za antibiotike, samo da je treba videt, kako hudo je. No, saj zdaj bo pa menda vredu tole. Upajmo. Pa hvala za ponudbo, mogoče bo še kdaj res trebauser posted image .

Pikepokec, ojej, rotauser posted image , to pa ni fajn. Vasja je pristal v bolnici na infuziji takrat. Upam, da se mali pikecpokec čimprej pocajtauser posted image .

Tak zdaj pa nazaj k zdravniku...zjutraj sem rabila dve uri in pol, da sem zrihtala in srčno upam, da bom zdaj kaj hitrejeuser posted image .

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 12:51:13   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

Nik je že boljše (izvidi krvi kažejo na virusno obolenje, ker je vse ok), kašlja precej manj.

pikecpkec... Tole ni pa nič kaj fajn slišat.user posted image Upam, da ne bo prehudo in da boste kmalu bolje...user posted image

Skabi... Pa uspešen šoping oz. ogled! user posted image

Jančika... Fajn opravi, pa upam, da te končno malo porihtajo, ker tole se ti pa že kar predolgo vleče...user posted image

kakanje dojenčkov... Js sicer nimam izkušenj z dojenim user posted image , ker je bil Nik na adaptiranem mleku in je kakal vsaj 2x dnevno, je pa tu gor veliko izključno dojenih user posted image in ti bodo mamice znale povedat, kako je s tem...user posted image

teta beta... Žal mi je za tvojo staro mamo.user posted image Upam, da bo kljub vsemu okrevala in se privadila na novo stanje. Želim ji veliko zdravja in optimizma!user posted image user posted image user posted image
Pa user posted image za user posted image , da fajn okreva.user posted image

nove čveke... Dobrodošle! user posted image user posted image

vreme... Kr neki...user posted image






< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 19.3.2008 12:52:21 >


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 13:10:01   
Jančika_
Bonnie, fajn, da je Nik boljši. Zdaj je toliko bolnih otrok, da je kr groza. Srčno upam, da pri nas ostanemo zdravi do konca tedna.

Dobila sem antibiotike (Zinnat za 10 dni) in zagotovilo, da bi pa zdaj končno moralo bit boljše. Sem se kr odločila, da bouser posted image .

Žanek, dojeni otroci kakajo zelo različno. Tudi en teden lahko ne kaka, pa je vse OK. Vasja recimo je kakal 3x na dan, če ne več, Kajči pa na dva dni (pa tudi do vratuuser posted image ). Če se ne matra pri kakanju, potem je vse OK. Aja, čuj, nam je ratalo zlomit en konec spojlerja na onem avtuuser posted image . Jaz ne vem, no...upam, da se bo dalo zalepit, drugače bomo pa novega kupili.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 13:35:50   
adrijana.sara
Dan!

Spet obdobje bolezni, ne?user posted image  Tako, da še samo vprašanje časa, kdaj Sara obleži. Je že prehlajena in sem ugotovila, da če jo zvečer dam kopat v banico in pustim vročo vodo tečt, pa tuš zaprem, da je pol napre, potem imamo mirno noč. Drugače se ji pa vse zabasa. To bomo zdaj sigurno prakticiral, ker včeraj je nisem dala kopat, pa sem jo potem spečo nesla v kopalnico polno pare, da se ji je odprlo in je bilo ponoči ok.

Pikecpokec upam, da ni to roto, ampak samo kaka viroza in da bo hitro mimo.

No, zdaj pa moje jamranje. Sem mogla na novo zdravniškega delat (pa sem ga slaba dva meseca nazaj) in pridem k istemu, povem situacijo pa reče kar počakaje... in sem čakala...čakala...user posted image user posted image user posted image . Pol pride malica, pa sem rekla, naj mi pove kdaj pa bi približno prišla na vrsto. Rečejo ob pol enih in pridem nazaj. Ob enih mi pa prinese izpolnjen list in to je touser posted image user posted image user posted image  - tak, da če bi bila prave volje, bi danes znorela. Pa nisem imela več energije - moja druga težava danes- ker me je križ zagrabil in se še komaj premikam.

Tako, da Darja, se priporočam za kak nasvet al pa kako dozo česa, ker bom mogoče morala že v petek v službo. Sam mi je mami dala enkrat eno tableto, pa sem bila tako zadeta, da nisem bila za nikamor.

Ja, popoldne pa še delavnice v vrtcuuser posted image  - bom zdaj počivala, če bo kaj pomagal.

Vsaj nekaj lepega danes - sestrič je dobil hčerkico Nežo. No, je pa celjan na mariborski, tak da ga mogoče katera pozna. Ima čistilni servis, punca je pa Polona. Aja, on je pa Jani.

Jaz še malo počivam, posrfam, pol pa po Saro. Če ne bom celo teto nasrala, naj vskoči.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 14:04:21   
skuštrana
Žanek - za izključno dojene otroke je normalno če kakajo 1 krat na 10 dniuser posted image Tako je nekaj časa kakal naš Arsen, zdej pa kaka vsakih par dni. Če je ne napenja preveč, če ni jokava in nima trd trebušček je vse ok.
Je pa tudi on na začetku kakal 2, 3 na dan potem pa kar ne več...Liza je pa tudi kakala non stop, tako da nisem vedela kako in kaj..Sem se par dni sekirala, zdej mi je pa cool..Manj dela s pucanjem kakcevuser posted image
Aja, ko se pa pokaka pa ne smejo biti bobeki, ampak tekoče (čeprav je bilo pri Arsenu ko ni kakal 10 dni kar gosto, ampak bobeki pa niso bili).Ja, pa kakec mora bit obilen...Arsen ponavadi ni kakal 10 dni, potem je pa 2 dni samo kakal, me je bilo kar frka kam it, ker je vsepovsod ven priteklo in smrdelo ko user posted image .user posted image


< Sporočilo je popravil skuštrana -- 19.3.2008 14:06:11 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 14:10:53   
skuštrana
Pikecpokec, upam da ni rota virususer posted image Držte se...

Jančika - jaz tudi upam, da bo sedaj vse okuser posted image

Vsem ostalim pa lep pozdrav...Čakam da pride Liza iz vrtca, gremo ven...

Janeja, a si jutri mogoče kaj v Lj, jaz bom dopoldan tam..No, slučajno, vem da si bolj terenskauser posted image

Adrijana.sara - jaz Lizi naredim parno kopel s kamilicami..Potem ji pa še poleg postelje pri glavi dam vročo vodo s kamilico, da gre para po sobi..In kar pomaga, moram rečt.


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 19:32:58   
snorlax
Dan!user posted image

Evo, da ne bom samo v zgodnjih jutranjih urah visela tule gor. Punce, naj se vam ne smilim, ker imam jaz največ energije ob 4.00 zjutraj. Potem je vse OK tam nekje do 17.00, potem bi pa šla že s kurami spat. Tako, da s tamalčkom ponavadi okoli 21.00 ure že pridno žagava.user posted image

Bila pa je res kriza, ko sem hodila spat ob kakih enajstih zvečer, pa vstajala ob 4.00 zjutraj. Zdaj pa sem se disciplinirala in hodim spat po risanki. user posted image

Darja, fenice od Montija lahko jemo šunko, jajca in hren. Samo potice ne. Se bom pa prvič zavestno pregrešila, kar sem na dieti, ker je to zame najboljši zajtrk v celem letu in bom pojedla tudi kak kos potice moje tašče ali mame. Sama je verjetno ne bom pekla, ker me obe zalagata s poticami, za tavečjega pa sem že naročila brezglutensko.

Pikecpokec
, mi smo imeli rota virus in pristali na pediatriji. Tri dni mi je tamalček ležal na rokah kot mrtev, skoz priklopljen na infuzijo. Upam, da se čimprej pozdravite.

Ropotuljica, prosim, pošlji mi mail, da ti pošljem slike. Rdeče oči boš sama popravila, ker znaš to bolje od mene.

Moram pa ti povedat, da sem izboljšala in še bolj poenostavila recept za žemljice. Sploh ne dajem kipnat kvasa, ampak v moko zmešam sol, na sredo naredim jamico, vanjo zdrobim kvas, pa zalijem s toplo vodo. Potem pa zmešam kar z žlico v gosto maso. Roke si zmočim z vodo in naredim kroglice velikosti malo večje pinkponk žogice in jih dam na peki papir. Pečico si že prej ogrejem na 200 stopinj in vržem pladenj noter, pa super kipne in se speče, vse obenem. Fertik za 15 minut.user posted image Pa 100x lepše za pogledat in 100x boljše za jest!!! Sem jih prvič, ko sem tako pekla, pojedla kar 8 za zajtrk. Pa skoraj cel pisker tvoje marmelade. user posted image user posted image user posted image Ja, pol se pa čudim, da kile stojijo.

Jančika, ne beri zgornjega odstavka!user posted image Upam, da se ti sinusi čimprej pozdravijo, ker tole je pa že tumač.user posted image

Adrijana.sara, upam, da te križ kmalu spusti, ker vem, kako boli. Jaz sicer ne pojem menda 3 lekadole celo leto, ampak križ!!!! Potem pa ne morem brez Ketonala vsaj enih par dni. Nazadnje me je zagrabilo, ko smo se selili lansko leto. No, saj sem našpukala tudi, tako da vem, zakaj me je štihnalo.

Skabi, ko prideš iz šopinga, takoj tule na raport, kaj si kupila.

Kje ste Naty-Taja, pa Smrčka, pa ostale?




_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 20:46:36   
Janeja
Skuštrana, žal jutri nisem nikjer blizu LJ. Grem na Gorenjsko, ampak čez Tuhinjsko dolino ne čez LJ.
Daj mi povej, kdaj ti prideš po Munostim? Če res šele sredi aprila, bom "tvojo" flaško dala eni kolegici, ki je včeraj s tamalo pristala v bolnici zaradi RSV virusa. user posted image Mala je res kar naprej nekaj bolna in bi rada poskusila še s to alternativo. Ti obljubim, da bom šla do sredine aprila v Škofjo Loko po novo flaško.

Jančika, upam, da AB prime in bo po njemu res OK.

Pikecpokec, a je še tako hudo? Mogoče se bo pa le izkazalo, da je samo kakšna trebušna viroza, ki bo hitro minila. Držim pesti!

Naša Lea je danes nastopala v vrtcu. Smo jo šli vsi 3je gledat in so bili malčki tako luštkani, da smo se starši kar topili zraven user posted image Zapeli so ful pesmic, pa plesali so. Mi je kar hudo, ker je toliko doma zaradi teh user posted image bolezni. Vidim, da v vrtcu res uživajo.






(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 20:51:16   
Janeja
Aja, Snorlax, daj ti vsaj okvirne količine sestavin za žemljice napiši. Če je tole tolk simpl in hitro, bi jih pa tudi jaz kdaj za zajtrk spekla. Prosiiiim user posted image

Koliko moke?
Koliko kvasa?
Koliko vode? Verjetno lahko dam tudi mleko, ker nimamo diete, a ne?
A kroglice potem po sredini zarežeš, da so po obliki res žemljice, ali pustiš kar kupčke?




(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 20:55:03   
Jančika_
Janeja, si kar predstavljam, kako si morala bit ponosna ob Leinem nastopu - Vasja je danes sam od sebe med kopanjem zrecitiral pesmico (nekaj v smislu - mamica, poglej, kako sem zrasel ... na koncu pa - pa te še vedno rad držim za roko) in se se skor scmerilauser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 21:07:24   
teta beta
Spet kakšno obdobje bolezni? Upam, da se otročki čimprej pozdravijo. Pikecpokec, držim pesti, da ni rota virus. Adrijana.sara, jaz sem delala podobno kot ti, ko je še bila manjša, se pravi, ko je še spala v svoji posteljici, sem ji potem zraven kinderpeta na eno deščico na tla dajala posodo z vročo vodo, v katero sem dala še kopalno sol. Se mi zdi, da para res pomaga. Letos pozimi pa smo poskusili še s klasično inhalacijo, smo šli vsi trije pod brisačo, pa se je kmalu naveličala.

Snorlax, to je tudi moj najljubši zajtrk - potica, šunka, jajce, hren in bela kava. Pa še kakšna domača salama je lahko zraven. Njami.
Kaj pa če bi nam ti zaupala celoten recept za tele žemljice - koliko moke daš itd. Si mi prav lušte naredila, škoda da nimam kvasa doma, samo onega v prahu.

Moj kadilec je že v redu. Prej ga je sicer kar začelo bolet, ker smo malo pohajkovali po sejmu v Petrovčah, pa že prej je bil celo dopoldne pokonci, ampak si je spočil in je zdaj dober.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 21:10:48   
Jančika_
Teta beta, a na sejmu ste bili. Mi smo tudi bili v Petrovčah, samo na sejem pa nismo šli. Tast živi v Petrovčah in mu je ime Jože - pol veš, da je imel danes praznikuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 21:11:00   
teta beta
Aha, vidim, da me je Janeja prehitela za recept. No, torej...

Jančika, naša kar naprej recitira in prepeva, tako da smo že navajeni, čeprav jutrišnji nastop bo vseeno nekaj čisto posebnega. Če bo sploh kaj povedala.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 21:13:13   
Jančika_
Vasja pa nič ne poje in recitira, zato sem toliko bolj raznežena, ko končno kaj da od sebe. Ko je prvič zapel pesmico, se mi je srce ustavlo od srečeuser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 21:16:47   
teta beta
Jančika, teoretično že mogoče. Ampak da boš vedela - moja mama je tudi bila Jožica in smo imeli danes mašo, pa je župnik rekel zjutraj, da ker je veliki teden, se je praznik sv. Jožefa liturgično obhajal že v soboto user posted image . Še hvalabogu, da je bilo zato prej konec. Je bila tudi tamala zraven in je imela že tiste pol ure zadosti, nisva pa dovolj zgodaj vstali, da bi jo prej peljala v vrtec. 

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.3.2008 22:02:52   
HuAnita
Pina, 3 leta - Poglejte, kako sem shujšala - to je moja nekdanja pižama, ki zdaj pleše na meni:

user posted image


PS Takl'e 'mamo - atijevo pižamo si obleče in hoče v njej spati.....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
20.3.2008 5:25:45   
snorlax
Krščen matiček, bo res treba en šnelkurz peke žemljic organizirat!user posted image user posted image user posted image

Ne vem recepta, ker delam na pamet. Moke recimo 10-12 zvrhanih žlic, ampak res orenk zvrhanih (po moje je to cca 30 dag), kvasa pol kocke, vode en deci recimo, soli dva, tri ščepce. Pojma nimam, res. V glavnem, masa mora prit tako gosta, da ni tekoča, a vendar še dovolj mehka, da ni trda kot kamen. Nisem kaj dosti pomagala, kaj?user posted image

Pa nič ne delam nobene črte, tako da so to kar kupčki.user posted image Recimo, da so kajzerce.user posted image

Šibam v službo!user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)


Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!