snorlax
|
Dan! Evo, da ne bom samo v zgodnjih jutranjih urah visela tule gor. Punce, naj se vam ne smilim, ker imam jaz največ energije ob 4.00 zjutraj. Potem je vse OK tam nekje do 17.00, potem bi pa šla že s kurami spat. Tako, da s tamalčkom ponavadi okoli 21.00 ure že pridno žagava. Bila pa je res kriza, ko sem hodila spat ob kakih enajstih zvečer, pa vstajala ob 4.00 zjutraj. Zdaj pa sem se disciplinirala in hodim spat po risanki. Darja, fenice od Montija lahko jemo šunko, jajca in hren. Samo potice ne. Se bom pa prvič zavestno pregrešila, kar sem na dieti, ker je to zame najboljši zajtrk v celem letu in bom pojedla tudi kak kos potice moje tašče ali mame. Sama je verjetno ne bom pekla, ker me obe zalagata s poticami, za tavečjega pa sem že naročila brezglutensko. Pikecpokec, mi smo imeli rota virus in pristali na pediatriji. Tri dni mi je tamalček ležal na rokah kot mrtev, skoz priklopljen na infuzijo. Upam, da se čimprej pozdravite. Ropotuljica, prosim, pošlji mi mail, da ti pošljem slike. Rdeče oči boš sama popravila, ker znaš to bolje od mene. Moram pa ti povedat, da sem izboljšala in še bolj poenostavila recept za žemljice. Sploh ne dajem kipnat kvasa, ampak v moko zmešam sol, na sredo naredim jamico, vanjo zdrobim kvas, pa zalijem s toplo vodo. Potem pa zmešam kar z žlico v gosto maso. Roke si zmočim z vodo in naredim kroglice velikosti malo večje pinkponk žogice in jih dam na peki papir. Pečico si že prej ogrejem na 200 stopinj in vržem pladenj noter, pa super kipne in se speče, vse obenem. Fertik za 15 minut. Pa 100x lepše za pogledat in 100x boljše za jest!!! Sem jih prvič, ko sem tako pekla, pojedla kar 8 za zajtrk. Pa skoraj cel pisker tvoje marmelade. Ja, pol se pa čudim, da kile stojijo. Jančika, ne beri zgornjega odstavka! Upam, da se ti sinusi čimprej pozdravijo, ker tole je pa že tumač. Adrijana.sara, upam, da te križ kmalu spusti, ker vem, kako boli. Jaz sicer ne pojem menda 3 lekadole celo leto, ampak križ!!!! Potem pa ne morem brez Ketonala vsaj enih par dni. Nazadnje me je zagrabilo, ko smo se selili lansko leto. No, saj sem našpukala tudi, tako da vem, zakaj me je štihnalo. Skabi, ko prideš iz šopinga, takoj tule na raport, kaj si kupila. Kje ste Naty-Taja, pa Smrčka, pa ostale?