snorlax
|
Meni je OK 16. Kaj pa če bi enkrat za spremembo res šle ven? Pa pojdimo k Franclu. To je v Zagradu, kajne? Ni preveč ven iz Celja, tako da nobena nima pretirano daleč. Janči, ti si že bila tam se mi zdi, ko ste imeli moderatorji srečanje? Kako je tam? Pa imajo kaj takega, da bom jaz lahko upoštevala Montija? Sicer tako pozno ne jem več, ampak bom naredila izjemo. Jaz pa še moram do takrat oklestit kako kilo, da boste videle, če se mi res kaj pozna. Meni se zdi, da se že malo, najbolj pa boste opazile ve, ki me že nekaj časa niste videle. Včeraj sem se skregala z mamo, ker je trdila, da sem zato bolana, ker hujšam. Ja, ziher to bo, ker ne jem sladkarij. Pa kot da prej nisem bila nikoli bolana. Malo morgen. Joj, koliko mi zmeraj teži, naj shujšam, da to ni dobro, pa bla..bla.. bla..., ko pa se spravim hujšat, pa druga pesem, "nobena dieta ni zdrava, jej vsega po malem, jest moraš vse od kraja, zdaj boš pa orenk zbolela, pa to ni zdravo.." Evo, beseda je dala besedo in sem ji malo bolj freh nazaj odgovorila, pa je odložila slušalko. In zdaj se bova obe kujali enih par dni. Eh, neverending story. Drugače pa, HuAnita. Midva sva imela vse papirje v 4 mesecih. Rihtala sva si jih čisto sama, preko nobene firme, bila sva pa najbolj tečna, kolikor sva lahko in včasih čisto vsaki dan klicala in gnjavila, tako da so naju imeli vsi poln kufer in zrihtali po hitrem postopku. Vez pa nisva imela nikjer nobenih, če ne, bi šlo še hitreje. Res pa je, da je druga občina, mogoče zato. Bubacka, tisto o vinu ne bom komentirala. Jaz ti lahko samo povem to, da je moj pokojni tast imel take fore, ko smo še živeli pod eno streho, da bi otrok moral piti vino zaradi kisline, pa cigaretni dim je pihal v tavečjega, ko je bil še dojenček, da se utrdi. Skratka, nismo bili dolgo skupaj, pa še to je bilo preveč in si očitam, da sem tako dolgo to prenašala. Takrat sem bila sicer stara 22 let in še vsa šmrkava in presrana, če bi bilo to zdaj, bi imel srečo, če bi samo spokali in šli, da ga ne bi še kaj doletelo. Sicer je pa tako dobil svoje, pa ne od mene, ampak od...ne vem, kazen božjo, jaz pravim. Čeprav nobenemu ne privoščim slabega, je dobil svoje plačilo, za vse kar je hudega naredil. Pa ne bom o tem, ker bom samo slabe volje. Naj počiva v miru. V glavnem, jaz ti lahko povem samo svoje mnenje, da alkohol ni za otroke, sploh ne za eno leto stare, al kok je tvoja pupa. Ti pa delaj, kar hočeš. Pa ne mi zamerit, to je moje mnenje, ker si ravno vprašala. Drugače pa vsak starš odgovarja za svoja dejanja in posledice. Se še beremo kaj. V ponedeljek grem nazaj v službo, zdaj sem dva dni lenarila in počivala, ker me je skuhalo, pa bo malo manj časa za RR. Imejte se lepo do takrat, ko se vidimo. S seboj prinesem slike, da boste videle, kako sem že bila nekoč šlank.