|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.1.2008 21:55:32   
Skabi
Pikecpokec, čestitam tudi jaz!user posted image

Nemrak, tudi moj tavečji ej bil pred tremi leti na odstranitvi žrelnice. Kaj te zanima?


Vse skupaj, tudi jaz se prijavljam na srečanje.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.1.2008 22:14:10   
Janeja
No pri nas smo iz tahujšga ven (3x trkam). Lea je že 2 dni brez vročine, malo še kašlja ampak ni panike. Apetit je še vedno katastrofa in v parih dneh ji je uspelo shujšat pol kg. user posted image   Samo da bi ostala zdrava in končno začela mal jest, ....


HuAnita,
a ti spodnje perilo tudi likaš (gatke pa bodije?) user posted image Mater maš pa voljo. Jaz ih še nikoli nisem, saj se na riti polikajo user posted image   Že ostalih cot je preveč, ...

Naja3, a ti pa čist vse samo zložiš? Saj jaz tud veliko, samo kakšne hlače pa majčke in srajce pa vseen še likam. A nimaš res čist nič zmečkano? Mogoče pa jaz preveč nabašem u stroj user posted image A je lahko to razlog za zmečkane cunje iz sušilca?
Pomivalc je pa tako obvezen in nepogrešljiv kot sušilc - po 1.tednu uporabe ga ne dam iz kuhinje. A pol sem pa že perfect housewife? Bravo zame user posted image
Gospa pikecpokec, čestitke user posted image

MarjanaR, držim pesti, da se ti želja izpolni in boš namesto pri Franclu (ko bi jaz vedela kje je to user posted image ) cartala svojo malo štručko. Drugače pa pridi za kakšno urco.

Žanek, hitro se pocajtaj, čeprav vem, da znajo tile šivi bolet kot user posted image . Jaz sem bila 3 mesece nerazdružljiva s šlaufkom. user posted image Upam, da bo pri tebi tole celjenje hitrejše. Kako kaj mala Nika? A dojenje se vama je že ustalilo?

Ojla Skabi, tebe je pa tale DR Martin (kdo pa je to?) kar prevzel. A si pozabla, da si že prej pisala isto user posted image   No pa saj dvojne čestitke nič ne škodijo, prijava na fešto pa tud boljš 2x kot nobenkrat user posted image


(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
28.1.2008 23:33:50   
Naty*Taja
Hoj, babike!
Ja, Huanita, sej vem...sej jaz tudi tak študiram, kot ti, sam sej veš, da je res kr hudo, ko se kaj drastičnega zgodi - ti še posebej dobro veš kako je to. No v glavnem s tem fantom je kr hudo in vsi upamo in molimo (če bo kaj pomagalo, zakaj pa ne - je bila danes s sosedske strani organizrana maša za njegovo zdravje in polna cerkev!) zanj. Je res kr hudo. Se pa jaz nikoli nisem smučala in imela veselje za to. Sem pa bolj navdušenec timskih športov. Kr fejst pogrešam odbojko, pa ne upam več zarad operacije, da se mi ne ponovi. No, mogoče bom pa zdej na našo šolo hodla, ko bom mal ven iz tegale zosa.
Pikecpokec, men je pa tale v ozadju prve slike znana iz srednješolskih dni, pa ne vem, kam jo uvrstit. user posted image Lepa porokca - a vas je bilo sam toliko? Poročna noč, ja, Huanita - če ravno user posted image dobiš na začetku poročnega jutra, ko greš v postlo, ni ravno nekega haska od nje! user posted image

Oj Marjanca ti kr zateži - tule najlažje se skašljaš, pa če kateri ni pa preskoči! user posted image
Sej boš kmalu cartala...
Žanči, a je bilo tak hudo? Dej si kako hrastovo lubje skuhi in kopel nared, da se bo hit pocello - meni je to pomagalo v dveh dneh!

Dajmo Lea, hitro jest pa nič več bolehat.
KOmi čakam, da vas vidim. Upam, da mi bo ratalo.
Lep pozdravček tudi vsem ostalim, zdej grem pa mal spat, potem pa spet za delom. Se sprašujem, če se sploh splača tolk delat, če te pa lahk v eni sekundi zmanjka. ... Ne me brat, ker sem malo črnogleda po vseh tehle črnih dogodkih okrog mene. Od Huanitkine žalosti, do našga zatga vaškega  fantka, pa še nekaj bi se jih našlo v mojem krogu zdejle.... Ah, sej bo.
Se pišemo.





_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 6:10:12   
žanek
Janeja 3 mesece, ojoj. Tile šivi so user posted image , ja. Pri Žanu me je 1 mesec matralo. Za Leo pa user posted image , da bo čim prej dobila na teži. Vem kako je to, sestra od mojega U. ima tudi  nedonošenko (6 let).

Naty-Taja kje se pa hrastovo lubje dobi in kako naredim kopel  user posted image sem smotana ne. Za tvojega soseda sem pa jaz tudi slišala, držim pesti, da bo vse ok!!
Drugače pa ni tako hudo kot "jamram", samo nekje se moram malo skašljat user posted image .

Moja Nika pridno raste, se lepo redi, dojenje se nama je ustalilo, včeraj se je prvič kopala, zdej boma pa končno šle malo na zrak ... v glavnem uživamo vsi 4je.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 6:30:06   
Naty*Taja
Dobro jutro. A Snonrlax se še pa ni javila? user posted image

Žanek - hrastovo lubje ti lahko gre dragi nasekat v hosto, ga pa tudi v lekarni prodajajo. men ga je naseku. Potem pa sem jaz iz tega skuhala kak liter "čaja", si v lavor nalila tople vode in ta čaj not zmešala potem sem pa rito not namakala. Je dobra terapija tudi za druge kožne probleme. Poskusi, škodit ti ne more...



_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 7:20:20   
Ropotuljica
Žanek, jaz mislim, da bi morali šivi prej nehat bolet. Če po CR po par dneh ne bolijo več, tud tam spodaj ne bi smeli. Mene so v drugo tudi šivali in me je bolelo ko hudič. En šiv je pošteno zategoval, pa tisti vozel na koncu se ni razkrajal. In sem si en teden po porodu mislila, da kaj me pa stane, če grem v bolnico, da mi jih ven poberejo. Saj tud po CR so mi jih 7. dan ven vzeli. In sem šla. V par minutah sem opravla. Ko sem prišla domov, me že ni nič več bolelo. Sem bla prepričana, da je od ketonala, ki sem ga vzela. Ampak me tud pozneje ni več bolelo. Kot da ni blo nič! Preden sem šla v podonišnico, pa tako, da tud ležat nisem mogla.
Ko sem prišla tja, je zdravnik rekel, zakaj si nisem nitke sama ven potegnila. Mene je pa tako bolelo, da se tud umit nisem mogla.


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 8:13:48   
nemrak
user posted image user posted image ,
dobro jutro!!

Glede operacije žrelnice me zanima, kako dolgo so otroci notri in potem kako dolgo so potem še doma.  Letos glede bolniške ni problema, ker sem tako na porodniškem, ampak zanima me glede vrtca. Me je kar malo strah, saj še nikjer ni prespala sama razen pri babi.

Ko se že pogovarjate za Francla. V tisti sobi zgoraj smo me imele prijateljčino dekliščino. In smo se imele tok fajn, da sem jaz avto tam pustila do naslednjega večera.user posted image , ker prej nisem bila zmožna it ponj oz. ga odpeljet.
Aja, pa še RICKY nam je "plesal"

Tak da punce, uživajte!!!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 8:53:12   
skuštrana
Zanek, mene so šivi svinjsko boleli cca 2 tedna, potem pa samo še pol svinjsko, še kake pol leta...ali pa še večuser posted image , tako da sem full hvaležna za drugi porod, ker me je baboca tako lepo čuvala, da je šlo skoz brez šivanjauser posted image user posted image Ena pozitivna točka za Postojnouser posted image , ker v Ce res režejo kar po tekočem trakuuser posted image

Pikecpokec, ne vem če se poznava...se mi zdi, da si ti ene 4,5 let mlajša od mene, pa še jaz nisem kaj preveč vLaskem zadnjih olala let - ene 15, sem hodila v srednjo šolo v mb, zdej sem pa na Reki...se mi zdi da si generacija od mateje knezove, če se ne motim...pozdravi jo..saj bo vedela kdo sem..bivša soseda ji reciuser posted image

Naty, kaj te nekakšna depresija daje..saj bo boljše, no...

Janeja, ce je lea shujšala pol kile je to tako kot bi jaz shujšala 10user posted image saj bo, glavno, da je zdrava..bo pač druga tvigiuser posted image

Janči, izgleda da grem po tvojih stopinjah, imam full probleme s sinusiuser posted image

Jaz tudi nič ne likam, samo user posted image user posted image srajce....fuj...

Nemrak, jaz sem tam imela poroko...user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 9:26:58   
marjanaR
pokec čestitkeuser posted image user posted image user posted image Moj bi sicer v šali dejal, da bo tvojemu še žal ... Tako namreč reče za vsakega ... Pa ne da bi mojemu bilo kaj hudegauser posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 9:28:02   
marjanaR
Ne vem, kaj se dogaja, pa vendar - pikec mi je ušel, ostal je le pokecuser posted image

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 9:29:13   
Naja30
Dobro jutro. Nekaj se me loteva. Kiham 100 na uro in brez energije sem user posted image

Janeja, večinoma ni treba res nič likat, le pri črnem perilu kakšne hlače in majice, srajce. Pa še to ko si dam zloženo na kup, kasneje vidim, da česa ni treba.

žanek ja, spomini na šlauf so tudi pri meni živi. Imela sem samo dva, pa sem vseeno težko brez njega sedela. Mi je pa patronažna svetovala, da si dajem obkladke z eno raztopino gor in recimo, da je malo pomagalo.

Zdaj grem pa po česen in peteršilj. Bodo mama danes pasulj kuhali user posted image  Držte pesti, ker se ga bom prvič lotila!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 9:34:07   
Jančika_
Dober dan. Žanek, lepo, da si se javila. Upam, da se ti šivi kmalu porihtajo.

Muca Maca, nič se bat, tudi če si bolj tiha miška; smo me tolk glasne, da se na koncu nič ne pozna, če je katera bolj tihouser posted image .

Janeja, fajn, da je Lea boljša. Zadnjič si rekla, da ste hodnik obnavljali - a to ste zdaj zaprli stopnišče ali kako?

Peglanjeuser posted image . Včeraj sem do polnoči trenirala likalno mišico - Joe me je končno naučil hitrega likanja srajc; prej sem ponucala 15 minut za eno srajco, če verjamete ali ne. Pojma nimam, kaj sem štrikalauser posted image . Sicer si jih ponavadi lika sam (to je bila ena prvih stvari, ki sem mu jih povedala, ko sva se spoznala - da če bo kdaj nosil srajce, si jih bo likal sam), ampak kdaj pa kdaj ga pa razveselim.

In še tole za lepši danuser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 9:57:50   
HuAnita
Jančika, kakšne pozeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Janeja, boh ne daj, da bi vse peglala, ja, v sušilca ne dam preveč, pa tudi ne posušim do konca, potem postane res zmečkano, pustim na tisti stopnji, da je še malo vlažno (pri nas je to ena kapljica), pa potem lepo dam na stojalo, da se vse stegne, še celo kakšne moje manj zaplete srajce ni treba likatiuser posted image

Pina se mi je ponoči 2x polulalauser posted image user posted image user posted image  Jaz sem kot klada zaspala z njima in s eprebudila opolnoči, ko se je mala zbudila in polulala. Očitno me je klicala, jaz pa top.user posted image  Pa še enkrat, je jamrrala čez nekaj ur, pa sme jo slišala in mislila, češ sanja, saj je ne more spet lulat, evo vragauser posted image , spet..... Mislim.....  To je očitno kak teden na mesec, ko je štalal, potem pa vse mesec nikoli morka postelja? Ne štekam......

MarjanaR - kdaj točno imaš rok? Lej, če hočeš, lahko kdaj pridemo do tebe, vazmemo Kajo, pa gremo malo ven z njo, za kakšne pol ure, bomo v bližini hiše, ali pa do Jančike, malo pred blok, najdemo kakšne gugalnice, da se ona malo 'zlaufa', ti pa spočiješ. Samo reci.


Maškare- Capinka bi bila vsak dan nekaj drugega, jaz dobim od sodelavke iz MB po pošti Tinki Binkija (je že Capinka to imela), ona bo pa Nodi - če ji bo še prav.... Jaz pa bom za maškare ..... dobre volje!user posted image


Gre katera v kratkem kaj v MB? Bi jo nekaj prosila, pošlji mi sms,.-..

Pa iz Mileerja bi nekaj rabila, če se katera spravlja tja, v Veljenje recimo....
Hvala.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:01:15   
HuAnita
Aja, žanek, šivi.... Jza jih še zdaj čutim... Kot smo se včasih norčevali, če je katera starejša rekla, češ da jo trga, ko se vreme spreminja, evo, to se mi dogajauser posted image  
Mene so tudi močno boleli, itak sem šla nazaj, ker so mi pri Capinki 1,5 dan po odhodu iz prorodnišnice počili, potem pa so me itak zašili, da sem postala spet devicauser posted image user posted image
Meni je ena z RR poslala neko kremo, ej, sem pozabila, kako se reče, je pa kar draga, dobiš v kaki lekarni, za celjenje brazgotin. Ko sem si tisto vtirala in masirala, mi je bilo res boljše, pa še tako fajn je dišala..... Krema no! Posledično pa še kaj drugega, kar pa sicer še lep čas ni obratovalo zaradi šivovuser posted image
Upam, da se ti porihta....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:04:34   
pikecpokec
Ej, Jančika, res si dobra v tem kostumu. Kot da bi bil sam za tebe narejen user posted image . Oba s tavelikim sta super!

Jst pa dvomim da bi našega malčka (skorajenoleto) uspeli spravit v kak kostum. po moje bi znorel če bi mu dali kej na glavo al pa (bognedaj)  kaj narisali na obraz! Tako da  letos verjetno še ne bo maškara. Pa drugo leto!

Drugače bi pa mogoče tudi jaz prišla na srečanje, če lahko. 16.2.? Francl? 


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:07:43   
pikecpokec
Aja, šivi user posted image ...
Ja, meni so se en teden po porodu vneli, tko da sem pristala na antibiotikih. Potem so se pa v enem tednu lepo zacelili. Je pa res, da še zdaj (eno leto po porodu), ko se iz ležečega položaja usedem, čutim ''tam dol'', da se je nekoč nekaj dogajalo. Pa brazgotino lahko otipam. Drugače pa je OK.





_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:11:39   
HuAnita
Jančika, smrček in podobneuser posted image   z majhno razliko let med otroki....
Lih razmišljam... Capinka se že ful lepo sama zaigra, knedl pa je itak tako ali drugače 'špolferderber'.... Njen naredim slano testo, ali dobi plastelin, mali pa nagaja, meče po tleh, na koncu je ena sama kregarija in vpitje.
Kako zamtite oba naenkrat? Malemu obljubim pol svet, se z njim igram, ga skušam zadržati v vdrugem prostoru, ampak ne - dobesedno najagat sestrici....
Kakšne igre se igrate? Kaj še priporočate, da bi počela oba skupaj in naenkrat? Kocke ne grejo, ona sestavlja, mali podira, vpitje, terepž, enako se z puzlami, železnico, risanjemuser posted image user posted image  

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:11:56   
pikecpokec
Aja, pozabila sem povedat najpomembnejšo novico: KUPILI SMO NOV AVTO!!!
Ja, derem se, od veselja. Ker tale naša stara Škoda Felicia... sem občasno razmišljala da bi šla na en breg, izstopila iz avta, spustila ročno in.... naj se zgodi kar ji je namenjeno. Ampak smo se odločili za bolj eleganten način: staro za novo (pa še 1100€ smo dobili za njo user posted image ). Kupili smo pa Škodo Fabio kombi. Juhej, servo volan, klima, veeeeeelik prtljažnik. Vse ostalo je pa kar se mene tiče postranskega pomena. aja, fajn je še, da ima centralno zaklepanje. Sam da je servo volan, ker pri tastari sem skor dušo spustila ko sem kje parkirala user posted image .
Torej, plačali smo jo, dobimo jo pa jutri user posted image
Jeeeej, kak sm vesela! Najin prvi čisto najin avto!


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:12:38   
HuAnita
se opravičujem za milojon napak, prsti ne sledijo mislim.....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:13:27   
HuAnita
pikecpokecuser posted image  za avto!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:38:34   
Anonimen
Kake dobre fotke! Super ste, Jančika! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pikecpokec, čestitke za poroko in nov avto! user posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 10:50:18   
Naja30
Jančika, dobro zgledaš! user posted image

pikecpokec super za avto user posted image

Huanita, če kaj rabiš iz Millerja, ti lahko jaz prinesem. Ga imam tukaj v Kopru in v četrtek bom v Lj. V petek pa pridem v Celje, tako da samo reci, če želiš.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 11:19:48   
pikecpokec
Malo pomoči, prosim! A katera ve, kje na sodišču je vložišče za nepravdni postopek. Namreč, tja moram nesti vlogo za preklic preživnine. nesti jo je pa treba osebno ker je treba tam plačati sodno takso.
In nikjer na internetu nisem našla kje to je, pa kdaj imajo uradne ure! Niti telefonske številke, da bi lahko vprašala! user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 11:31:21   
žanek
Jančika  fulll sta dobra user posted image . Tudi moj Žan bo spiderman user posted image . Kako se izklopi nosečniški kolendar, še vedno mi piše, da sem noseča user posted image (se mi zdi, da si ti to enkrat spraševala).

Pikecpokec čestitke za novi avto.

Kam boste peljale otročke na pustovanje?

Lep dan vsem.

< Sporočilo je popravil žanek -- 29.1.2008 11:32:26 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
29.1.2008 12:39:23   
Jančika_
Pikecpokec, čestitke za poroko še od mene! Kam si šla potem k spovedi? V Don Boskov center?

HuAnita - to je res kar problem, ja, kako zamotiti oba naenkrat, ko tamali še ne šteka toliko. No, jaz ju (upam, da ne preveč na Vasjevo škodo) usmerjam v igre, ki jih Kajči obvlada. Duplo kocke so pri nas kar zakon, pa rišeta skupaj in bereta, pa avte furata. Kar pa ne pomeni, da se vmes ne scufata, če je že glih na temuser posted image . Je pa veliko boljše, kot je bilo; obačsno je celo pol ure miruser posted image ; in včasih Vasja malemu "bere" in tako. Ampak na razne ustvarjalne zadeve pa jaz niti ne pomislim (plastelin, slano testo itd) - ni šans, ker bo samo dretje in svinjarija, ker Kajetan tega še ne obvlada.

Žanek, ne vem, kam bomo šli v maškare; zna biti, da se bomo zadovoljili z vrtcemuser posted image , sploh, če bo bolj mrzlo. Mogoče bomo šli pogledat še celjsko procesijo, kaj več pa skoraj ne.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kožica na lulčku: kaj morajo vedeti starši...
Skoraj vsi dečki se rodijo z ozko kožico, ki je pritrjena na glavico penisa. Nekatere starše po nepotrebnem skrbi, da od...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.