|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
14.7.2008 14:58:02   
Skabi
mbd0411, mene je tudi trebuh bolel. Včasih se v postelji še obrnit nisme mogla sama, tako je bolelo.

Huanita, okrog devetih tudi mi bedimo. a poznaš pot?

Bonnie, kaj pa ti delaš jutri? Pridete gor? Eh, sem glih prebrala, da greste v sredo na morje, tak d aboste verjetno pakirali, ne? Lepo se imejte!

Jančika, kak je uspela frizuzurca? JE bila giniču všeč? Kaj pa ti ej povedal?

Skuštrana, meni je tudi včasih kri tekla iz nosa. Pa M tudi enkrat. Kar grozno na pogled, nevarno pa menda ni.

Barika, kako poplavo mate to?

Pikecpokec, moj bivši šef je nepremičninski agent. samo ne komunicira po mejlu. Pa iz celja ni.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
14.7.2008 14:58:04   
HuAnita
1. Pojdi prej od doma.
2. Prevleko za dež se uči dajati na voziček, ko sije sonce. Ko dežuje, je to treba obvladat v nulo.
3. Rdeči natikači niso za dež.
4. Rdeča ogrlica ni za aktivnosti, ob katerih k sebi privijaš otroka.
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Ugotovitev št. 5: drugič si raje za tak deževe dan privošči zeleno ogrlico, zelene štumfe, zeleno torbico in velik zelen družinski dežnik, pa dete nesi v bilokake barve kenguruju.

ju3 bo pa napisala tale skabi ---
Ne vabite HuAnite z deco na obisk, ker:
1. sta njena otroka ful divjaka, vse razmečeta, nadrobita, polijeta
2. se ti ušesa preveč spucata od nenehnega dretja
3. slabo vplivata za druge otroke.....

po našwem obisku seveda - še veš, Skabi????

Skuštrana - Capinka že ve, da je Liza tu, se slišimo v torek - za v sredo, če bomo še doma? Pa vam posodimo rolerje in gremo za Savinjo, da dečvi malo povadita?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
14.7.2008 14:58:59   
HuAnita
Huanita, okrog devetih tudi mi bedimo. a poznaš pot?

Približno.... Do cerkve znam pa do vrtca, pa tam po tisti ceti proti Gojki....
Lahko mi plis za ZS napišeš pot....?

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
14.7.2008 15:03:07   
Skabi
Huanita, sem vedela, da je v barvi finta. Ampak pri nas ni deževalo, ap sem mislila, da bo rdeča v redu. SPloh pa sem v 6 letih samo enih dvakrat naletela na čist zabasabn parkplac.

Za jutri pa ne skrbi. Če ste res tako grozni, po vašem obisku sploh do računalnika ne bom zmogla prit. user posted image  

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
14.7.2008 15:06:40   
Skabi
Huanita, imaš zs

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
14.7.2008 15:12:02   
skuštrana
Skabi, user posted image user posted image kaj ti naj rečem - ni še čas za lišpanjeuser posted image To bi ti najine pametne tetke tudi povedaleuser posted image

Huanita, v torek pridemo zelo pozno zvečer, se čujeva v sredo zjutraj pa se zmenivauser posted image Liza ima rolerje, ni treba posodit..In jih zelo pridno uporabljauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
14.7.2008 15:12:18   
mbd0411
Živjo!

Zanima me,kake so kaj zdaj razmere v porodnišnici Celje.Novopečene mamice malo opišite razmere,da se pripravimo.user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
14.7.2008 15:43:24   
žanek
Skabi, sem se prav lepo nasmejala user posted image . Če bi pa bila na tvojem mestu ,mi pa ne bi bilo več smešno.

HuAnita, o kakšnih divjakih govoriš user posted image user posted image , razen če še kje skrivaš kakšne otročke user posted image . Tvoja otročka sta zelo pridna, Žan že sprašuje po Pini user posted image .

Ali katera kej rabi iz Mullerja? Naj mi sporoči na ZS do 17.
Peljemo namreč Žana prvič na "počitnice" (tako on reče user posted image ) k babici v Velenje. Ker Niko peljemo jutri zjutraj v LJ na UZ, bo Žan pri babici prespal, da imam eno skrb manj.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.7.2008 17:39:19   
noe

Skuštrana, kak je z avtom? -Je bil zavarovan? Če boš tu, pa se po kakem šopingu gor pripelji s tamalima.

Če bi bile danes okrog devetih v celju, bi pri bolnici videle eno laguno, ki je pred nabito polnim prakplacom pri zd divje obrnila in šla parkirat na glazijo. Ker se je voznici zelo mudilo v posvetovalnico (saj so na zadnjem pregledu kar fajn okregali, ker je zamujala), avta ni parkiralav garažni hiši, ampak na zunanjem parkirišču. Kaj je mislila, ni znano, najbrž pa nič. Kajti takrat je bil spet en hud naliv. Dama je v rdečih natikačih in rdeči ogrlici vlekla iz prtljažnika sposojen voziček, notri hitro položila svojega otroka in se nadvse trudila pravilno fiksirati dežno prevleko. Rdeča ogrlica je tolka po njenem dojiljskem oprsju, ko je vihtela tisto plastiko. Z njenih las je kapljalo, ker si seveda ni mogla privoščiti, da bi z eno roko držala marelo, z drugo pa prevleko gor štimala. Še z obema ji ni ratalo. Otrok jo je ves čas začudeno opazoval. Je to res moja mama, se je najbrž spraševal. Ko je voziček za silo prekrila, je v premočenih rdečih natikačih šibala proti Zd, prišla samo 4 minute prepozno in ni bila okregana. Mogoče se je sestri zasmilila, ker so se ji hlače lepile na premočeno rit (dežnik je namreč med potjo držala nad vozičkom, ker prevleka ni vsega pokrila). Potem je hitro slekla otroka in ga med tem nekajkrat mahnila z rdečo ogrlico. Z obžalovanjem jo je snela in spravila v (seveda rdečo) torbico. Pač še ni pravi čas za lišpanje. Tamali je posvetovalnico opravil bp, njegova mama pa je prišla do pomembnih ugotovitev:
1. Pojdi prej od doma.
2. Prevleko za dež se uči dajati na voziček, ko sije sonce. Ko dežuje, je to treba obvladat v nulo.
3. Rdeči natikači niso za dež.
4. Rdeča ogrlica ni za aktivnosti, ob katerih k sebi privijaš otroka.

user posted image , Upam, da si zdaj že suha

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.7.2008 17:48:50   
noe
A se kateri lušta Lahkega deserta ZD- Borovnica??Če ja, naj uleti ker mi jih je moj 30 prinesu, ko je šel po pošto, rok je pa jutri.
Sem že 3 pojedla, so mi tako doooobri. Pol pa spet 1 mesec ne bom mogla nič borovničevega jestuser posted image .
Sem pa tud jezna kotuser posted image . Smo končno nesli vodilne mape na občino za pridobitev GD, pa sem vseskozi mislila, da bomo oproščeni takse 220 evrčkov, kot mlada družina. In ker imam dedca starega kot svetuser posted image , smo se seveda lahka obrisali pod nosom. Zgornja meja je 35, moj je pa 41.IN te ne j***** pet posta, prestar si in fertik.Adijo razprodaje, smo že zaključili, pa šele začele so seuser posted image .

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.7.2008 18:51:36   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: noe

Sem pa tud jezna kotuser posted image . Smo končno nesli vodilne mape na občino za pridobitev GD, pa sem vseskozi mislila, da bomo oproščeni takse 220 evrčkov, kot mlada družina. In ker imam dedca starega kot svetuser posted image , smo se seveda lahka obrisali pod nosom. Zgornja meja je 35, moj je pa 41.IN te ne j***** pet posta, prestar si in fertik.Adijo razprodaje, smo že zaključili, pa šele začele so seuser posted image .

A res, ali kaj????!!!! Pismo, potem pa smo imeli mi sprečo, pa je to tudi verjetno edina stvar, ki nam je ni billo treba mastno plačati....

Če bi bila zdajel v Ce, bi prišla požderat tiste kolačke borovničeve, tako pa ne gre...

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.7.2008 20:22:45   
pikecpokec
Mislim, mam pa res srečo! Mojemu sem delala za kosilo ocvrte buče in mi je en kos z vilice padel v vroče olje. tko da mam 4 prste na desni roki čist opečene. žge me ko user posted image . že 5 ur si hladim z mrzlimi obkladki, pa mam še vedno filing ko da mi nekdo vleče kožo dol s prstov user posted image .
bom vzela kr en naklofen duo, da bom lahk vsaj spala.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
14.7.2008 20:26:58   
Jančika_
Piki, bogauser posted image . Ampak a ni to že skor za k zdravniku, če je tak hudo?

Barika, pri nas je imel Kajetan najprej neke nočne vaje in je hotel ob pol enih zjutraj gledat vlakeuser posted image , potem sva pa ob 5.20 skočla v luft, ko je toča začela nabijat, ampak bilo hitro mimo.

Skabi, tak je to, ko pride kmet v mestouser posted image . Rdeča ogrlica, ha!

Kje se pa Snorlax potika?user posted image

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.7.2008 20:55:26   
pikecpokec
jah, zaenkrat ne grem nikamor. mi tko paše tale led na roki da ga ne dam stran. zdej bom pa revmo dobila user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
14.7.2008 21:21:18   
Janeja
Skabi user posted image . A se že lahko smejiš tej dogodivščini ali ti je še vedno za jokat? Sam napisala si pa res za user posted image  user posted image  user posted image .

Pikecpokec, tole se pa res boleče sliši. A imaš kaj aleo vere doma? To tudi fajn pomaga pri opeklinah. Pa Granugel mazilo. Če bo jutri pa še vedno fejst boleče, pa vseen pojdi do zdravnika.

Jančika a v CE ste imeli včeraj tudi točo. user posted image Jaz sem zvečer malo brala po novicah kaj se je dogajalo po SLO, pol je začel pa ful grmet in treskat in sem hitro izklopila rač. Pol pa itak nisem nič spala, ker me je vsako grmenje v luft vrglo.

Barika, a prav poplavo ste imeli v stanovanju. Mi smo imeli že 2x vodo sreči samo v pralnici, pa vem kako grozno je to. Upam, da ste že na suhem.

Še 4 dni, pol pa jaz tudi začnem uživat na dopustu. Pa če bo tako usrano vreme sploh ne bomo šli na morje.  A bo katera še doma za kakšne user posted image ? Vas že dolgo nisem videla, pa bi kar pasalo mal čveka.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.7.2008 21:43:32   
skuštrana
Pa če bo tako usrano vreme sploh ne bomo šli na morje.

Janeja, tukaj ni nič usranouser posted image Resno, že 2 dni napovedujejo dež, jaz ga željno pričakujem potem pa pade par kapljic in fertik..Ni več, spet vročinauser posted image No, vsaj malo je burja pihnila da je razhladilo zrak, da se lažje spi...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
14.7.2008 21:45:43   
skuštrana
HuAnita, o kakšnih divjakih govoriš

He, he, vprašaj Lizouser posted image user posted image Samo spomniš jo na Petjo pa se zjokauser posted image user posted image (Huanita, zezam se, saj vešuser posted image )

Pikecpokec - user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu boljše..Te pokličem ko bom v LAŠKEM...

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
14.7.2008 21:46:01   
barika
Barika, a prav poplavo ste imeli v stanovanju. Mi smo imeli že 2x vodo sreči samo v pralnici, pa vem kako grozno je to. Upam, da ste že na suhem.

v sedmem nadstropju. sedmem...to je kr visok, bom jutr napisala, ker mi moj skoz pod prste gledauser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
14.7.2008 21:46:40   
barika
bogi Pikec no, hm, kaj pa tea tree krema?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
14.7.2008 22:52:58   
Jančika_
Janeja, toče je bilo tu lih za vzorec. Ene dve minuti je šlo, glih tolk, da sem deke iz omare potegnila, da bi jih Joe nesel dol na avto, pol je pa že nehalo. Sva za skundo odprla balkonska vrata in sva mela v trenutku poplavo, tak je zlivalo.

Aja, pregled. Frizura je totalno zažgala, mi je kr nosečniški test narediluser posted image . Resno, za vsak slučaj pač. Zdaj pa nič, čičat pa čakat, da se kej ulije. Drugače je pa vse ok, samo pač menstruacije še ni. Bo verjetno glih na morju prišla, a neuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.7.2008 22:53:18 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
15.7.2008 4:16:37   
snorlax
Jutro!

Evo, Snorlax se javlja. Grem dete stlačit v avto, pa k mami, pol pa na izlet. Upam, da mi danes rata.

Lepo se imejte!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
15.7.2008 6:31:49   
Skabi
No vidiš, da ti je uspelo user posted image  Izlet bo pa tudi prekrasen user posted image user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
15.7.2008 6:35:30   
Skabi
Veste, jaz sem že generalko naredila. Pride Huanita z deco, pa mora menda biti vse popucano. Samo, če mi potem kaj umažejo ali razmečejo....user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
15.7.2008 9:18:36   
Bonnie_RR
Dobro jutro!

No fajn, danes zgleda, da bo že malo lepše vreme. Moram it, takoj ko tole napišem, perilo na sonce naštimat, da se mi bo prav čas posušilo.
Se mi že dozdeva, da bo dan prekratek za opravit vse, kar sem si danes zadala...user posted image Skabi, js imam tud danes, med drugim, generalko v mislih, pa dvomim, da mi bo uspelo.
Za kakšen obisk danes ne bo časa, se pa slišimo, ko pridemo nazaj.user posted image
Letimo že ob 5h zjutraj, kar pomeni, da grem danes najkasneje ob 8h spat. Mislim, da bomo šli kar vsi skupaj...user posted image

HuAnita... Ja, na Rodili smo sem moderatorka.

Jančika... Fajn, da ni nič narobe in samo ta user posted image pač zamuja. Verjamem pa, da ni prijetno tole čakanje...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
15.7.2008 9:43:06   
pikecpokec
Moji ocvrtii prsti so že boljše. Včeri sem še celo noč mela gor ledene obkladke, in me dans skor ne boli več. Sam prstov pa ne mrem skrčit ker me vse zateguje. Mažem si z nekim smiljevim oljem z morja.

Dns sem šla malo prečekirat najin vrt. Ugotavljam, da paradajz začenja zoreti, in to ves naenkrat! Tko da mislim da bomo drug teden začeli jesti paradižnik na 1000 načinov user posted image .

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.